- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.581
Annem 2 tane yelek ordu sadece. Onun disinda kimse bi sey almadi. Doguma gelirken birer ceyrek getirirler bu kadarAnnemle KV yarış yapıyor bende, ikisi de ne alsak yarışındalar. KV önde gidiyor.
Ben eşime ve KV 'ye arada aldıklarımı annemler aldı diyorum kendilerini önde sanmasınlar diye .
Gaza geliyor üsrekli KV
Hepsipay biriksin diye kız kardeşimin hesabından alışveriş yapıyorum.Eşimin iş yerine geliyor kargolar zannediyorki Baldızı çlgınlar gibi hediye alıyor. Bende ağır ve güzel olanları kardeşim aldı diğerlerini ben diyorum
Bi tane bebeği verme onlaraAnnem 2 tane yelek ordu sadece. Onun disinda kimse bi sey almadi. Doguma gelirken birer ceyrek getirirler bu kadar
Eksiklerin azalmıştır bu ay daha az olur dicem benim eksiklerim hala çok gibiGünaydın güzel anneler
Bu ay kredi kartım 15bın olmus, geçen ay 17bındi, ne kadar duruldugumu görün
Çeyrek daha kıymetli boşver bir şey almasınlarAnnem 2 tane yelek ordu sadece. Onun disinda kimse bi sey almadi. Doguma gelirken birer ceyrek getirirler bu kadar
Benim görümce büyük ve tek kız Allah için iyidir severim oda beni sever hissederim. Geçen gün izine gelince KV ve KP'yi çıkartmış alışverişe ben buradayken bebeğe alışveriş yapalım diye. Bizde birkaç gün kaldı benim üşengeç kocamıda payladı onuda çıkartmıştı alışverişe.Ahahahh öyle yarışta falan değiller ama bizde de benimkiler açık ara öndemuhtemelen bu yüzden kv kızına yapmadığı kadar bize bişiler yapıyo şuan. Demin kızdım ona sen kızına niye yapmadın diye
Hahaha çok fenasınAnnemle KV yarış yapıyor bende, ikisi de ne alsak yarışındalar. KV önde gidiyor.
Ben eşime ve KV 'ye arada aldıklarımı annemler aldı diyorum kendilerini önde sanmasınlar diye .
Gaza geliyor üsrekli KV
Hepsipay biriksin diye kız kardeşimin hesabından alışveriş yapıyorum.Eşimin iş yerine geliyor kargolar zannediyorki Baldızı çlgınlar gibi hediye alıyor. Bende ağır ve güzel olanları kardeşim aldı diğerlerini ben diyorum
Evet lütfen bugün çok yoğunumÇok demeyelimde yeterli diyelim sonra 10-15 sayfa okumak zorunda kalıyoruz
Ben alistim artik. Oglumda da kimse bi sey almamisti. Doguma geldiklerinde bi eksigin var mi biz de alalim demislerdiBi tane bebeği verme onlara
Ohhh ne iyi yapmış yaa tebrik ediyorum görümceni. Benimki şuan bana fazladan bi yelek yapıldığının farkında değil muhtemelen yoksa o yeleğin peşine düşerBenim görümce büyük ve tek kız Allah için iyidir severim oda beni sever hissederim. Geçen gün izine gelince KV ve KP'yi çıkartmış alışverişe ben buradayken bebeğe alışveriş yapalım diye. Bizde birkaç gün kaldı benim üşengeç kocamıda payladı onuda çıkartmıştı alışverişe.
Eskiden olsa ay almayın filan derdim ama eltim evlenirken çeyizini dahi KV ve KP'ye çirkeflik yaparak aldırdı.(Kına salonu- nişan-yatak odası halısı perdesi mutfak masasına kadar)
Benim çeyizimle 3 ev dizilirdi ben hiç birşey aldırmadım hatta bir gelin için ektraların üstüne çıktım.
Olan benim patlayan kredi kartlarıma oldu. O yüzden bir şey alalım dediklerinde yok filan demiyorum.
Ben size model atarım beğendiklerimi alın diyorum. Arada böyle yapmak gerekiyormuş.
bende akşam iş çıkışı bakıcam almaya değer birşey varmı görmüş olurumBen 1 saate çıkıp bakıcam. Ama oyuncak ne alınır bilmiyorum ya
Görümcem candır. Eltim ÇiyanOhhh ne iyi yapmış yaa tebrik ediyorum görümceni. Benimki şuan bana fazladan bi yelek yapıldığının farkında değil muhtemelen yoksa o yeleğin peşine düşergerçi o lafını yapmadan ben yapıyorum bizde durum tam tersi maalesef. Dibimde oturuyorlar daha geldikleri gittikleri yok bi 3 ay olmuştur herhalde. Oda falan da hazır yani. Gerçi bu durumdan bende memnunum
Ben bi dışarı çıkcam du bakalım kaç sayfa birikirEvet lütfen bugün çok yoğunummarket egzersiz hastane arkadaş buluşması akşam nasıl okucam az yazın
ay Allah razı olsun yaa sağolsunlar çok erken demişlerBen alistim artik. Oglumda da kimse bi sey almamisti. Doguma geldiklerinde bi eksigin var mi biz de alalim demislerdio zamana kadar coktaan halletmistim ben her seyi
Canım merhaba benim de ikinci gebeliğim korku hepimizde oluyor şunu unutma herkesin doğumu kendine özgü ve her doğum farklıdır ilkini zor gecirdin diye ikinci de öyle olacak diye birşey yok mesela ben ilk dogumuda etrafimdan duyduklarimdan çok etkilenmiş ve çok korkmuştum sezeryan olsun normal doğum olsun hepsi çok zorlu ve mesaketli çünkü annelik kolay birşey değil ama bı okadar güzel ve mucizevi birşey benim de doğumum normaldi ve bence zor olmasna rağmen güzeldi ben çok güzel birşey yaşadığımı düşünüyorum ikinci de de aynı şeyi istiyorumMerhaba kızlar
Şuan 31 haftalik hamileyim 2. Gebelim , ilk gebeligim çok şükür saglıkli kizim oldu normal dogumla oldu ama biraz zor olmustu acilmam olmuyordu önce saatlerce acilmam olmasini bekledik olmayinca doktor suyumu patlatti ve suni sanci verdi 8 saat suni sanci cektim ve 7 cm ile dogum yaptim benm icin zor ve etkileyici zamanlardi , simdi dogum zamani yaklastikcada sitres yapmaya basladm ayni seyleri yasiyacagim diye korkuyorm , 2. Gebeliginde normal dogum yapanlar nasil bi sürec gecirdinz acaba , ilk gebelige gore daha kolay oluyor diyorlar ama pek bilemedim , sizin nasil gecti 2. Dogumunuz ??
Ben dün akşam gittim sadece ikili alt ve üçlü zıbın vardı başka birşey gelmemiş dedi moralim bozulduKızlar bu arada a101e güzel oyuncaklar geldi bugün. Kıyafet vs de var katalogdan bakın isterseniz. Ben online mağazasından aldım bi kaç parça şey
Benim görümcem arada kendini eltim sanıyoGörümcem candır. Eltim Çiyan
Benim de tam tersi eltilerim can gorumcem çiyanGörümcem candır. Eltim Çiyan
Az değilimdir.Hahaha çok fenasın
Anlaşılan bugünde görümceleri konuşacazBenim de tam tersi eltilerim can gorumcem çiyan
Ben nazara gelmesin diye yorum yapmam bugün . Canım görümcemAnlaşılan bugünde görümceleri konuşacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?