- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.441
Mor göbekli gene dolanıyorumAa anladımm oksapar da zor, analık zor iş
Ben de lafımı söylerim bide üstüne ben lohusayım siz bana neler yapıyorsunuz diye ağlarım. İnsan çok hassas oluyor ya. Normalde ben tek başıma yürümeyi çok severim eşim gelmek istese gelme ben müzik dinleyerek yürücem sen konuluyorsun diye kızarım. Az önce yürüyüşe çıkalım dedim eşime. O da canım istemiyor dedi. Ben de benim canım istemiyor ben bugün bu çocuğu taşımıyım canım istemiyor bugün yemek yemiyim canım istemiyor deme şansım yok benim sen ne rahatsız diye ağladımBen nasıl olurum bilmiyorum ama sinirlenince gözüm babamı bile görmez
Mor göbekli gene dolanıyorumeğilirken namaz kılarken canım acıyo ama çok önemli değil bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alalım
Demiri sabah ac ic kuzum
Ozelden anllat cidden merak ettim
evet
Bizim sirket 2 gunu maastan kesmio 3 uzerini maastan kesiyo sgk 3 ay icinde yatiriyo. Yatirildigi ay maasa geri ekleniyor
Ben de çok merak ediyorum bu ay somunda kaynımın düğününde beraberiz. 5i1 yerde isteicem orda doğum hediyesiSenin kayınpa nın takması lazım. Hele bir doğur merakla bekliyorum ne takacak
Annene süt hakkı olarak takmışlar, annemin emzirmediğini söylemeseydim keşke bana bir şey takılmadıKızlar bide ben evlenirken kayınpa anneme de bir bilezik takmıştı. Onların adeti varmış öyle annelik hakkı diye. Bizimkiler hiç istemedi ama zorla taktılar. Annem şimdi sen doğum yapınca o bileziği geri vercem sana diyo.
Kayınpa nın bana da bilezik takması lazım değil mi bu da analık hakkı sonuçta direkt ben doğurcam bu seferacaba onlar bakımı mı kast ediyor
Heh evet öyle bir şey dediler sütse iyi emzirmeye başlar başlamaz isterim nerde benim süt hakkım diyeAnnene süt hakkı olarak takmışlar, annemin emzirmediğini söylemeseydim keşke bana bir şey takılmadı
by the way aşırı haklısın erkekler bizi biraz şımartın yeter nazınızı çektiğimiz azıcık da siz bizi çekin. bugün benimki kuzu yemiyorum diye trip yaptı dövcektim gerçektenBen de lafımı söylerim bide üstüne ben lohusayım siz bana neler yapıyorsunuz diye ağlarım. İnsan çok hassas oluyor ya. Normalde ben tek başıma yürümeyi çok severim eşim gelmek istese gelme ben müzik dinleyerek yürücem sen konuluyorsun diye kızarım. Az önce yürüyüşe çıkalım dedim eşime. O da canım istemiyor dedi. Ben de benim canım istemiyor ben bugün bu çocuğu taşımıyım canım istemiyor bugün yemek yemiyim canım istemiyor deme şansım yok benim sen ne rahatsız diye ağladımadamında dengesi aşırı bozuluyo
Ben açık açık bebeğe künye bir tane de bilezik istedim, künyeyi görümcem almış kv de bilezik takcam dedi ama bakalımBen de çok merak ediyorum bu ay somunda kaynımın düğününde beraberiz. 5i1 yerde isteicem orda doğum hediyesibide düğüne de sıfır takı gidicem kaynanam çok bozulur sorar eminim. Derim siz 5i1yerde alırsınız diye boş bıraktım
Valla ilk derste en etkilendiğim surekli gögusten nefes aldığım ve bu nefes alma şeklinin yanlış olduğu oldu. Sağlıklı olan karından yani diyaframdan nefes almakmis bu şekilde bebege alt taraftaki organlara daha çok oksijen gidiyormuş bir kaç alıştırma yaptık alışık olmadığımız için diyaframdan nefes alması çok zor ödev olarak günde 10 kere buna calisicaz.Gidemeyen bizlere en can alıcı noktaları olmazsa olmaz dedikleri şeyi anlatsana.
