2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım düzleşme felan yoksa 31 mm gayet iyi bir ölçü kendini niye korkutuyorsun arkana yaslan ve keyfini çıkar ilk hedef 24. Hafta sonraki hedef 28 zaten 28 de doğsalar bile yaşama şansları çok çok yüksek oluyor 32 den sonrada zaten canları ne istiyorsa yapsınlar mesela ben 32 den sonra en azından artık kocamla akşamları yemek yemeye kahve içmeye felan çıkarım yeter yattığım

Benim kasılmalarım oluyor da bugün daha bi değişik çözemiyorum. Ya bebek bi yere dayanıyor dediğin gibi.

Benim kasılmalarım oluyor da bugün daha bi değişik çözemiyorum. Ya bebek bi yere dayanıyor dediğin gibi.
Bence dayanıyor geriniyor cünkü kasılma böyle değil bence öyle olsa bugün nst de çok yaşadım doktor uyarırdı yani söylerdi

gün içinde %70-80 sert , %20 yumuşak ( WC'ye rahat çıkabildiğim sürece %20'lik kısım)
Karnının tamamı mı peki? Alt karın mı sadece sertt olan yer. Kasılma sanırım Bi. Tarafa toplanma hali ya da tamamının sertleşme hali

Ben anlamıyorum hiç ay hafta mevzusu bende hep rezil durumda. Bkz: iki aydır iki ay var doğuma diyorum
Ayyy banada annemle kardeşim doğuma ne kadar kaldı diyor hep 2 ay diyorum kız kardeşim en son dediki abla ne kadar sözünün erisin hiç lafından dönmüyorsun

Ayyy banada annemle kardeşim doğuma ne kadar kaldı diyor hep 2 ay diyorum kız kardeşim en son dediki abla ne kadar sözünün erisin hiç lafından dönmüyorsun
Muhtemel dogum tarihini soyluyorum ben de artik. Yoksa isin icinden cikamiyorum. 28 hafta deyince 4 e bolup 7 aylik olmussun diyorlar. Ama 7 ay dolmadi yani

Peki benim eşime 2 paket aldırmam eşimde hiç demiyorki bunlar büyük askısı
Buyuk askiysa ben de alayim. Oglumun kiyafetleri hala bebek askisindaydi. Artik kucuk olmaya baslamisti. Bebek askilari bebege kalacak artik

Kızlar eşim 7 tane a101 gezdi bu ne ya sabahtan beri dolanıyorum diye aramış bana isyan ediyor. Dedim baba olmak kolay değil ara bul şuanda alınanlar;
Kova
Maşrapa
2 adet hastane çıkış seti çok ucuzdu
1 adet emzik askısı
2 adet örgü patik
Bide müslin battaniye bulursa görev tamamlandı

Veriyorlar canım
Özeldeysen genelde uzun uzun bana hem 3D hemde normal ultrason veriyoor.
Devletteysen tek bir karartı görüntülü kağıt veriliyor en fazla
Hep özele gittim ama vermediler yüzünü göstermiyor ondan mı vermiyor diye düşünüyorum ama bu hafta isteyeyim

Hep özele gittim ama vermediler yüzünü göstermiyor ondan mı vermiyor diye düşünüyorum ama bu hafta isteyeyim
Benim doktorum da 1 tane renkli vermisti 21. Haftada. Bebegim sagolsun eli ve ayagiyla yuzunu kapattigi icin sanirim verdigi ultrason ciktilarinin neresi oldugu belli degil. Hele dun 4 tane foto almis ama neresi oldugu hic belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…