2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hastane çıkışı ne kadardı, gördüm ama bakamadım, kalitesi nasıl yumuşak mı ki? Bak emzik askısı da aklıma gelmedi.
Canım hiç birini görmedim katalogdan eşime söyledim o aldı fiyatı baya uygundu dışarıya göre. aldıklarını pazar günü görücem inşallah güzeldir

Ayyy banada annemle kardeşim doğuma ne kadar kaldı diyor hep 2 ay diyorum kız kardeşim en son dediki abla ne kadar sözünün erisin hiç lafından dönmüyorsun
Benimde 2 Ay kaldı güncellemem geldi asla geri adım atmıyorum. Okuldakiler sormuyor artık dhhdhd

Bende anlamıyordum geçen gün asm de ebeye sordum o anlattı. Mesela 29+1 demek 29 hafta tamamen doldu 30. haftanın içindesin demekmiş. Yaş hesabı gibi bu da karışık bişey
Ayy 30+5 dedi doktor uygulama da 31+0 gösteriyor ben yarın 32 haftayım mı diyecem

gelir gelir ben bez almıştım bezler geldi

Hanımlar 32. Haftadayım. Saçlarımın ucundaki sarılıklar artık sinirimi çok bozuyor, bir de iyice rengi yumurta sarısına döndü. Saçlarımı boyamak istiyorum, naturabalance diye bir marka buldum içeriği doğalmış fakat içimi rahatlatmak istiyorum aynı zamanda. Siz bu markayı duydunuz mu? Ya da saçlarınızı boyadınız mı bu süreçte?

Kızlar glikosolu içince tuvalete gidebiliyor muyuz? Sormak aklıma gelmedi
Ben de bunun yeşil olanını 75 ml içtim salı günü. Lavaboya gidebilirsin ama bana çok hareket etme dediler kana karışması ile mi ilgili tam bilmiyorum.

Benim doktorum da 1 tane renkli vermisti 21. Haftada. Bebegim sagolsun eli ve ayagiyla yuzunu kapattigi icin sanirim verdigi ultrason ciktilarinin neresi oldugu belli degil. Hele dun 4 tane foto almis ama neresi oldugu hic belli degil
Hahah benimkide 21 den beri göstermedi yüzünü hep poposunu görüyoruz sağolsun

Ben baya karışır sandım da hiç seside çıkmadı bugün örgülerinide almış misafirliğe gidiyodu en son
Tabiki misafirlikte daha iştahlı ördükleri için çabuk bitiyor valla ilk çocukta böyleler ikinci çocukta kolum tutmuyor diye geziyorlar

Benim de sari degil, dogal rengime boyuyordum ama hamilelikten onceki son 2 boyamada icine hafif farkli bir ton katmistim. Simdi dipten bir karis kendi rengim cikti beyazlarla, arada renk degistirdigim kisim akti 3 parmaklik kismi hafif turunculasti, asagisi kendi rengim beyazsiz.
Cok rahatsizim ama nasilsa disari cikmiyorum diye dayaniyorum. Belki dogum oncesi bir cesaret kuaföre giderim dogal bir boya arastirip ve tabi doktora danisip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…