2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende durup durup büyüyünce mi yapsam benim de durum aynı ayda bir doktora gitmeden yeter, nebliyim zararlı diyince korkuyorum. Alta tekmeler atıyor ya ayakları aşağı dönmüş of
Ben nerde olduğunu çözemiyorum ki heryerden vuruyor canını sevdiğim
Dikkat ettim birde kremle temizleyince jiletten daha geç çıkıyor on numara yöntemmiş ama kabak lifiyle kazımadan bende işe yaramadı

Krem ne tüy dökücü mü? Benim de yarın o iş var ben çok harekette edemiyorum korkudan c.tesi doktor kontrolü var ve her defasında vajinal muayene oluyorum.
Tarifi veriyorum bacım kremi sür ovalayarak 5 dk bekle at kendini suya saçını yıkarken de biraz beklesin sonra durula ve kabak lifiyle ovala bastıra bastıra görmeden tek çözümü bu oldu benim için eğilemiyorum bile artık bırak görmeyi

Merhaba kızlar
31haftalik hamileyim cok kötü gribim malûm ilaçta alamiyorm bogazlarm cok kotu durumda oksurukte var kac gunden beri ballı limonlu sicak su iciyorm ama faydasi olmuyor , sizde başka ne iyi gelebilir bogazima veya ökrüsügüme ???

Geçen hafta kendimi çok yormuştum belimin sırtımın omurgam ağrısından duramıyordum 2 gün yattım anca kendime geldim dinlenince geçiyor canım , sen de istirahat et

Bir arkadaşa Yazdığımı sana da iletiyorum çok geçmiş olsun

Yumuşatıcı çok önerilmiyor diye okudum hep. Benim makinemde bebek giysileri programı var ona baktım şimdi. 60 derece 1200 devirde ayarlı ben onu 800-1000 yaparım heralde
Yenidoğan olarak attığın kıyafet prematüre olarak çıkmasın sonra :) yüksek devir zarar veriyor kumaşlara

Hayır acıyor bu yaşıma kadar hep acıttılar geçenlerde Zeynep kamil acile gitmiştim ilk kes orda acıtmadı asistan doktormuş bide maşallahı vardı aynı saatlerde önce başka hastanenin aciline girmiştim orda muayene eden sanki kürtaj yaptı

Ben nerde olduğunu çözemiyorum ki heryerden vuruyor canını sevdiğim
Dikkat ettim birde kremle temizleyince jiletten daha geç çıkıyor on numara yöntemmiş ama kabak lifiyle kazımadan bende işe yaramadı
Kulandigin kremin markasi ne canım ayıptır sorması ben bu döneme kadar hep ağda yaptım ama artık görmüyorum diye kreme geçiş yaptım ama bu sefer eczanden aldım sadece bı marka vardı kulandim ve iki gün sonra jilet gibi çıktı ya ve mahf eti beni ben çok hassasım o konuda ya tüylerim çıkarken beni mahf ediyor ilk gebeligimde içe terhaapy diye bı marka almıştım eczaneden o güzeldi yine onu bulursam alcam ya evdeki de çöp oldu

Ay kizlarrr su kedicik belgeselini izledim simdi. Allahim tum dogacak cocuklarimizi tum cocuklari gencleri boyle sapkin kotu insanlardan korusun. Hep iyilerle karsilastirsin. Tuylerim diken diken oldu.
Amiiiin Yavrum nerde o belgesel
Weet profesyonel aldım normal değil kalın tüyler için olanı
Ne yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…