2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
aa benim doktorum o yüzden mi dedi acaba normalde benim bu cuma 32 doluyor o çok sorun değil dedi istersen haftaya istersen sonraki hafta gel yazarım dedi :)
Demek ki doğum sonrasına iznimi atmak için mi öyle yaptı acaba

(Ben çok geriden geliyorum inat ettim sayfaları okumayı bitiricem)

Kızlar bu şeker yuklemeyi neye gore 50 ve 75 lik diye ayırıyorlar, sankı 50lik daha rahat gibi.. Bana 75lık yapıldı, ac gıt, toplamda 3 kere kan ver, 9 10 11 seklinde..
normalde ilk tarama yapmaları lazım (50ml) eğer yaptıkları muayenede şekerlik bir kanıta varıyorsa direkt 75 yapabiliyorlar. Ben iki doktora gözüktüm biri 75 biri 50 dedi (hiç şekerle ilgili geçmişim veya tahlillerimde sonuç yok) 50lik isteyenle devam ettim.

Kendi sistemlerinden adet tarihini değiştirebiliyorlar sen çalışmaya devam edecek misin

Doğuma eşime almazlarsa diye korkuyorum öyle demeyin ya yayılmasın
Dogru o da kotu olur ama kimse gelmesin istiyorum. Hele gorumcemler cok kalabalik yerlerde calisiyorlar, hic de dikkat etmediler o pandemi doneminde. Hatta covid olduklarinda bile test yaptirmadilar aman calisamayiz filan diye. O yuzden gelmelerini hic istemiyorum

Ay vallahi ben :). İki gündür giremiyorum diye canım çıkıyor şimdi normalde arayı çok tutmaz gece vs okurdum

Doğumu haber vermeyin Doğumdan sonra söylersiniz

Kısır deme bayılırım
3 yemek kasıgı yıyebılırım...3 yemek kasıgı ıcın de takatim yok yapmaya
L Lmntbrdgi kısır mı Allahım tövbe . Gebeliğimin 4. Veya 5. Ayında yedim Allahım yerimde duramıyorum o kadar gaz yaptı ki karnım patlıcaktı. Hiç bir şeyi yemem demiyorum ama kısır doğuma kadar tillah yemem :))

( konu çoktan kapandı bu kız ne yazıyor diyen var mı acaba ya )

Kavurarak kimyonla yap hiç gaz sorunu yapmıyor

Kız sabah girdim gözümün teki açık şekilde kimse bir şey yazmamıştı ne ara 5 sayfa konuştunuz ya çok şükür bitirip geldim
5 sayfa bişey mi , ben öğlen girdim 50 sayfaydı kaç sayfa okudum hala 41sayfa var . ben okudukça sayfa sayısı ilerliyor bir de kv konuşmalarını sadece göz ucuyla bakıyorum ona rağmen :)

Canısı boya sonrası sen temizlemeyi düşünmüyorsun dimi aman diyim
Arkadaşım 37. Haftada izne çıktı bebeğin gelmesine daha var diye mutfak dolabı cam ne varsa yardırmış 1,5 gün sonra durduk yere doğuma girdi.meşakatlü ve yorucu işlerden sakın kendini

Ben bu akşam geldim yemek yaptım çamaşırı astım . Mutfağı toplama bulaşık eşimde biraz ayakta fazla dursam o bile rahatsız ediyor yıpratma kendini

Emzirme videosu demişken İstanbul’da yaşayan kızlar 14 ekimde hisar international doğum öncesi gebelik kursu veriyor ücretsiz . Sayfanın sonuna gelene kadar unutabilirim . Instagram sayfasından içeriğine bakın isterseniz

150 ye 50 kuponu bekliyorum kızlar gelince etiketler misiniz
Canım murat paylaşıyor insta hesabını takip et istersen. Orada hep yayınlıyor ama günlük olarak istersen mucize50 super50 kupon50 gibi deneme yap muhakkak kupon oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…