- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.861
Ben son 2 ayda 4 kilo aldimkilo durumunuz ne kızlar? ben geçen kontrolden sonra dikkat ediyorum karbonhidratı azalttım proteini artırdım 700 gram filan almışımdır sanırım 2 haftada. bir de et yemeye başladım tekrar çok şükür severek yiyorum kocam o kadar mutlu ki bu duruma iş arkadaşlarına yemek ısmarladı kutlamak için
Bende 925aldım, 925tam saf değil 999daha saf gümüş. 925 kullananlarda memnun yaa şeyapma925 999 farkı neymiş acabaBen lazım olur belki diye araştırmadan 925 atmıştım sepete
Ilk aylarda hizla kilo aldim. Simdi istahim hic yok, zorlasam da yiyemiyorum, sanki bebis midenin uzerine baski yapiyormus gibi istesem de yiyemiyorum. 9 kilo aldim toplamdakilo durumunuz ne kızlar? ben geçen kontrolden sonra dikkat ediyorum karbonhidratı azalttım proteini artırdım 700 gram filan almışımdır sanırım 2 haftada. bir de et yemeye başladım tekrar çok şükür severek yiyorum kocam o kadar mutlu ki bu duruma iş arkadaşlarına yemek ısmarladı kutlamak için
Ben şuan 8 ve de 9a doğru yola çıktım sanırımIlk aylarda hizla kilo aldim. Simdi istahim hic yok, zorlasam da yiyemiyorum, sanki bebis midenin uzerine baski yapiyormus gibi istesem de yiyemiyorum. 9 kilo aldim toplamda
28.haftada ındırect coombs testı yapılıp, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapılcak bana, hatta randevumuzu 28+0a gore olusturduk..
Bende randevu aldim ama 28 in için de oluyorum tahlil felan derken 1 hafta geçer o zaman iğne yaparlarmi acaba28.haftada ındırect coombs testı yapılıp, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapılcak bana, hatta randevumuzu 28+0a gore olusturduk..
Baktım canım çok sağolCanım bu arada bu linkten doğum izni süreni girersen ne zaman işe dönmen gerekiyor tarih olarak görebilriisn. ( Ücret kısmında yanlşlık var onu dikkate alma)
Hesapkurdu.com: Karşılaştır, En İyi Teklifi Bul, Hemen Başvur
Hesapkurdu.com ile kredi, kredi kartı ve mevduat tekliflerini karşılaştır. En iyi faiz oranlarını gör, avantajlı seçeneğe hemen başvur.www.hesapkurdu.com
Toplamda 16 hafta izinli olursun doğumdan kaç hafta önde kullanırsan doğumdan sonra o kadar hafta düşer Yani aslında ne zaman doğurduğun değil ne zaman izne çıktığın önemli değilKızlar merhaba,
Ocak annelerinden geliyorum iki şey soracağım sizlere cevaplarsanız sevinirim
Şimdi ben MEB de öğretmenim ve 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum. Doğumu sezeryan istiyorum. Sezeryan da da doktor 38. Haftada alırız dedi. Memurların 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası izin hakları var biliyorsunuzdur. Şimdi diyelim ki ben 37 ye kadar çalıştım 38 de doğuma gittim. O zaman ben doğum öncesi iznimin sadece 1 haftasını kullanmış oluyorum demi yani geri kalan 7 hafta doğum sonrasına ekleniyor? Ya da 35 te ayrıldım 38 de sezeryan oldum o zaman da 3 haftasını kullanmış oluyorum ve 5 hafta doğum sonrasına kalmış oluyor?
Diğer bir sorum da şu,
Benim son adet tarihim 31 marttı ancak doktor 5. Ya da 6. Haftaydı sanırım tam emin değilim adet tarihimi güncelledi 8 nisan olarak, 31 martla uyumlu değil kese demişti. Şu an 8 nisana göre bebek 2 hafta önde gidiyor. Doktora güncelleme yapmıştınız hocam demiştim son kontrolümde, o da bana tekrar tarih değiştirmek gibi bir şeyimiz yok bebek son adet tarihine göre bebek önde gidiyor deriz dedi. Peki bebeğin doğacağı tarihi düşünecek olursak son adet tarihi olarak 31 marta göre mi, 8 nisana göre mi yoksa ultrasonda çıktığı haftaya göre mi doğum oluyor?
