- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.641
Maşallah Boyu kilosu ne kadar şuanKızlar doktora geldim karın çevresi haftasıyla uyumlu 31 boyu da 31 hafta sadece kafası 32 hafta dedi biraz büyük dedi bende babası da koca kafa dedimşimdi nst bağladılar sancım oluyor geceleri demiştim idrar testi istedi iki tane nst sonrası bakalım dedi
Kız vala ben ağzımı bile yormam onun için he değmez fesat şeyAnlaşılan bugünde görümceleri konuşacaz
Canım az az koyuyolar değil dünden arkadaşı cevrelerine ayırıyorlar satışını yapıyorlar çok fenalar biz dün küvet sormaya gittik gelmedi dedi annem yarın gelecek mi dedi ya geldi de bi tane o da kırık dedi sonra bi baktık üç tane var başka çalışana söyledik böyle böyle dedi diye gelin bakalım dedi hiç biri de kırık değil sonra o kırık diyen kız arkadaşına yarının mallarını satıyordu ben de bizde şimdiden alabiliyor muyuz küveti dedim hayır yarının ürünleri yasak dedi bende o arkadaşta yarının ürünlerini almış yasaklı ürünleri alabiliyor dedim zor bela küvet setini aldık çıktık sağolsun o bakan kız verdi yani zorda kalıncaKızlar A101 den ne aldınız yazın fikrimiz olsun. Eşim işe yetişecek diye bakamadım doğru düzgün. Hızlıca elime geçen bir kaç parça şey aldım geçtim.
Banyo küvet seti
Ağız mendili
Emzik kutusu
Emzirme sütyeni (olur mu bilmiyorum rastgele aldım)
Müslin örtü
Oyuncak top
Lastikli çarşaf
aldım çıktım hemen. Kıyafet, battaniye, patik, oyuncak bakamadım. İyi olan varsa bu bakmadıklarımdan paylaşırsanız akşamüstü bir daha giderim. Her şeyden 2-3 tane koyuyorlar ama az az onu farkettim.
Online de bende masrapa kova battaniye aldım bakalım gelecekmi.Online da yok mu acaba bi seyler
zor demim ama tabikide her insan bir olmuyor benm zor gecti o yuzden 2. Dogumda normal olan varmi ayni sekildemi oluyor bilgi almak istedimÇok mu zor oluyor ya bu doğum işi
Normal istiyordukda biz
Niyebizim günler artıyor
Kiloyu yine söylemedi sadece 31 haftalık görünüyor işteMaşallah Boyu kilosu ne kadar şuan
Ben onu pesın verdımDaha hastane masrafları var
Cok tesekkur ederim canm cok haklisin allah razi olsun icimi ferahlattinCanım merhaba benim de ikinci gebeliğim korku hepimizde oluyor şunu unutma herkesin doğumu kendine özgü ve her doğum farklıdır ilkini zor gecirdin diye ikinci de öyle olacak diye birşey yok mesela ben ilk dogumuda etrafimdan duyduklarimdan çok etkilenmiş ve çok korkmuştum sezeryan olsun normal doğum olsun hepsi çok zorlu ve mesaketli çünkü annelik kolay birşey değil ama bı okadar güzel ve mucizevi birşey benim de doğumum normaldi ve bence zor olmasna rağmen güzeldi ben çok güzel birşey yaşadığımı düşünüyorum ikinci de de aynı şeyi istiyorumAllah hepimize bı avazda doğum yapyi nasip etsin bence kendini nasıl korkutursan öyle kötü olur Allah koruusn senin için her doğum da aynindegil
Ben dün akşam gittim sadece ikili alt ve üçlü zıbın vardı başka birşey gelmemiş dedi moralim bozuldubaşka a101 var kızımı götürürken saglk ocagina oaraya bakcam bide ya insallah vardır dişime göre birseyler yoksa çok kötü olur
Maşallah Boyu kilosu ne kadar şuan
Gıcık oluyorum devlette ekranı bile göstermiyorlar. Ozelde hem ekranı görüp kıloyuda söylüyorlar.Kiloyu yine söylemedi sadece 31 haftalık görünüyor iştesoruyorum ben anlamıyorum söylemiyorlarrr boyuna da e nabızdan bakıp hesaplayıp söyleyeyim bebegim
Sanki gösterse bişey olacak bende bir iki defa idrar yolu enfeksiyonu için gittim. İyi doktora gelirsen bak bebeğin şurda sorun yok falan diyor ama iyi doktor değilse laf edecek bişey buluyorlar. Ultrason kağıdı vermesede olur en azında hareketlerini gösterseGıcık oluyorum devlette ekranı bile göstermiyorlar. Ozelde hem ekranı görüp kıloyuda söylüyorlar.
Çok fenalar ya benim gittiğimde öyle değildi allahtan her şeyden vardı ama dediğim gibi az. Ya da çevrelerine aldıkları için azdı onu bilemiyorum işteCanım az az koyuyolar değil dünden arkadaşı cevrelerine ayırıyorlar satışını yapıyorlar çok fenalar biz dün küvet sormaya gittik gelmedi dedi annem yarın gelecek mi dedi ya geldi de bi tane o da kırık dedi sonra bi baktık üç tane var başka çalışana söyledik böyle böyle dedi diye gelin bakalım dedi hiç biri de kırık değil sonra o kırık diyen kız arkadaşına yarının mallarını satıyordu ben de bizde şimdiden alabiliyor muyuz küveti dedim hayır yarının ürünleri yasak dedi bende o arkadaşta yarının ürünlerini almış yasaklı ürünleri alabiliyor dedim zor bela küvet setini aldık çıktık sağolsun o bakan kız verdi yani zorda kalınca
canım ultrason görüntüsü at boy kilo söyleyelim sanaKiloyu yine söylemedi sadece 31 haftalık görünüyor iştesoruyorum ben anlamıyorum söylemiyorlarrr boyuna da e nabızdan bakıp hesaplayıp söyleyeyim bebegim
Allah Allaaaah neyse canım gelişimi haftasıyla uyumlu demekki iyi ne değişikler yaaKiloyu yine söylemedi sadece 31 haftalık görünüyor iştesoruyorum ben anlamıyorum söylemiyorlarrr boyuna da e nabızdan bakıp hesaplayıp söyleyeyim bebegim
Du bakalım ben ne halt yicemBen onu pesın verdım
maşallah iyi işte benim ki 30 haftalık haftasıyla uyumlu 40cm di demekki böyle böyle uzuyorlar40,6 cm iyi mi bilmiyorum boyu haftasıyla uyumlu dedi de
Sen ne zaman ayrılcan tatileDün akşam unuttum gece baktım online alışveriş yapacaktım, bir baktım hiç bir şey kalmamış yaa a101e de gidemiyorum dün bir günlük rapor verdiler kendi doktorum yoktu çalışıyorum
Ya eş alır zaten ama aynı hanenin parası gidiyor önemli olan dış güçler dhhdhdKızlar eşinizle aynı yerden değilseniz size bir şey diyeyimbebek doğunca es ya da kp buna siz karar verin 50 gramlık bilezik takılıyor diyin deneyin bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?