2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Arkadaşlar bişey sorucam. Özelikle hamileliği sorunsuz geçen annelere. Yatarken veya ayaktayken karnınıza dokunduğunuz da yumuşaklığı nasıl? Yani böyle yumuş yumuş mu yoksa hafif sertlik var mı yada tamamı sert mi. Genel olarak.

Geneli olmuyor bence ya her an değişiyor götü başı sertleştiriyor bazen içeri gömülüyor yumuşacık oluyor

Kızlar her muayeneden sonra ultrason kağıdı veriyorlar mı size ? Sanırım ben 22 den sonra hiç almadım
Veriyorlar canım
Özeldeysen genelde uzun uzun bana hem 3D hemde normal ultrason veriyoor.
Devletteysen tek bir karartı görüntülü kağıt veriliyor en fazla

Geneli olmuyor bence ya her an değişiyor götü başı sertleştiriyor bazen içeri gömülüyor yumuşacık oluyor
Şu kasılma olayını çözemedim hala benim karnım genel olarak çok yumuşak değil. Yani diyorum hep kasılmıyordur heralde.

Veriyorlar canım
Özeldeysen genelde uzun uzun bana hem 3D hemde normal ultrason veriyoor.
Devletteysen tek bir karartı görüntülü kağıt veriliyor en fazla
Evet devlette pek vermiyorlar ya benim kağıtların hepsi özelden devlette ki ilk doktorum bi pipisinin görüntüsünü vermişti

Bende denk gelmezse çağırtmam heralde kadın doğumcuları genel olarak iyi benim buradaki medipolün macera aramaya gerek yok.Sağlıklıı doğsun kuzum bana yeter

Şu kasılma olayını çözemedim hala benim karnım genel olarak çok yumuşak değil. Yani diyorum hep kasılmıyordur heralde.
Yok kuzum bende bi hafta önce sandım ki kasılma sancı ama değil bebeğin kafası ona da bugün ikna oldum karnımın bi tarafı semsertti ultrasonda doktor kafası burda diye orayı gösteri ondan sonra anladım nst bağladı sancı kasılma falan çok ideal sanırım nst yapılırken de çok kasılma gerilme oldu meğer bebek ittiriyormus

Benim de pandemide 1. Sınıf öğrencilerim vardı, özelde öğretmenlik ve İngilizce öğretmenliği ben bu kadar tükendiğimi hiç hatırlamıyorum. Sınıfımı da ikiye bölmüşlerdi haftanın 5 günü 9ar derse giriyordum
Dinlenmek güzel geldi

Kız yok yemek menüsü paylaştığımız ora değil

Pek de ninja sayılmazmışım ahahajsha neresi yaaa link göndersene ben dün doğranmış domates ve muhallebi falan okudum girdiğimde

Burada bir arkadaşla aynı gün n11 den kuponla yataştan yatak almıştık park beşik için ama kimdi net hatırlamıyorum birkaç tahminim var da

Saclarimda hic beyaz yoktu. O 2 sene saclarim beyazladi. Canli derslere 3 ogrenci katiliyordu sadece koca siniftan. Okulu da surekli acip kapattiklari icin 2. Sinifta hala okuma yazma ogretmeye devam etmistim. Okumaya gecenlerle ayri gecmeyenlerle ayri ders isliyordum. Zordu yani. Bu sene evde olmak dinlenme olacak bana. Sonralari belki sıkılırım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…