- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.681
Yaaaa aahahahahahaaEn sinsi yarış dünürleri yarıştırmak.
Minnoş annemin haberi bile yok KV'ye dediklerimden
arada kız kardeşime diyorum eşim hediyeler için teşekkür ederse ne aldım ki diye saf saf konuşma rica ederim enişte de geç diyourm
Bu arada ben 31 diyorum doktor 30+5 görüyor e nabızda haftam oymuş ama uygulamada 31canım ultrason görüntüsü at boy kilo söyleyelim sana
yazıyor kağıtta hepsi farklı kısaltmalr ile
Hangisine kız ben görmedim seni
Bilmiyorum kafamı çok karıştırdılar perşembe randevum var bakalım onlar ne diyecekAllah Allaaaah neyse canım gelişimi haftasıyla uyumlu demekki iyi ne değişikler yaa
Ben aldım nevresim ama açıp bakmadım hiç öyle duruyor yedek almıştım uygun diyegünaydin kızlarr a101 bebek ürünlerine yetişebilen oldu mu nevresim falan gelecekti alan oldu mu :)
Kız nasıl beceriyorsun hayatta yalan söyleyememAnnemle KV yarış yapıyor bende, ikisi de ne alsak yarışındalar. KV önde gidiyor.
Ben eşime ve KV 'ye arada aldıklarımı annemler aldı diyorum kendilerini önde sanmasınlar diye .
Gaza geliyor üsrekli KV
Hepsipay biriksin diye kız kardeşimin hesabından alışveriş yapıyorum.Eşimin iş yerine geliyor kargolar zannediyorki Baldızı çlgınlar gibi hediye alıyor. Bende ağır ve güzel olanları kardeşim aldı diğerlerini ben diyorum
Saklayınca ellerine ne geçiyorsa anlamıyorumÇok fenalar ya benim gittiğimde öyle değildi allahtan her şeyden vardı ama dediğim gibi az. Ya da çevrelerine aldıkları için azdı onu bilemiyorum işte
Kız yok yemek menüsü paylaştığımız ora değilDiyet grububöyle de ninja gibiyim işte
fotoğrafını atar mısın müsaitsenananenemin oradaki 101 de varmış güzlse aldıracağım kumaşı ne
Tam yalan sayılmaz.Kız nasıl beceriyorsun hayatta yalan söyleyememneyse o bam bam bam
internette göründüğünden rengi mmodeli daha güzel duruyor ciddenÜç resim çektim yüklemeden paylasa bastım
yumuşaklığı filan nasıl tatlımAy resmen atmıyorEki Görüntüle 3312340
çok ilginç hiç bende e-nabızda böyle bilgiler yok.Bu arada ben 31 diyorum doktor 30+5 görüyor e nabızda haftam oymuş ama uygulamada 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?