2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eşin süpermiş.
Özelde herşey masraf , muayene ücreti yanlarında solda sıfır kalıyor
Evet ben sigorta yaptırdım muayene ücreti odemiyorum sürekli zam geliyordu. Ben büyükşehir de değilim iğnenin ücreti büyükşehirlerde daha yüksek olabilir

Ben de oyle dusunuyorum. Hayatimizda boyle bir bosluk bir daha olmayacak hic. 13 yillik ogreymenim. Su son 3 yilda o kadar yoruldum ki. Pandemi senesi 1. Sinif okuttum. Yaptiim isten sogudum resmen. 12. Haftadan beri yatiyorum neredeyse. Yaz boyu da evdeydim. Ilk baslarda cok zor geldi hic bi sey yapamamak, evi bile temizleyememek.

Maalesef herşeye gözümü kapatıp gireceğim o hastaneye başka çaremiz yok

Az kaldi artik zaten. Biraz daha yatacagiz 3 ay bile kalmadi. Sonrasi zaten tatli kosusturmamiz baslayacak. Istesek de yatamayacagiz. Diye dusunup belki de kendimi kandiriyorum kitap okuyorum ben de netflix dizilerini izliyorum zaman cok cabuk geciyor 3 te oglum okuldan geliyor, onun odevleri filan derken gun cabucak geciyor

Online da pek bisey kalmamis sanırım bir ksc parça oyuncak alabildim sadece ağız bezi falan da alacaktım yoktu
ben şok az önce size yazarken sayfa dopdoluydu.
Şimdi hep tükenmişe düşmeye başladılar.
Online alışverişi herkesler keşfetmiş

Ben medipole senden duyunca sordum çatır çatır ücret var, bende hayati bir iğne diye belirttim.
Baktım süpriz olacak fiyatda vermiyorlar devlete yöneldik

Ben medipole senden duyunca sordum çatır çatır ücret var, bende hayati bir iğne diye belirttim.
Baktım süpriz olacak fiyatda vermiyorlar devlete yöneldik
Büyük ihtimalle orada sisteme gösterdikleri iğne ücreti değil hastanede yatış parası

Dün ben kontrole kv le gittim. Kadına bişi oldu hazırlık moduna girdi zaten bişiler aldıydı da dünden beri yelek patik sevdası geldi
Annemle KV yarış yapıyor bende, ikisi de ne alsak yarışındalar. KV önde gidiyor.
Ben eşime ve KV 'ye arada aldıklarımı annemler aldı diyorum kendilerini önde sanmasınlar diye .
Gaza geliyor üsrekli KV

Hepsipay biriksin diye kız kardeşimin hesabından alışveriş yapıyorum.Eşimin iş yerine geliyor kargolar zannediyorki Baldızı çlgınlar gibi hediye alıyor. Bende ağır ve güzel olanları kardeşim aldı diğerlerini ben diyorum

Annemle KV yarış yapıyor bende ikiside ne alsak yarışındalar.KV önde gidiyor.
Ben eime ve KV 'ye arada aldıklarımı annemler aldı diyorum kednilerini önde sanmasınlar diye . Gaza geliyor KV sürekli
Ahahahh öyle yarışta falan değiller ama bizde de benimkiler açık ara önde muhtemelen bu yüzden kv kızına yapmadığı kadar bize bişiler yapıyo şuan. Demin kızdım ona sen kızına niye yapmadın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…