- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.821
Annemi getirdim bugün göremedik yüzünü yaHahah benimkide 21 den beri göstermedi yüzünü hep poposunu görüyoruz sağolsun
Irak Şeffaf Desenli Bebek Küveti 50 Lt | A101 KAPIDA canım küvetAldım sabah guncellenmıs ürünler masrapa kova battaniye. Bakalım gelecekmi. İlk alısverıs o marketten. Dısarı çıkamıyoruz
Benimkide göstermiyor yüzünü doktor sarsıyor karnımı öksürtüyor beni hemen yüzünü çeviriyor bize neoluyor der gibiAnnemi getirdim bugün göremedik yüzünü ya
Agiz mendili cok lazim oluyor canimBen ağız mendilini ve Müslini bir tane aldım yeter mi ki
Bir kere acile gittim kasıklarım ağrıyor diye. Çıkmadı bebeğin başı çok aşağıdaymış dayanmış o yapmış dedi nöbetçi drNst ye girdin mi hic canim
Little Plane Bebek Müslin Battaniye Çeşitleri | A101 KAPIDA müslin battaniye :)Kızlar eşim 7 tane a101 gezdibu ne ya sabahtan beri dolanıyorum diye aramış bana isyan ediyor. Dedim baba olmak kolay değil ara bul şuanda alınanlar;
Kova
Maşrapa
2 adet hastane çıkış seti çok ucuzdu
1 adet emzik askısı
2 adet örgü patik
Bide müslin battaniye bulursa görev tamamlandı
Ben bunu kullandım 2-3 hafta önceHanımlar 32. Haftadayım. Saçlarımın ucundaki sarılıklar artık sinirimi çok bozuyor, bir de iyice rengi yumurta sarısına döndü. Saçlarımı boyamak istiyorum, naturabalance diye bir marka buldum içeriği doğalmış fakat içimi rahatlatmak istiyorum aynı zamanda. Siz bu markayı duydunuz mu? Ya da saçlarınızı boyadınız mı bu süreçte?
Yok yok hergün böylede bugün biraz daha farklı geldi. C.tesi randevum var sabahtan nasipseyani kesin bişi yok diyemem ama için rahat etmezse doktora git istersen. Biraz dinlen belki normale döner
Yok balım nerde medipolde her kalem ayrı paraDoktor hastane ücretine tabii olarak gelmek zorunda değil mi
Bende evimin yakınındaki 4 tane a101 w baktım hepsinde farklı farklı ürünlerden vardı ama hiç bir şey almadımkızlar molaya çıktım sadece şu ikisini buldum diğer her şeyi sömürmüşler
Bizim hastene zaten Nisanın doktorlarını komple aldı 9 tane kadın doğumcu var hepsi birbirinden iyi tecrübeli acilde de hep tecrübeliler nöbete kalıyor öyle dışardan çömez filan çağırmıyorlar ama şu var 3.sezeryan diye doktorun toto yer mi yer bence ne zor ameliyatlara giriyolarBende denk gelmezse çağırtmam heralde kadın doğumcuları genel olarak iyi benim buradaki medipolün macera aramaya gerek yok.Sağlıklıı doğsun kuzum bana yeter
Ayy senin nınjalıgını yerimBenim de pandemide 1. Sınıf öğrencilerim vardı, özelde öğretmenlik ve İngilizce öğretmenliğiben bu kadar tükendiğimi hiç hatırlamıyorum. Sınıfımı da ikiye bölmüşlerdi haftanın 5 günü 9ar derse giriyordum
Dinlenmek güzel geldi
Pek de ninja sayılmazmışım ahahajsha neresi yaaa link gönderseneben dün doğranmış domates ve muhallebi falan okudum girdiğimde
Baktım ya güzel değildi incecikAskı zaten çocuk askısı değilmiş
Talan etmişler öğlen 12-2 arası baktım marketlere ama az şey kalmıştıSorunsuz mu geçiyo bilmiyorum ama bebeğin konumuna göre değişiyo genelde bi tarafı sert diğer tarafı yumuşak oluyor. Tepiştiği yerler genelde sert oluyo. Ama 1 ay öncesine göre evet biraz daha sert
anaaa bizi kandırmışlar
Önceki haftalarda dürtüyordu ama bu sefer zorlamadıBenimkide göstermiyor yüzünü doktor sarsıyor karnımı öksürtüyor beni hemen yüzünü çeviriyor bize neoluyor der gibisizde öyle yapmıyormu
Demek ki zaman zaman oluyor. Sıklığı önemli demişti zaten dr daOrta sertlik benim genelde kenarlar yumuşak ortası sert oluyor, hamileliğim de çok şükür kolay geçti. Ama son zamanlarda sertleşiyor ara ara. Sanırım yalancı kasılma dedikleri
Başka yerlerden de alırım diye düşünmüştüm 2 tane almak mantıklı mıymış o zamanAgiz mendili cok lazim oluyor canim
bütün sayfaları sırayla okuyordum ben de onu söylicektim en sona. ürün yok diye düşünmeyin. iki siteye de bakın a101 kapıda var bazıları, bazıları da a101'de var. ben dün a101den bugün a101kapıdadan aldımA101 kapıda ile alışveriş yaparsanız sadece yakın mağazadaki ürün gelir.
https://www.a101.com.tr/ üzerinden alışveriş yaparsanız 3-4 gün içinde genel depodan kargo ile gelir kızlar aklınızda olsun
Anladım. Sağ olasın bi bakayım ya ben mi evham yapıyorum çokBebeğin olduğu alan sert tatlım benim
Belki de kasılma değildir oBen kasılmaları direk mide bölgesinde yaşıyorum
Ya bende kullanmak istiyorum psikolojim bozuldu iyice. Bir zararı olmaz inşallah benim alacağım da amınyaksız canım diplere değdirdin miBen bunu kullandım 2-3 hafta önce
Canım bende cok rahatsızım dediğin gibi. Hastane kontrolleri dışında zaten evden cikmiyorum ama aynaya baktığımda bile canım sıkılıyor. Amonyaksızmıs bu dediğim marka, hamilelikte kullananlar da olmuş bi denenebilir diye düşünüyorum ama bilemedimBenim de sari degil, dogal rengime boyuyordum ama hamilelikten onceki son 2 boyamada icine hafif farkli bir ton katmistim. Simdi dipten bir karis kendi rengim cikti beyazlarla, arada renk degistirdigim kisim akti 3 parmaklik kismi hafif turunculasti, asagisi kendi rengim beyazsiz.
Cok rahatsizim ama nasilsa disari cikmiyorum diye dayaniyorum. Belki dogum oncesi bir cesaret kuaföre giderim dogal bir boya arastirip ve tabi doktora danisip.
bütün sayfaları sırayla okuyordum ben de onu söylicektim en sona. ürün yok diye düşünmeyin. iki siteye de bakın a101 kapıda var bazıları, bazıları da a101'de var. ben dün a101den bugün a101kapıdadan aldım
Açılmadı ben de kuzumBunu izlemediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?