- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.621
Online da yok mu acaba bi seylerA101den geldım, 2 tane kefır, ve 6lıbuyuk 6lı kucuk kalem pil alıp geldım, hıcbırsey kalmamısbu halım de gıttım bır de.. Bı tane oyuncam alsam ıcım yanmazdı
Hastane herhalde doktorun karatina birakmis diye anladim ama koc universitesi.Muhteşem birşeymiş. Hangi hastahane orası? İkincide oraya gidicem
Ben de hic paylasmadim. Evden calistigim icin istekiler bile bilmiyordu kendi ekibim disinda. Sonra 1,5 ay rapor ile dogum iznini birlestirince, is yeri disinda maili yazmak zorunda kaldim. Millet şokbende hiç paylaşmadım yakın arkadaşlarım veDM'den hal hatır sorarken öğrenen arkadaşlarım oldu sadece süpriz ben doğurdum deyince en fazla 1 foto atarım.
Ferzan Ebe ve bu kadını takip ediyorum bende sadece özellikle bu gebe okuu sayfadaki postları reesleri çok faydalı kaydettim ben çoğunu
12.haftadan beri yatsaydım ne olurdu bilmiyorum. Ben de yorulmuştum çalışmaktan ama işte ne olacak bişey olacak mı olursa ne olur kimi düşünceler insanı tüketiyor. Neyse çoğu gitti azı kaldı. Ha gayret diyorum Özlem. Hepimize ha gayret.Ben de oyle dusunuyorum. Hayatimizda boyle bir bosluk bir daha olmayacak hic. 13 yillik ogreymenim. Su son 3 yilda o kadar yoruldum ki. Pandemi senesi 1. Sinif okuttum. Yaptiim isten sogudum resmen. 12. Haftadan beri yatiyorum neredeyse. Yaz boyu da evdeydim. Ilk baslarda cok zor geldi hic bi sey yapamamak, evi bile temizleyememek.
Kıymetini bil KV eltiyi sevmesede oğlunun hatrına birşey diyemiyor o daha kötüÇok şükür görümcem yoko
Şimdilik eltimde yok
Sanırım iyi günlerim
Onu da kurcaladım, katalog acılıyor, ürünlerı nerden bulucam bılemedımOnline da yok mu acaba bi seyler
ben sabah size yazarken vardıOnline da yok mu acaba bi seyler
Benim kv bir değişik bir eltim var ama kv yi evine almıyor yüzüne bakmıyor biz görüşüyoruz sadece ben öte otur desem bana küsüyor ama ondan nefret eden eltimi dilinden düşürmüyor her fırsatta kapısında ama eltim eve almıyor işteKıymetini bil KV eltiyi sevmesede oğlunun hatrına birşey diyemiyor o daha kötü
Ya uygulamadan bak canım hangi A101 de var gösteriyorA101den geldım, 2 tane kefır, ve 6lıbuyuk 6lı kucuk kalem pil alıp geldım, hıcbırsey kalmamısbu halım de gıttım bır de.. Bı tane oyuncam alsam ıcım yanmazdı
Önümüzdeki ay daha fena gelir çünkü hastane süslerini alcamSankı hersey eksık gıbı gelıyor
Onumuzdekı ay kapısalımm, ektrelerı yollarız
Artık çıkamam canım eve bıraktı eşimYa uygulamadan bak canım hangi A101 de var gösteriyor
Ya onlar var de mi bir deÖnümüzdeki ay daha fena gelir çünkü hastane süslerini alcam
aynen canım beyaz renk olunca kulp değiştimi odayı istediğin gibi değiştirme fırsatın oluyor.Bence 1 canım sıkılınca dolabın kulplarını değiştirirsin sanki 1de bi de yatak altı baza oluyor gibi ilerde çocuğun odasında biri de kalır ek yatağa gerek kalmaz
Canım bu dönemde uykuları 20-25 dk sürüyormuş.Kız bu benim bebe beni 3de uyandırma huyu yaptı kendine
BitmiyoreeeYa onlar var de mi bir de
İnsanı hep şu duyguya itiyorlar. Tırnağın varsa başını kaşı. Benim de kv ki iğne dahi almadı şu vakte kadar doğru dürüst sormadılar bile. Ben de diyorum ki belki Bi doğum hediyesi takarlar bana. Kredilerimiz var ve zorlanıcaz bir süre eşim diyor ki, anne bir tanesini bir süre sen öde dicem diyor. Dedim eğer öyle bişey yaparsa özlem sen yine unut hediyeyi bilmem neyi. Düğünde de doğru dürüst hiçbişey yapmamışlardı. Böyle konuşunca da günaha giriyorsun diyorum ama işte insanım ben de.Ben alistim artik. Oglumda da kimse bi sey almamisti. Doguma geldiklerinde bi eksigin var mi biz de alalim demislerdio zamana kadar coktaan halletmistim ben her seyi
Daha hastane masrafları varYa onlar var de mi bir de
Artık napıyorsa bi tepiniyo gece karnım şekilden sekile giriyo uyutmuyodaCanım bu dönemde uykuları 20-25 dk sürüyormuş.
Dün okudum bir sayfada bende diyorum hiç uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?