- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.501
Bence 1 canım sıkılınca dolabın kulplarını değiştirirsin sanki 1de bi de yatak altı baza oluyor gibi ilerde çocuğun odasında biri de kalır ek yatağa gerek kalmazKızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..
@Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı
Eki Görüntüle 3311936Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası
Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO
Eki Görüntüle 3311938
Aksamustunden beri yazilanlara yetismeye calisiyorumKız ağzından yel alsın niye oyle diyorsun zamanında gelsin
Ben 15 senedir kurumsal hayatta o kadar yorulmusum ki, valla 7 haftadir yatiyorum hala sıkılmadımArkadaşlar evde olanlar dışarı çıkmayanlar bi de yataktan çıkamayanlar bana geliyorlar artık. Fenalardayım. Bir günün bu kadar uzun olduğunu bu dönemde anladım. :) dizi film kitap insta Esra Erol kadir ezildi sabah Müge akşam masterşef. Arada Bi kaç alışveriş. Nasıl geçecek bu günler ya hu neler yapıyorsunuz bi diyiverin. Tekrar edeyim fenalardayım.
Insallah canim. Ama 37 son durak benim icin :)Tamamen his ama bende 35 hissediyorum nedensiz şekildetabi inşallah 38 i geçeriz
Ben gecen hafta konustum. Erken dogum riski oldugu icin kosullarini net soyledi doktor;Hayatımın şoku oldu. İnstagramda hastahaneyi ve doktorumun paylaşımlarını gördükçe kocam gitebilecek sandım. Hiç konuşma gereği bile duymadım. Meğersem sezaryende zaten yasakmış. Asla almıyorlarmış. Normalde de doğduktan sonra çekiliyomuş o fotoğraflar. Biz baya el ele tutuşmuş ameliyathaneye gidecekken öğrendik bunu. Doktor hastahane kuralıma uyar. Şimdiden konuş canım sen onu. Devlette direkt yasak özeller alıyor diye biliyordum ama almıyormuş benim hastahanem.
Ben ikisini de kurup 10 gun havalandirdim. Plastik kokuyordu. Simdi birini topladim, onu dogumdan sonra acarim yatak odasinda. Geceleri ikisi bir yanimda yatar ilk aylar.Kizlar park besik icin soruyorum sizler besigi kurup deneyip ksldirdiniz mi yoksa kurulu duruyor mu
Kurdum kaldırdım canım , anne yanı yatağını da kurdum kaldırdım hatta babjbjörn de öyle açtım baktım kurdum kaldırdım :) benim başlarda riskliydi onları öyle görsem bişey olsa çok kötü olabilirdim , gözüm görmesin diye kaldırdımKizlar park besik icin soruyorum sizler besigi kurup deneyip ksldirdiniz mi yoksa kurulu duruyor mu
ay yok bir hanım çağırdım ben 1 aydır süpürge açmıyorum katya olmasa evi böcek basacak ne temizliğiCanısı boya sonrası sen temizlemeyi düşünmüyorsun dimi aman diyim
Arkadaşım 37. Haftada izne çıktı bebeğin gelmesine daha var diye mutfak dolabı cam ne varsa yardırmış 1,5 gün sonra durduk yere doğuma girdi.meşakatlü ve yorucu işlerden sakın kendini
Ben bu akşam geldim yemek yaptım çamaşırı astım . Mutfağı toplama bulaşık eşimde biraz ayakta fazla dursam o bile rahatsız ediyor yıpratma kendini
Yetişebilirsen yetiş ali cabbarAksamustunden beri yazilanlara yetismeye calisiyorum
Yok kuzum 34 35 iyi benim icin :) 23 den geldim buraya. Zaten 37de sezeryan yapacak kendi gelmezse. Ikizlerin cigeri erken gelisirmis 34 sonrasi kuveze girmez dedi.
Şirket bizi mağdur etmemek için maaşımızdan hiç kesmiyor raporlu günlerimizi . Sgk parayı yatırınca biz de bize yatan parayı şirkete yatırıyoruz. Öbür türlü hiç şirketten almasak. Sgk dan alsak sadece 3 gün parası yatar ki o da 3günün kısmi halini alırız hepsini değil.Sgk nın ödemesini neden onlara geri yatıyorsunuz anlamadım. Galiba zorunda değiller ya
Ben 15 senedir kurumsal hayatta o kadar yorulmusum ki, valla 7 haftadir yatiyorum hala sıkılmadım
Evet tam olarak ben öyle aldım. Ne güzel şirketler var diyor insan. Ne diyim helal olsun.Şirket bizi mağdur etmemek için maaşımızdan hiç kesmiyor raporlu günlerimizi . Sgk parayı yatırınca biz de bize yatan parayı şirkete yatırıyoruz. Öbür türlü hiç şirketten almasak. Sgk dan alsak sadece 3 gün parası yatar ki o da 3günün kısmi halini alırız hepsini değil.
Ahahahah valla şuan açtım kollarımı bekliyorumAy ne yaptın sen hazırlayın savaş balatalarını world1 savaş borularını çaldı shshs
Acaba koltuğa oturup sandalyeyi önüne alsan da öyle mi kılsan , o şekilde de kılınıyor diye biliyorumMor göbekli gene dolanıyorumeğilirken namaz kılarken canım acıyo ama çok önemli değil bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alalım
Ay yok annem ben yaparsam yerim hepsini şunun şurasında ne kadar kalmış diyecekken imzama baktım 58gün diyor :) dayanırız be Ali cabbarKavurarak kimyonla yap hiç gaz sorunu yapmıyor
Teşekkür ederimKızlar Instagramda @gebe_okulu_egitmeni
Adlı bir sayfa var çok güzel bilgiler paylaşıyor ben bir süredir takip ediyorum . Faydalı olacağını düşünüyorum bilgilendirmelerinin
Cok haklisin endiselerinde. Zaten gebeligin ikinci adi endiselenmek iken bizim gibi erken dogum riski tasiyanlarin isi gercekten cok zor. Ama bu isin de sırrı psikoloji... kendini rahatlat, her sey yoluna girecek.. benim doktorum acil serklaja aldiginda cok umutsuzdu. Her an suyum gelebilecegini soyluyordu. O zamanlar buraya vok yazdim, ben inaniyorum duracaklar icerde diye. Her hafta kontrole gittigimde doktor sasiriyordu, bekledigimden cok iyi gozukuyorsun diyordu :)Tetikte ve endişeli olmasam benimde işime gelir ama öyle değilim. Kaygılıyım stresliyim zamanı geçiremiyorum dolayısıyla.
Ay yapmayın öyle şeyler benim canım çıkıyor yazışmaları bitirmek içinneyseki herkes uyumuş ya da kaçmış 15 dkdır sayfa sayısı sabit muhtemelen sayfanın sonu full benim yazdığım olacak
Göbekten yasak artık canım. 3 ayrı doktor söyledi bebek büyüdü ve karın artık sert. Youtub de koldan ve bacaktan videoları var ayrıca karından acı veriyor ıgne girmiyor. Bacaktan en kolayı, buz kütlesini kullan iğneden önce bir dk beklet ve iğneyi yap acısı olmıo.Göbekten yapılıyor canım koldan zaten beceremem bacaktan hiç duymamıştım
Hangisine kız ben görmedim senisudemin grubuna sardım gizliden okuyup yazmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?