- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.561
Evet ben sigorta yaptırdım muayene ücreti odemiyorum sürekli zam geliyordu. Ben büyükşehir de değilim iğnenin ücreti büyükşehirlerde daha yüksek olabilirEşin süpermiş.
Özelde herşey masraf , muayene ücreti yanlarında solda sıfır kalıyor
Ben de oyle dusunuyorum. Hayatimizda boyle bir bosluk bir daha olmayacak hic. 13 yillik ogreymenim. Su son 3 yilda o kadar yoruldum ki. Pandemi senesi 1. Sinif okuttum. Yaptiim isten sogudum resmen. 12. Haftadan beri yatiyorum neredeyse. Yaz boyu da evdeydim. Ilk baslarda cok zor geldi hic bi sey yapamamak, evi bile temizleyememek.Cok haklisin endiselerinde. Zaten gebeligin ikinci adi endiselenmek iken bizim gibi erken dogum riski tasiyanlarin isi gercekten cok zor. Ama bu isin de sırrı psikoloji... kendini rahatlat, her sey yoluna girecek.. benim doktorum acil serklaja aldiginda cok umutsuzdu. Her an suyum gelebilecegini soyluyordu. O zamanlar buraya vok yazdim, ben inaniyorum duracaklar icerde diye. Her hafta kontrole gittigimde doktor sasiriyordu, bekledigimden cok iyi gozukuyorsun diyordu :)
resmen bu yatisi kendime dinlenme firsati olarak gorup degerlendirdim. Kupon peslerinde kostum, alisverisin dibini gordum :) burayi okudum yazdim bol bol. buradaki kizlar sagolsun hem moral verdi hem kafam dagildi. Beni bilgilendirecek kitaplar okumak da rahatlatiyor mesela. Premature kitabi, ya da hamilelikle ilgili kitaplari okudum. Dizi bile izlemedim, Tv acmadim Gunduzleri. Tek sansim benim esim de evden calisiyor, kahve molasinda yanima geliyordu :) Aksam beraber dizi film izliyorduk.
Maalesef herşeye gözümü kapatıp gireceğim o hastaneye başka çaremiz yokgerginliğe sebebiyet vermek istemem ama hanımefendi düşünememiş muhtemelen doğumuna bu kadar az kalmış bir grup kadına kendi negatif doğum hikayesini anlatmak hiç doğru değil. dikkat etmekte fayda var. zor mor halledicez bacım bi şekilde korkma Allah bi kolaylık verir
Az kaldi artik zaten. Biraz daha yatacagiz 3 ay bile kalmadi. Sonrasi zaten tatli kosusturmamiz baslayacak. Istesek de yatamayacagiz. Diye dusunup belki de kendimi kandiriyorumBen de oyle dusunuyorum. Hayatimizda boyle bir bosluk bir daha olmayacak hic. 13 yillik ogreymenim. Su son 3 yilda o kadar yoruldum ki. Pandemi senesi 1. Sinif okuttum. Yaptiim isten sogudum resmen. 12. Haftadan beri yatiyorum neredeyse. Yaz boyu da evdeydim. Ilk baslarda cok zor geldi hic bi sey yapamamak, evi bile temizleyememek.
Bu sefer benim değil telefonun hatası 71 yazdım kendi çevirmiş79 plaka Kilis kız
ben şok az önce size yazarken sayfa dopdoluydu.Online da pek bisey kalmamis sanırım bir ksc parça oyuncak alabildim sadece ağız bezi falan da alacaktım yoktu
Ben yapmadım bu sefer düzeltemiyorum da79 ne kızherkes geriye gider biz ileri gidiyoruz
GünaydınKızlar ginaydıııınnn
GünaydınnnKızlar ginaydıııınnn
Ben medipole senden duyunca sordum çatır çatır ücret var, bende hayati bir iğne diye belirttim.Biz bu konuyu aslında grupta konuştuk ben de duyunca fiyatını hastaneyi aramıştım benimki de özel hastane 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi hayati önem taşıdığı için ücret alınmaz dediler. Gittik sadece 20 TL enjeksiyon ücreti ödedik. Yatış yapar gibi vb göstermediler
Bizim burda bazı şeyler dünden geldi ve bitti
Büyük ihtimalle orada sisteme gösterdikleri iğne ücreti değil hastanede yatış parasıBen medipole senden duyunca sordum çatır çatır ücret var, bende hayati bir iğne diye belirttim.
Baktım süpriz olacak fiyatda vermiyorlar devlete yöneldik
Çok demeyelimde yeterli diyelim sonra 10-15 sayfa okumak zorunda kalıyoruzGünaydın Kızlar .
Bol sohbetli bir gün diliyorum hepiciğimize
Annemle KV yarış yapıyor bende, ikisi de ne alsak yarışındalar. KV önde gidiyor.Dün ben kontrole kv le gittim. Kadına bişi oldu hazırlık moduna girdizaten bişiler aldıydı da dünden beri yelek patik sevdası geldi
Ahahahh öyle yarışta falan değiller ama bizde de benimkiler açık ara öndeAnnemle KV yarış yapıyor bende ikiside ne alsak yarışındalar.KV önde gidiyor.
Ben eime ve KV 'ye arada aldıklarımı annemler aldı diyorum kednilerini önde sanmasınlar diye . Gaza geliyor KV sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?