2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canli destek gibi birsey var mi n11de ya, eger varsa mesaj at ya da en kötü mail at seni hep unutuyorlar acilen sana kupon tanimlasinlar hem de alt limitsiz
Bu mu acaba, bunda alt lımıt 500 yazıyo

Eklentiler

• Screenshot_20230926_221257_com.dmall.mfandroid.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar birde instagramda obenley hesabını takip ediyordum o paylaşmış philips avent göğüs kalkanlari trendyolda orjinal olmayan ürün satıyormuş, eğer aranızda alan varsa incelesin silikonun seffaf renkte olmasi lazımmış. Üstte gördüğünüz sahte ürün alttaki orjinal ürün. Tam siparis verecektim son anda gördüm bende

Eklentiler

• Screenshot_20230926_182200_com.instagram.android.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 58
Teşekkür ederim canım
O zaman benimde güncel tarih üzerinden hesaplanır ve doğum gerçekleşir

Evet canım anladım izin olayını, doğumu da izinden kaynaklı merak etiğim için sordum aslında neye göre hesap edilecekse ona göre izne çıkcam

Kahvaltı gibi olmuş biraz ben kuruyemiş tarzı düşünmüştüm. Her öğünde çok az mı yiyorsun ondan mı bu kadar sık besleniyorsun canım

Göğüs kalkanının yanına bısey eklesem gecer mı acaba
Canım ben o kuponla aldım gümüş kapağı 444dü. Bide aynı satıcıdan alt açma örtüsü aldım baby me 10 lu. Hastaneye ya da bir yere götürürken kullanmak için. 420ye geldi

Kızlar ebced hesabında sayının büyük veya küçük çıkması neyi gösteriyor ? Mesela bir isim 13 diğeri 90 yüksek olan mı iyi düşük olan mı okudum netten ama düzgün bir bilgi bulamadım

Bi dene istersen canım bence olur aynı satıcıdan ekle en kötü

Canım ben o kuponla aldım gümüş kapağı 444dü. Bide aynı satıcıdan alt açma örtüsü aldım baby me 10 lu. Hastaneye ya da bir yere götürürken kullanmak için. 420ye geldi
Pıllı tırnak törpüsü 100 lıra olmus, o bedavaya geldi, 444 lıra odeme yaptım gogus kalkanı ve tırnak törpüsüne

Kahvaltı gibi olmuş biraz ben kuruyemiş tarzı düşünmüştüm. Her öğünde çok az mı yiyorsun ondan mı bu kadar sık besleniyorsun canım
Kuruyemıs diğer araöğünlerde meyve ve yogurdun yanında var.. Toplamda 1900 kalorılık diyet gebelik sekerinden ötürü canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…