- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.921
Kız bi de çıkıp benle nasıl alay ediyorsunuz diye patlatıyormus bizi hshshsAnaaaa L Lunoxays şimdi diyebilirsin cevabı aldık@peraninannesi lütfen o fotoyu değiştir rezil olduk kızım senin yüzünden
Hahshdjsh bi imzaBu abla gerçek ama bu kişinin o kişi olduğunu sanmıyorumeğer öyleyse grubumuzda ünlü var demektir
Şimdi şeker yüklemesi yapacak o zaman. Olsun yaa bi sorun olmadan öğrendin en azından iyi tarafından bakKızlar moralim çok bozuk, doktorum aradı 147 çıkmış şekerim normalin üstündeymiş, yarın sabah tekrar bekliyor, aç karna 100 lük yapılacak
Hangisi 147 çıkmış canım. Açlık mı yani ilk verdiğin kan mı yoksa ilacı içtikten sonra olan mı?Kızlar moralim çok bozuk, doktorum aradı 147 çıkmış şekerim normalin üstündeymiş, yarın sabah tekrar bekliyor, aç karna 100 lük yapılacak
Diyet vermedi mi neden bi daha yükleme yapmayı tercih etti acabaKızlar moralim çok bozuk, doktorum aradı 147 çıkmış şekerim normalin üstündeymiş, yarın sabah tekrar bekliyor, aç karna 100 lük yapılacak
Nst ye girdin mi cnm hiç bn gittim acile nst de 1 tane sancı çıktı yatış onerdi direk yatmak istemedim açıkçasıCanım yerleri daralmıştır. Zaten ikiz gebelikte hareketlerin hangi bebeğe ait olduğunu hissetmek çok kolay değil. Bence panik yapma sonuçta 2 kişiler kilo aldılar artık yerleri dar
Kızlar moralim çok bozuk, doktorum aradı 147 çıkmış şekerim normalin üstündeymiş, yarın sabah tekrar bekliyor, aç karna 100 lük yapılacak
İlacı içtikten sonra kan verdim canım. Ben bir kez verdim 50’lik. Tok gitmiştimHangisi 147 çıkmış canım. Açlık mı yani ilk verdiğin kan mı yoksa ilacı içtikten sonra olan mı?
Bilmiyorum tanı koyabilmek için aç karna yapılacak dediDiyet vermedi mi neden bi daha yükleme yapmayı tercih etti acaba
Tam net olarak bakmak istiyor o zamanİlacı içtikten sonra kan verdim canım. Ben bir kez verdim 50’lik. Tok gitmiştim
Tokluk canım sanırım. Tok gittim 50 lik içip 1 saat bekledim kan verdimCanım açlık mı böyle çıktı tokluk mu? Tokluk için ise az üstünde çıkmış sanki inşallah 100lük’te problem çıkmaz
Oturduğun yerde yavaş yavaş yap bir süre sonra insanın beli ağrıyor bir anda ütüleme istersen parçalara bölüp öyle de yapabilirsinBugün her şeyi yıkadım astım kuruyunca ütüleyeceğim
Toklukta sınır 140 deılmı.Canım açlık mı böyle çıktı tokluk mu? Tokluk için ise az üstünde çıkmış sanki inşallah 100lük’te problem çıkmaz
Bnde acile gittim bu gün tek sancı gördü yatış yapalım takip edelim dedi istemedim hiç birşeyde önermesi takip et kendini dediBu arada ben adet sancısı gibi sancılanıyorum geceleri ve belime kalçama vuruyor üstelik vajinamın olduğu yerde aynı anda çok ağrı oluyor dedim bugün doktora nst bağladı idrar vs sonuç magnezyumu 2 ye çıkardı ve sanırım enfeksiyon için yine toz yazdı sancın fazla yok ama 2 ye çıkalım dedi tamam dedim
Aaayyy asma işi fenaBugün her şeyi yıkadım astım kuruyunca ütüleyeceğim
Güzel mi canım bunlar kumaşı yumuşak mı bir bak bakalımMesai sonrası başka a101e geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?