- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.001
Çatı muayenesisini ileriki haftalarda yapıyorlar canım. Şu an daha erken. Bir problem olmadığı sürece ultrason ile bakıyorlar diye biliyorumKızlar yarın randevum var hani 30 a girdik ya bu haftalarda alttakin muayene ediyorlar mı fobim resmen korkuyorum
Ay canim hiç sorama aslında sabahtan beri yazicaktim internet biti yaaaaCanım az az koyuyolar değil dünden arkadaşı cevrelerine ayırıyorlar satışını yapıyorlar çok fenalar biz dün küvet sormaya gittik gelmedi dedi annem yarın gelecek mi dedi ya geldi de bi tane o da kırık dedi sonra bi baktık üç tane var başka çalışana söyledik böyle böyle dedi diye gelin bakalım dedi hiç biri de kırık değil sonra o kırık diyen kız arkadaşına yarının mallarını satıyordu ben de bizde şimdiden alabiliyor muyuz küveti dedim hayır yarının ürünleri yasak dedi bende o arkadaşta yarının ürünlerini almış yasaklı ürünleri alabiliyor dedim zor bela küvet setini aldık çıktık sağolsun o bakan kız verdi yani zorda kalınca
Sevindim canım bunaCok tesekkur ederim canm cok haklisin allah razi olsun icimi ferahlattin
Ben aldım bı kaç parça birşey canım birazdan paylaşırım bakın ama bir sürü vardı da acamislardi daha alamadım malesef akşam üstü de gidemedimgünaydin kızlarr a101 bebek ürünlerine yetişebilen oldu mu nevresim falan gelecekti alan oldu mu :)
Teşekküre ederim rahatladımÇatı muayenesisini ileriki haftalarda yapıyorlar canım. Şu an daha erken. Bir problem olmadığı sürece ultrason ile bakıyorlar diye biliyorum
Bütün güzel şarkılar platonik aşk, ayrılık, kayıp vs üstüne yazılmış
O yüzden biz kuran dinlemeye devamBütün güzel şarkılar platonik aşk, ayrılık, kayıp vs üstüne yazılmış
Kızlar yarın randevum var hani 30 a girdik ya bu haftalarda alttakin muayene ediyorlar mı fobim resmen korkuyorum
Balın içine sarımsak doğra ( rende değil) iyileşene kadar günde bir tatlı kaşığı ye , soğanı doğra Halis zeytinyağ be limonla ye bol bol su içip salata meyve tüket , kemikli et haşlayıp çorbayı onunla yap , gece yatarken ayağının altına halka soğan doğra sar poşetle giy çoraplarını öyle uyu hatta baş ucuna da yarım soğan koy kokuya dayanabilirsen
İlaç olarak öksürüğün varsa prospan içebilirsin çocuk için bitkisel bir şurup o , Ağrı ateş varsa yine çocuk şurupları kullanabilirsin calpol veya parol şurubu
Bunların hepsini yap İnan iki güne birşeyin kalmaz
Bal sarımsak yiyemezsen eğer bütün bir sarımsağı suyla yut ilaç gibi doğal antibiyotik etkisi soğan ise antioksidan etkisi oluyor
Kızlar hepiniz not alın bunları hem sizin için hem çevreniz için hemde çocuklar için ilaçsız hastalık atlattırıyor
D d_g_g yavrum çok geçmiş olsun
Sagolum cancagizlarimGeçmiş olsun kuzu ya bende diyorum bu kız yine nerelerde
Kaynanam insta kullanmıyor yoksa affetmezdim
Bunu da paylaşim de uyuyayım, dengem bozuldu bugün
Hazırlanmakta mesele anamBenim de yarın randevum vaaarçatı ağrısı yaşıyorum bir süredir belki bakar alttan diye hazırlandım
Benim eşim attı kv ama ne cevap ne bi şeyKaynanam insta kullanmıyor yoksa affetmezdim
hiç sormayın göremiyorum artık karnımdan altınıHazırlanmakta mesele anam
O anlamlı sessizlik….Benim eşim attı kv ama ne cevap ne bi şey
Dünyanın en zor olayı yemin ederimhiç sormayın göremiyorum artık karnımdan altını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?