2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar uyanık olan var mı? Ben su içebiliyor muyum? Doktor 8 saat açlık olacak dedi su da dahil mi buna, uyandım şimdi susamışım

Kızlar uyanık olan var mı? Ben su içebiliyor muyum? Doktor 8 saat açlık olacak dedi su da dahil mi buna, uyandım şimdi susamışım
Ne yaptıracaksın şeker yüklemesi mi
Birkaç yudum iç uyıuamazsın

Amiiiin Yavrum nerde o belgesel

Weet profesyonel aldım normal değil kalın tüyler için olanı

Ne yesek
Youtube da. Btw yeme bu saatte biswy
İcme kuzum. İciceksende dudağını islat

Youtube da. Btw yeme bu saatte biswy

İcme kuzum. İciceksende dudağını islat
Sabredeyim o zaman, sabah erkenden gitsem 8 gibi doktor gelmeden yaparlar sanırım demi, doktor ben söylerim arkadaşlara gelir yaptırırsın demişti ama bir de aç susuz 9 u bekleteceklerse gitmeyeyim

Sabredeyim o zaman, sabah erkenden gitsem 8 gibi doktor gelmeden yaparlar sanırım demi, doktor ben söylerim arkadaşlara gelir yaptırırsın demişti ama bir de aç susuz 9 u bekleteceklerse gitmeyeyim
Bilmiorum ki. Ben randevuya gitmistim ac. Sonrada kan vermistim ama normalde de ben uyansamda 11-12 den once yemiorum bisi (sabahn 7sinde kalkmadiysam eger) dayanamicak gibi olursan bilemem
Yarın aklıma gelirse izlerim Eve gelince yedim de az yedim uyuyamazdım ki
İzle ama sinirleniceksin yani 10bin kusur yil almis beter olsun pislik

Kızlar yarın randevum var hani 30 a girdik ya bu haftalarda alttakin muayene ediyorlar mı fobim resmen korkuyorum
Yok tatlım bakmazlar. Sağlıksal olarak bir durum görür doktor bakmak ister o ayrı ama daha o günlere var

Kızlar hastane de giymek için 1 adet normal pijama takımı 1 adet de gecelik sabahlık elbise şeklinde alayım diyorum fakat kullanışlı olur mu bilemedim. Sizce?
Ben iki tane pijama takımı aldım.
Üst pijamayı düğmeli seçtim. Üstten açar emziririm diye.
İki tane de yedek alt koycam kanama falan olur geçer hesabı tatlım.

Bebek fotosu paylaşılmaz tatlım o konuda sana hak veriyorum ama bebek doğunca kucağına almak istiyorsa kadın bırak alsın.
Yaşasın o duyguyu aman ölümlü dünya boşver yani.
O konuda eşine baskı yapma.
Ama foto konusunda sonuna kadar arkandayım
Trendyol da da var tatlım yorumları okudum hastane çantasında olsun diyolar çok mennun insanlar. Favorilere ekledim

Sonsuza dek almasın demiyorum kastettiğim bebek ilk dogdugunda temas kurmasi icin hemsireler babaya getiriyor ya, ben o sirada ne kendi ailemden ne esimin ailesinden biri kucaklasin istemiyorum zaten kısa süreli bir an. Nasıl ki doğar dogmaz hemen anneye veriyolar bebegi sezeryan ya da normal dogum farketmeden dogumhane çıkışında da benim bebegimi babasi kucaklasin istiyorum ben öpme konusunda da cok katiyim hic kimse bebeği öpsün istemiyorum Allah korusun birinde uçuk olsa dönüşü yok bu işin. İnsan olan annesinin yapma dedigi seyi bebege zorla yapmaya çalışmaz zaten. Bebek fotografi konusunda bence herkes hem fikir kim iki gunluk bebegini sosyal medyada paylasmak ister ki cok anormal bisey istemişim gibi bide eşim diyoki daha önce iki torunlari oldu kimse böyle bisey demedi heryerde paylaşıldı resimler kararliyim paylastirmicam inşallah beni dinlerler yoksa o lohusa kafasiyla kime bagiririm hic bilmiyorum

Geçmiş olsun canim iyice ilerlemeden doktora görün bence ciğerlerine inmesin öksürük en azından. Hamilelikte güvenli ilaclar var penisilin grubu antibiyotik kullanilabiliyor gerek görürse yazar gormezse yazmaz doktorun ama sen mutlaka git hafif bi grip olsa ilaca gerek olmaz ama öksürük var diyosun ilerlememesi lazım. Benimki ilerlemisti öksürürken aşırı kasilmam ve karin agrim oluyordu doktora gittigimde nefes darligi baslamis niye bu kadar gec geldin bide hamilesin diye kızmıştı

Ben nerde olduğunu çözemiyorum ki heryerden vuruyor canını sevdiğim
Dikkat ettim birde kremle temizleyince jiletten daha geç çıkıyor on numara yöntemmiş ama kabak lifiyle kazımadan bende işe yaramadı
Benim cildim o kadar hassas ki yillar önce bir defa veet kullandim onda da bes dk gecmeden kızarıp şişti koltuk altım acillik olmuştum alerjim varmış icindeki bi maddeye o günden beri hic kullanamadim suanda bende önümü göremiyorum jiletle hallediyorum bir şekilde elimin yettigi kadar ama ben lazere gittigim icin fazla tüy sorunum yok belki o yüzden beni fazla zorlamiyodur görmeden almak. Tüy dökücü hic kullanmamis olanlar önce küçük bir alanda deneyin de öyle kullanin alerji vs olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…