- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.761
Sorunsuz mu geçiyo bilmiyorum ama bebeğin konumuna göre değişiyo genelde bi tarafı sert diğer tarafı yumuşak oluyor. Tepiştiği yerler genelde sert oluyo. Ama 1 ay öncesine göre evet biraz daha sertArkadaşlar bişey sorucam. Özelikle hamileliği sorunsuz geçen annelere. Yatarken veya ayaktayken karnınıza dokunduğunuz da yumuşaklığı nasıl? Yani böyle yumuş yumuş mu yoksa hafif sertlik var mı yada tamamı sert mi. Genel olarak.
anaaa bizi kandırmışlarAskı zaten çocuk askısı değilmiş
Hayaller hayatlar olacak ama artık öyle yapıcamOlsun evde kendi dolabında kullanırsın
Benim şu ana kadar bir problemin olmadı şükür. Ayaktayken sert ama bazen daha sert oluyor ayaktayken hele yorulduysam ama oturunca yatınca yumuşakArkadaşlar bişey sorucam. Özelikle hamileliği sorunsuz geçen annelere. Yatarken veya ayaktayken karnınıza dokunduğunuz da yumuşaklığı nasıl? Yani böyle yumuş yumuş mu yoksa hafif sertlik var mı yada tamamı sert mi. Genel olarak.
Benim minik döndü herhalde yine ya tekmeler aşağı daBizim buradakileri talan etmişler zaten gelenlerde bişi kalmamış ve hepsi de gelmemiş öylede bişi sinir oldum
Yatarken yumusak oluyor canim. Arada minicik ayak bacak cikintisi oluyor karnimda. Oraya dokununca hareket edip cekiyor ayagiArkadaşlar bişey sorucam. Özelikle hamileliği sorunsuz geçen annelere. Yatarken veya ayaktayken karnınıza dokunduğunuz da yumuşaklığı nasıl? Yani böyle yumuş yumuş mu yoksa hafif sertlik var mı yada tamamı sert mi. Genel olarak.
Ya ben konumu anlamlandıramıyorum bi türlü. Eminmisin aşağıyı tepiklediğine hıçkırık olmasın o. Ben hıçkırığı aşağıda hissediyorumBenim minik döndü herhalde yine ya tekmeler aşağı da
Anladım. Benim biraz daha sert oluyor. Umarım kasılma değildir bunlar. Sağ olasınSorunsuz mu geçiyo bilmiyorum ama bebeğin konumuna göre değişiyo genelde bi tarafı sert diğer tarafı yumuşak oluyor. Tepiştiği yerler genelde sert oluyo. Ama 1 ay öncesine göre evet biraz daha sert
Ayrıca başka belirtin varmı? Karın ağrısı ishal falan?Anladım. Benim biraz daha sert oluyor. Umarım kasılma değildir bunlar. Sağ olasın
Nasıl bir rahatsızlık hissi? Karınını tümden bişeyle sıkıştırıyorlar gibi mi? Ayağa kalkınca benim de öyle ya wc bile kalkarken taş gibi oluyor. Klozete oturunca biraz yumuşuyor. Kalkınca yine aynı. Yatarken de bazen bi tarafı sert oluyor demek orası ya kafası ya ayağı ya poposuYatarken yumusak oluyor canim. Arada minicik ayak bacak cikintisi oluyor karnimda. Oraya dokununca hareket edip cekiyor ayagiama ayaktayken tumden sert oluyor. Kasilma sanci cok farkli canim, kasilmada rahatsizlik hissi veriyor, bebegin seklini karninda gorebiliyorum 2 tane yumru seklinde oluyor bende.
Yok yok dün de çok hareket etmedi yattığımda zaman aşağı kasiklarin oraya tekme atıyordu normalde hep göbek deliğinin üstüne atar döndü zaten şekilden şekile giriyorduYa ben konumu anlamlandıramıyorum bi türlü. Eminmisin aşağıyı tepiklediğine hıçkırık olmasın o. Ben hıçkırığı aşağıda hissediyorum
Aaa dönmüş o zaman eğer hareketleri azaldıysa o pozisyonda rahat değil döner muhtemelen tekrardan. Kafamızı da karıştırıyorlar arkadaşYok yok dün de çok hareket etmedi yattığımda zaman aşağı kasiklarin oraya tekme atıyordu normalde hep göbek deliğinin üstüne atar döndü zaten şekilden şekile giriyordueşimle çok gülüyoruz ya artık başımı mi totosu mu çıkarıyor dışarıya doğru neyse eğer böyle durursa 13unde randevum var o zaman belli olur
Evet evet çok tekme atmıyor az hissediyorum sabit durmuyor zaten sürekli hareket halinde dönmeye çalışıyor galibaAaa dönmüş o zaman eğer hareketleri azaldıysa o pozisyonda rahat değil döner muhtemelen tekrardan. Kafamızı da karıştırıyorlar arkadaş
Evet rahim bebegi sıkıştırıyor canim. Ozellikle tuvalete giderken benim de kasiliyor, o sanci iste. Karin tas gibi oluyor sipsivri bi tarafi. Ama normalde ayaga kalktigimda kasilma degil tumden bi sertlik oluyor karindaNasıl bir rahatsızlık hissi? Karınını tümden bişeyle sıkıştırıyorlar gibi mi? Ayağa kalkınca benim de öyle ya wc bile kalkarken taş gibi oluyor. Klozete oturunca biraz yumuşuyor. Kalkınca yine aynı. Yatarken de bazen bi tarafı sert oluyor demek orası ya kafası ya ayağı ya poposu
Benim hıçkırıkta aşağıda oluyorYa ben konumu anlamlandıramıyorum bi türlü. Eminmisin aşağıyı tepiklediğine hıçkırık olmasın o. Ben hıçkırığı aşağıda hissediyorum
sırf kumaşlarına vs bakayım diye gittim tabii ki bizim buraya gelmemiş, online dan almaya devam:)Kızlar A101'e bugün bebek nevresiminden oyncağa kadar pek çokgüzel ürün geldi gün içinde bakabilen baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?