2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet canım gelinimizi büyüttün bu yaşa getirdin tesekkür niteliğinde bir adet o

Ben onu pesın verdım
sen onu halletmişsin.
Bizim medipol resmen 2ayda bir zam getiriyor Allah bilir Aralıkta boynumuzun borcu ne kadar çıkacak 15-20'yi bulur diye düşünüyorum bebişkom ile hastaneden çıkışım

Kızlar geçen alışveriş yaptığım Lolons mağazasında yine çok güzel indirimler var. Yeni üyelere ekstra 100TL civarı indirimide vardı aklınızda olsun

Kızlar yazamıyorum okuyamadım mesajları da çok fena hastayım boğazlarım kilit durumda vücut ağrısı grip bu bizim hastalıklar bebeğe geçmiyor değil mi sorayım dedim bilen vardır belki yani kötü etkiler mi? Birde öksürürken karnım çok oynuyor ister istemez kasılıyor bunun zararı var mı acaba

sen onu halletmişsin.
Bizim medipol resmen 2ayda bir zam getiriyor Allah bilir Aralıkta boynumuzun borcu ne kadar çıkacak 15-20'yi bulur diye düşünüyorum bebişkom ile hastaneden çıkışım
Dogum paketı aldık, fiyatı sabitledik, herseye zam gelıyor, benım doktor bıle dedı temmuz maasları zamlı gelecek,buna da zam gelır demıstı..
Simdilik elimizi kolumuzu sallaya salaya gidip geliyoruz

Benim et kesildi karnımdan resmen doğurcak gibi oluyorum öksürdükçe canım yanıyor ama bebeğe bir şey olmuyormuş merak etme. Yarım limon sık karabiber kaynar suyu dök biraz ılıyınca bir tatlı kaşığı bal, dün iki kere yaptım rahatlattı baya

Ayyy ne tatlısınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben tüp bebek oldugu icin günlük progestan artı haftada 1 proluton kullanıyorum en başından beri. Ancak herhangi bir istirahat vermediler rahim uzunluğu iyi dedi perinatalog. İnternette de kfam karıstı 3.1 iyi mi değil mi diye. Haftaya doktoruma muayenede sorucam ekstra dikkatli olmam gerekiyor mu diye.

Kral al tacını tak. Ama eğilme düşmesin. Aramızda gelinlerin Şahı varmış.
İki bilgi nasiplenin hdhdhdj

Bende eşime iki ay daha krallığını sür dedim. Ya bebeğe bakacan yada kızın ödevlerini yaptıran olacan. Tercih senin dedim.
Bak ne şanslısın seçenek sunuyorum sana dedim.
Adam yıkıldı shhsshhs

Kral al tacını tak. Ama eğilme düşmesin. Aramızda gelinlerin Şahı varmış.
İki bilgi nasiplenin hdhdhdj
En sinsi yarış dünürleri yarıştırmak.
Minnoş annemin haberi bile yok KV'ye dediklerimden
arada kız kardeşime diyorum eşim hediyeler için teşekkür ederse ne aldım ki diye saf saf konuşma rica ederim enişte de geç diyourm

günaydin kızlarr a101 bebek ürünlerine yetişebilen oldu mu nevresim falan gelecekti alan oldu mu :)
Sabah erken saatlerde sitede vardı canım sonra stoklar tükendi. Belki yolun düşerse evine yakın A101'e bir bakarsın ama teyzeler sabah çoktan gidip almış olabilir iyi ürünleri

Kızlar dün gece yemek yiyip yatmıştım artık ondan mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum çok korkunç rüyalar gördüm uyandım karnım kaskatı olmuş
Yemek canım yemek dün aksam nohut yedim Allahım gece bir uyandım bir midem yanıyor ama anlatamam mide bölgesi sırtıma kadar vurdu.
Karnım nasıl sert dokunamıyorum bile o derece.
Sabaha kadar sürekli kalktım yürüyüş yaptım.
Ay çok kötüydü çok.

sen onu halletmişsin.
Balım benim sezeryan zaten en az 19.500 idi
Bir de polip ameliyatı ekliycem
Bir de zam gelirse çok fena
Aynı medipol yani
Doktor öğretim üyesi onun ekstrası
3.sezeryan onun ekstrası herşey ekstraya girdi
Bir de aralık ayında başka bir ödemem daha var 14.000 kadar hangi birine yeteceksem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…