- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.721
Yok kaynatmam benAraya kaynamasindaben 30 gram bilezik alırsan Erzurum burmasindan vazgeçerim dedim
Buna bakmazsanız pişmanlıktan ölürümLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Buna nasıl baktın kız bnde yokBu arada ben 31 diyorum doktor 30+5 görüyor e nabızda haftam oymuş ama uygulamada 31
Radyoloji görüntüsü mü ne var kuzum ordan baktımBuna nasıl baktın kız bnde yok
Geneli olmuyor bence ya her an değişiyor götü başı sertleştiriyor bazen içeri gömülüyor yumuşacık oluyorArkadaşlar bişey sorucam. Özelikle hamileliği sorunsuz geçen annelere. Yatarken veya ayaktayken karnınıza dokunduğunuz da yumuşaklığı nasıl? Yani böyle yumuş yumuş mu yoksa hafif sertlik var mı yada tamamı sert mi. Genel olarak.
Veriyorlar canımKızlar her muayeneden sonra ultrason kağıdı veriyorlar mı size ? Sanırım ben 22 den sonra hiç almadım
Şu kasılma olayını çözemedim hala benim karnım genel olarak çok yumuşak değil. Yani diyorum hep kasılmıyordur heralde.Geneli olmuyor bence ya her an değişiyor götü başı sertleştiriyor bazen içeri gömülüyor yumuşacık oluyor
Benimkine girilmemişRadyoloji görüntüsü mü ne var kuzum ordan baktım
Evet devlette pek vermiyorlar ya benim kağıtların hepsi özeldenVeriyorlar canım
Özeldeysen genelde uzun uzun bana hem 3D hemde normal ultrason veriyoor.
Devletteysen tek bir karartı görüntülü kağıt veriliyor en fazla
Bende denk gelmezse çağırtmam heralde kadın doğumcuları genel olarak iyi benim buradaki medipolün macera aramaya gerek yok.Sağlıklıı doğsun kuzum bana yeterYa ben gece mece denk gelirse çağırtmayı düşünmüyorum
Hastanenin diğer doktorları da iyi tecrübeli
Hatta biri perinatolog biri oğlumun doktoru filan ekstra bir de çağırtıp ödemem herhalde
Diğerleri de iyi tecrübeli hep eski doktorlar
Bazılarına hatta başka arkadaşlarım da gitti
Hatta burdan da ssnd yaptıran doktor bile var ona giden bile vardı.
Kısmet bakalım valla
Hayırlısı olsun
Yok kuzum bende bi hafta önce sandım ki kasılma sancı ama değil bebeğin kafası ona da bugün ikna oldum karnımın bi tarafı semsertti ultrasonda doktor kafası burda diye orayı gösteri ondan sonra anladım nst bağladı sancı kasılma falan çok ideal sanırım nst yapılırken de çok kasılma gerilme oldu meğer bebek ittiriyormusŞu kasılma olayını çözemedim hala benim karnım genel olarak çok yumuşak değil. Yani diyorum hep kasılmıyordur heralde.
Benim de şehir hastanesinde ki ultrasonlar girilmemişti hiç özelde ki deBenimkine girilmemiş
gün içinde %70-80 sert , %20 yumuşak ( WC'ye rahat çıkabildiğim sürece %20'lik kısım)Şu kasılma olayını çözemedim hala benim karnım genel olarak çok yumuşak değil. Yani diyorum hep kasılmıyordur heralde.
Ben de oyle dusunuyorum. Hayatimizda boyle bir bosluk bir daha olmayacak hic. 13 yillik ogreymenim. Su son 3 yilda o kadar yoruldum ki. Pandemi senesi 1. Sinif okuttum. Yaptiim isten sogudum resmen. 12. Haftadan beri yatiyorum neredeyse. Yaz boyu da evdeydim. Ilk baslarda cok zor geldi hic bi sey yapamamak, evi bile temizleyememek.
Kız yok yemek menüsü paylaştığımız ora değil
Sebebi bu sanırımŞu kasılma olayını çözemedim hala benim karnım genel olarak çok yumuşak değil. Yani diyorum hep kasılmıyordur heralde.
Bana veriyorlarKızlar her muayeneden sonra ultrason kağıdı veriyorlar mı size ? Sanırım ben 22 den sonra hiç almadım
Saclarimda hic beyaz yoktu. O 2 sene saclarim beyazladi. Canli derslere 3 ogrenci katiliyordu sadece koca siniftan. Okulu da surekli acip kapattiklari icin 2. Sinifta hala okuma yazma ogretmeye devam etmistim. Okumaya gecenlerle ayri gecmeyenlerle ayri ders isliyordum. Zordu yani. Bu sene evde olmak dinlenme olacak bana. Sonralari belki sıkılırım amaBenim de pandemide 1. Sınıf öğrencilerim vardı, özelde öğretmenlik ve İngilizce öğretmenliğiben bu kadar tükendiğimi hiç hatırlamıyorum. Sınıfımı da ikiye bölmüşlerdi haftanın 5 günü 9ar derse giriyordum
Dinlenmek güzel geldi
Pek de ninja sayılmazmışım ahahajsha neresi yaaa link gönderseneben dün doğranmış domates ve muhallebi falan okudum girdiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?