- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.981
Bak tatlım e nabız önce asistan sonra ikinci resim en altta ki anne bebek resmine tıkla..E nabızda ben göremedim nerde görünüyor acaba gebelik durumu
İkimizde pozitif sıkıntı olmaz ozaman. Zaman zaman oluyor canım. Bir yerde toplanma felan. İlacı iciyorum 4 saatte bir. Bazen az gecıktığide oluyor haftaya kontrolde belkı azaltılır bakarız dedi doktor duruma göre.Anne negatif, baba pozitifse uyusmazlık oluyor canım
Bu arada nasılsınn, hafıfledı mı ağrıların
Ama sana çok yakıştı saçları ahenk içinde rüzgarda uçuşan bir leman vardı benim hayallerimde aylardır
Senin kan grubun negatif miKan uyuşmazlığı nasıl tespit oluyor o ve kan grubundan bız bilebılırmyz doktor hıc bahsetmedi
hesabı doğruladığına emin misin ?:)O kupon bana yıne yok
Sıkıntı olmaz canım. Senin vucudunda pozitif protein olduğu için hem (+) hemde (-) grupla iyi anlaşıyor.İkimizde pozitif sıkıntı olmaz ozaman. Zaman zaman oluyor canım. Bir yerde toplanma felan. İlacı iciyorum 4 saatte bir. Bazen az gecıktığide oluyor haftaya kontrolde belkı azaltılır bakarız dedi doktor duruma göre.
Şeker takibi oldugu ıcın yemekten sonra yürümem lazım 20dk en az, napayım orda karar veremedim full yatıs mı olayım yürümesem şeker yuksek cıkar dıe korkuyorum öylede cıktığını gördüm.
Pzartesi kontrol var bakalım.
Limonatayı kabullenemiyorum sen benim için leman olarak kalacaksın
Aynen öyle yapcam canım, eğer çok ağırlaşırsam erkendne çıkarım yoksa idare ederim biraz daha32. Haftadan sonra ne zaman işine gelirse o zaman çıkarsın tatlım
Bakalım ne zaman doğurcazW world1
P Psikolog2426
busrabusbusra
Kızlar şöyle hesaplayın en güzeli izne çıktın 16 haftalık tatilin var ne zaman doğurduğun ile aslında devlet ilgilenmiyor . İzne çıkışın ve izin bitişi arasında istediğin vakit doğurabilriian
Canın sağ olsunLimonatayı kabullenemiyorum sen benim için leman olarak kalacaksın
Doktorların illaki bir bildiği vardır ama insana ilginç geliyor bazı testleri önemsizgörüp hastaya hiç bilgi vermemeleri.Benim doktorumda gerekli değil dedi ama uzun uğraşlar sonucu bu yorumu alabildim.aile hekimliği bizi sıkıştırmasa hiçkonudan bahsetmeyecekti. Şimdi o yüzden doktoru değiştirmeyi düşünüyorum ama 30 haftalığım kafam çok karışık.
benim de akıl 2 ye fikir 5 çıktı şimdi baktım da, değiştirmem ben ya bunun için :))Yok kız olır mu oyle sey, ocak annelerınde bahsı gecmıstı bu konunun, 1 cıkıp hacettepe odtu mezunu olan tanıdıgı olanlar var, benım yakın bı arkadasım var akıl 1 cıktı fıkır - dusun, kız o kadar zekı ki.. Isın espırısı gıbı gelıyor bana ama ıçımde soru ısaretı kalmasın dıye degıstırdım, demek kı tam da ıcıme sınmemıs.. Suankı ısmın de akıl 9 fıkır 1.. Bu sefer kararlıyım 1 e ragmen koycam
Maşallah hepsine ay çok güzelHiç durmuyor geçen uykuya dalmışım eşim üstümü kapatmış kapatırken de bakmış hareket ediyor mu diye vuruyordu ama sen duymadın diyor ne kadar yorduysa beni sıpagündüzleri artık hiç durmuyor hani böyle bir iki hareket değil içeride uyuyana kadar kıpır kıpır
Benim oğlan dokunulmaya hemen tepki veriyor. Gece eşim elini karnıma koyunca mesela hatta dün yanlışlıkla eli karnıma geldi tersi yani elinin hemen oraya tekmeye başladıbenimkininde alarmı olduğuna eminim ama kanıtlayamam. Her gece 4de uyandırılırmı daha uyuyamıyorumdün takla atarken uyandım
Kesin olarak değiştirmessn bile başka bir doktora gidip kan uyuşmazlığı olduğunu söyle ve testi yaptır bence kan uyuşmazlığı basite alınacak bir şey değil doktorlar %90 ilk çocuğa bir şey olmaz kafasindalar ama %10 da olma ihtimalimizde var ve 2 dakikalik bir iğneyle çözülüyor. Bebek pozitifse zaten 2. Bebek çok büyük oranla düşüyor Allah korusunBenim doktorumda gerekli değil dedi ama uzun uğraşlar sonucu bu yorumu alabildim.aile hekimliği bizi sıkıştırmasa hiçkonudan bahsetmeyecekti. Şimdi o yüzden doktoru değiştirmeyi düşünüyorum ama 30 haftalığım kafam çok karışık.
Dokunduğunda bazen duruyo bizimki ya da az tekme arıyo tam elini çekince başlıyo tekme atmaya. Eşimde elini çekiyormuş gibi yapıyo o zaman büyük tekmeler atıyoMaşallah hepsine ay çok güzelbenim de geceleri hareket ediyor, bence alıştığımız için artık uyanmıyoruz ya da aşırı tepki vermiyoruz. Ben sanki doğduğumdan beri içimde o varmış gibi hissediyorum mesela yani normalim buymuş gibi hep kıpır olsunlar inşallah
Benim oğlan dokunulmaya hemen tepki veriyor. Gece eşim elini karnıma koyunca mesela hatta dün yanlışlıkla eli karnıma geldi tersi yani elinin hemen oraya tekmeye başladı
Bakayım ben Trendyoldan almıştım kutusu falan orijinaldiKızlar birde instagramda obenley hesabını takip ediyordum o paylaşmış philips avent göğüs kalkanlari trendyolda orjinal olmayan ürün satıyormuş, eğer aranızda alan varsa incelesin silikonun seffaf renkte olmasi lazımmış. Üstte gördüğünüz sahte ürün alttaki orjinal ürün. Tam siparis verecektim son anda gördüm bende
Kandırıyorsunuz çocuğu ayıp değil mi kızDokunduğunda bazen duruyo bizimki ya da az tekme arıyo tam elini çekince başlıyo tekme atmaya. Eşimde elini çekiyormuş gibi yapıyo o zaman büyük tekmeler atıyo
AynııııKandırıyorsunuz çocuğu ayıp değil mi kızbizimki dokunmaya gayet duyarlı ve seviyor yani babası da bende hep tekmeliyor ama videoya asla kendini göstermiyor. Ne zaman video açsam duruyor değişik bir şekilde
Baktım şeffaf orasiBakayım ben Trendyoldan almıştım kutusu falan orijinaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?