2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ya bu aldığımız bebek bakım çantası var ya onu yıkayacak mıyız ben yıkamayı düşünüyorum ama bir şey olur mu acaba
Canım genel olarak çok tavsiye edilmiyor. O ısı koruyuculu göz özelliğini kaybediyormuş ama bazı çantalar için satıcılar yıkanır yazıyor soru cevapta. Aldığın satıcıya bir sor istersen

İnan hiç bir şey yoktu, normal hayatıma devam ediyordum ama genel olarak istirahat halindeydim… Bir yan etki vs ya da değişik bişi hissetmedim hala hissetmiyorum..
Ay Allahım bir an önce normale dönmesine ve zamanında bebişini hayırlısıyla eline almasını nasip etsin

Bu arada ben adet sancısı gibi sancılanıyorum geceleri ve belime kalçama vuruyor üstelik vajinamın olduğu yerde aynı anda çok ağrı oluyor dedim bugün doktora nst bağladı idrar vs sonuç magnezyumu 2 ye çıkardı ve sanırım enfeksiyon için yine toz yazdı sancın fazla yok ama 2 ye çıkalım dedi tamam dedim

Bu arada kızlar doktorum bugün d vitamini yazmadı dedi ki sağlık ocağından git al, nasıl yani oraya mı yazdırayım dedim, hayır senin adına d vitamini demir ücretsiz var ordan alabiliyorsun dedi ben anlamadım böyle vi uygulama varmış bilginiz var mı bende yazdırıp eczaneden alıyordum meğer ücretsiz alabilme hakkımız varmış

Ben hep aile hekimine yazdırıp eczaneden alıyorum parayla

Bende aile hekimine yazdırıyorum eczaneden alıyorum

Şimdiye kadar hiç olmadım idrar yolu enfeksiyonu bilmiyorum nasıl bişey. Magnezyum içtim beklıyorum bakalım
Dünden beri benim de alt karın ağrım var hafif sancı gibi sabah gittim tahlil verdim enfeksiyon çıktı

Ben hep aile hekimine yazdırıp eczaneden alıyorum parayla
Evet ben de öyle doktor bugün sizin adınıza ücretsiz hakkınız var dedi resmen bilerek yazıp gönderiyorlar hiç ücretsiz d vitamini demir hapını vermediler valla üstelik her bittiğinde gidip yazdırıyorum hiç söylemedi bi de aile hekimi de tanıdık yani çok sinir oldum

Çok şaşırdım ben de hep aile hekimine yazdırdım d vitaminini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…