2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar moralim çok bozuk, doktorum aradı 147 çıkmış şekerim normalin üstündeymiş, yarın sabah tekrar bekliyor, aç karna 100 lük yapılacak
Şimdi şeker yüklemesi yapacak o zaman. Olsun yaa bi sorun olmadan öğrendin en azından iyi tarafından bak

Kızlar moralim çok bozuk, doktorum aradı 147 çıkmış şekerim normalin üstündeymiş, yarın sabah tekrar bekliyor, aç karna 100 lük yapılacak
Hangisi 147 çıkmış canım. Açlık mı yani ilk verdiğin kan mı yoksa ilacı içtikten sonra olan mı?

Canım yerleri daralmıştır. Zaten ikiz gebelikte hareketlerin hangi bebeğe ait olduğunu hissetmek çok kolay değil. Bence panik yapma sonuçta 2 kişiler kilo aldılar artık yerleri dar
Nst ye girdin mi cnm hiç bn gittim acile nst de 1 tane sancı çıktı yatış onerdi direk yatmak istemedim açıkçası

Canım açlık mı böyle çıktı tokluk mu? Tokluk için ise az üstünde çıkmış sanki inşallah 100lük’te problem çıkmaz

Bnde acile gittim bu gün tek sancı gördü yatış yapalım takip edelim dedi istemedim hiç birşeyde önermesi takip et kendini dedi

Bugün her şeyi yıkadım astım kuruyunca ütüleyeceğim
Aaayyy asma işi fena benimde ütülerim bitti bugün çok şükür artık yavaş yavaş valiz hazırlığı yapacağım. Hastane için iç çamaşırı almamışım ekstra

Kızlar emzirme atleti ne aldınız bir beden buyuk mü almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…