- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.881
Yanlış yazmışım 70*110Kızlar önceki sayfaları okuyamadım eğer yazıldıysa kusura bakmayın ben uzun zamandır park beşik için yataşın 70*100 ölçüsünde ki yatağının stokta olmasını bekliyordum benim gibi bekleyen varsa alsın diye paylaşmak istedim.
Masallah canımYaa çok tatlı bebekte
Dolaptan mı aldın?
Balım benim diyet grubuna cumaları kilo yazıyoruz.
Arada menü paylaşımı oluyor.
Kilo almıyorum pek.
Stresli geçti benim gebelik hareketli idi bir yandan da.
Endokrin insülin kilo aldırır dedi ama öyle almadım yani.
Oğlumda da diyet yüzünden almadım.
Dün arkadaşım gördü sadece karnın çıkmış dedi.
Leblebi yutmuş solucan gibiyim
Neler yiyorsunBu arada ben de 1 haftadır diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum şimdiden 2 kiloya yakın kilo vermişim
Canım şöyle düşün bizim toplam izniminiz ister doğuralım ister dinlenelim 16 hafta.
Ne zaman izne çıkarsan 16.haftalık tatilini direkt başlar.
37 haftada izne çıktın bebiş 38.doğdu geriye halen 15 hafta iznin kalmış olur.
35.haftada izne çıktın 38. haftada doğdu 16 haftalık izninin 3 haftasını doğum öncesi kullanmış oldun. Doğum sonrasına 13 hafta iznin kalır. Burada hafta ifadesi kalanı karıştırmasın bizim toplamda 112 gün iznimiz olacak. Doğum haftanın başında olur ortasında olur sonunda olur tarihler ufak tefek oynaar.
Sabahları haşlanmış yumurta veya yulaflı omlet (zeytin peynir ve sebzeler), diğer öğünlerde Baklagiller (6kaşık ile sınırlandırdı) sebze yemekleri ama onların da bazılarında kaşık sınırı var, pirinç pilavı suanlik hiç yok bulgur pilavı da 4-5 kaşık ana yemeğe göre degisiyor, yoğurt (ana yemeğe göre yine kaşık sınırı var), salata yağsız olduğu sürece sınır koymadı genelde bir kase kadar yiyorum ama nerdeyse her ogunumde kesin var. Ve bence en önemlisi üç tane ara öğünm var bu sayede çok aç kalmıyorum. Ara öğünlerde de saatine göre değişiyor ama genel olarak meyve (sayısı veya boyutu meyveye göre değişiyor) fındık ceviz veya badem (yaklaşık 6 adet) maden suyu ayran vb şeyleri tüketiyiorum. Ekmek de tam buğday ekmeği ve yine öğünlere göre sınırlı bazen hiç ekmek yemedigim de oluyor. Genel olarak bu şekildeNeler yiyorsun
Tatlım onun matematiksel hesaplaması var.Nasıl hesaplanıyor peki? Ben bir türlü anlayamadım ne kadar alacağımı benimde özel sektör
Kızlar önceki sayfaları okuyamadım eğer yazıldıysa kusura bakmayın ben uzun zamandır park beşik için yataşın 70*100 ölçüsünde ki yatağının stokta olmasını bekliyordum benim gibi bekleyen varsa alsın diye paylaşmak istedim.
Anne memesine en yakın biberon hangisi acaba deneyimi olan var mı?
Hb de bulamadım 999 ayarını, dıgerlerınde sepete ekledım, takıp edeyım bakalımn11'den Baby Mom Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapak 999 Ayar 2'li seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Baby Mom Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapak 999 Ayar 2'li Fiyatları ve Özellikleri
İndirime giriyorebebek in uygulamasında sepete At indirime girince mesaj geliyor Hb dan kargo ücretsiz alırsın ya da bazen kuponla daha da uygun oluyor
Bak yaa benım bulgur pilavım 3 kaşıkSabahları haşlanmış yumurta veya yulaflı omlet (zeytin peynir ve sebzeler), diğer öğünlerde Baklagiller (6kaşık ile sınırlandırdı) sebze yemekleri ama onların da bazılarında kaşık sınırı var, pirinç pilavı suanlik hiç yok bulgur pilavı da 4-5 kaşık ana yemeğe göre degisiyor, yoğurt (ana yemeğe göre yine kaşık sınırı var), salata yağsız olduğu sürece sınır koymadı genelde bir kase kadar yiyorum ama nerdeyse her ogunumde kesin var. Ve bence en önemlisi üç tane ara öğünm var bu sayede çok aç kalmıyorum. Ara öğünlerde de saatine göre değişiyor ama genel olarak meyve (sayısı veya boyutu meyveye göre değişiyor) fındık ceviz veya badem (yaklaşık 6 adet) maden suyu ayran vb şeyleri tüketiyiorum. Ekmek de tam buğday ekmeği ve yine öğünlere göre sınırlı bazen hiç ekmek yemedigim de oluyor. Genel olarak bu şekilde
Yaa ben et tavuk balığı yazmayı unutmuşum evet çok yiyemedigim için ama onları da yememi söyledi zorlansam da yemeğe çalışıyorumBak yaa benım bulgur pilavım 3 kaşıkdiğerleri nerdeyse aynı benım dıyet ıle, bana her gune et koydu, tavuk balık veya kırmızı et farketmez dedı.. Hatta sımdı son ara öğünümü yaptım, şiştim
Etiket yaparımMasallah canım
Grubu nerden bulabilirim peki
Tamam canım ikinize de eklerim cuma tartılmayı unutmayın
Ne verdi son öğünde?Bak yaa benım bulgur pilavım 3 kaşıkdiğerleri nerdeyse aynı benım dıyet ıle, bana her gune et koydu, tavuk balık veya kırmızı et farketmez dedı.. Hatta sımdı son ara öğünümü yaptım, şiştim
Ayy çok teşekkür ederim canım ya benim de ihtiyacim vardi n11den aldim 100 tl kuponla 700 tlye geldi
Canım n11den alirsan kuponla daha uyguna geliyor 500 tl uzeri 100 tl kupon tanımlamislar tum hesaplaraKızlar önceki sayfaları okuyamadım eğer yazıldıysa kusura bakmayın ben uzun zamandır park beşik için yataşın 70*100 ölçüsünde ki yatağının stokta olmasını bekliyordum benim gibi bekleyen varsa alsın diye paylaşmak istedim.
Bız aksam yemegını 7 de yıyoruz, aksam 9bucukta yarım dılım ekmegın uzerıne labne sürdüm, yanına bır salatalık bır domates..bır kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır de olabılır dedı, yanında cok acık cay ıleNe verdi son öğünde?
O kupon bana yıne yokCanım n11den alirsan kuponla daha uyguna geliyor 500 tl uzeri 100 tl kupon tanımlamislar tum hesaplara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?