2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben bunu kullandım 2-3 hafta önce

Eklentiler

• 2A4B0DE8-DE4F-4E00-B558-C80A228A16B0.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 51
Doktor hastane ücretine tabii olarak gelmek zorunda değil mi
Yok balım nerde medipolde her kalem ayrı para
Evinden çağırtınca kaç bin kim bilir
Ben doktor olsam bende gelmem o ayrı
Zaten gündüz deli gibi mesai yapmışım hastaneye o kadar para kazandıran popi doktorum yaşım 55-60 olmuş
kızlar molaya çıktım sadece şu ikisini buldum diğer her şeyi sömürmüşler
Bende evimin yakınındaki 4 tane a101 w baktım hepsinde farklı farklı ürünlerden vardı ama hiç bir şey almadım
Bende denk gelmezse çağırtmam heralde kadın doğumcuları genel olarak iyi benim buradaki medipolün macera aramaya gerek yok.Sağlıklıı doğsun kuzum bana yeter
Bizim hastene zaten Nisanın doktorlarını komple aldı 9 tane kadın doğumcu var hepsi birbirinden iyi tecrübeli acilde de hep tecrübeliler nöbete kalıyor öyle dışardan çömez filan çağırmıyorlar ama şu var 3.sezeryan diye doktorun toto yer mi yer bence ne zor ameliyatlara giriyolar
İçimden bir his oğlumun doktoru denk gelecek diyor onun eli iyi hafifti iz miz de kalmadı çabuk iyileştim buna laparoskopi oldum bir senede daha izi geçmedi ama bu bir tık daha rahat diye buna geçtim işte bir tık daha tecrübeli diye
Ayy senin nınjalıgını yerim
Küçük tatlı mini bir grubuz canım burdan kızlarda var yine
Etiket atarım sana bugün menü filan paylaştık zaten
Askı zaten çocuk askısı değilmiş
Baktım ya güzel değildi incecik
M maviiikelebekkk e demiştim büyük ve ince duruyor diye aynen öyleydi
Ben zaten n11 den 24 lü çocuk askısını 100 e aldım 3 lira da puan yükler 97 ye geldi bana kaliteli kalın askı
Bunlar bile 89 a geliyor ki bebeğe uymaz
İyiki n11 den almışım
Talan etmişler öğlen 12-2 arası baktım marketlere ama az şey kalmıştı

Benimkide göstermiyor yüzünü doktor sarsıyor karnımı öksürtüyor beni hemen yüzünü çeviriyor bize neoluyor der gibi sizde öyle yapmıyormu
Önceki haftalarda dürtüyordu ama bu sefer zorlamadı karnım büyüdü diye mi bilmiyorum artık. Resmen sol taraftan gösteriyor sadece bir kısmı, doktor burası dudağı çenesi anlatıyor ama ben benzetemiyorum

Orta sertlik benim genelde kenarlar yumuşak ortası sert oluyor, hamileliğim de çok şükür kolay geçti. Ama son zamanlarda sertleşiyor ara ara. Sanırım yalancı kasılma dedikleri
Demek ki zaman zaman oluyor. Sıklığı önemli demişti zaten dr da

bütün sayfaları sırayla okuyordum ben de onu söylicektim en sona. ürün yok diye düşünmeyin. iki siteye de bakın a101 kapıda var bazıları, bazıları da a101'de var. ben dün a101den bugün a101kapıdadan aldım

Canım bende cok rahatsızım dediğin gibi. Hastane kontrolleri dışında zaten evden cikmiyorum ama aynaya baktığımda bile canım sıkılıyor. Amonyaksızmıs bu dediğim marka, hamilelikte kullananlar da olmuş bi denenebilir diye düşünüyorum ama bilemedim

Tüm anne adayları a101 siteye girmiş gibi site çöktü az önce , Sunucusu kaldırmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…