- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.781
canım ağız mendili var Little Plane Bebek Ağız Mendili 5'li 24x24 Cm | A101 KAPIDAOnline da pek bisey kalmamis sanırım bir ksc parça oyuncak alabildim sadece ağız bezi falan da alacaktım yoktu
Bunlar yok çok şükürAyrıca başka belirtin varmı? Karın ağrısı ishal falan?
kesin bizim grubu stalklayan başka grubun anneleri yüzündendirben şok az önce size yazarken sayfa dopdoluydu.
Şimdi hep tükenmişe düşmeye başladılar.
Online alışverişi herkesler keşfetmiş
Benimki de öyle oluyor sanırım aynıEvet rahim bebegi sıkıştırıyor canim. Ozellikle tuvalete giderken benim de kasiliyor, o sanci iste. Karin tas gibi oluyor sipsivri bi tarafi. Ama normalde ayaga kalktigimda kasilma degil tumden bi sertlik oluyor karinda
Nst ye girdin mi hic canimBenimki de öyle oluyor sanırım aynı
Benim oğlanın dayısı da bu nasıl 2 aymış bitmiyor diyor ama napim hep 2 ay kalmış gibi hissediyorumAyyybanada annemle kardeşim doğuma ne kadar kaldı diyor hep 2 ay diyorum kız kardeşim en son dediki abla ne kadar sözünün erisin hiç lafından dönmüyorsun
Hastane çıkışı ne kadardı, gördüm ama bakamadım, kalitesi nasıl yumuşak mı ki? Bak emzik askısı da aklıma gelmedi.Kızlar eşim 7 tane a101 gezdibu ne ya sabahtan beri dolanıyorum diye aramış bana isyan ediyor. Dedim baba olmak kolay değil ara bul şuanda alınanlar;
Kova
Maşrapa
2 adet hastane çıkış seti çok ucuzdu
1 adet emzik askısı
2 adet örgü patik
Bide müslin battaniye bulursa görev tamamlandı
Yalnız midemi fena yaktıKızlar glikosolu içince tuvalete gidebiliyor muyuz? Sormak aklıma gelmedi
Cevap versin ona göre yazıcamTam bunu soracaktım bende biliyomusun
Kesin saati doldu of yaHikayeye erisilmiyor dedi bende
Kafası aşağıda demekki seninde aşağıdan hıçkırıyo yukardan da tekme atıyor sağolsunBenim hıçkırıkta aşağıda oluyor
yani kesin bişi yok diyemem ama için rahat etmezse doktora git istersen. Biraz dinlen belki normale dönerBunlar yok çok şükür
Gidiyon ama başka bişi yiyemiyon ve evet aşırı mide yakıyoKızlar glikosolu içince tuvalete gidebiliyor muyuz? Sormak aklıma gelmedi
Bende anlamıyordumBen anlamıyorum hiçay hafta mevzusu bende hep rezil durumda. Bkz: iki aydır iki ay var doğuma diyorum
Orta sertlik benim genelde kenarlar yumuşak ortası sert oluyor, hamileliğim de çok şükür kolay geçti. Ama son zamanlarda sertleşiyor ara ara. Sanırım yalancı kasılma dedikleriArkadaşlar bişey sorucam. Özelikle hamileliği sorunsuz geçen annelere. Yatarken veya ayaktayken karnınıza dokunduğunuz da yumuşaklığı nasıl? Yani böyle yumuş yumuş mu yoksa hafif sertlik var mı yada tamamı sert mi. Genel olarak.
Valla bende bilmiyorum kumaşo nasılsırf kumaşlarına vs bakayım diye gittim tabii ki bizim buraya gelmemiş, online dan almaya devam:)
Bebeğin olduğu alan sert tatlım benimArkadaşlar bişey sorucam. Özelikle hamileliği sorunsuz geçen annelere. Yatarken veya ayaktayken karnınıza dokunduğunuz da yumuşaklığı nasıl? Yani böyle yumuş yumuş mu yoksa hafif sertlik var mı yada tamamı sert mi. Genel olarak.
Evet canım hatta doktorum bizimki yüzünü gösterir ise renkli şekilde veriyor yüzünü. Ayrıca siyah beyaz da veriyor.Kızlar her muayeneden sonra ultrason kağıdı veriyorlar mı size ? Sanırım ben 22 den sonra hiç almadım
Hastane cıkışı 100% pamuk yumuşacık çok hoşuma gittiHastane çıkışı ne kadardı, gördüm ama bakamadım, kalitesi nasıl yumuşak mı ki? Bak emzik askısı da aklıma gelmedi.
Benim bu sefer gerçekten 2 ay kaldıBenim oğlanın dayısı da bu nasıl 2 aymış bitmiyor diyor ama napim hep 2 ay kalmış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?