2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayy yorum çok güzel uzaktan kurban olsana teyze hehfhdjsh

bende hiç paylaşmadım yakın arkadaşlarım veDM'den hal hatır sorarken öğrenen arkadaşlarım oldu sadece süpriz ben doğurdum deyince en fazla 1 foto atarım.

Ferzan Ebe ve bu kadını takip ediyorum bende sadece özellikle bu gebe okuu sayfadaki postları reesleri çok faydalı kaydettim ben çoğunu

Biz bu konuyu aslında grupta konuştuk ben de duyunca fiyatını hastaneyi aramıştım benimki de özel hastane 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi hayati önem taşıdığı için ücret alınmaz dediler. Gittik sadece 20 TL enjeksiyon ücreti ödedik. Yatış yapar gibi vb göstermediler

Medicana hastanesi 1600 kusur odedim benim işlemim de kısa sürdü ama keşke senin gibi yapsaydım eşim madem para verdik diyip odanın klimasini falan çalıştırdı

Ay ben görmemişim

Ay yok annem ben yaparsam yerim hepsini şunun şurasında ne kadar kalmış diyecekken imzama baktım 58gün diyor :) dayanırız be Ali cabbar
O kadar iyi anlıyorum ki en son yaptığımda çok yemeyecem dedim yedim sonra dolaba koydum dedim birazda sonra yerim uyuyamadım

Ay ben görmemişim
Senim yerinde olsam hic bilgim yok gibi hastaneyi ararım kan uyuşmazlığı iğnesinin ücretini sorarım sonra hayatı önem taşıdığı için ücret alınmaz diye bir yazı okudum derim bazen bu şekilde yapıldığında ücret iade ediliyor

Çok mu zor oluyor ya bu doğum işi
Normal istiyordukda biz
SON 79 KIRIKKALE
Niyebizim günler artıyor

oy kızlar şöyle sere serpe yatmayı özledim yüz üstü yatağa atlamayı, sırt üstü yatınca uyanmamayı
Bana öyle geliyor ki bundan 3 ay sonra falan yatayım da sağ sol fark etmez olayına geleceğiz

Yani evet sanırım birazda yapı fıtrat meselesi bu. Ne güzel yapmışsın böyle olmak gerek zaten. Ben yapı olarak da normal Bi zaman da hemen gardı düşen herşeyin en kötüsünü düşünüp onu sahiplenen biriyim. Yani güzel düşün güzel olsunu pek yapamıyorum. Kendimi kötüye alıştırıyorum içten içe sanırım. O yüzden böyle pozitif olan kötüyü düşünmeyen insanlara hep imrendim. Deniyorum ama olmuyor. Benim de eşim evde haftanın bir günü ofis yapıyor o gün bugün mesela :) istemiyorum gitmesini ya bişey olursa diye. Teşekkür ederim cevabın için

Çok mu zor oluyor ya bu doğum işi
Normal istiyordukda biz
gerginliğe sebebiyet vermek istemem ama hanımefendi düşünememiş muhtemelen doğumuna bu kadar az kalmış bir grup kadına kendi negatif doğum hikayesini anlatmak hiç doğru değil. dikkat etmekte fayda var. zor mor halledicez bacım bi şekilde korkma Allah bi kolaylık verir

Medicana hastanesi 1600 kusur odedim benim işlemim de kısa sürdü ama keşke senin gibi yapsaydım eşim madem para verdik diyip odanın klimasini falan çalıştırdı
Eşin süpermiş.
Özelde herşey masraf , muayene ücreti yanlarında solda sıfır kalıyor

Hıı tamamdır bir soraym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…