- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.541
Oturarak kılıyorum yaa oturarak kılıncada Allah kabul etsin çok karışıyo
Ayy yorum çok güzel uzaktan kurban olsana teyze hehfhdjshAyyy ben böyle bisey olsa çok sinirleniriiiim kimse almaya çalışmasın öpmeye çalışmasın cocugumu uzaktan baksınlarkış bebisleri hasta olur Allah korusun uzaktan kurban olsana teyze niye kaptın çocuğu anasının elinden
bende hiç paylaşmadım yakın arkadaşlarım veDM'den hal hatır sorarken öğrenen arkadaşlarım oldu sadece süpriz ben doğurdum deyince en fazla 1 foto atarım.Teşekkür ederim
Ben hala instada bi tane bebişle ilgili hamilelikle ilgili hiç bir post beğenmiyorum sayfa takip etmiyorum instada gebeliğimi ilan etmediğim için kimsenin sayfasına düşmesinbi tane postunu kaydettim girer girer bakarım artık ne paylaşmış diye
Biz bu konuyu aslında grupta konuştuk ben de duyunca fiyatını hastaneyi aramıştım benimki de özel hastane 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi hayati önem taşıdığı için ücret alınmaz dediler. Gittik sadece 20 TL enjeksiyon ücreti ödedik. Yatış yapar gibi vb göstermedilerGünaydın kızlar geçen gün şeker yükleme testi yaptırdım demiştim çok şükür normal çıkmışkan uyuşmazlığı için de iğne oldum özel hastanede iğneden bayağı ücret alınıyor yatış yaptı gösteriliyor sonra geri taburcu ediliyor ben bu kadarını bilmiyordum benim gibi yapmayın önceden araştırın devlette de yapılır illaki bunu düşünemedim
79 ne kızSON 79 KIRIKKALE
Ben 1 saate çıkıp bakıcam. Ama oyuncak ne alınır bilmiyorum yaKızlar A101'e bugün bebek nevresiminden oyncağa kadar pek çokgüzel ürün geldi gün içinde bakabilen baksın
Medicana hastanesi 1600 kusur odedimMalesef canım bende yatış olayını duyunca devvleti araştırdım. Pazartesi kadın doğum muayne etti . Antikor testi istedi
Salı sabahtan gittim doktorun yanına önce muayne etti sonra yatış verdi.
İğneyi vurup taburcu ettiler . 1 saat bile sürmedi toplam işlemim hiç ücret almadılar.
senden hangi hanstanede ne kadar ücret aldılar fikir olsun henüz yaptırmayanlara
Ay ben görmemişimBiz bu konuyu aslında grupta konuştuk ben de duyunca fiyatını hastaneyi aramıştım benimki de özel hastane 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi hayati önem taşıdığı için ücret alınmaz dediler. Gittik sadece 20 TL enjeksiyon ücreti ödedik. Yatış yapar gibi vb göstermediler
Ay yok annem ben yaparsam yerim hepsini şunun şurasında ne kadar kalmış diyecekken imzama baktım 58gün diyor :) dayanırız be Ali cabbar
Senim yerinde olsam hic bilgim yok gibi hastaneyi ararım kan uyuşmazlığı iğnesinin ücretini sorarım sonra hayatı önem taşıdığı için ücret alınmaz diye bir yazı okudum derim bazen bu şekilde yapıldığında ücret iade ediliyorAy ben görmemişim
Çok mu zor oluyor ya bu doğum işiMerhaba kızlar
Şuan 31 haftalik hamileyim 2. Gebelim , ilk gebeligim çok şükür saglıkli kizim oldu normal dogumla oldu ama biraz zor olmustu acilmam olmuyordu önce saatlerce acilmam olmasini bekledik olmayinca doktor suyumu patlatti ve suni sanci verdi 8 saat suni sanci cektim ve 7 cm ile dogum yaptim benm icin zor ve etkileyici zamanlardi , simdi dogum zamani yaklastikcada sitres yapmaya basladm ayni seyleri yasiyacagim diye korkuyorm , 2. Gebeliginde normal dogum yapanlar nasil bi sürec gecirdinz acaba , ilk gebelige gore daha kolay oluyor diyorlar ama pek bilemedim , sizin nasil gecti 2. Dogumunuz ??
