- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.481
Hahaha evet maalesefDemek ki Karadenizliler için miras kavgası nefes almak gibi Bir şey
Göbekten yapılıyor canım koldan zaten beceremem bacaktan hiç duymamıştımOksapar göbekten mı yapıosun.
Göbekten deıl asla, bacaktan yada koldan yapılıcakmış.
Bizimde fındıklıklar asla doğru paylaşılmıyorBenim de eşim Rizeli caylık paylaşımının konuşulmadıgi gün yok
Ben hamileliğin başında kullanmıştım karnımda yer kalmamıştı bacağa geçmiştim. Koldan tek başına yapılmaz bence.Göbekten yapılıyor canım koldan zaten beceremem bacaktan hiç duymamıştım
Ya bizde oyle. Çok acimasiz ama bizim sirket ölmedigin surece ise gel. Gelmezsen para mafis dior. AcimasizlarYani 5 günlük bir raporda kesiyor demek oluyor bu. Daha sonrasında Size de sgk 3 günlük ücret yatırıyor. Şu an bende olduğu gibi.
Ya ama oda filan suslerdikSimdiden covid bu kadar yayildiysa zaten kasimda, aralikta cok daha kotu olacagini soyluyorlar. Belki de hastaneye kimseyi almayacaklar. Bu da benim daha cok isime gelir hani
Ahahahahahahahah yok yok anladik biz. Kisira kimyon koy bebeim. Ozmn gaz yapmiyor
Kuzum inşallah düzelir zamanında doğar bebişinKızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dediçok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?
Ben de bu durum eşimin ailesine has sanıyordumBizimde fındıklıklar asla doğru paylaşılmıyor
Ben göbeği gerildiği için artık bıraktım tutabildigin sürece karindan yapabilirsin demişti doktor kolumda çok morariyor bir kendim yapmam çok zor bacaktan yapıyorum YouTube yaz cnm bölgeleri gösteriyor subcutan ilaç uygulama yerleri diyinceGöbekten yapılıyor canım koldan zaten beceremem bacaktan hiç duymamıştım
Hahaha evet maalesefbide bizim mirası aslında devlet dağıttı hiç küsecek bir şey yok ama yinede küstüler devlettin dağıttığını beğenmeyip daha çok almak isteyenler oldu
Zamanında son adet tarihimizi bir hafta erken söyleseydik shshshhs hiç kafa çalışmıyor ki hshsheaa benim doktorum o yüzden mi dedi acaba normalde benim bu cuma 32 doluyor o çok sorun değil dedi istersen haftaya istersen sonraki hafta gel yazarım dedi :)
Demek ki doğum sonrasına iznimi atmak için mi öyle yaptı acaba
(Ben çok geriden geliyorum inat ettim sayfaları okumayı bitiricem)
Canım ben hem biberon aldım hem kaşık biberon. Ama ilk kaşık biberon ile sütü vermelerini isticem biberonu da sonrasında kullanmayı düşünüyorum . Doğum iznim bitince , ama ikisini de hastane çantama koyarım nolur nolmazKızlar ben çalıştıgim hastanede gebe okuluna gittim ikiz olacağı için büyük ihtimalle sezeryan olucak gibi malum süt gelmesi biraz zaman alıyor bana mama için kaşık edin dedi siz kaşık biberon mu yoksa kaşık mi aldınız baktım hep +4 ay sonrası mevcut ikinci hamileliği olan arkadaşlar tecrübelerinizi rica etsem aktarsaniz meme reddi olmaması için ilk zmnlar mama verirken neyi tercih etmeliyim
Ahahaha benim ilk devam eden gebeliğim hiç aklıma gelmezdi , hatta benim doktor 12.haftada öne çekti benim satı . Ama doktor değişikliği yaptım bu doktor ayarlarız diyince yeni dank ettiZamanında son adet tarihimizi bir hafta erken söyleseydik shshshhs hiç kafa çalışmıyor ki hshshe
Sleepy kaç numaradasın şuan ?Molfix maviyi denedim bence iyi. o alt segmenti olduğu için sarı daha iyidir şu lanet sleepy bitince ona geçicem
genelde bir sn aralıklarla aynı yerde ritmik atışlar oluyor canım hep aynı tempoyla gidiyorHıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz ya hiç ayırt edemedim ben
Aaa ama ben yazdım buraya gebe okulu olursa birbirimizi bilgilendirelim diye hiç söylemiyorsun hangi hastane vs diye :)))Kızlar şimdi gebe okulundan çıktım gerçekten her anne adayının katılması gereken birsey cok yararlı bilgiler 29 yıldır yanlis nefes alıyormuşum onu öğrendim
Ay valla ya , cidden üzülüyorum bi yandan ben hıçkırınca çok kötü oluyorum bi de bebiş yani , benimki hiç vurmuyor ama tesellim ciğeri gelişiyor bu yandan bak diyorum :)Offf bizimki çok sinirleniyor hıçkırık tutuncasağı solu yumrukluyor geçene kadar haklısın yavrum diyorum ben de ama benim suçum ne
Yazmışlar mıdır bilmiyorum da evet soluna yatmış uyumuş hareket etmişKızlar dün bir arkadaşın bebeği hareket etmiyordu yazdı mı sonra doktora gitti mi kaçırdım belki de yazdıklarını.
Ay yapmayın öyle şeyler benim canım çıkıyor yazışmaları bitirmek içinBir şey dicem madem bu kadar bık bık konuşuyoruz mesajlarınızın altına akşam yapacağınız yemekleri de iliştiriverin bari de fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?