2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nst ye girdin mi cnm hiç bn gittim acile nst de 1 tane sancı çıktı yatış onerdi direk yatmak istemedim açıkçası
Evet canım geçenlerde ağrım vardı doktoruma kontrole gittim nst de sancım vardı ama önemli değil bu dedi doktorum idrarda enfeksiyon da çıkmıştı zaten ilaç aldım eve döndüm. Senin sancıların nasıl? Düzenli kontrole gittiğin doktorun ne tavsiye etti?

Kızlar adet sancısının aynısı sancım var normal mi bu durum?
Canım adet sancısı gibi ağrı cok iyi değil , vücut atmak istiyor bebegi ben bu yüzden proteston kullandm
Bende hep özel doktorun yazdığını ücretli alıyordum ve gerçekten cok pahalı geliyordu bana, gecen hafta sağlık ocağı bedava verdi bitane hediye etti diye nasıl sevindim , hakkımız olduğunu bile bilmiyordum

Meğer hakkımızmış işte yine sana vermişler ben o kadar yazdırmaya gittim hiç bahsetmediler bile

Ona gitmedim henüz pzrtesi gitmeyi düşünüyorum bakalım biraz korkmadım değil ama

Ayy 30+5 dedi doktor uygulama da 31+0 gösteriyor ben yarın 32 haftayım mı diyecem
Evet 32.haftanın içinde oluyorsun tatlım
Demek ki zaman zaman oluyor. Sıklığı önemli demişti zaten dr da
Benim sancılarım da oluyor arada anneme sordum doğum kasılmasını anlamamak mümkün değil korkma bu aylarda olur dedi. Evet sıklık önemli doğum sancısı ani gelip geçiyormuş sanırım

Hic bilmiyorum ki canım hiç grip aşısı olmadım anlattığın şekilde mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…