2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Masallah canım
Grubu nerden bulabilirim peki

busrabusbusra tatlım arkadaş izin olayını çok güzel anlatmış.
Doktorun bebek gelişimi 38. Haftalara gelince doğuma hazır olduğunda sezeryan teklif eder zaten. Günlere bakıp kafanı karıştırma

Sabahları haşlanmış yumurta veya yulaflı omlet (zeytin peynir ve sebzeler), diğer öğünlerde Baklagiller (6kaşık ile sınırlandırdı) sebze yemekleri ama onların da bazılarında kaşık sınırı var, pirinç pilavı suanlik hiç yok bulgur pilavı da 4-5 kaşık ana yemeğe göre degisiyor, yoğurt (ana yemeğe göre yine kaşık sınırı var), salata yağsız olduğu sürece sınır koymadı genelde bir kase kadar yiyorum ama nerdeyse her ogunumde kesin var. Ve bence en önemlisi üç tane ara öğünm var bu sayede çok aç kalmıyorum. Ara öğünlerde de saatine göre değişiyor ama genel olarak meyve (sayısı veya boyutu meyveye göre değişiyor) fındık ceviz veya badem (yaklaşık 6 adet) maden suyu ayran vb şeyleri tüketiyiorum. Ekmek de tam buğday ekmeği ve yine öğünlere göre sınırlı bazen hiç ekmek yemedigim de oluyor. Genel olarak bu şekilde

Nasıl hesaplanıyor peki? Ben bir türlü anlayamadım ne kadar alacağımı benimde özel sektör
Tatlım onun matematiksel hesaplaması var.
Aldığın maaş üzerinden hesaplanıyor.
3/2'sini veriyor sana devlet.
Bir arkadaşın dediği gibi aslında sgk ödeneği alıyorsun

Ayrıca günlük 8000 adım 3 lt su hedefim var suyu 1 haftadır bu şekilde tüketebildim adımı da birkaç gün dışında tamamladım. Bunlar sayesinde ödemim tamamen ortadan kalktı sürekli ayaklarım sisiyordu çalıştığım için

Hb de bulamadım 999 ayarını, dıgerlerınde sepete ekledım, takıp edeyım bakalım çok tesekkurler canım

Bak yaa benım bulgur pilavım 3 kaşık diğerleri nerdeyse aynı benım dıyet ıle, bana her gune et koydu, tavuk balık veya kırmızı et farketmez dedı.. Hatta sımdı son ara öğünümü yaptım, şiştim

Yaa ben et tavuk balığı yazmayı unutmuşum evet çok yiyemedigim için ama onları da yememi söyledi zorlansam da yemeğe çalışıyorum bulgur pilavınin miktarı da yemeğe göre değişiyor 3te yediğim oldu ben de ara ogunumu yedim az önce gerçekten doyuyorum çok şükür

Ne verdi son öğünde?

Canım n11den alirsan kuponla daha uyguna geliyor 500 tl uzeri 100 tl kupon tanımlamislar tum hesaplara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…