- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.041
Sen bensin bende senimHanımlar merhaba 30 + 2 de yim ve 1 haftadır uykular haram oldu desem yeribenim gibi olan var mı uykum asla gelmiyor
Ben nerde olduğunu çözemiyorum ki heryerden vuruyor canını sevdiğimBende durup durup büyüyünce mi yapsam benim de durum aynı ayda bir doktora gitmeden yeter,nebliyim zararlı diyince korkuyorum. Alta tekmeler atıyor ya ayakları aşağı dönmüş of
Tarifi veriyorum bacım kremi sür ovalayarak 5 dk bekle at kendini suya saçını yıkarken de biraz beklesin sonra durula ve kabak lifiyle ovala bastıra bastıra görmeden tek çözümü bu oldu benim için eğilemiyorum bile artık bırak görmeyiKrem ne tüy dökücü mü? Benim de yarın o iş var ben çok harekette edemiyorum korkudan c.tesi doktor kontrolü var ve her defasında vajinal muayene oluyorum.
Psikolojimi bozuyor bu geri sayım benim neden acabaDoğru yazdım
Ediyor eğer rahim ağzı uzunluğuna bakmak isterse ama korkzlacsk bişi yok, zararı olsa bakmazlarKızlar yarın randevum var hani 30 a girdik ya bu haftalarda alttakin muayene ediyorlar mı fobim resmen korkuyorum
Zarardan değil ki Korkum acıdanEdiyor eğer rahim ağzı uzunluğuna bakmak isterse ama korkzlacsk bişi yok, zararı olsa bakmazlar
Geçen hafta kendimi çok yormuştum belimin sırtımın omurgam ağrısından duramıyordum 2 gün yattım anca kendime geldim dinlenince geçiyor canım , sen de istirahat etAyy kızlar sırt ağrısı beni öldürüyor sırtım kopacak sanki 2 3 gündür böyle şimdiden başladı mı yani geçmez mi artik☹☹☹
Bir de grip aşısı nerde olabiliriz eşim grip ben yakalanmadan olayım zarari yokmuş hamilelere. Malum ilaç da içemiyoruz ağır gecer aşı olmak da yarar var
Yok acimiyoZarardan değil ki Korkum acıdan
Bir arkadaşa Yazdığımı sana da iletiyorum çok geçmiş olsunMerhaba kızlar
31haftalik hamileyim cok kötü gribim malûm ilaçta alamiyorm bogazlarm cok kotu durumda oksurukte var kac gunden beri ballı limonlu sicak su iciyorm ama faydasi olmuyor , sizde başka ne iyi gelebilir bogazima veya ökrüsügüme ???
Balın içine sarımsak doğra ( rende değil) iyileşene kadar günde bir tatlı kaşığı ye , soğanı doğra Halis zeytinyağ be limonla ye bol bol su içip salata meyve tüket , kemikli et haşlayıp çorbayı onunla yap , gece yatarken ayağının altına halka soğan doğra sar poşetle giy çoraplarını öyle uyu hatta baş ucuna da yarım soğan koy kokuya dayanabilirsen
İlaç olarak öksürüğün varsa prospan içebilirsin çocuk için bitkisel bir şurup o , Ağrı ateş varsa yine çocuk şurupları kullanabilirsin calpol veya parol şurubu
Bunların hepsini yap İnan iki güne birşeyin kalmaz
Bal sarımsak yiyemezsen eğer bütün bir sarımsağı suyla yut ilaç gibi doğal antibiyotik etkisi soğan ise antioksidan etkisi oluyor
Kızlar hepiniz not alın bunları hem sizin için hem çevreniz için hemde çocuklar için ilaçsız hastalık atlattırıyor
D d_g_g yavrum çok geçmiş olsun
Yenidoğan olarak attığın kıyafet prematüre olarak çıkmasın sonra :) yüksek devir zarar veriyor kumaşlaraYumuşatıcı çok önerilmiyor diye okudum hep. Benim makinemde bebek giysileri programı var ona baktım şimdi. 60 derece 1200 devirde ayarlıben onu 800-1000 yaparım heralde
Teşekkürler canımİlk gün elbise çok işe yarıyor ikinci gün normal pijama giyiliyor ben sezeryan olmuştum
Hayır acıyorYok acimiyo
Kulandigin kremin markasi ne canım ayıptır sorması ben bu döneme kadar hep ağda yaptım ama artık görmüyorum diyeBen nerde olduğunu çözemiyorum ki heryerden vuruyor canını sevdiğim
Dikkat ettim birde kremle temizleyince jiletten daha geç çıkıyor on numara yöntemmişama kabak lifiyle kazımadan bende işe yaramadı
Beeeen:)Acıktım acıkan var mııııı
AmiiiinAy kizlarrr su kedicik belgeselini izledim simdi. Allahim tum dogacak cocuklarimizi tum cocuklari gencleri boyle sapkin kotu insanlardan korusun. Hep iyilerle karsilastirsin. Tuylerim diken diken oldu.
Weet profesyonel aldım normal değil kalın tüyler için olanıKulandigin kremin markasi ne canım ayıptır sorması ben bu döneme kadar hep ağda yaptım ama artık görmüyorum diyekreme geçiş yaptım ama bu sefer eczanden aldım sadece bı marka vardı kulandim ve iki gün sonra jilet gibi çıktı ya ve mahf eti beni ben çok hassasım o konuda ya tüylerim çıkarken beni mahf ediyor ilk gebeligimde içe terhaapy diye bı marka almıştım eczaneden o güzeldi yine onu bulursam alcam ya evdeki de çöp oldu
Ne yesekBeeeen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?