2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar doktora geldim karın çevresi haftasıyla uyumlu 31 boyu da 31 hafta sadece kafası 32 hafta dedi biraz büyük dedi bende babası da koca kafa dedim şimdi nst bağladılar sancım oluyor geceleri demiştim idrar testi istedi iki tane nst sonrası bakalım dedi

Maşallah Boyu kilosu ne kadar şuan

Canım az az koyuyolar değil dünden arkadaşı cevrelerine ayırıyorlar satışını yapıyorlar çok fenalar biz dün küvet sormaya gittik gelmedi dedi annem yarın gelecek mi dedi ya geldi de bi tane o da kırık dedi sonra bi baktık üç tane var başka çalışana söyledik böyle böyle dedi diye gelin bakalım dedi hiç biri de kırık değil sonra o kırık diyen kız arkadaşına yarının mallarını satıyordu ben de bizde şimdiden alabiliyor muyuz küveti dedim hayır yarının ürünleri yasak dedi bende o arkadaşta yarının ürünlerini almış yasaklı ürünleri alabiliyor dedim zor bela küvet setini aldık çıktık sağolsun o bakan kız verdi yani zorda kalınca

Online da yok mu acaba bi seyler
Online de bende masrapa kova battaniye aldım bakalım gelecekmi.
Ekım maasa eksikleri kapatıcam.
Cantam geldi kızlar elele den aldım. Biraz kokuo ama bezle silip havalandırırım gözleri baya fazla. Dikişleri kaliteli gibi.

Eklentiler

• 1696491400824315697950775512658.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 16964914194733547647297116427983.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 16964914440343090377249464258541.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 16964914870384259955198314730383.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 31
Cok tesekkur ederim canm cok haklisin allah razi olsun icimi ferahlattin

Kızlar dün gece yemek yiyip yatmıştım artık ondan mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum çok korkunç rüyalar gördüm uyandım karnım kaskatı olmuş

Kiloyu yine söylemedi sadece 31 haftalık görünüyor işte soruyorum ben anlamıyorum söylemiyorlarrr boyuna da e nabızdan bakıp hesaplayıp söyleyeyim bebegim
Gıcık oluyorum devlette ekranı bile göstermiyorlar. Ozelde hem ekranı görüp kıloyuda söylüyorlar.

Gıcık oluyorum devlette ekranı bile göstermiyorlar. Ozelde hem ekranı görüp kıloyuda söylüyorlar.
Sanki gösterse bişey olacak bende bir iki defa idrar yolu enfeksiyonu için gittim. İyi doktora gelirsen bak bebeğin şurda sorun yok falan diyor ama iyi doktor değilse laf edecek bişey buluyorlar. Ultrason kağıdı vermesede olur en azında hareketlerini gösterse

Çok fenalar ya benim gittiğimde öyle değildi allahtan her şeyden vardı ama dediğim gibi az. Ya da çevrelerine aldıkları için azdı onu bilemiyorum işte

Kiloyu yine söylemedi sadece 31 haftalık görünüyor işte soruyorum ben anlamıyorum söylemiyorlarrr boyuna da e nabızdan bakıp hesaplayıp söyleyeyim bebegim
canım ultrason görüntüsü at boy kilo söyleyelim sana
yazıyor kağıtta hepsi farklı kısaltmalr ile

Allah Allaaaah neyse canım gelişimi haftasıyla uyumlu demekki iyi ne değişikler yaa

Dün akşam unuttum gece baktım online alışveriş yapacaktım, bir baktım hiç bir şey kalmamış yaa a101e de gidemiyorum dün bir günlük rapor verdiler kendi doktorum yoktu çalışıyorum
Sen ne zaman ayrılcan tatile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…