2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Muhteşem birşeymiş. Hangi hastahane orası? İkincide oraya gidicem

Ben hamileliğin başında kullanmıştım karnımda yer kalmamıştı bacağa geçmiştim. Koldan tek başına yapılmaz bence.
Yer yokki zaten devamlı aynı yerler bacakta çok damar var yaa korkarım ben yapamam

Bakarım yaa eşime kolumdan yap diyorum da korkuyo uyuz

Kız bu benim bebe beni 3de uyandırma huyu yaptı kendine

Hemen kalk yataktan 2 tur at dön jdjdj alıştır kendini doğumdan sonra da bu saatler sevdiği uyandığı saatler olacak muhtemelen. Ben alıştım beni alıştırdı diyodum ama çok pişmanım keşke 2 tUr atsaymışım da kendimi yataktan kalkmaya alıştırsaymışım 2. De yapıcam

Kalkıyorum ki zaten su içiyorum bilmem ne sonra uyu uyuyabilirsen

Kesinlikle ilkiii

Aaa ama ben yazdım buraya gebe okulu olursa birbirimizi bilgilendirelim diye hiç söylemiyorsun hangi hastane vs diye :)))
Canim valla ben taaa eylülün başlarında söyledim gebe okulu varmış yazıldım diye belli ki sen benim yazımı görmemişsin bende seninkini gormemisim
Kanuni Sultan Süleyman devlet hastanesini biliyor musun bilmiyorum kuzenim gitmişti çok tavsiye etti bende memnun kaldım ilk dersten beklediğimden iyidi sen nerde oturuyorsun

Kayınvalide mi anne mi bilmiyorum kucağından alıverdi bebeği annenin
Ayyy ben böyle bisey olsa çok sinirleniriiiim kimse almaya çalışmasın öpmeye çalışmasın cocugumu uzaktan baksınlar kış bebisleri hasta olur Allah korusun uzaktan kurban olsana teyze niye kaptın çocuğu anasının elinden

Aaaa neka benim kp neka hahshdj

ben daha çok babanın almamasına sinirlendim

Canım murat paylaşıyor insta hesabını takip et istersen. Orada hep yayınlıyor ama günlük olarak istersen mucize50 super50 kupon50 gibi deneme yap muhakkak kupon oluyor :)
Paylaşmadı bekleyemedim sonra paylaşmış kaçırdım yapacak bir şey yok
bence hepimiz çok sinirlenicez görünen o

Günaydın kızlar geçen gün şeker yükleme testi yaptırdım demiştim çok şükür normal çıkmış kan uyuşmazlığı için de iğne oldum özel hastanede iğneden bayağı ücret alınıyor yatış yaptı gösteriliyor sonra geri taburcu ediliyor ben bu kadarını bilmiyordum benim gibi yapmayın önceden araştırın devlette de yapılır illaki bunu düşünemedim

Malesef canım bende yatış olayını duyunca devvleti araştırdım. Pazartesi kadın doğum muayne etti . Antikor testi istedi
Salı sabahtan gittim doktorun yanına önce muayne etti sonra yatış verdi.
İğneyi vurup taburcu ettiler . 1 saat bile sürmedi toplam işlemim hiç ücret almadılar.
senden hangi hanstanede ne kadar ücret aldılar fikir olsun henüz yaptırmayanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…