- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.741
Canım düzleşme felan yoksa 31 mm gayet iyi bir ölçü kendini niye korkutuyorsunAyyy ne tatlısınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinben tüp bebek oldugu icin günlük progestan artı haftada 1 proluton kullanıyorum en başından beri. Ancak herhangi bir istirahat vermediler rahim uzunluğu iyi dedi perinatalog. İnternette de kfam karıstı 3.1 iyi mi değil mi diye. Haftaya doktoruma muayenede sorucam ekstra dikkatli olmam gerekiyor mu diye.
Cok guzeller gercekten. Muslin kumas mi bunlar? Cok guzel battaniye, puset ortusu olur bunlardanKızlar bu hesapta çok tatlı kumaşlar satılıyorhepsinden alıp bir şeyler yaptırasım var
Bunu izlemediniz miLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Cok guzeller gercekten. Muslin kumas mi bunlar? Cok guzel battaniye, puset ortusu olur bunlardan
Benim kasılmalarım oluyor da bugün daha bi değişik çözemiyorum. Ya bebek bi yere dayanıyor dediğin gibi.Yok kuzum bende bi hafta önce sandım ki kasılma sancı ama değil bebeğin kafası ona da bugün ikna oldum karnımın bi tarafı semsertti ultrasonda doktor kafası burda diye orayı gösteri ondan sonra anladım nst bağladı sancı kasılma falan çok ideal sanırım nst yapılırken de çok kasılma gerilme oldu meğer bebek ittiriyormus
Bence dayanıyor geriniyor cünkü kasılma böyle değil bence öyle olsa bugün nst de çok yaşadım doktor uyarırdı yani söylerdiBenim kasılmalarım oluyor da bugün daha bi değişik çözemiyorum. Ya bebek bi yere dayanıyor dediğin gibi.
Karnının tamamı mı peki? Alt karın mı sadece sertt olan yer. Kasılma sanırım Bi. Tarafa toplanma hali ya da tamamının sertleşme haligün içinde %70-80 sert , %20 yumuşak ( WC'ye rahat çıkabildiğim sürece %20'lik kısım)
AyyyBen anlamıyorum hiçay hafta mevzusu bende hep rezil durumda. Bkz: iki aydır iki ay var doğuma diyorum
Aldım sabah guncellenmıs ürünler masrapa kova battaniye. Bakalım gelecekmi. İlk alısverıs o marketten. Dısarı çıkamıyoruzCanım online geldi . Mağazada bazısı gelmiş bazısı gelmemiş
Muhtemel dogum tarihini soyluyorum ben de artik. Yoksa isin icinden cikamiyorum. 28 hafta deyince 4 e bolup 7 aylik olmussun diyorlar. Ama 7 ay dolmadi yaniAyyybanada annemle kardeşim doğuma ne kadar kaldı diyor hep 2 ay diyorum kız kardeşim en son dediki abla ne kadar sözünün erisin hiç lafından dönmüyorsun
Peki benim eşime 2 paket aldırmamAskı zaten çocuk askısı değilmiş
Olsun evde kendi dolabında kullanırsınPeki benim eşime 2 paket aldırmameşimde hiç demiyorki bunlar büyük askısı
Buyuk askiysa ben de alayim. Oglumun kiyafetleri hala bebek askisindaydi. Artik kucuk olmaya baslamisti. Bebek askilari bebege kalacak artikPeki benim eşime 2 paket aldırmameşimde hiç demiyorki bunlar büyük askısı
Hep özele gittim ama vermedilerVeriyorlar canım
Özeldeysen genelde uzun uzun bana hem 3D hemde normal ultrason veriyoor.
Devletteysen tek bir karartı görüntülü kağıt veriliyor en fazla
Hikayeye erisilmiyor dedi bendeBunu izlemediniz mi
Benim doktorum da 1 tane renkli vermisti 21. Haftada. Bebegim sagolsun eli ve ayagiyla yuzunu kapattigi icin sanirim verdigi ultrason ciktilarinin neresi oldugu belli degil. Hele dun 4 tane foto almis ama neresi oldugu hic belli degilHep özele gittim ama vermedileryüzünü göstermiyor ondan mı vermiyor diye düşünüyorum ama bu hafta isteyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?