2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben nasıl olurum bilmiyorum ama sinirlenince gözüm babamı bile görmez
Ben de lafımı söylerim bide üstüne ben lohusayım siz bana neler yapıyorsunuz diye ağlarım. İnsan çok hassas oluyor ya. Normalde ben tek başıma yürümeyi çok severim eşim gelmek istese gelme ben müzik dinleyerek yürücem sen konuluyorsun diye kızarım. Az önce yürüyüşe çıkalım dedim eşime. O da canım istemiyor dedi. Ben de benim canım istemiyor ben bugün bu çocuğu taşımıyım canım istemiyor bugün yemek yemiyim canım istemiyor deme şansım yok benim sen ne rahatsız diye ağladım adamında dengesi aşırı bozuluyo

Mor göbekli gene dolanıyorum eğilirken namaz kılarken canım acıyo ama çok önemli değil bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alalım

Buna kocaman amin

Demiri sabah ac ic kuzum

Ozelden anllat cidden merak ettim

evet

Bizim sirket 2 gunu maastan kesmio 3 uzerini maastan kesiyo sgk 3 ay icinde yatiriyo. Yatirildigi ay maasa geri ekleniyor

Öyle yapayım canım benim sağol

Senin kayınpa nın takması lazım. Hele bir doğur merakla bekliyorum ne takacak
Ben de çok merak ediyorum bu ay somunda kaynımın düğününde beraberiz. 5i1 yerde isteicem orda doğum hediyesi bide düğüne de sıfır takı gidicem kaynanam çok bozulur sorar eminim. Derim siz 5i1yerde alırsınız diye boş bıraktım

Annene süt hakkı olarak takmışlar, annemin emzirmediğini söylemeseydim keşke bana bir şey takılmadı

by the way aşırı haklısın erkekler bizi biraz şımartın yeter nazınızı çektiğimiz azıcık da siz bizi çekin. bugün benimki kuzu yemiyorum diye trip yaptı dövcektim gerçekten

Ben açık açık bebeğe künye bir tane de bilezik istedim, künyeyi görümcem almış kv de bilezik takcam dedi ama bakalım

Gidemeyen bizlere en can alıcı noktaları olmazsa olmaz dedikleri şeyi anlatsana.
Valla ilk derste en etkilendiğim surekli gögusten nefes aldığım ve bu nefes alma şeklinin yanlış olduğu oldu. Sağlıklı olan karından yani diyaframdan nefes almakmis bu şekilde bebege alt taraftaki organlara daha çok oksijen gidiyormuş bir kaç alıştırma yaptık alışık olmadığımız için diyaframdan nefes alması çok zor ödev olarak günde 10 kere buna calisicaz.
İkinci en etkilendiğim de yıllar boyunca gerek medyada televizyon da veya duyduğumuz olumsuz doğum hikayelerinde doğumun çok acılı ağrılı birsey olduğunun empoze edilmesinden dolayı normal doğuma karşı içimizde ister istemez korku oluştuğu ve bu korkununda ağrıyı dogurdugu oldu. Aynı zamanda korku doğumu da zorlaştırmaya neden olan birseymis düşününce çok mantıklı geldi yani düşünsene hiç yaşamadığın nasıl olduğunu bilmediğin birsey doğum ve senin bilinçaltında son derece acılı ağrılı korkulacak birsey olduğu var yaşamadan böyle olduğunu nasıl bilebiliriz ki. Yani doğumda korkmamak psikolojik olarak hazırlanmak çok onemliymis
1. Çok güzel

Sana doğum hediyesi olarak takarlar süt hakkı evlenirken verilir oda sadece kız anasına verilir
O zaman bi bebeğe bi bana bilezik takarlar diye bekliyim ben takmazlarsa da doğumdan sonra kimsede bir şey takmadı yaaa diye söylenirim

Bizim sirket 2 gunu maastan kesmio 3 uzerini maastan kesiyo sgk 3 ay icinde yatiriyo. Yatirildigi ay maasa geri ekleniyor
Yani 5 günlük bir raporda kesiyor demek oluyor bu. Daha sonrasında Size de sgk 3 günlük ücret yatırıyor. Şu an bende olduğu gibi.

temizlik bağımlısı bacılarım ben evi boyatacağım ve temizlik yaptıracağım baza altlarından gardroba peteklerden mutfak dolaplarına kadar temizlenecek. tadilat sonrası hiç temizlik yapmadığımdan bilemiyorum tadilat sonrası temizlikte sıralama nedir?

Teşekkür ederim

Ay memleketimi severim ama işte yine de yani Karadenizliyim kavgasız gürültüsüz bi günümüz yok çok şükür sürekli gündemde bir miras davamız var falan öyle yani
Benim de eşim Rizeli caylık paylaşımının konuşulmadıgi gün yok

Simdiden covid bu kadar yayildiysa zaten kasimda, aralikta cok daha kotu olacagini soyluyorlar. Belki de hastaneye kimseyi almayacaklar. Bu da benim daha cok isime gelir hani

Mor göbekli gene dolanıyorum eğilirken namaz kılarken canım acıyo ama çok önemli değil bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alalım
Oksapar göbekten mı yapıosun.
Göbekten deıl asla, bacaktan yada koldan yapılıcakmış.

Simdiden covid bu kadar yayildiysa zaten kasimda, aralikta cok daha kotu olacagini soyluyorlar. Belki de hastaneye kimseyi almayacaklar. Bu da benim daha cok isime gelir hani
Ben üniversitede doğum yapıcam bide annem yanımda kalacak eşimde girebiliyormuş. Onun dışında normal ziyaretçi saatinde kısa süre gelebilirler heralde gelseler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…