- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.901
Efsanelerden bu
Aaaa benımde kasıklarım alt karın yani birden baya oldu acaba rahım genişliyor o mu agrı yapıyor dedım ama gecmezse bende sabah gidip verım tahlil. Magnezyum içtim bi kasılma falan olduysa hafiflesin diyeDünden beri benim de alt karın ağrım var hafif sancı gibi sabah gittim tahlil verdim enfeksiyon çıktı
Anaaaa L Lunoxays şimdi diyebilirsin cevabı aldıkEfsanelerden bu
Normal değil şu dönemde ağrıyı takip et doktoruna da haber ver bence nolur nolmazKızlar adet sancısının aynısı sancım var normal mi bu durum?
Hareket ettikce sızlıyor gibi mmiAaaa benımde kasıklarım alt karın yani birden baya oldu acaba rahım genişliyor o mu agrı yapıyor dedım ama gecmezse bende sabah gidip verım tahlil. Magnezyum içtim bi kasılma falan olduysa hafiflesin diye
Bu gerçek fotosu değil mıymışZ Zecmel L Lunoxays
doğurunca ben de böyle story atıp duyurcam herkese çocuğum olduğunu
Eki Görüntüle 3312615
Elleri hep yüzlerinde oluyor zaten bikere bizde ayağını kafasının yanında gördük korkunç görünüyordu sanki dört büklümBenimki elleri ile yüzünü kapatma huyu her randevuda var zaten ama bu sefer ayakları ile de kapattı doktorumda şaşırdıbiz hala neye benzediğini bilmiyoruz asla yüzünü göstermiyor
aa bende bilmiyordumEfsanelerden bu
yavrum biliyorum da yani bi an dedim belki kadının gerçeği buradadır falan
Canım bize rezil olmazsın da dışarıdan okuyanlar varsa bilmiyorumAnaaaa L Lunoxays şimdi diyebilirsin cevabı aldıkperaninannesi lütfen o fotoyu değiştir rezil olduk kızım senin yüzünden
Facebook’ta bi ara baya ünlenmişti hshdhdZ Zecmel L Lunoxays
Eki Görüntüle 3312615
Bu abla gerçek ama bu kişinin o kişi olduğunu sanmıyorumBu gerçek fotosu değil mıymış
Yaa görebilmeniz çok güzel maşallah kuzuyaElleri hep yüzlerinde oluyor zaten bikere bizde ayağını kafasının yanında gördük korkunç görünüyordu sanki dört büklümYaa görmek çok farklı bir his oluyor günde üç kere bakıyorum fotoğrafına babasının aynısı
Ayyy kıyamammmm
Ama hiç söz edilmedi değil miÇok şaşırdım ben de hep aile hekimine yazdırdım d vitaminini
ne kadar masumuz ya devlette duyurmuyor ki böyle böyle hakkınız var diyeKendi ceplerine atıyolar demekki… ne dogru ki bu ülkede
Harika bir foto olmuş tam gruba göre hepimizde bir velet yaptık sonuçtaZ Zecmel L Lunoxays
Eki Görüntüle 3312615
Ahahhqhahq on numara olurBu abla gerçek ama bu kişinin o kişi olduğunu sanmıyorumeğer öyleyse grubumuzda ünlü var demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?