- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.941
Evet canım dıyetısyen de soyledı, cok sevıyorum dıye arada bı musade ettı, beyaz peynır ıle tuketmemı ıstedıLabne yeme bence. Cok yagli normal peynirlere gore. Bnde seker vs yok yarim yagli peynir tuketiyorum
Benim ki de aynı bazen öyle bir oynuyor ki tekme değil içimde oynuyor bildiğinKızlar bu benim oğlan 2 gündür karnımda titreşimde kalmış telefon gibitepiniyor sanki her uzvuyla böyle olan var mı yoksa benim oğlan mı delirdi
Ay bu bebişler büyüdü de bizi dövüyor resmen maşallah onlaraBenim ki de aynı bazen öyle bir oynuyor ki tekme değil içimde oynuyor bildiğineşim de tekme atarken şunun ayağını tutayım diyor
Hiç durmuyor geçen uykuya dalmışım eşim üstümü kapatmış kapatırken de bakmış hareket ediyor mu diye vuruyordu ama sen duymadın diyor ne kadar yorduysa beni sıpaAy bu bebişler büyüdü de bizi dövüyor resmen maşallah onlarabenim de geçen haftadan beri resmen süzülüyor balık gibi elimi koyunca o geçişi hissediyorum, 2 gündür falanda titreşimde
yok letgodan buldum gidip elden aldım. aşırı pratik bir ürün şimdiye kadar sürdüklerim içinde en beğendiğim bu oldu ki stokkeden cybexe kadar baktım bunun sıfırını alacaktım ama bir bakayım dedim letgoda bunu görünce çok uygun geldi aldım. sapındaki deri kısım hafif yıpranmış onunda yenisini amazondan sipariş edeceğimDolaptan mı aldın?
W world1Teşekkür ederim canım
O zaman benimde güncel tarih üzerinden hesaplanır ve doğum gerçekleşir
Serbest değildiyse vay halimeKızlar salçalı tost serbest mi biliyor musunuz?
Şuan bende senden yeni öğrendim
nasıl yani bizim leman gerçekte leman değil mi @Lmntbrdgi
Canım problem olmaz 28. Hafta en erken iğne için yasal süre en geç 34. Haftaya kadar yapılabiliyor . Zaten kan testini verirsin aynı gün çıkıyor genelde sonuç negatif çıkarsa doktorun iğne vuracak . Pozitif çıkarsa iğne vurmayacak bebeğin doğumunu bekleyecekler . Burada önemli olan tahlil sonucunun pozitif veya negatif gelmesiBende randevu aldim ama 28 in için de oluyorum tahlil felan derken 1 hafta geçer o zaman iğne yaparlarmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?