- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.941
Evet canım geçenlerde ağrım vardı doktoruma kontrole gittim nst de sancım vardı ama önemli değil bu dedi doktorum idrarda enfeksiyon da çıkmıştı zaten ilaç aldım eve döndüm. Senin sancıların nasıl? Düzenli kontrole gittiğin doktorun ne tavsiye etti?Nst ye girdin mi cnm hiç bn gittim acile nst de 1 tane sancı çıktı yatış onerdi direk yatmak istemedim açıkçası
Nasıldı sancı dediğin ben anlamıyorum neye göre yapıyolar acabaBnde acile gittim bu gün tek sancı gördü yatış yapalım takip edelim dedi istemedim hiç birşeyde önermesi takip et kendini dedi
Canım adet sancısı gibi ağrı cok iyi değil , vücut atmak istiyor bebegi ben bu yüzden proteston kullandmKızlar adet sancısının aynısı sancım var normal mi bu durum?
Bende hep özel doktorun yazdığını ücretli alıyordum ve gerçekten cok pahalı geliyordu bana, gecen hafta sağlık ocağı bedava verdi bitane hediye etti diye nasıl sevindim , hakkımız olduğunu bile bilmiyordumBu arada kızlar doktorum bugün d vitamini yazmadı dedi ki sağlık ocağından git al, nasıl yani oraya mı yazdırayım dedim, hayır senin adına d vitamini demir ücretsiz var ordan alabiliyorsun dedi ben anlamadım böyle vi uygulama varmış bilginiz var mı bende yazdırıp eczaneden alıyordum meğer ücretsiz alabilme hakkımız varmış
bir iki beden büyük aldım ben neolur ne olmaz kilo alırım veya ameliyatlı olurum diyeKızlar emzirme atleti ne aldınız bir beden buyuk mü almak lazım.
Meğer hakkımızmış işte yine sana vermişler ben o kadar yazdırmaya gittim hiç bahsetmediler bileCanım adet sancısı gibi ağrı cok iyi değil , vücut atmak istiyor bebegi ben bu yüzden proteston kullandm
Bende hep özel doktorun yazdığını ücretli alıyordum ve gerçekten cok pahalı geliyordu bana, gecen hafta sağlık ocağı bedava verdi bitane hediye etti diye nasıl sevindim , hakkımız olduğunu bile bilmiyordum
Ona gitmedim henüz pzrtesi gitmeyi düşünüyorum bakalım biraz korkmadım değil amaEvet canım geçenlerde ağrım vardı doktoruma kontrole gittim nst de sancım vardı ama önemli değil bu dedi doktorum idrarda enfeksiyon da çıkmıştı zaten ilaç aldım eve döndüm. Senin sancıların nasıl? Düzenli kontrole gittiğin doktorun ne tavsiye etti?
Nst de çıkıyor. Bn bebeklerden birinin hareketlerini net hissedemiyirim diye gittim direk nst çektiler sonra USG ile bktilarNasıldı sancı dediğin ben anlamıyorum neye göre yapıyolar acaba
Evet 32.haftanın içinde oluyorsun tatlımAyy 30+5 dedi doktor uygulama da 31+0 gösteriyorben yarın 32 haftayım mı diyecem
Benim sancılarım da oluyor arada anneme sordum doğum kasılmasını anlamamak mümkün değil korkma bu aylarda olur dedi. Evet sıklık önemli doğum sancısı ani gelip geçiyormuş sanırımDemek ki zaman zaman oluyor. Sıklığı önemli demişti zaten dr da
Bende de baktı ama idrar yolu enf için toz bi de magnezyumu 2 ye çıkarttı öyleNst de çıkıyor. Bn bebeklerden birinin hareketlerini net hissedemiyirim diye gittim direk nst çektiler sonra USG ile bktilar
15 dk geçmişti benimkiKızlar oğluşu hıçkırık tuttu bayadır da (10 dk) geçmiyor. Yok mu şunun bi max süresi yazık çocuğuma asla kıyamıyorum.
Komik olmaz mı ama işte ana yüreği15 dk geçmişti benimki
Hıçkırması iyi bişeymiş endişelenme
Çok komikler ya
Ben tam bir sevgi patlaması hissedemiyorum henüz bebeğe karşıKomik olmaz mı ama işte ana yüreğionun yerine ben hıçkırırdım
Saniirm bnmde ev işlerini artık azaltıp biraz dinlenme moduna girmem lazım kışlık sos günlük ev işi aklınıza ne gelirse yapıyordumBende de baktı ama idrar yolu enf için toz bi de magnezyumu 2 ye çıkarttı öyle
Hic bilmiyorum ki canım hiç grip aşısı olmadım anlattığın şekilde mi oluyorBen e nabızdan takip ediyorum ama hala tanımlanmadı grip aşısı. Sizlerde tanımlı mı acaba? (İnfluenza risk durumu) Gebelerin de öncelikli olması gerekirdi diye biliyorum. Normalde astımım olduğu için bana tanımlanır sağlık ocağına gider yazdırır eczanede olurdum her yıl ücret ödemeden.
İnşallah hepimiz canımAy Allahım bir an önce normale dönmesine ve zamanında bebişini hayırlısıyla eline almasını nasip etsin
Evet canım yumuşak a101 ürünleri hep öyle bebek içinGüzel mi canım bunlar kumaşı yumuşak mı bir bak bakalım
Tavşanlı çok tatlıKızlar çok garip bir şey oldu umutsuzca iş çıkışı gittiğim a101e sevkiyat geç yapıldığı için ürünleri yeni dizmişlerdinevresim takımı haricinde istediğim her şeyi buldum Eki Görüntüle 3312681
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?