- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.021
Çok geçmiş olsunHelloooo cancagizlarim
Yeni popomun uzerine oturmadigin bir gun oldu. Teli anca aldim 15sayfa okudum
Biliosunuz ben yazlikta mahsurum halam anneme gelicekti (o da kendi yszligindaydi 2aydir gormuodum)anneme geldim
Cay kahve muhabbet derken annem bi anda kotu oldu. Noluo fln istifra etti bagirsagi bosuldu
Aldim goturdum dra. Bagirsak enfeksiyonu
Yogurt yapmis guya. Sut-ayra-yogurt kivami tutmamis. Gece 01de acikip icmis ya oyuzden oldu yada aritma var. Aritma suyu. İstanbulda sular azaldi malum. Neyse smdi tepesindeim teli anca aldim elime. Sessizligim bundan
Aritma kullanan varaa dikkat etsin. Su siparis ettim smdi geldi bi sure onu kullansin bilemedim neden oldugunu
hiç sormayın göremiyorum artık karnımdan altını
Ben bunu atsam güzelmiş gızım yazar ahahahahKaynanam insta kullanmıyor yoksa affetmezdim
Daha çok ben babaanne değilim der gibi gibiO anlamlı sessizlik….
benim annem atmış kayınvalideme maşallah diye cevap gelmişKaynanam insta kullanmıyor yoksa affetmezdim
Kiz annende dogumda takacaktir bisey belkibenim annem atmış kayınvalideme maşallah diye cevap gelmişbi de kvdem zaten yeterince destek oldu sağolsun annem de cimrilikten ölüyo dedim sen kendi alacağını al da milletin derdine sonra düş sadece bişiler örüyo annem o kadar, onlarında ipini bana aldırıyo
Simdiden soyleyin canim sonra hayal kirikligina ugramayin. Oglum dogdugunda gorumcem sosyal medyada paylasmis kucucuk bebegimi. Ben gorup kaldirtana kadar da goren gormustu yani. Nazara inaniyorum ben. Bebegimi bi kac saat sonra kuvoze goturduler. Hani mutlaka fotograf paylasildigi icin kuvoze girdi diyemem ama yanimda uyuyan bebegim bi kac saat sonra kuvoze girdiAy kızlar eşim az önce annesi ile konuşuyordu. Diyor ki doktora gidince hemen bana resim atın. Doğsa da heryerde paylaşsak. Kapatinca telefonu esime dedim ki öyle bir dünya yok kimse benim bebeğimi internette paylaşamaz. Eşimde diyoki paylaşsak ne olacak ki niye istemiyosun. Dedim şimdi sinirimi senden cikarcam el kadar bebeği niye paylasiyim internette hemde ben paylasmiyosam annen hic paylasamaz bak eger dogdugunda da tutup kucagina verirsen öpmesine izin verirsen kiyametler kopar haberin olsun dedim. Bu kadın beni hayatta dinlemez orda burda oglumun ogluu canımın canı diye paylaşır düşündükçe bana sinir geliyor yaaa
Tuvalete gitmekten artık uyku kalmıyor. Karnım zaten büyük iyice büyüyor rahat edemiyorum sabah öğlene doğru rahat ediyorumHanımlar merhaba 30 + 2 de yim ve 1 haftadır uykular haram oldu desem yeribenim gibi olan var mı uykum asla gelmiyor
Ayy Allah korusun ya ama bende inanıyorum niye paylasayim el kadar bebeği. Millet napsin benim bebegimi o şov yapacak diye neden ben korku yaşayayım. Hem ben genel anlamda da internette cocuklarin resimlerinin paylasilmasini dogru bulmuyorum, yeni doğan döneminde buna hic tahammül edemem. Öyle bi hata yapmazlar umarımSimdiden soyleyin canim sonra hayal kirikligina ugramayin. Oglum dogdugunda gorumcem sosyal medyada paylasmis kucucuk bebegimi. Ben gorup kaldirtana kadar da goren gormustu yani. Nazara inaniyorum ben. Bebegimi bi kac saat sonra kuvoze goturduler. Hani mutlaka fotograf paylasildigi icin kuvoze girdi diyemem ama yanimda uyuyan bebegim bi kac saat sonra kuvoze girdi
Önce ayna denedim olmadı eziyet gibi krem denedim olmadı sonra yine aynaya döndüm artık oda işe yaramıyor savaştan çıkmışa dönüyorumhiç sormayın göremiyorum artık karnımdan altını
İlk gün elbise çok işe yarıyor ikinci gün normal pijama giyiliyor ben sezeryan olmuştumKızlar hastane de giymek için 1 adet normal pijama takımı 1 adet de gecelik sabahlık elbise şeklinde alayım diyorum fakat kullanışlı olur mu bilemedim. Sizce?
Krem iyi de işte de k da bebeğe zararlı yoksa bende krem kullanıyordum hamilelikten önceÖnce ayna denedim olmadı eziyet gibi krem denedim olmadı sonra yine aynaya döndüm artık oda işe yaramıyor savaştan çıkmışa dönüyorumşimdi bir çözüm buldum on numara krem yine ama sadece suyla temizlenmesi zor hatta kalıyor öyle
Kabak lifiyle kazıyorum işe yaradı o görmesen de anlıyorsun yoklayınca bittiğini
Bak yukarıda yazdım yeni çözümümüAynayı ayaklarımla sabitledimmahvoldum
Allah aşkına hafta da bir yaptın yaptın yapamadın kaldı zaten şurda kaç hafta kaldı ki 5 dakika duracak kız bütün gün değilKrem iyi de işte de k da bebeğe zararlı yoksa bende krem kullanıyordum hamilelikten önce
Bende durup durup büyüyünce mi yapsam benim de durum aynı ayda bir doktora gitmeden yeter,Allah aşkına hafta da bir yaptın yaptın yapamadın kaldı zaten şurda kaç hafta kaldı ki 5 dakika duracak kız bütün gün değil
Krem ne tüy dökücü mü? Benim de yarın o iş var ben çok harekette edemiyorum korkudan c.tesi doktor kontrolü var ve her defasında vajinal muayene oluyorum.Krem iyi de işte de k da bebeğe zararlı yoksa bende krem kullanıyordum hamilelikten önce
Evet tüy dökücüKrem ne tüy dökücü mü? Benim de yarın o iş var ben çok harekette edemiyorum korkudan c.tesi doktor kontrolü var ve her defasında vajinal muayene oluyorum.
Ben de öyleyim haftamız aynı uykum var gibi ama uyuyamıyorumHanımlar merhaba 30 + 2 de yim ve 1 haftadır uykular haram oldu desem yeribenim gibi olan var mı uykum asla gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?