2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar yarın randevum var hani 30 a girdik ya bu haftalarda alttakin muayene ediyorlar mı fobim resmen korkuyorum
Çatı muayenesisini ileriki haftalarda yapıyorlar canım. Şu an daha erken. Bir problem olmadığı sürece ultrason ile bakıyorlar diye biliyorum

Ay canim hiç sorama aslında sabahtan beri yazicaktim internet biti yaaaaben bı Çarşamba akşam gitim yanındaki a101 e orda sadece iki parça gelmiş onları almak istemedim sonra bu sabah kızımı sağlık ocağına götürünce ordaki a 101 baya gelmişti ama acmamislar düşün sadece ikili kolu zıbın ve iki oyuncak çorap alabildim bence de ayırıyorlar niye alamiyoruz dedim sözde bu gün gelmiş olması gerek yani bana uzak gelemiyorum zaten şu anda kv kp oturuyor gidemedim bakalım yarın belki kocislen giderim muslin örtü falan almak istiyordum onlar eksikti nohut bataniye falan daha kutulu gördüm beş altı tane vardı çok hoslardi yumuşacık ben o dediğini valiz alırken yaşadım heralde onu da satmak istemiyorlardı orta boyu ayirmislar büyüğü ve küçüğü aldım birakmam dedim ne demek ceza evi falan filan sözde oraya gönderiyorlar mis hadi annam hadi ama gidemedim ya üzüldüm küvet falan vardı bizim a101 de benim vardı diye almadım
Cok tesekkur ederim canm cok haklisin allah razi olsun icimi ferahlattin
Sevindim canım buna
günaydin kızlarr a101 bebek ürünlerine yetişebilen oldu mu nevresim falan gelecekti alan oldu mu :)
Ben aldım bı kaç parça birşey canım birazdan paylaşırım bakın ama bir sürü vardı da acamislardi daha alamadım malesef akşam üstü de gidemedim

Ben a 101 den bunlari alabildim kizlar zibinlari beğendim oyuncaklarda biri kızıma biri oğluma ama kızım herşeyi kendine istiyorrrrralmak istediklerim de vardı da acammislar sözde 5 Ekim'de orda olmaları gerek ben bu işten bı halt anlamadim

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-05-21-50-51-75_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2023-10-05-21-50-45-79_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG20231005145309.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 72

Geçmiş olsun kuzu ya bende diyorum bu kız yine nerelerde

Sagolum cancagizlarim
Buara hemsire gibiyim allah beterini gostermesin
İnsallah yarina bomba gibi burdaim

Kizlar LCW dan aldım emzirme sütyeni geldi çok beğendim güzel yumuşacık ama bence fiyat olarak çok pahalilar ya 250 den kuponla anca 200 getirebildimmmama Cok beğendim inşallah yıkanınca bozulmaz parasının kalitesinden olduğunu düşünüyorum umarım öyledir he indirim olursa stoklar yenilenirse yine alırım heralde doğuma kadar

Eklentiler

• IMG20231005173413.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar hastane de giymek için 1 adet normal pijama takımı 1 adet de gecelik sabahlık elbise şeklinde alayım diyorum fakat kullanışlı olur mu bilemedim. Sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…