2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
C
Çok geçmiş olsun

Ay kızlar eşim az önce annesi ile konuşuyordu. Diyor ki doktora gidince hemen bana resim atın. Doğsa da heryerde paylaşsak. Kapatinca telefonu esime dedim ki öyle bir dünya yok kimse benim bebeğimi internette paylaşamaz. Eşimde diyoki paylaşsak ne olacak ki niye istemiyosun. Dedim şimdi sinirimi senden cikarcam el kadar bebeği niye paylasiyim internette hemde ben paylasmiyosam annen hic paylasamaz bak eger dogdugunda da tutup kucagina verirsen öpmesine izin verirsen kiyametler kopar haberin olsun dedim. Bu kadın beni hayatta dinlemez orda burda oglumun ogluu canımın canı diye paylaşır düşündükçe bana sinir geliyor yaaa

Kaynanam insta kullanmıyor yoksa affetmezdim
benim annem atmış kayınvalideme maşallah diye cevap gelmiş bi de kvdem zaten yeterince destek oldu sağolsun annem de cimrilikten ölüyo dedim sen kendi alacağını al da milletin derdine sonra düş sadece bişiler örüyo annem o kadar, onlarında ipini bana aldırıyo

Kiz annende dogumda takacaktir bisey belki

Simdiden soyleyin canim sonra hayal kirikligina ugramayin. Oglum dogdugunda gorumcem sosyal medyada paylasmis kucucuk bebegimi. Ben gorup kaldirtana kadar da goren gormustu yani. Nazara inaniyorum ben. Bebegimi bi kac saat sonra kuvoze goturduler. Hani mutlaka fotograf paylasildigi icin kuvoze girdi diyemem ama yanimda uyuyan bebegim bi kac saat sonra kuvoze girdi

Ayy Allah korusun ya ama bende inanıyorum niye paylasayim el kadar bebeği. Millet napsin benim bebegimi o şov yapacak diye neden ben korku yaşayayım. Hem ben genel anlamda da internette cocuklarin resimlerinin paylasilmasini dogru bulmuyorum, yeni doğan döneminde buna hic tahammül edemem. Öyle bi hata yapmazlar umarım

hiç sormayın göremiyorum artık karnımdan altını
Önce ayna denedim olmadı eziyet gibi krem denedim olmadı sonra yine aynaya döndüm artık oda işe yaramıyor savaştan çıkmışa dönüyorum şimdi bir çözüm buldum on numara krem yine ama sadece suyla temizlenmesi zor hatta kalıyor öyle
Kabak lifiyle kazıyorum işe yaradı o görmesen de anlıyorsun yoklayınca bittiğini

Kızlar hastane de giymek için 1 adet normal pijama takımı 1 adet de gecelik sabahlık elbise şeklinde alayım diyorum fakat kullanışlı olur mu bilemedim. Sizce?
İlk gün elbise çok işe yarıyor ikinci gün normal pijama giyiliyor ben sezeryan olmuştum

Krem iyi de işte de k da bebeğe zararlı yoksa bende krem kullanıyordum hamilelikten önce

Krem iyi de işte de k da bebeğe zararlı yoksa bende krem kullanıyordum hamilelikten önce
Allah aşkına hafta da bir yaptın yaptın yapamadın kaldı zaten şurda kaç hafta kaldı ki 5 dakika duracak kız bütün gün değil

Allah aşkına hafta da bir yaptın yaptın yapamadın kaldı zaten şurda kaç hafta kaldı ki 5 dakika duracak kız bütün gün değil
Bende durup durup büyüyünce mi yapsam benim de durum aynı ayda bir doktora gitmeden yeter, nebliyim zararlı diyince korkuyorum. Alta tekmeler atıyor ya ayakları aşağı dönmüş of

Krem ne tüy dökücü mü? Benim de yarın o iş var ben çok harekette edemiyorum korkudan c.tesi doktor kontrolü var ve her defasında vajinal muayene oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…