- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.921
Trendyoldan alinca da kargo parasi veriyoruz bende o yuzden trendyoldan almadim hala bekliyorum biyerde kargo bedavaya ucuza olur diyeKız sus, kazıklandım mı sımdı
69 gıbı bıseydı, ne ara 100 olmus dedım hattaTrendyoldan alinca da kargo parasi veriyoruz bende o yuzden trendyoldan almadim hala bekliyorum biyerde kargo bedavaya ucuza olur diye
Gebelık sekerı ıcın mıcanım?Kızlar salçalı tost serbest mi biliyor musunuz?
Miden yanmaz mi salçadanKızlar salçalı tost serbest mi biliyor musunuz?
Hayır canım normaldeGebelık sekerı ıcın mıcanım?
Bu yemelik salça canım kahvaltılık olarak yapılıyorMiden yanmaz mi salçadanbenim pismis yemekte salça biraz fazla olsa bile suan midemi yakıyor
Benim 9bucuk ara öğünm daha farklı bugün meyve ve yoğurt yedim ben ya da beyaz leblebi ve süt içiyorum. Bunu diyetisyenime soraym kahvaltı gibiymis güzel aslındaBız aksam yemegını 7 de yıyoruz, aksam 9bucukta yarım dılım ekmegın uzerıne labne sürdüm, yanına bır salatalık bır domates..bır kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır de olabılır dedı, yanında cok acık cay ıle
Yok be sucuk yoksa içinde tost yasak değil kiHayır canım normalde
Hesapladım canım mesela akıl 4 fikir 9 çıkıyor bunun yorumlaması nasıldır onu bulamadım
Ben salça kaşar ve yumurtalı seviyorumYok be sucuk yoksa içinde tost yasak değil ki
Bana aksama meyve koymadı, salatalık ve domatesın de kalorısı dusuk oldugu ıcın bu sekılde verdıBenim 9bucuk ara öğünm daha farklı bugün meyve ve yoğurt yedim ben ya da beyaz leblebi ve süt içiyorum. Bunu diyetisyenime soraym kahvaltı gibiymis güzel aslında
9 en yuksek yanı en ıyı, guzel cıkmıs bence sonucHesapladım canım mesela akıl 4 fikir 9 çıkıyor bunun yorumlaması nasıldır onu bulamadım
akıl fikir ne kadar yüksekse o kadar iyi yanı ikiside 5 ten yüksek olsa daha iyi bizde oğlumda ebcedle koymuştuk 8 9 olmuştu.hatta bir ismi kulağındada okuduk nüfusa yazdırmadık sadece anne baba olarak biz biliyoruz böyle olunca büyü falan yapılamıyor demişlerdiHesapladım canım mesela akıl 4 fikir 9 çıkıyor bunun yorumlaması nasıldır onu bulamadım
Ya bana da karışık geldi akıl 1 fikir 9 çıkanda var bu aklı yok fikri çok mu demek9 en yuksek yanı en ıyı, guzel cıkmıs bence sonucbenım ilk begendıgım ısımde 1-3 cıkmıstı, vazgectım o yuzden o ısımden
Kız siz ne diyorsunuz anlamadım benYa bana da karışık geldi akıl 1 fikir 9 çıkanda var bu aklı yok fikri çok mu demek
Hımm 5 ten yüksekse iyidir demek teşekkür ederim canım . Onu duymuştum gizli bir isim diye bizde koymayı düşünüyoruzakıl fikir ne kadar yüksekse o kadar iyi yanı ikiside 5 ten yüksek olsa daha iyi bizde oğlumda ebcedle koymuştuk 8 9 olmuştu.hatta bir ismi kulağındada okuduk nüfusa yazdırmadık sadece anne baba olarak biz biliyoruz böyle olunca büyü falan yapılamıyor demişlerdi
Labne yeme bence. Cok yagli normal peynirlere gore. Bnde seker vs yok yarim yagli peynir tuketiyorumBız aksam yemegını 7 de yıyoruz, aksam 9bucukta yarım dılım ekmegın uzerıne labne sürdüm, yanına bır salatalık bır domates..bır kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır de olabılır dedı, yanında cok acık cay ıle
Bebeğe ismi netleştirip hastane çıkışı yaptıracaktım baktım ebced hesabı varmış bir hesaplayayım dedim akıl ve fikir olarak 1 den 9 a kadar sayı veriyor ama çıkan sonuçları anlayamadım onu soruyorumKız siz ne diyorsunuz anlamadım ben
Yok kız olır mu oyle sey, ocak annelerınde bahsı gecmıstı bu konunun, 1 cıkıp hacettepe odtu mezunu olan tanıdıgı olanlar var, benım yakın bı arkadasım var akıl 1 cıktı fıkır - dusun, kız o kadar zekı ki.. Isın espırısı gıbı gelıyor bana ama ıçımde soru ısaretı kalmasın dıye degıstırdım, demek kı tam da ıcıme sınmemıs.. Suankı ısmın de akıl 9 fıkır 1.. Bu sefer kararlıyım 1 e ragmen koycamYa bana da karışık geldi akıl 1 fikir 9 çıkanda var bu aklı yok fikri çok mu demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?