- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.461
aa benim doktorum o yüzden mi dedi acaba normalde benim bu cuma 32 doluyor o çok sorun değil dedi istersen haftaya istersen sonraki hafta gel yazarım dedi :)Eğer çok yoruluyirsan adet tarihini doktorun güncelleyebiliyor benim kan uyuşmazlığı iğnesi için adet tarihimi doktorum 4 gün öne çekti otomatik olarak doğum iznimde 4 gün önce başlayacak normalde salı günü ayrılacaktım ama yarın son şeklinde oldu. Gerçi öğretmen olduğum için cuma da fahri çalışıp haftaya bitireceğim ama resmi olarak Perşembeden sonra okul yok
Doğuma eşime almazlarsa diye korkuyorum öyle demeyin ya yayılmasınSimdiden covid bu kadar yayildiysa zaten kasimda, aralikta cok daha kotu olacagini soyluyorlar. Belki de hastaneye kimseyi almayacaklar. Bu da benim daha cok isime gelir hani
normalde ilk tarama yapmaları lazım (50ml) eğer yaptıkları muayenede şekerlik bir kanıta varıyorsa direkt 75 yapabiliyorlar. Ben iki doktora gözüktüm biri 75 biri 50 dedi (hiç şekerle ilgili geçmişim veya tahlillerimde sonuç yok) 50lik isteyenle devam ettim.Kızlar bu şeker yuklemeyi neye gore 50 ve 75 lik diye ayırıyorlar, sankı 50lik daha rahat gibi.. Bana 75lık yapıldı, ac gıt, toplamda 3 kere kan ver, 9 10 11 seklinde..
Kendi sistemlerinden adet tarihini değiştirebiliyorlaraa benim doktorum o yüzden mi dedi acaba normalde benim bu cuma 32 doluyor o çok sorun değil dedi istersen haftaya istersen sonraki hafta gel yazarım dedi :)
Demek ki doğum sonrasına iznimi atmak için mi öyle yaptı acaba
(Ben çok geriden geliyorum inat ettim sayfaları okumayı bitiricem)
Dogru o da kotu olurDoğuma eşime almazlarsa diye korkuyorum öyle demeyin ya yayılmasın
Ay vallahi ben :). İki gündür giremiyorum diye canım çıkıyor şimdiBiz 2023 'e grup olarak damga vurup öyle doğurmaya yemin ettik.
Bizim grubun kadınlar matinesinden farksız olma sebebi bu.
Ben arada gece rüyamdan uyanıp yazışmaları okuyorum. Sabaha birikirse nasıl okurum diye.Düşün alayımızıın ruhsal durumunu
Ben evden çalıştığım için mümkün olduğunca doğum sonrasına atmak istiyorum izinleriKendi sistemlerinden adet tarihini değiştirebiliyorlarsen çalışmaya devam edecek misin
Doğumu haber vermeyin Doğumdan sonra söylersinizDogru o da kotu olurama kimse gelmesin istiyorum. Hele gorumcemler cok kalabalik yerlerde calisiyorlar, hic de dikkat etmediler o pandemi doneminde. Hatta covid olduklarinda bile test yaptirmadilar aman calisamayiz filan diye. O yuzden gelmelerini hic istemiyorum
Ay bende batı karadenizliyim. Köyümüz istimlak oldu amcamla babam konuşmuyorBenim de eşim Rizeli caylık paylaşımının konuşulmadıgi gün yok
L Lmntbrdgi kısır mı Allahım tövbe . Gebeliğimin 4. Veya 5. Ayında yedim Allahım yerimde duramıyorum o kadar gaz yaptı ki karnım patlıcaktı. Hiç bir şeyi yemem demiyorum ama kısır doğuma kadar tillah yemem :))Kısır demebayılırım
3 yemek kasıgı yıyebılırım...3 yemek kasıgı ıcın de takatim yok yapmaya
Demek ki Karadenizliler için miras kavgası nefes almak gibi Bir şeyAy bende batı karadenizliyim. Köyümüz istimlak oldu amcamla babam konuşmuyorbabamın kuzenleri bize küstü
Ben de hep birikince okuyabiliyorum muhabbete hiç yetişemiyorumAy vallahi ben :). İki gündür giremiyorum diye canım çıkıyor şimdinormalde arayı çok tutmaz gece vs okurdum
Evden çalışmak rahat oluyorBen evden çalıştığım için mümkün olduğunca doğum sonrasına atmak istiyorum izinleri
Dogumdan hemen sonra gelmelerini de istemiyorum iste. Bizimkilerin hepsi farkli sehirde. Geldikleri zaman da kalacaklar yani birazDoğumu haber vermeyin Doğumdan sonra söylersiniz
Kavurarak kimyonla yap hiç gaz sorunu yapmıyor
5 sayfa bişey mi , ben öğlen girdim 50 sayfaydı kaç sayfa okudum hala 41sayfa var .Kız sabah girdim gözümün teki açık şekilde kimse bir şey yazmamıştıne ara 5 sayfa konuştunuz ya çok şükür bitirip geldim
Canısı boya sonrası sen temizlemeyi düşünmüyorsun dimi aman diyimtemizlik bağımlısı bacılarım ben evi boyatacağım ve temizlik yaptıracağım baza altlarından gardroba peteklerden mutfak dolaplarına kadar temizlenecek. tadilat sonrası hiç temizlik yapmadığımdan bilemiyorum tadilat sonrası temizlikte sıralama nedir?
Emzirme videosu demişken İstanbul’da yaşayan kızlar 14 ekimde hisar international doğum öncesi gebelik kursu veriyor ücretsiz . Sayfanın sonuna gelene kadar unutabilirim . Instagram sayfasından içeriğine bakın istersenizKızlar emzirme eğitimi aldınız mı?
Şu video çok işimize yaramıştı. Sizde de bulunsun eğitim almayanlar için. Emzirme en kritik nokta çünkü ve be yazık ki hep gözden kaçıyor. O konuya da odaklanmanızı şiddetle öneriyorum
Emzirme Videosu
Canım murat paylaşıyor insta hesabını takip et istersen. Orada hep yayınlıyor ama günlük olarak istersen mucize50 super50 kupon50 gibi deneme yap muhakkak kupon oluyor :)150 ye 50 kuponu bekliyorum kızlar gelince etiketler misiniz
Üyelerin adı gözüküyor ama üye olmadan Google dan girip okuyanların sadece sayısı
Aslında konuşarak yazmak kolay alışmak lazım
Ayda yılda elimde bir şey olunca bende konuşarak yazıyorum güzelce konuşunca iyi yazıyor
Siri yok bende ama yine de yazılıyor dene valla derecene yetişirsin tekrar✌
Ben elini ayağını veya kolunu bacağını öpün derdim
Ama kış günü çocugun her yeri kapalı olacak elini öpsünler eldiveni çıkarıp en kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?