- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.801
Gözüyle görmeyince inanmayanlar dan demek ki hahahahaDün ben kontrole kv le gittim. Kadına bişi oldu hazırlık moduna girdizaten bişiler aldıydı da dünden beri yelek patik sevdası geldi
Canım hiç birini görmedim katalogdan eşime söyledim o aldı fiyatı baya uygundu dışarıya göre. aldıklarını pazar günü görücem inşallah güzeldirHastane çıkışı ne kadardı, gördüm ama bakamadım, kalitesi nasıl yumuşak mı ki? Bak emzik askısı da aklıma gelmedi.
Ben kasılmaları direk mide bölgesinde yaşıyorumKarnının tamamı mı peki? Alt karın mı sadece sertt olan yer. Kasılma sanırım Bi. Tarafa toplanma hali ya da tamamının sertleşme hali
A101 kapıda ile alışveriş yaparsanız sadece yakın mağazadaki ürün gelir.canım ağız mendili var Little Plane Bebek Ağız Mendili 5'li 24x24 Cm | A101 KAPIDA
Ayy resim varsa atarmısın canım yaHastane cıkışı 100% pamuk yumuşacık çok hoşuma gitti
Benimde 2 Ay kaldı güncellemem geldi asla geri adım atmıyorum. Okuldakiler sormuyor artık dhhdhdAyyybanada annemle kardeşim doğuma ne kadar kaldı diyor hep 2 ay diyorum kız kardeşim en son dediki abla ne kadar sözünün erisin hiç lafından dönmüyorsun
Hepsi birbirinden beter benceGörümcem candır. Eltim Çiyan
Ayy 30+5 dedi doktor uygulama da 31+0 gösteriyorBende anlamıyordumgeçen gün asm de ebeye sordum o anlattı. Mesela 29+1 demek 29 hafta tamamen doldu 30. haftanın içindesin demekmiş. Yaş hesabı gibi bu da karışık bişey
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminBenim bu sefer gerçekten 2 ay kaldıbebişlerle anlaştık 36 ya kadar duracaklar içerde. Kasım sonunda inşallah gelecekler
Ben baya karışır sandım da hiç seside çıkmadı bugün örgülerinide almış misafirliğe gidiyodu en sonGözüyle görmeyince inanmayanlar dan demek ki hahahaha
gelir gelir ben bez almıştım bezler geldiOnline de bende masrapa kova battaniye aldım bakalım gelecekmi.
Ekım maasa eksikleri kapatıcam.
Cantam geldi kızlar elele den aldım. Biraz kokuo ama bezle silip havalandırırım gözleri baya fazla. Dikişleri kaliteli gibi.
Ben de bunun yeşil olanını 75 ml içtim salı günü. Lavaboya gidebilirsin ama bana çok hareket etme dediler kana karışması ile mi ilgili tam bilmiyorum.Kızlar glikosolu içince tuvalete gidebiliyor muyuz? Sormak aklıma gelmedi
canım ben şimdi aldım online nevresimgünaydin kızlarr a101 bebek ürünlerine yetişebilen oldu mu nevresim falan gelecekti alan oldu mu :)
Evet sonradan gördüm K Kaskade söyledi sagolsun ama uygulamada gözükmüyor sitesinde gözüküyor dedigi doğrucanım ağız mendili var Little Plane Bebek Ağız Mendili 5'li 24x24 Cm | A101 KAPIDA
Hahah benimkide 21 den beri göstermedi yüzünü hep poposunu görüyoruz sağolsunBenim doktorum da 1 tane renkli vermisti 21. Haftada. Bebegim sagolsun eli ve ayagiyla yuzunu kapattigi icin sanirim verdigi ultrason ciktilarinin neresi oldugu belli degil. Hele dun 4 tane foto almis ama neresi oldugu hic belli degil
Tabiki misafirlikte daha iştahlı ördükleri için çabuk bitiyor valla ilk çocukta böyleler ikinci çocukta kolum tutmuyor diye geziyorlarBen baya karışır sandım da hiç seside çıkmadı bugün örgülerinide almış misafirliğe gidiyodu en son
Ben ağız mendilini ve Müslini bir tane aldım yeter mi kiA101 kapıda ile alışveriş yaparsanız sadece yakın mağazadaki ürün gelir.
https://www.a101.com.tr/ üzerinden alışveriş yaparsanız 3-4 gün içinde genel depodan kargo ile gelir kızlar aklınızda olsun
Benim de sari degil, dogal rengime boyuyordum ama hamilelikten onceki son 2 boyamada icine hafif farkli bir ton katmistim. Simdi dipten bir karis kendi rengim cikti beyazlarla, arada renk degistirdigim kisim akti 3 parmaklik kismi hafif turunculasti, asagisi kendi rengim beyazsiz.Hanımlar 32. Haftadayım. Saçlarımın ucundaki sarılıklar artık sinirimi çok bozuyor, bir de iyice rengi yumurta sarısına döndü. Saçlarımı boyamak istiyorum, naturabalance diye bir marka buldum içeriği doğalmış fakat içimi rahatlatmak istiyorum aynı zamanda. Siz bu markayı duydunuz mu? Ya da saçlarınızı boyadınız mı bu süreçte?
Sıkıntı olacaksa tutarım ya 20 dk kaldıBen de bunun yeşil olanını 75 ml içtim salı günü. Lavaboya gidebilirsin ama bana çok hareket etme dediler kana karışması ile mi ilgili tam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?