2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dünden beri benim de alt karın ağrım var hafif sancı gibi sabah gittim tahlil verdim enfeksiyon çıktı
Aaaa benımde kasıklarım alt karın yani birden baya oldu acaba rahım genişliyor o mu agrı yapıyor dedım ama gecmezse bende sabah gidip verım tahlil. Magnezyum içtim bi kasılma falan olduysa hafiflesin diye

Aaaa benımde kasıklarım alt karın yani birden baya oldu acaba rahım genişliyor o mu agrı yapıyor dedım ama gecmezse bende sabah gidip verım tahlil. Magnezyum içtim bi kasılma falan olduysa hafiflesin diye
Hareket ettikce sızlıyor gibi mmi

Benimki elleri ile yüzünü kapatma huyu her randevuda var zaten ama bu sefer ayakları ile de kapattı doktorumda şaşırdı biz hala neye benzediğini bilmiyoruz asla yüzünü göstermiyor
Elleri hep yüzlerinde oluyor zaten bikere bizde ayağını kafasının yanında gördük korkunç görünüyordu sanki dört büklüm Yaa görmek çok farklı bir his oluyor günde üç kere bakıyorum fotoğrafına babasının aynısı

Yaa görebilmeniz çok güzel maşallah kuzuya darısı bana inşallah ne ağzını ne burnunu yüzüne dair hiçbir şeyini bilmiyorum cinsiyetini de çok zor anlamıştı doktorum onu da göstermemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…