2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Annem 2 tane yelek ordu sadece. Onun disinda kimse bi sey almadi. Doguma gelirken birer ceyrek getirirler bu kadar

Benim görümce büyük ve tek kız Allah için iyidir severim oda beni sever hissederim. Geçen gün izine gelince KV ve KP'yi çıkartmış alışverişe ben buradayken bebeğe alışveriş yapalım diye. Bizde birkaç gün kaldı benim üşengeç kocamıda payladı onuda çıkartmıştı alışverişe.

Eskiden olsa ay almayın filan derdim ama eltim evlenirken çeyizini dahi KV ve KP'ye çirkeflik yaparak aldırdı.(Kına salonu- nişan-yatak odası halısı perdesi mutfak masasına kadar)
Benim çeyizimle 3 ev dizilirdi ben hiç birşey aldırmadım hatta bir gelin için ektraların üstüne çıktım.
Olan benim patlayan kredi kartlarıma oldu. O yüzden bir şey alalım dediklerinde yok filan demiyorum.
Ben size model atarım beğendiklerimi alın diyorum. Arada böyle yapmak gerekiyormuş.

Hahaha çok fenasın

Ohhh ne iyi yapmış yaa tebrik ediyorum görümceni. Benimki şuan bana fazladan bi yelek yapıldığının farkında değil muhtemelen yoksa o yeleğin peşine düşer gerçi o lafını yapmadan ben yapıyorum bizde durum tam tersi maalesef. Dibimde oturuyorlar daha geldikleri gittikleri yok bi 3 ay olmuştur herhalde. Oda falan da hazır yani. Gerçi bu durumdan bende memnunum

Görümcem candır. Eltim Çiyan

Evet lütfen bugün çok yoğunum market egzersiz hastane arkadaş buluşması akşam nasıl okucam az yazın
Ben bi dışarı çıkcam du bakalım kaç sayfa birikir bu ara çok çenemiz düştü
Ben alistim artik. Oglumda da kimse bi sey almamisti. Doguma geldiklerinde bi eksigin var mi biz de alalim demislerdi o zamana kadar coktaan halletmistim ben her seyi
ay Allah razı olsun yaa sağolsunlar çok erken demişler

Canım merhaba benim de ikinci gebeliğim korku hepimizde oluyor şunu unutma herkesin doğumu kendine özgü ve her doğum farklıdır ilkini zor gecirdin diye ikinci de öyle olacak diye birşey yok mesela ben ilk dogumuda etrafimdan duyduklarimdan çok etkilenmiş ve çok korkmuştum sezeryan olsun normal doğum olsun hepsi çok zorlu ve mesaketli çünkü annelik kolay birşey değil ama bı okadar güzel ve mucizevi birşey benim de doğumum normaldi ve bence zor olmasna rağmen güzeldi ben çok güzel birşey yaşadığımı düşünüyorum ikinci de de aynı şeyi istiyorum Allah hepimize bı avazda doğum yapyi nasip etsin bence kendini nasıl korkutursan öyle kötü olur Allah koruusn senin için her doğum da aynindegil
Kızlar bu arada a101e güzel oyuncaklar geldi bugün. Kıyafet vs de var katalogdan bakın isterseniz. Ben online mağazasından aldım bi kaç parça şey
Ben dün akşam gittim sadece ikili alt ve üçlü zıbın vardı başka birşey gelmemiş dedi moralim bozuldu başka a101 var kızımı götürürken saglk ocagina oaraya bakcam bide ya insallah vardır dişime göre birseyler yoksa çok kötü olur

Sabah eşime son deliksiz huzurlu uykularımız sonra nöbet başlayacak dedim .
Bana sen benden şanslısın en azından evde olacaksın ben işe gidicem dedi .
Ben tek mi yaptım sende bakacaksın uyanınca dedim .
Tamam ben emzirirm dedi
Sabah mahmurluğu eşime yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…