2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben son 2 ayda 4 kilo aldim
Ama öncesinde 8 kilo aldım mide bulantısından çok yiyordum unutmak
İçin… şimdi diyetteyim şekerden dolayı sen de gayet az almışsın, harika

Ilk aylarda hizla kilo aldim. Simdi istahim hic yok, zorlasam da yiyemiyorum, sanki bebis midenin uzerine baski yapiyormus gibi istesem de yiyemiyorum. 9 kilo aldim toplamda

28.haftada ındırect coombs testı yapılıp, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapılcak bana, hatta randevumuzu 28+0a gore olusturduk..

28.haftada ındırect coombs testı yapılıp, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapılcak bana, hatta randevumuzu 28+0a gore olusturduk..
Bende randevu aldim ama 28 in için de oluyorum tahlil felan derken 1 hafta geçer o zaman iğne yaparlarmi acaba

Toplamda 16 hafta izinli olursun doğumdan kaç hafta önde kullanırsan doğumdan sonra o kadar hafta düşer Yani aslında ne zaman doğurduğun değil ne zaman izne çıktığın önemli değil

Diğer soru da benim de sat güncellendi bebiş güncele göre biraz önden gidiyor. Güncel tarih üzerinden hesaplanır diye biliyorum

2 haftadan fazla olması durumunda dikkate alıyprlar canım . Endişelenme

Olsun iri kafalı olsun bişey olmaz bana en başından beri öyle denildi. Sağlıklı olsun yeter ki.

Nasıl hesaplanıyor peki? Ben bir türlü anlayamadım ne kadar alacağımı benimde özel sektör
Canım iş yerindem doğum iznine çıkanlara sor veya ik ya sor. Ya 2/3 alıyorsun ya da işveren maaşını kesmiyor tamamını alıyorsun. İşverenden işverene değişiyor
Mesela bizde işveren maaşımızı hiç kesmiyor aylık maaş alıyoruz .
Devletten para yatınca şirket hesabına gönderiyoruz

Bana da hiç öyle demedi de baş çapı önden olunca. mantık olarak kafası büyük gibi hesaplıyor insan :)

Sıkma canını benimki biraz önce geldi çözmüşler seninki de çözülür teslim oldu demiyorsa sorumluluk onlarda
Teşekkğr ederim canım, sevindim senin adına inşallah benim de çözerler. Aslında sıkmam böyle şeylere ama işte dolabı falan hazırladım her şey ortaya döktüm böyle olunca ister istemez

Kızlar bir sorum olacak benim ilk gebeligim eşimle kan uyuşmazlığımiz var doktorum suanlik iğneye gerek görmedi doğumdan sonra bebegin kan grubuna bakılarak iğne yapılır dedi bu durumu yaşayan varmı?
Yapılması gerekiyor diye biliyorum bizimde var bana da doktorum yaptı

Kızlar bir sorum olacak benim ilk gebeligim eşimle kan uyuşmazlığımiz var doktorum suanlik iğneye gerek görmedi doğumdan sonra bebegin kan grubuna bakılarak iğne yapılır dedi bu durumu yaşayan varmı?
Benden 28. Haftadan önce kan testi aldı 25. Haftaydi negatif çıktı sonuç negatif olunca 28. Haftada iğne yaparız dedi. Kan uyuşmazlığı Allah korusun bebeğin kafasında ödem gibi sorunlar yapabiliyormus

Yaa çok tatlı bebekte
mima zigi bebek arası aldım kızlar ikinci elden 5000e
Dolaptan mı aldın?
sudem34 diyet yapan hamiş olarak sana yazmak istedim.
Kilo alımın nasıl ilerliyor iki ay falan kaldı çok almadan kapatmak istiyorum süreci. Grubunuz varsa burada beni de alın.
Balım benim diyet grubuna cumaları kilo yazıyoruz.
Arada menü paylaşımı oluyor.
Kilo almıyorum pek.
Stresli geçti benim gebelik hareketli idi bir yandan da.
Endokrin insülin kilo aldırır dedi ama öyle almadım yani.
Oğlumda da diyet yüzünden almadım.
Dün arkadaşım gördü sadece karnın çıkmış dedi.
Leblebi yutmuş solucan gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…