2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-27-08-29-31-66_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2023-09-27-08-29-50-35_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 41
Anne negatif, baba pozitifse uyusmazlık oluyor canım
Bu arada nasılsınn, hafıfledı mı ağrıların
İkimizde pozitif sıkıntı olmaz ozaman. Zaman zaman oluyor canım. Bir yerde toplanma felan. İlacı iciyorum 4 saatte bir. Bazen az gecıktığide oluyor haftaya kontrolde belkı azaltılır bakarız dedi doktor duruma göre.
Şeker takibi oldugu ıcın yemekten sonra yürümem lazım 20dk en az, napayım orda karar veremedim full yatıs mı olayım yürümesem şeker yuksek cıkar dıe korkuyorum öylede cıktığını gördüm.
Pzartesi kontrol var bakalım.

Sıkıntı olmaz canım. Senin vucudunda pozitif protein olduğu için hem (+) hemde (-) grupla iyi anlaşıyor.

Dün arkadaşımla konuşuyorum 4 ay önce oğlu oldu 37+ 4 de Doktora gidiyor doktor diyor ki doğum kanalına girmemiş bebek sonra alttan bebeği çekiyor elleriyle doğum kanalına sokuyor 3 gün sonra 38+0 da oğlu doğuyor neden öyle yaptı dedim daha da vakti varmış çocuğun demiş ki kilolu doğar zorlanirsin kaç kilo doğdu dedim 3300 dedi bir tane daha oğlu var 3.5 yaşında o kaç doğdu dedim 3900 dedi zorlanmadım da dedi küçük oğlunda enzim sorunu oldu arkadaşım müdahaleyle doğmasına bağlıyor çok şaşırdım normal doğuma bile müdahale edebiliyorlar

Doktorların illaki bir bildiği vardır ama insana ilginç geliyor bazı testleri önemsizgörüp hastaya hiç bilgi vermemeleri.
Benim 5. haftamda kanamam oldu apar topar doktora gittik . Kapıdan giirdim gebeyim kanamam var dedim. İlk sorduğu kan uyuşmazlığı oldu var dedim. 5.dakika içinde bana Rhogam ignesini vurdurdu. Sonra ultrason muaynesine geçti 3-4 gün sonra tekrar gel iğne etkili oldumu kanaman durdumu bebek bugüne oranla büyümeye devam edecekmi onları inceleyeceğim dedi.
Kesinlikle negatif anne pozitif baba olduğunda kulak arkası edilecek bir konu değil.Kan uyuşmazlığı

benim de akıl 2 ye fikir 5 çıktı şimdi baktım da, değiştirmem ben ya bunun için :))

Maşallah hepsine ay çok güzel benim de geceleri hareket ediyor, bence alıştığımız için artık uyanmıyoruz ya da aşırı tepki vermiyoruz. Ben sanki doğduğumdan beri içimde o varmış gibi hissediyorum mesela yani normalim buymuş gibi hep kıpır olsunlar inşallah
benimkininde alarmı olduğuna eminim ama kanıtlayamam. Her gece 4de uyandırılırmı daha uyuyamıyorum dün takla atarken uyandım
Benim oğlan dokunulmaya hemen tepki veriyor. Gece eşim elini karnıma koyunca mesela hatta dün yanlışlıkla eli karnıma geldi tersi yani elinin hemen oraya tekmeye başladı

Kesin olarak değiştirmessn bile başka bir doktora gidip kan uyuşmazlığı olduğunu söyle ve testi yaptır bence kan uyuşmazlığı basite alınacak bir şey değil doktorlar %90 ilk çocuğa bir şey olmaz kafasindalar ama %10 da olma ihtimalimizde var ve 2 dakikalik bir iğneyle çözülüyor. Bebek pozitifse zaten 2. Bebek çok büyük oranla düşüyor Allah korusun

Dokunduğunda bazen duruyo bizimki ya da az tekme arıyo tam elini çekince başlıyo tekme atmaya. Eşimde elini çekiyormuş gibi yapıyo o zaman büyük tekmeler atıyo

Bakayım ben Trendyoldan almıştım kutusu falan orijinaldi

Dokunduğunda bazen duruyo bizimki ya da az tekme arıyo tam elini çekince başlıyo tekme atmaya. Eşimde elini çekiyormuş gibi yapıyo o zaman büyük tekmeler atıyo
Kandırıyorsunuz çocuğu ayıp değil mi kız bizimki dokunmaya gayet duyarlı ve seviyor yani babası da bende hep tekmeliyor ama videoya asla kendini göstermiyor. Ne zaman video açsam duruyor değişik bir şekilde

Kandırıyorsunuz çocuğu ayıp değil mi kız bizimki dokunmaya gayet duyarlı ve seviyor yani babası da bende hep tekmeliyor ama videoya asla kendini göstermiyor. Ne zaman video açsam duruyor değişik bir şekilde
Aynıııı eğer tekmesini hissetmek görmek için yaparsak yapmıyo ya çocuk ay bi hafta geçse de görsem bebemi bu sefer kv de gelecek kontrole ille gelip görmek istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…