- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.521
Bizde baktık eskı ürünler var yeni gelecekler yok.Kızlar bu arada a101e güzel oyuncaklar geldi bugün. Kıyafet vs de var katalogdan bakın isterseniz. Ben online mağazasından aldım bi kaç parça şey
Aksamustunden beri yazilanlara yetismeye calisiyorum
Yok kuzum 34 35 iyi benim icin :) 23 den geldim buraya. Zaten 37de sezeryan yapacak kendi gelmezse. Ikizlerin cigeri erken gelisirmis 34 sonrasi kuveze girmez dedi.
Ben 15 senedir kurumsal hayatta o kadar yorulmusum ki, valla 7 haftadir yatiyorum hala sıkılmadım
Insallah canim. Ama 37 son durak benim icin :)
Ben gecen hafta konustum. Erken dogum riski oldugu icin kosullarini net soyledi doktor;
dedi :)
- 34 den once gelirlerse babayi almam, cok kucuk oluyorlar dogunca. ve onlarin iyiligi icin yaptigimiz seyleri siz gorunce uzulursunuz uzulcek bir sey olmasa da.
- acil bazi ters durumlarda genel anestezi yapmamiz gerekebilir. O zaman da babayi almam, sen goremeyeceksen babanin ne isi var
- hersey yolunda giderse ve 34 u gecersek epidural yapar, o zaman babayi alirim
Ben ikisini de kurup 10 gun havalandirdim. Plastik kokuyordu. Simdi birini topladim, onu dogumdan sonra acarim yatak odasinda. Geceleri ikisi bir yanimda yatar ilk aylar.
2. Park yatak bebek odasinda acik. Sunger yataklarin kiliflarini yikadim. Alezlerini gecirdim ve tozlanmasin diye, ikisini bir buyuk temiz bir carsafa sarmaladim. Parkin icine koydum. Park yatagin alt fermuarli bolmesine de 1 numara bezleri biraz pamuk islak mendil fln koydum. Dolap almadigim icin toparlamis oldu ortaligi. Bir de Kedimin naylon yeme hastaligi var, oyle seyleri ortada birakamiyorum, posetlerini yiyorgeri kalan stoklar dolap tepelerinde.
Sleepy kaç numaradasın şuan ?
Yer yokki zaten devamlı aynı yerlerBen hamileliğin başında kullanmıştım karnımda yer kalmamıştı bacağa geçmiştim. Koldan tek başına yapılmaz bence.
Oturarak kılıyorum yaa oturarak kılıncada Allah kabul etsin çok karışıyoAcaba koltuğa oturup sandalyeyi önüne alsan da öyle mi kılsan , o şekilde de kılınıyor diye biliyorum
Bakarım yaa eşime kolumdan yap diyorum da korkuyo uyuzBen göbeği gerildiği için artık bıraktım tutabildigin sürece karindan yapabilirsin demişti doktor kolumda çok morariyor bir kendim yapmam çok zor bacaktan yapıyorum YouTube yaz cnm bölgeleri gösteriyor subcutan ilaç uygulama yerleri diyince
Kız bu benim bebe beni 3de uyandırma huyu yaptı kendine
Kalkıyorum ki zaten su içiyorum bilmem ne sonra uyu uyuyabilirsenHemen kalk yataktan 2 tur at dön jdjdj alıştır kendini doğumdan sonra da bu saatler sevdiği uyandığı saatler olacak muhtemelen. Ben alıştım beni alıştırdı diyodum ama çok pişmanım keşke 2 tUr atsaymışım da kendimi yataktan kalkmaya alıştırsaymışım 2. De yapıcam
Kesinlikle ilkiiiKızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..
@Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı
Eki Görüntüle 3311936Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası
Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO
Eki Görüntüle 3311938
Canim valla ben taaa eylülün başlarında söyledim gebe okulu varmış yazıldım diye belli ki sen benim yazımı görmemişsin bende seninkini gormemisimAaa ama ben yazdım buraya gebe okulu olursa birbirimizi bilgilendirelim diye hiç söylemiyorsun hangi hastane vs diye :)))
Ayyy ben böyle bisey olsa çok sinirleniriiiim kimse almaya çalışmasın öpmeye çalışmasın cocugumu uzaktan baksınlar
Kayınvalide mi anne mi bilmiyorum kucağından alıverdi bebeği annenin
Aaaa neka benim kp neka hahshdjValla her seferinde de şu eksik bu eksik dedim kadından tık yok. He bak kurban bayramında tansiyonum çıkıyordu annemlerde de fazla alet vardı annemden istedim onu kayınpeder yanımdaydı. Babamda dijital daha kaliteli bir şey alsana falan dedi sürekli ihtiyaç sonuçta diye. Kayınpa ben sana alırım bilmem me bi celallendi. Dedim eczaneler kapalıdır ben nöbetçi bulurum alırım vs dedi babamların yanında. Sonra tık çıkmaıd bidakonusunu açmadı
ben daha çok babanın almamasına sinirlendimAyyy ben böyle bisey olsa çok sinirleniriiiim kimse almaya çalışmasın öpmeye çalışmasın cocugumu uzaktan baksınlarkış bebisleri hasta olur Allah korusun uzaktan kurban olsana teyze niye kaptın çocuğu anasının elinden
Paylaşmadı bekleyemedim sonra paylaşmış kaçırdım yapacak bir şey yokCanım murat paylaşıyor insta hesabını takip et istersen. Orada hep yayınlıyor ama günlük olarak istersen mucize50 super50 kupon50 gibi deneme yap muhakkak kupon oluyor :)
bence hepimiz çok sinirlenicez görünen oAyyy ben böyle bisey olsa çok sinirleniriiiim kimse almaya çalışmasın öpmeye çalışmasın cocugumu uzaktan baksınlarkış bebisleri hasta olur Allah korusun uzaktan kurban olsana teyze niye kaptın çocuğu anasının elinden
Malesef canım bende yatış olayını duyunca devvleti araştırdım. Pazartesi kadın doğum muayne etti . Antikor testi istediGünaydın kızlar geçen gün şeker yükleme testi yaptırdım demiştim çok şükür normal çıkmışkan uyuşmazlığı için de iğne oldum özel hastanede iğneden bayağı ücret alınıyor yatış yaptı gösteriliyor sonra geri taburcu ediliyor ben bu kadarını bilmiyordum benim gibi yapmayın önceden araştırın devlette de yapılır illaki bunu düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?