2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bu benim oğlan 2 gündür karnımda titreşimde kalmış telefon gibi tepiniyor sanki her uzvuyla böyle olan var mı yoksa benim oğlan mı delirdi
Benim ki de aynı bazen öyle bir oynuyor ki tekme değil içimde oynuyor bildiğin eşim de tekme atarken şunun ayağını tutayım diyor

Benim ki de aynı bazen öyle bir oynuyor ki tekme değil içimde oynuyor bildiğin eşim de tekme atarken şunun ayağını tutayım diyor
Ay bu bebişler büyüdü de bizi dövüyor resmen maşallah onlara benim de geçen haftadan beri resmen süzülüyor balık gibi elimi koyunca o geçişi hissediyorum, 2 gündür falanda titreşimde

Ay bu bebişler büyüdü de bizi dövüyor resmen maşallah onlara benim de geçen haftadan beri resmen süzülüyor balık gibi elimi koyunca o geçişi hissediyorum, 2 gündür falanda titreşimde
Hiç durmuyor geçen uykuya dalmışım eşim üstümü kapatmış kapatırken de bakmış hareket ediyor mu diye vuruyordu ama sen duymadın diyor ne kadar yorduysa beni sıpa gündüzleri artık hiç durmuyor hani böyle bir iki hareket değil içeride uyuyana kadar kıpır kıpır

Dolaptan mı aldın?
yok letgodan buldum gidip elden aldım. aşırı pratik bir ürün şimdiye kadar sürdüklerim içinde en beğendiğim bu oldu ki stokkeden cybexe kadar baktım bunun sıfırını alacaktım ama bir bakayım dedim letgoda bunu görünce çok uygun geldi aldım. sapındaki deri kısım hafif yıpranmış onunda yenisini amazondan sipariş edeceğim

27+6da gelen güncellemeler: ani ter ve sıcak basmaları, kızımın içerde resmen rodeo oynayışı ve kaburgama vurduğunu hissetmem (aşırı rahatsız edici), karnımın bana bir miktar ağır gelmeye başlaması, sırtımı destekleyip bacaklarımı kendime çekip hafifçe karnıma eğilerek ancak rahat yatabilmek...

Kızlar bu çatı ağrısı ile ilgili bir sorum var benim dün akşamdan beri belli hareketleri yapınca var sanki, L Lmntbrdgi söylemişti sanırım halı düzeltme hareketi, giyinirken bacağı kaldırırkenki ağrı gibi. Bu çatı ağrısının olması normal mi yani braxton hicks yalancı kasılmaları gibi alıştırma ağrısı mı? Tehlikeli ve açılmayı vs mi işaret eder? Doktora gitmeli miyim? Çok şiddetli değil ama dün gece uykumdan uyanıp dönerken aha bu çatı ağrısı demişim o kıvamda yani

L Lmntbrdgi kullanıcı adının limonata bardağı olduğunu şimdi keşfetmem sürekli leman birgi bilmem ne diye düşünüyordum
Şuan bir aydınlanma yaşamış gibi hissediyorum ben de araba markası olan Lamborghini diye okuyordum sürekli nedense harflere bakmamisim bile bu kadar uydurulur

Şuan bir aydınlanma yaşamış gibi hissediyorum ben de araba markası olan Lamborghini diye okuyordum sürekli nedense harflere bakmamisim bile bu kadar uydurulur

Gece aydınlanmaları efenim L Lmntbrdgi nerelerdesin bize bir açıklama borçlusun

Bende randevu aldim ama 28 in için de oluyorum tahlil felan derken 1 hafta geçer o zaman iğne yaparlarmi acaba
Canım problem olmaz 28. Hafta en erken iğne için yasal süre en geç 34. Haftaya kadar yapılabiliyor . Zaten kan testini verirsin aynı gün çıkıyor genelde sonuç negatif çıkarsa doktorun iğne vuracak . Pozitif çıkarsa iğne vurmayacak bebeğin doğumunu bekleyecekler . Burada önemli olan tahlil sonucunun pozitif veya negatif gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…