2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bunları bilen var mı nasıl sizceee

Eklentiler

• image.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 32
Evet rahim bebegi sıkıştırıyor canim. Ozellikle tuvalete giderken benim de kasiliyor, o sanci iste. Karin tas gibi oluyor sipsivri bi tarafi. Ama normalde ayaga kalktigimda kasilma degil tumden bi sertlik oluyor karinda
Benimki de öyle oluyor sanırım aynı

Ayyy banada annemle kardeşim doğuma ne kadar kaldı diyor hep 2 ay diyorum kız kardeşim en son dediki abla ne kadar sözünün erisin hiç lafından dönmüyorsun
Benim oğlanın dayısı da bu nasıl 2 aymış bitmiyor diyor ama napim hep 2 ay kalmış gibi hissediyorum

Hastane çıkışı ne kadardı, gördüm ama bakamadım, kalitesi nasıl yumuşak mı ki? Bak emzik askısı da aklıma gelmedi.

Kızlar glikosolu içince tuvalete gidebiliyor muyuz? Sormak aklıma gelmedi

Ben anlamıyorum hiç ay hafta mevzusu bende hep rezil durumda. Bkz: iki aydır iki ay var doğuma diyorum
Bende anlamıyordum geçen gün asm de ebeye sordum o anlattı. Mesela 29+1 demek 29 hafta tamamen doldu 30. haftanın içindesin demekmiş. Yaş hesabı gibi bu da karışık bişey

Orta sertlik benim genelde kenarlar yumuşak ortası sert oluyor, hamileliğim de çok şükür kolay geçti. Ama son zamanlarda sertleşiyor ara ara. Sanırım yalancı kasılma dedikleri

sırf kumaşlarına vs bakayım diye gittim tabii ki bizim buraya gelmemiş, online dan almaya devam:)
Valla bende bilmiyorum kumaşo nasıl eşim il dışında çalışıyor aldıklarını daha pazar günü getirecek inşallah güzeldir

Bebeğin olduğu alan sert tatlım benim
Kızlar her muayeneden sonra ultrason kağıdı veriyorlar mı size ? Sanırım ben 22 den sonra hiç almadım
Evet canım hatta doktorum bizimki yüzünü gösterir ise renkli şekilde veriyor yüzünü. Ayrıca siyah beyaz da veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…