2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sudem34 diyet yapan hamiş olarak sana yazmak istedim.
Kilo alımın nasıl ilerliyor iki ay falan kaldı çok almadan kapatmak istiyorum süreci. Grubunuz varsa burada beni de alın.

Canım şöyle düşün bizim toplam izniminiz ister doğuralım ister dinlenelim 16 hafta.
Ne zaman izne çıkarsan 16.haftalık tatilini direkt başlar.
37 haftada izne çıktın bebiş 38.doğdu geriye halen 15 hafta iznin kalmış olur.
35.haftada izne çıktın 38. haftada doğdu 16 haftalık izninin 3 haftasını doğum öncesi kullanmış oldun. Doğum sonrasına 13 hafta iznin kalır. Burada hafta ifadesi kalanı karıştırmasın bizim toplamda 112 gün iznimiz olacak. Doğum haftanın başında olur ortasında olur sonunda olur tarihler ufak tefek oynaar.

Canım gümüş kapak aldın mı onu da araştırdın mı ya silvernurse bakıyorum ama Babymom da aynı işi görür mü bilemedim aralarında 250 lira var
Ben ebebekten aldım araştırdığım da önemli olan faktör 999 ayar olmasiydi

Bugün biraz rahatsızım çok algılamıyor kafam.
SGK bize yatıracağı parayı ortaklık hesabı altında işyerine de göndermiş olursa onlar yine bize vermek zorunda. Özel sektör içinse bu yazı şirket hesabına benim adıma yatırılan rapor parasını maaşımın 3/2 tutarında benim hesabıma yatırılması gerekiyor. ortalama 50-60 bin TL olan hakkımıza işyeri çökemez yıkarım ortalığı.
Rapor parası kesilmeden işyerime maaşım gibi devlet tarafından ödenir banada tamamı aktarılırsa canıma minnet

Nasıl hesaplanıyor peki? Ben bir türlü anlayamadım ne kadar alacağımı benimde özel sektör

Kızlar bir sorum olacak benim ilk gebeligim eşimle kan uyuşmazlığımiz var doktorum suanlik iğneye gerek görmedi doğumdan sonra bebegin kan grubuna bakılarak iğne yapılır dedi bu durumu yaşayan varmı?

Kızlar bir sorum olacak benim ilk gebeligim eşimle kan uyuşmazlığımiz var doktorum suanlik iğneye gerek görmedi doğumdan sonra bebegin kan grubuna bakılarak iğne yapılır dedi bu durumu yaşayan varmı?
Kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarimiz vardı ama pek bir şey hatırlamıyorum

calmanın yorumları çok kötü bende araştırdım. emzirme danışmanıyla görüşüyorum ben kaşık biberon harici biberon almamamı önerdi kızlar bilginize

Merhaba,
Doktor a gittiniz mi
Benim m de dünden beri azaldi
Hayır ağrım yoktu ve farklı yerde oynuyordu muhtemelen döndüğü için azaldı diye düşündüm. Sonra zaten normale döndü 2 güne çok şükür. Daha öncede olmuştu bu durum benim bebe azcık dönmeyi seviyo sağolsun her kontrole gittiğimde farklı yerde buluyorum kendisini

kilo durumunuz ne kızlar? ben geçen kontrolden sonra dikkat ediyorum karbonhidratı azalttım proteini artırdım 700 gram filan almışımdır sanırım 2 haftada. bir de et yemeye başladım tekrar çok şükür severek yiyorum kocam o kadar mutlu ki bu duruma iş arkadaşlarına yemek ısmarladı kutlamak için

Siveno deterjan aldıydım işte ebebekten bi haftada falan anca geldi du bakalım yaa gelir inşallah aşırı rahatlık var millette

Noldu bulundu mu kargon?
Müşteri hizmetleri operasyon merkezinde diyip duruyor inşallah bulurlar
Yok benim direkt operasyon merkezi yazıyor sürekli aynı yere güncelliyorlar, saf sanıyorlar sanırım bizi. İnşallah bulunur bütün modumu düşürdüler
Bu ne saçma iş yapmak gerçekten mağdur ediyorlar insanları. İnşallah gelir canım

Bu konulara girmek istemiyorum oy dokunmayın çok fenayııııımmmm

Sıkma canını benimki biraz önce geldi çözmüşler seninki de çözülür teslim oldu demiyorsa sorumluluk onlarda

Yenidoğan bebeklerden korkardım sevmezdim arkadaşım doğum yaptı ilk defa onun bebişini kucağıma aldım Allah'ım ne kadar tatlı çok çirkin derdim hep yenidoğanlara
Ben yenidoğan daha çok seviyorum kokuları çok güzel oluyor daha bi değişik bide nefes alışları çok huzurlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…