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
2 haftadan fazla olması durumunda dikkate alıyprlar canım . EndişelenmeKızlar kontrolüm vardı, bebek 1337 gram olmuş 38cm, hala 1 hafta geriden geliyor. Doktoruma protein diyeti bir işe yaramadı o zaman dedim, arada ki farkı kapatmaya çalışmıyoruz zaten dedi yeter ki daha çok fark açılmasın maksat o dedi merak etme önemli değil 1 hafta dedi içim rahatladı
Olsun iri kafalı olsun bişey olmaz bana en başından beri öyle denildi. Sağlıklı olsun yeter ki.30+4'teyim şuan . ay cidden iri kafalı mı olur dersin :) benim ilk doktorun kafası vucuduna göre çok küçüktü eşime demiştim vucuduna göre ne kadar küçük diye acaba dağnadım mı naptım :)
Leep Rahim ağzından geçirilen bir operasyon canım. Rahim ağzından bir kısım alıyorlar
T turuncuportakall ben de öyle :) 999 ayar olanı ebebekten aldım :)Ben ebebekten aldım araştırdığım da önemli olan faktör 999 ayar olmasiydi
Canım iş yerindem doğum iznine çıkanlara sor veya ik ya sor. Ya 2/3 alıyorsun ya da işveren maaşını kesmiyor tamamını alıyorsun. İşverenden işverene değişiyorNasıl hesaplanıyor peki? Ben bir türlü anlayamadım ne kadar alacağımı benimde özel sektör
Bana da hiç öyle demedi de baş çapı önden olunca. mantık olarak kafası büyük gibi hesaplıyor insan :)Benim de bebeğimin kafası 11 gün önden gidiyor, kuzenimin bebeği doğacağı gün de bebek çok büyük kafası dediler ama bebek maşallah öyle guzel
Doğdu ki, hiçte kafası büyük değil, normalbenim doktorum kafası büyük vs demedi bile 11 güne, ben kendim baktim ultrason kağıdına bence gebel
Olarak büyük gidiyor kafalar bebeklerin
Teşekkğr ederim canım, sevindim senin adına inşallah benim de çözerler. Aslında sıkmam böyle şeylere ama işte dolabı falan hazırladım her şey ortaya döktüm böyle olunca ister istemezSıkma canını benimki biraz önce geldi çözmüşler seninki de çözülür teslim oldu demiyorsa sorumluluk onlarda
999 tam saf gümüş925 999 farkı neymiş acabaBen lazım olur belki diye araştırmadan 925 atmıştım sepete
Yapılması gerekiyor diye biliyorum bizimde var bana da doktorum yaptıKızlar bir sorum olacak benim ilk gebeligim eşimle kan uyuşmazlığımiz var doktorum suanlik iğneye gerek görmedi doğumdan sonra bebegin kan grubuna bakılarak iğne yapılır dedi bu durumu yaşayan varmı?
n11'den Baby Mom Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapak 999 Ayar 2'li seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!Bak benım ondanım da yokbana lınk atar mısın canım
Benden 28. Haftadan önce kan testi aldı 25. Haftaydi negatif çıktı sonuç negatif olunca 28. Haftada iğne yaparız dedi. Kan uyuşmazlığı Allah korusun bebeğin kafasında ödem gibi sorunlar yapabiliyormusKızlar bir sorum olacak benim ilk gebeligim eşimle kan uyuşmazlığımiz var doktorum suanlik iğneye gerek görmedi doğumdan sonra bebegin kan grubuna bakılarak iğne yapılır dedi bu durumu yaşayan varmı?
Yaa çok tatlı bebekte
Dolaptan mı aldın?mima zigi bebek arası aldım kızlar ikinci elden 5000e
Balım benim diyet grubuna cumaları kilo yazıyoruz.sudem34 diyet yapan hamiş olarak sana yazmak istedim.
Kilo alımın nasıl ilerliyor iki ay falan kaldı çok almadan kapatmak istiyorum süreci. Grubunuz varsa burada beni de alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?