- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.661
Çarşamba günü inşallah ayrılacağımSen ne zaman ayrılcan tatile
Hadi hayırlı olsuuunn son günleri dinlene dinlene geçirmek güzelÇarşamba günü inşallah ayrılacağım
Kızlar bide ben evlenirken kayınpa anneme de bir bilezik takmıştı. Onların adeti varmış öyle annelik hakkı diye. Bizimkiler hiç istemedi ama zorla taktılar. Annem şimdi sen doğum yapınca o bileziği geri vercem sana diyo.
Kayınpa nın bana da bilezik takması lazım değil mi bu da analık hakkı sonuçta direkt ben doğurcam bu seferacaba onlar bakımı mı kast ediyor
sen onu halletmişsin.Ben onu pesın verdım
Umarım öyle olur, sadece full uyumak istiyorumHadi hayırlı olsuuunn son günleri dinlene dinlene geçirmek güzel
Dogum paketı aldık, fiyatı sabitledik, herseye zam gelıyor, benım doktor bıle dedı temmuz maasları zamlı gelecek,buna da zam gelır demıstı..sen onu halletmişsin.
Bizim medipol resmen 2ayda bir zam getiriyor Allah bilir Aralıkta boynumuzun borcu ne kadar çıkacak 15-20'yi bulur diye düşünüyorum bebişkom ile hastaneden çıkışım
Benim et kesildi karnımdan resmen doğurcak gibi oluyorum öksürdükçe canım yanıyor ama bebeğe bir şey olmuyormuş merak etme. Yarım limon sık karabiber kaynar suyu dök biraz ılıyınca bir tatlı kaşığı bal, dün iki kere yaptım rahatlattı bayaKızlar yazamıyorum okuyamadım mesajları da çok fena hastayım boğazlarım kilit durumda vücut ağrısı gripbu bizim hastalıklar bebeğe geçmiyor değil mi sorayım dedim bilen vardır belki yani kötü etkiler mi? Birde öksürürken karnım çok oynuyor ister istemez kasılıyor bunun zararı var mı acaba
Ayyy ne tatlısınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanım benimde bu dediklerim 21. Haftamda tespit edilmişti. Rahim ağzı uzunluğuma iyi demişti 3 farklı doktorda. Ancak yumuşama ve düzleşme iyi değil tabiki bu bir risk demek. Sürekli takipli olduğum doktorum sabah akşam progesteron kullanmamı istedi 200 lük vajinal olarak alıyorum bu rahim kaslarını kuvvetlendiriyormuş. Ve haftada 1 gün proluton iğne kullanmamı istedi. Bu süreçte tuvalet ve yemek harici ayağa kalkmamı yasakladı bebekler çok küçüktü çünkü. 15 gün sonraki muayenede rahim uzunluğu felan herşey aynıydı bu iyi bişeydi. 25 haftalıkken gittiğim muayenede hala herşey aynı olunca iğneyi bıraktırdı sadece fitille devam edeceğimizi söyledi. O muayenedede rahim ağzım en kısa 28 en uzun 30 ölçüldü. Şuanda 27+3 üm artık ev içerisinde yürüyüş yapmama izin verdi doktorum. Sakın korkma ben ilk zamanlar o kadar korkuyordumki uyku uyuyamıyordum en ufak şeyde ödüm kopuyordu. Ama çok şükür bu haftalara geldikhatta en sonki perinatoloji kontrolümde doktorum gayet iyi olduğumu söyledi bana öyle bir özgüven geldiki bu bebişler 36 ya kadar çok rahat içerde dururlar moduna müründüm
Dileğin nasıl hızlı kabul olıyor seyret bakalım daha sabah sabah ne ara konuştunuz kızGünaydın Kızlar .
Bol sohbetli bir gün diliyorum hepiciğimize
KralAnnemle KV yarış yapıyor bende, ikisi de ne alsak yarışındalar. KV önde gidiyor.
Ben eşime ve KV 'ye arada aldıklarımı annemler aldı diyorum kendilerini önde sanmasınlar diye .
Gaza geliyor üsrekli KV
Hepsipay biriksin diye kız kardeşimin hesabından alışveriş yapıyorum.Eşimin iş yerine geliyor kargolar zannediyorki Baldızı çlgınlar gibi hediye alıyor. Bende ağır ve güzel olanları kardeşim aldı diğerlerini ben diyorum
Bende eşime iki ay daha krallığını sür dedim. Ya bebeğe bakacan yada kızın ödevlerini yaptıran olacan. Tercih senin dedim.Sabah eşime son deliksiz huzurlu uykularımız sonra nöbet başlayacak dedim .
Bana sen benden şanslısın en azından evde olacaksın ben işe gidicem dedi .
Ben tek mi yaptım sende bakacaksın uyanınca dedim .
Tamam ben emzirirm dedi
Sabah mahmurluğu eşime yaramıyor
En sinsi yarış dünürleri yarıştırmak.Kralal tacını tak. Ama eğilme düşmesin. Aramızda gelinlerin Şahı varmış.
İki bilgi nasiplenin hdhdhdj
Sabah erken saatlerde sitede vardı canım sonra stoklar tükendi. Belki yolun düşerse evine yakın A101'e bir bakarsın ama teyzeler sabah çoktan gidip almış olabilir iyi ürünlerigünaydin kızlarr a101 bebek ürünlerine yetişebilen oldu mu nevresim falan gelecekti alan oldu mu :)
Yemek canım yemek dün aksam nohut yedim Allahım gece bir uyandım bir midem yanıyor ama anlatamam mide bölgesi sırtıma kadar vurdu.Kızlar dün gece yemek yiyip yatmıştım artık ondan mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum çok korkunç rüyalar gördüm uyandım karnım kaskatı olmuş
Balım benim sezeryan zaten en az 19.500 idisen onu halletmişsin.
Bizim medipol resmen 2ayda bir zam getiriyor Allah bilir Aralıkta boynumuzun borcu ne kadar çıkacak 15-20'yi bulur diye düşünüyorum bebişkom ile hastaneden çıkışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?