2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar hb de ebebek termoslarda sepette %15indirim vardı haberiniz olsun

Ayy iyilik mi yaptın kötülük mu bilmiyorum 1100 liralık alışveriş yaptım şarjlı gogus pompası da aldim bakalim insallah jyi cikar
Bizim burda bazı şeyler dünden geldi ve bitti ağız mendilleri çok kaliteli gibi gelmedi bana haberiniz olsun. Ama yani mendil zaten çöp olur iş görür
Ay bu a101 de değişik ya ürünleri hiç getirmez ya bir gün önceden getirir ne yaptıkları belli değil

Ben alistim artik. Oglumda da kimse bi sey almamisti. Doguma geldiklerinde bi eksigin var mi biz de alalim demislerdi o zamana kadar coktaan halletmistim ben her seyi
Bu tam benim kaynana işte. Benim o zamana da bir eksik bulmam lazım pahalıca bir şey

Kız buldum sen eltinden giriş bugün
Ben eltimi anlatsam 10 dk sonra hepiniz kapısına gidip saçını başını yolmak istersiniz.
Her halt her iğrençlik var benim eltimde ( büyüye kadar Anası kılıklı)-Nasıl benimkilere gelin olabildiğini anlayın siz.Allah için kayınbiraderin yolda görse dönüp bakmayacağı tipte ve karakterde birisi ile evli .Normal yollarla tavlayamadığını tüm sülale biliyor ama vazgeçiremediler kayınbiraderimi.Evlendiler kedi köpek gibiler ama bizim oğlan gözündeki perdeyi kaldırıp ben nasıl biri ile evliyim diyemiyorum.
Neyse Allah'ından bulsun
Yüzünü şeytan görsün.
Benden evimden barkımdan uzak olsun.Pisliğini banada bulaştırmasın.Kp-KV görümce beni seviyor diye hasetinden çatlıyor zaten bıraktım çatlamaya devam etsin.
Evlendiler 1 yıl oldu ben muhatap alıp bir ortama girince selam bile vermiyorum.Evime yeminim var ne olduğu belirsiz o şeytanı almam diye . Yokmuş gibi davranıyorum.
Bebek doğsun mevlüt yada bebek görme bahanesi ile eve gelmesine bile müsade etmicem.

Kız buldum sen eltinden giriş bugün
Eltiyle ben gireyim o zaman şimdi benim eltinin nişanı olduğunda ben 8 haftalık hamileydim. Nişana da gitmedim 500 km uzaktaydı diye iyi hissetmiyordum. Benim kendi annem babam ve eşim gitti. Orda da benim ayağımın burkulduğunu yürüyemediğimi söylediler ben çünkü erken diye duymalarını istemedim.
Neyse ben kızı da aradım tebrik ettim falan. Sonra eşim nişandan döndü bi baktım benim elti eşimi instadan eklemiş beni eklemedi ama. Çok tuhaf geldi, şimdi düğüne üç hafta kaldı. Yakın zamanda beni ekledi. O zaman neden eklemedin de şimdi ekliyon sinsi öyle Kıza bi doldum. Balayına da Maldivler’e gideceklermiş öncesinde de bize geleceklermiş kalmak için ve onları havaalanına bırakalım diye.(32 haftalık olmuş olcam bakalım nasıl ağırlıcam) O zaman tekrar güncelleme yaparım

Büyü olayı olan insanlardan korkuyorum ben ya

Valla yaa gününde gelmiyo ne hikmetse bunuda bi ben bilmiyormuşum herkes biliyormuş bende bu hafta öğrendim

Büyü olayı olan insanlardan korkuyorum ben ya
Malesef art niyetli insanların en güvenli ve iğrenç limanı olmuş.
Benim ilk düşüğümde nişanlılardı ben Allah biliyor ya Eltim ve anasının bu fantastik yetenekleri ile etkilerinin etkili olabileceğini bile düşündüm.
Benim dışımda bunu KV ve görümcemde hissetmişti benim gibi ama kanıtlayamıyorsun elden birşey gelmiyor.
Ama eltimin yüzüne bakan bu kızda bir gariplik var diyor 5. dksın da
Artık bilmiyorum iğrendim tiksindim onlardan.Günahları boyunlarına
Adını bile duyunca Eltimin midem bulanıyor

Anaaaa eltiler kv yi geçti kız bu ne

Bu tam benim kaynana işte. Benim o zamana da bir eksik bulmam lazım pahalıca bir şey
Bazen bakıyorum kimi çok şanslı maddi olarak durumu bildiği halde kv ne ihtiyacın var diye sormadı bile her aradığında 5. Evi yaptırıyor bna borclarindan bahseder kızı yeni doğum yaptı bir çeyrek azıcık ıvır zıvır aldı o yüzden bnm umudum hiç yok hep son dakka gider ztn bebek doğar sonra yetişir. Yeri gelince aglanarak çok şükür bebeğiniz oluyor der. Güya sevinç göz yaşları bence timsah göz yaşları annem kndi evi barki yok 20 bine yakın masraf etti bebeklerim için böyle görünce sinirler iyice alt üst oluyor

Kızlar A101 den ne aldınız yazın fikrimiz olsun. Eşim işe yetişecek diye bakamadım doğru düzgün. Hızlıca elime geçen bir kaç parça şey aldım geçtim.

Banyo küvet seti
Ağız mendili
Emzik kutusu
Emzirme sütyeni (olur mu bilmiyorum rastgele aldım)
Müslin örtü
Oyuncak top
Lastikli çarşaf

aldım çıktım hemen. Kıyafet, battaniye, patik, oyuncak bakamadım. İyi olan varsa bu bakmadıklarımdan paylaşırsanız akşamüstü bir daha giderim. Her şeyden 2-3 tane koyuyorlar ama az az onu farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…