- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.701
Yani benim nevresimler kadar kaliteli değilyumuşaklığı filan nasıl tatlım
Aynen kuzum öğle sonrası gidicem sonuç için sorayım bakim o da diyecek ki ultrasonda bakmayı unuttuk vs hdhdhçok ilginç hiç bende e-nabızda böyle bilgiler yok.
Boy 40.6 cm gayet iyi duruyor
Ama kilo görünmüyor dediğin gibi
Yok canım gördüm söylemiştin onu ama tarihleri oluyor ya ben tarihleri varsa paylaşalım demiştim ,kaçırmış olman normal . Takıldım zaten ben de :)Canim valla ben taaa eylülün başlarında söyledim gebe okulu varmış yazıldım diye belli ki sen benim yazımı görmemişsin bende seninkini gormemisim
Kanuni Sultan Süleyman devlet hastanesini biliyor musun bilmiyorum kuzenim gitmişti çok tavsiye etti bende memnun kaldım ilk dersten beklediğimden iyidi sen nerde oturuyorsun
Görürsem söylerim canım benPaylaşmadı bekleyemedim sonra paylaşmış kaçırdım yapacak bir şey yok
bence hepimiz çok sinirlenicez görünen o
Valla kuzum benim niyet normal doğum şansıma sezeryan olursam +5, +7 daha eklenir.Balım benim sezeryan zaten en az 19.500 idi
Bir de polip ameliyatı ekliycem
Bir de zam gelirse çok fena
Aynı medipol yani
Doktor öğretim üyesi onun ekstrası
3.sezeryan onun ekstrası herşey ekstraya girdi
Bir de aralık ayında başka bir ödemem daha var 14.000 kadar hangi birine yeteceksem
Ay hakikaten öyle bir onun için bir de makarna içinO kadar iyi anlıyorum ki en son yaptığımda çok yemeyecem dedim yedim sonra dolaba koydum dedim birazda sonra yerim uyuyamadım
Ay 5ekim olunca ben online mağazaya baktım direkt ordan alıyorum artık . Mağazaya bazen gelmiyor gelse de kalmıyor en güzeli online :)Canım merhaba benim de ikinci gebeliğim korku hepimizde oluyor şunu unutma herkesin doğumu kendine özgü ve her doğum farklıdır ilkini zor gecirdin diye ikinci de öyle olacak diye birşey yok mesela ben ilk dogumuda etrafimdan duyduklarimdan çok etkilenmiş ve çok korkmuştum sezeryan olsun normal doğum olsun hepsi çok zorlu ve mesaketli çünkü annelik kolay birşey değil ama bı okadar güzel ve mucizevi birşey benim de doğumum normaldi ve bence zor olmasna rağmen güzeldi ben çok güzel birşey yaşadığımı düşünüyorum ikinci de de aynı şeyi istiyorumAllah hepimize bı avazda doğum yapyi nasip etsin bence kendini nasıl korkutursan öyle kötü olur Allah koruusn senin için her doğum da aynindegil
Ben dün akşam gittim sadece ikili alt ve üçlü zıbın vardı başka birşey gelmemiş dedi moralim bozuldubaşka a101 var kızımı götürürken saglk ocagina oaraya bakcam bide ya insallah vardır dişime göre birseyler yoksa çok kötü olur
Canım online geldi . Mağazada bazısı gelmiş bazısı gelmemişBizde baktık eskı ürünler var yeni gelecekler yok.
Ya ben gece mece denk gelirse çağırtmayı düşünmüyorumValla kuzum benim niyet normal doğum şansıma sezeryan olursam +5, +7 daha eklenir.
Bide Aralık ayında önden zam yaparlarsa bittik biz
Pendik medipol Saddet hanım diğer doktorlara göre daha pahalı , Haftasonu mesai saati dışında denk gelirsem heleki düşünmek bile istemiyorum.
En son Tuzla devletteki hemşireler biz seni sevdik gel burada doğum yap diyordu.Bunları yazınca bir mantıklı geldi
Ay hakikaten öyle bir onun için bir de makarna içinAllahtan gebelik sonrası canım makarna istemiyor . Eşim arada yapıyor kalınca mide fedayı geçirsem bile gidip gidip mutfağa yiyorum
Doktor hastane ücretine tabii olarak gelmek zorunda değil miYa ben gece mece denk gelirse çağırtmayı düşünmüyorum
Hastanenin diğer doktorları da iyi tecrübeli
Hatta biri perinatolog biri oğlumun doktoru filan ekstra bir de çağırtıp ödemem herhalde
Diğerleri de iyi tecrübeli hep eski doktorlar
Bazılarına hatta başka arkadaşlarım da gitti
Hatta burdan da ssnd yaptıran doktor bile var ona giden bile vardı.
Kısmet bakalım valla
Hayırlısı olsun
Biz de eş alır sadece anneyeKızlar bide ben evlenirken kayınpa anneme de bir bilezik takmıştı. Onların adeti varmış öyle annelik hakkı diye. Bizimkiler hiç istemedi ama zorla taktılar. Annem şimdi sen doğum yapınca o bileziği geri vercem sana diyo.
Kayınpa nın bana da bilezik takması lazım değil mi bu da analık hakkı sonuçta direkt ben doğurcam bu seferacaba onlar bakımı mı kast ediyor
Eşime dün sordum ne alcam bana diye. Diyorki ocakta alsam olur muBiz de eş alır sadece anneyediğerleri bebeğe alir
Ay çok teşekkğr ederim yapayım hemen inşallah çare olur, bir doktora gideceğim öğlen iltihap yüksek ihtimal kana falan geçmesin tedbir alayım. Sana da çok geçmiş olsun tam hastalık havası son 1 haftadırBenim et kesildi karnımdan resmen doğurcak gibi oluyorum öksürdükçe canım yanıyor ama bebeğe bir şey olmuyormuş merak etme. Yarım limon sık karabiber kaynar suyu dök biraz ılıyınca bir tatlı kaşığı bal, dün iki kere yaptım rahatlattı baya
Hamilelilte hafta doldurulunca gözüküyormuş e nabız sisteminde. Yani 30 hafta bitmiş 31 i dolduruyorsun. Bende geçen gün öğrendimBu arada ben 31 diyorum doktor 30+5 görüyor e nabızda haftam oymuş ama uygulamada 31
Araya kaynamasindaEşime dün sordum ne alcam bana diye. Diyorki ocakta alsam olur muocakta maaşa zam gelecek onunla alırım diyor
Ben anlamıyorum hiçHamilelilte hafta doldurulunca gözüküyormuş e nabız sisteminde. Yani 30 hafta bitmiş 31 i dolduruyorsun. Bende geçen gün öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?