Niyebizim günler artıyorSON 79 KIRIKKALE
Bana öyle geliyor ki bundan 3 ay sonra falan yatayım da sağ sol fark etmez olayına geleceğizoy kızlar şöyle sere serpe yatmayı özledimyüz üstü yatağa atlamayı, sırt üstü yatınca uyanmamayı
Yani evet sanırım birazda yapı fıtrat meselesi bu. Ne güzel yapmışsın böyle olmak gerek zaten. Ben yapı olarak da normal Bi zaman da hemen gardı düşen herşeyin en kötüsünü düşünüp onu sahiplenen biriyim. Yani güzel düşün güzel olsunu pek yapamıyorum. Kendimi kötüye alıştırıyorum içten içe sanırım. O yüzden böyle pozitif olan kötüyü düşünmeyen insanlara hep imrendim. Deniyorum ama olmuyor. Benim de eşim evde haftanın bir günü ofis yapıyor o gün bugün mesela :) istemiyorum gitmesini ya bişey olursa diye. Teşekkür ederim cevabın içinCok haklisin endiselerinde. Zaten gebeligin ikinci adi endiselenmek iken bizim gibi erken dogum riski tasiyanlarin isi gercekten cok zor. Ama bu isin de sırrı psikoloji... kendini rahatlat, her sey yoluna girecek.. benim doktorum acil serklaja aldiginda cok umutsuzdu. Her an suyum gelebilecegini soyluyordu. O zamanlar buraya vok yazdim, ben inaniyorum duracaklar icerde diye. Her hafta kontrole gittigimde doktor sasiriyordu, bekledigimden cok iyi gozukuyorsun diyordu :)
resmen bu yatisi kendime dinlenme firsati olarak gorup degerlendirdim. Kupon peslerinde kostum, alisverisin dibini gordum :) burayi okudum yazdim bol bol. buradaki kizlar sagolsun hem moral verdi hem kafam dagildi. Beni bilgilendirecek kitaplar okumak da rahatlatiyor mesela. Premature kitabi, ya da hamilelikle ilgili kitaplari okudum. Dizi bile izlemedim, Tv acmadim Gunduzleri. Tek sansim benim esim de evden calisiyor, kahve molasinda yanima geliyordu :) Aksam beraber dizi film izliyorduk.
Günaydın güzel anneler
Bu ay kredi kartım 15bın olmus, geçen ay 17bındi, ne kadar duruldugumu görün
gerginliğe sebebiyet vermek istemem ama hanımefendi düşünememiş muhtemelen doğumuna bu kadar az kalmış bir grup kadına kendi negatif doğum hikayesini anlatmak hiç doğru değil. dikkat etmekte fayda var. zor mor halledicez bacım bi şekilde korkma Allah bi kolaylık verirÇok mu zor oluyor ya bu doğum işi
Normal istiyordukda biz
Online da pek bisey kalmamis sanırım bir ksc parça oyuncak alabildim sadece ağız bezi falan da alacaktım yoktuKızlar A101'e bugün bebek nevresiminden oyncağa kadar pek çokgüzel ürün geldi gün içinde bakabilen baksın
Eşin süpermiş.Medicana hastanesi 1600 kusur odedimbenim işlemim de kısa sürdü ama keşke senin gibi yapsaydım eşim madem para verdik diyip odanın klimasini falan çalıştırdı
Hıı tamamdır bir soraymSenim yerinde olsam hic bilgim yok gibi hastaneyi ararım kan uyuşmazlığı iğnesinin ücretini sorarım sonra hayatı önem taşıdığı için ücret alınmaz diye bir yazı okudum derim bazen bu şekilde yapıldığında ücret iade ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?