1. Çok güzelKızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..
@Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı
Eki Görüntüle 3311936Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası
Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO
Eki Görüntüle 3311938
Sana doğum hediyesi olarak takarlar süt hakkı evlenirken verilir oda sadece kız anasına verilirHeh evet öyle bir şey dediler sütse iyi emzirmeye başlar başlamaz isterim nerde benim süt hakkım diye
O zaman bi bebeğe bi bana bilezik takarlar diye bekliyim benSana doğum hediyesi olarak takarlar süt hakkı evlenirken verilir oda sadece kız anasına verilir
Yani 5 günlük bir raporda kesiyor demek oluyor bu. Daha sonrasında Size de sgk 3 günlük ücret yatırıyor. Şu an bende olduğu gibi.Bizim sirket 2 gunu maastan kesmio 3 uzerini maastan kesiyo sgk 3 ay icinde yatiriyo. Yatirildigi ay maasa geri ekleniyor
Teşekkür ederimValla ilk derste en etkilendiğim surekli gögusten nefes aldığım ve bu nefes alma şeklinin yanlış olduğu oldu. Sağlıklı olan karından yani diyaframdan nefes almakmis bu şekilde bebege alt taraftaki organlara daha çok oksijen gidiyormuş bir kaç alıştırma yaptık alışık olmadığımız için diyaframdan nefes alması çok zor ödev olarak günde 10 kere buna calisicaz.
İkinci en etkilendiğim de yıllar boyunca gerek medyada televizyon da veya duyduğumuz olumsuz doğum hikayelerinde doğumun çok acılı ağrılı birsey olduğunun empoze edilmesinden dolayı normal doğuma karşı içimizde ister istemez korku oluştuğu ve bu korkununda ağrıyı dogurdugu oldu. Aynı zamanda korku doğumu da zorlaştırmaya neden olan birseymis düşününce çok mantıklı geldi yani düşünsene hiç yaşamadığın nasıl olduğunu bilmediğin birsey doğum ve senin bilinçaltında son derece acılı ağrılı korkulacak birsey olduğu var yaşamadan böyle olduğunu nasıl bilebiliriz ki. Yani doğumda korkmamak psikolojik olarak hazırlanmak çok onemliymis
Sen konusunu aç mecbur alırlarO zaman bi bebeğe bi bana bilezik takarlar diye bekliyim bentakmazlarsa da doğumdan sonra kimsede bir şey takmadı yaaa diye söylenirim
Benim de eşim Rizeli caylık paylaşımının konuşulmadıgi gün yokAy memleketimi severim ama işte yine de yani Karadenizliyim kavgasız gürültüsüz bi günümüz yok çok şükürsürekli gündemde bir miras davamız var falan öyle yani
Bakalım bu sefer başarılı olurum inşallahSen konusunu aç mecbur alırlar
Simdiden covid bu kadar yayildiysa zaten kasimda, aralikta cok daha kotu olacagini soyluyorlar. Belki de hastaneye kimseyi almayacaklar. Bu da benim daha cok isime gelir haniBen de ablamın bebeğini çok çekmiştim ama asla paylaşmadım yani. Aile grubumuz vardı oraya bile ablam kendi atmıştı biraz toparlayınca. Şimdi benim bebe nerlerde gezer kim bilirbide benim günü belli olacağı için okuldan hocalarında hastaneye gelme ihtimali çok yüksek o da çok kötü
Oksapar göbekten mı yapıosun.Mor göbekli gene dolanıyorumeğilirken namaz kılarken canım acıyo ama çok önemli değil bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alalım
Ben üniversitede doğum yapıcam bide annem yanımda kalacak eşimde girebiliyormuş. Onun dışında normal ziyaretçi saatinde kısa süre gelebilirler heralde gelseler deSimdiden covid bu kadar yayildiysa zaten kasimda, aralikta cok daha kotu olacagini soyluyorlar. Belki de hastaneye kimseyi almayacaklar. Bu da benim daha cok isime gelir hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?