- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.881
Canım genel olarak çok tavsiye edilmiyor. O ısı koruyuculu göz özelliğini kaybediyormuş ama bazı çantalar için satıcılar yıkanır yazıyor soru cevapta. Aldığın satıcıya bir sor istersenKızlar ya bu aldığımız bebek bakım çantası var ya onu yıkayacak mıyız ben yıkamayı düşünüyorum ama bir şey olur mu acaba
Nasıl aralıklarla giriyor canımKızlar adet sancısının aynısı sancım var normal mi bu durum?
Ay Allahım bir an önce normale dönmesine ve zamanında bebişini hayırlısıyla eline almasını nasip etsinİnan hiç bir şey yoktu, normal hayatıma devam ediyordum ama genel olarak istirahat halindeydim… Bir yan etki vs ya da değişik bişi hissetmedim hala hissetmiyorum..
İnss cnmCanım yerleri daralmıştır. Zaten ikiz gebelikte hareketlerin hangi bebeğe ait olduğunu hissetmek çok kolay değil. Bence panik yapma sonuçta 2 kişiler kilo aldılar artık yerleri dar
Aralıkla girmiyor devamlı bir agrı var aynı adet agrısıNasıl aralıklarla giriyor canım
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir miAralıkla girmiyor devamlı bir agrı var aynı adet agrısı
Ben hep aile hekimine yazdırıp eczaneden alıyorum paraylaBu arada kızlar doktorum bugün d vitamini yazmadı dedi ki sağlık ocağından git al, nasıl yani oraya mı yazdırayım dedim, hayır senin adına d vitamini demir ücretsiz var ordan alabiliyorsun dedi ben anlamadım böyle vi uygulama varmış bilginiz var mı bende yazdırıp eczaneden alıyordum meğer ücretsiz alabilme hakkımız varmış
Şimdiye kadar hiç olmadım idrar yolu enfeksiyonu bilmiyorum nasıl bişey. Magnezyum içtim beklıyorum bakalımİdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi
Bende aile hekimine yazdırıyorum eczaneden alıyorumBu arada kızlar doktorum bugün d vitamini yazmadı dedi ki sağlık ocağından git al, nasıl yani oraya mı yazdırayım dedim, hayır senin adına d vitamini demir ücretsiz var ordan alabiliyorsun dedi ben anlamadım böyle vi uygulama varmış bilginiz var mı bende yazdırıp eczaneden alıyordum meğer ücretsiz alabilme hakkımız varmış
Dünden beri benim de alt karın ağrım var hafif sancı gibi sabah gittim tahlil verdim enfeksiyon çıktıŞimdiye kadar hiç olmadım idrar yolu enfeksiyonu bilmiyorum nasıl bişey. Magnezyum içtim beklıyorum bakalım
Evet ben de öyle doktor bugün sizin adınıza ücretsiz hakkınız var dedi resmen bilerek yazıp gönderiyorlar hiç ücretsiz d vitamini demir hapını vermediler valla üstelik her bittiğinde gidip yazdırıyorum hiç söylemedi bi de aile hekimi de tanıdık yani çok sinir oldumBen hep aile hekimine yazdırıp eczaneden alıyorum parayla
Bundan sonra gidip direkt sorun ben de pztesi sorucam devlet bize tanımlıyor madem neden verilmiyor hayırdır yaniBende aile hekimine yazdırıyorum eczaneden alıyorum
Yooo bilmiyorum bilindik bişiymiZ Zecmel L Lunoxays
doğurunca ben de böyle story atıp duyurcam herkese çocuğum olduğunu
Eki Görüntüle 3312615
Kendi ceplerine atıyolar demekki… ne dogru ki bu ülkedeBundan sonra gidip direkt sorun ben de pztesi sorucam devlet bize tanımlıyor madem neden verilmiyor hayırdır yani
Çok şaşırdım ben de hep aile hekimine yazdırdım d vitamininiEvet ben de öyle doktor bugün sizin adınıza ücretsiz hakkınız var dedi resmen bilerek yazıp gönderiyorlar hiç ücretsiz d vitamini demir hapını vermediler valla üstelik her bittiğinde gidip yazdırıyorum hiç söylemedi bi de aile hekimi de tanıdık yani çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?