2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim 9bucuk ara öğünm daha farklı bugün meyve ve yoğurt yedim ben ya da beyaz leblebi ve süt içiyorum. Bunu diyetisyenime soraym kahvaltı gibiymis güzel aslında

Benim 9bucuk ara öğünm daha farklı bugün meyve ve yoğurt yedim ben ya da beyaz leblebi ve süt içiyorum. Bunu diyetisyenime soraym kahvaltı gibiymis güzel aslında
Bana aksama meyve koymadı, salatalık ve domatesın de kalorısı dusuk oldugu ıcın bu sekılde verdışişiriyor da boyle

Hesapladım canım mesela akıl 4 fikir 9 çıkıyor bunun yorumlaması nasıldır onu bulamadım
akıl fikir ne kadar yüksekse o kadar iyi yanı ikiside 5 ten yüksek olsa daha iyi bizde oğlumda ebcedle koymuştuk 8 9 olmuştu.hatta bir ismi kulağındada okuduk nüfusa yazdırmadık sadece anne baba olarak biz biliyoruz böyle olunca büyü falan yapılamıyor demişlerdi

Hımm 5 ten yüksekse iyidir demek teşekkür ederim canım . Onu duymuştum gizli bir isim diye bizde koymayı düşünüyoruz

Labne yeme bence. Cok yagli normal peynirlere gore. Bnde seker vs yok yarim yagli peynir tuketiyorum

Ya bana da karışık geldi akıl 1 fikir 9 çıkanda var bu aklı yok fikri çok mu demek
Yok kız olır mu oyle sey, ocak annelerınde bahsı gecmıstı bu konunun, 1 cıkıp hacettepe odtu mezunu olan tanıdıgı olanlar var, benım yakın bı arkadasım var akıl 1 cıktı fıkır - dusun, kız o kadar zekı ki.. Isın espırısı gıbı gelıyor bana ama ıçımde soru ısaretı kalmasın dıye degıstırdım, demek kı tam da ıcıme sınmemıs.. Suankı ısmın de akıl 9 fıkır 1.. Bu sefer kararlıyım 1 e ragmen koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…