- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.841
Sanırım bu hepimize yüklendi otomatik olarakBenimde 2 Ay kaldı güncellemem geldi asla geri adım atmıyorum. Okuldakiler sormuyor artık dhhdhd
Ben yazana kadar 9.sayfaya atlsmıssınızEn son 1784.sayfada kalmısım, 8 sayfa nasıl okucam
Evet değirdim hatta 1 hafta sonra doktora da gittim, hiç bir sıkıntı olmadı şükürYa bende kullanmak istiyorum psikolojim bozuldu iyice. Bir zararı olmaz inşallah benim alacağım da amınyaksız canım diplere değdirdin mi
teşekkür ederim canım dur bakayım hemenLittle Plane Bebek Müslin Battaniye Çeşitleri | A101 KAPIDA müslin battaniye :)
Tamam canım teşekkür ediyorumEvet değirdim hatta 1 hafta sonra doktora da gittim, hiç bir sıkıntı olmadı şükür
Keşke başka renkler de olsaydı, son kalmıştı çok güzel kumaşı gerçekten
Eşimin gittiği markette 1 mavi 1 sarı varmış şansımıza canım resmen oğluşlarım için kalmışKeşke başka renkler de olsaydı, son kalmıştı çok güzel kumaşı gerçekten
Biz geçen gittiğimizde doktor yüzü diye gösteriyor ama ne eşim ne ben benzetemedik ilk. Friends dizisinde rachel hamileyken bebeğimi göremiyorum ben nasıl anneyim diye ağlıyordu ikimizinde aklına o gelmişÖnceki haftalarda dürtüyordu ama bu sefer zorlamadıkarnım büyüdü diye mi bilmiyorum artık. Resmen sol taraftan gösteriyor sadece bir kısmı, doktor burası dudağı çenesi anlatıyor ama ben benzetemiyorum
super50 :)Paylaşmadı bekleyemedim sonra paylaşmış kaçırdım yapacak bir şey yok
bence hepimiz çok sinirlenicez görünen o
Ben e nabızdan takip ediyorum ama hala tanımlanmadı grip aşısı. Sizlerde tanımlı mı acaba? (İnfluenza risk durumu) Gebelerin de öncelikli olması gerekirdi diye biliyorum. Normalde astımım olduğu için bana tanımlanır sağlık ocağına gider yazdırır eczanede olurdum her yıl ücret ödemeden.Ayy kızlar sırt ağrısı beni öldürüyor sırtım kopacak sanki 2 3 gündür böyle şimdiden başladı mı yani geçmez mi artik☹☹☹
Bir de grip aşısı nerde olabiliriz eşim grip ben yakalanmadan olayım zarari yokmuş hamilelere. Malum ilaç da içemiyoruz ağır gecer aşı olmak da yarar var
Bebek toplanması da diyebiliriz kaskatı birseyler oluyorBelki de kasılma değildir o
Yumuşatıcı çok önerilmiyor diye okudum hep. Benim makinemde bebek giysileri programı var ona baktım şimdi. 60 derece 1200 devirde ayarlıKızlar bebisin kıyafetlerinin etiketlerini kestim bugün yıkamaya yerleştirmeye başlayacağım, duygulandımdeterjan ve yumuşatıcı olarak uni baby yenidoğan kullanacağım yumuşatıcı kullanmamda bir sakınca var mı? Bir de kaç derece ve ayarda sıkma yaptırmam gerekiyor bilginiz var mı
Canm bebeklerde yumuşatıcı kullanımı öneilmiyor.Kızlar bebisin kıyafetlerinin etiketlerini kestim bugün yıkamaya yerleştirmeye başlayacağım, duygulandımdeterjan ve yumuşatıcı olarak uni baby yenidoğan kullanacağım yumuşatıcı kullanmamda bir sakınca var mı? Bir de kaç derece ve ayarda sıkma yaptırmam gerekiyor bilginiz var mı
60 derecede yikarsan cekebilirler canim. 30 derece yeterli olur benceYumuşatıcı çok önerilmiyor diye okudum hep. Benim makinemde bebek giysileri programı var ona baktım şimdi. 60 derece 1200 devirde ayarlıben onu 800-1000 yaparım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?