- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.861
Benimki elleri ile yüzünü kapatma huyu her randevuda var zaten ama bu sefer ayakları ile de kapattı doktorumda şaşırdıBenimkide göstermiyor yüzünü doktor sarsıyor karnımı öksürtüyor beni hemen yüzünü çeviriyor bize neoluyor der gibisizde öyle yapmıyormu
Yumuşatıcı aslında yetişkinlere de önerilmiyor ama güzel koksun diye kullanıyoruz işte K KaskadeKızlar bebisin kıyafetlerinin etiketlerini kestim bugün yıkamaya yerleştirmeye başlayacağım, duygulandımdeterjan ve yumuşatıcı olarak uni baby yenidoğan kullanacağım yumuşatıcı kullanmamda bir sakınca var mı? Bir de kaç derece ve ayarda sıkma yaptırmam gerekiyor bilginiz var mı
Az erken olmuş yaBen baya karışır sandım da hiç seside çıkmadı bugün örgülerinide almış misafirliğe gidiyodu en son
Ben programın yalancısıyım valla kendim de daha yıkamadım hiçbir şey. Direkt 60 a atar geçerdim yaptılarsa doğrudur diye.60 derecede yikarsan cekebilirler canim. 30 derece yeterli olur bence
Tatlım doğum sancısı çok kısa aralıklarla ritimsel olarak yaşanan şiddetli ağrılar oluyor. Bu anlattıkların normal bebek büyüme, hamilelik ağrılarıKızlar ya 26+4 deyim iki gündür ara ara kasılmalarım oluyo karnımın sağ tarafında toplanma şeklinde bugünde kasıklarımda yürürken iğne batması gibi ağrı oluyo ve kasılmalar sanki ayakta iken daha çok oluyo düzenli de değil belli bi düzeni de yok şansıma doktorum yurt dışında seminere gitti çift tık olmamış mesajım ayy stres oldum birde ikiz ya risk grubundayım progestan ve magnezyum kullanIyorum yalancı sancımı bunu nasıl ayırt edebilirim ki
Çoookk teşekkür ederimTatlım doğum sancısı çok kısa aralıklarla ritimsel olarak yaşanan şiddetli ağrılar oluyor. Bu anlattıkların normal bebek büyüme, hamilelik ağrıları
Biomagic diye bir boya var onun doğal olduğunu biliyorum bi bak istersenBenim de sari degil, dogal rengime boyuyordum ama hamilelikten onceki son 2 boyamada icine hafif farkli bir ton katmistim. Simdi dipten bir karis kendi rengim cikti beyazlarla, arada renk degistirdigim kisim akti 3 parmaklik kismi hafif turunculasti, asagisi kendi rengim beyazsiz.
Cok rahatsizim ama nasilsa disari cikmiyorum diye dayaniyorum. Belki dogum oncesi bir cesaret kuaföre giderim dogal bir boya arastirip ve tabi doktora danisip.
Ben de 30 un içindeyim. 3 5 gün önde. İkiz değil Ben de 2 gündür azaldığını hissediyorum. Bir çok video izledim normal deniyor artık bu aylarda. Benim bebek zaten çok da hareketli olmadı hiç. İçin rahat etmeyecekse doktora görün.Kızlar ikiz hamile olanlar bnm hareketler azaldı gibi hissediyorum genelde arada tek taraflı acaba doktora gitmeli miyim yerleri mi daraldı ki 31. Hftadayim
Üzerinde yıkama talimatı var mjKızlar ya bu aldığımız bebek bakım çantası var ya onu yıkayacak mıyız ben yıkamayı düşünüyorum ama bir şey olur mu acaba
Ben önceden aldım bir tane kağıt vardı onu da attım galiba unuttum var mı yok muÜzerinde yıkama talimatı var mj
İnternet sitesi üzerinden satıcıya soru sor kaç derecede yıkanmalı diye ama 30 derecede 400 devir işini görür diye düşünüyorumBen önceden aldım bir tane kağıt vardı onu da attım galiba unuttum var mı yok mu
Aynen bende öyle düşünüyorum ya kısa sürede olsa bile yıkamayı düşünüyorum içime sinmiyorİnternet sitesi üzerinden satıcıya soru sor kaç derecede yıkanmalı diye ama 30 derecede 400 devir işini görür diye düşünüyorum
Canım yerleri daralmıştır. Zaten ikiz gebelikte hareketlerin hangi bebeğe ait olduğunu hissetmek çok kolay değil. Bence panik yapma sonuçta 2 kişiler kilo aldılar artık yerleri darKızlar ikiz hamile olanlar bnm hareketler azaldı gibi hissediyorum genelde arada tek taraflı acaba doktora gitmeli miyim yerleri mi daraldı ki 31. Hftadayim
İnan hiç bir şey yoktu, normal hayatıma devam ediyordum ama genel olarak istirahat halindeydim… Bir yan etki vs ya da değişik bişi hissetmedim hala hissetmiyorum..Kuzum inşallah düzelir zamanında doğar bebişin
Nasıl farkettin peki yani etkileri nelerdi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?