2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Anladim canim sjmdi baktim e nabiza influenza için öncelikli değilsiniz diyor nasil oluyor anlamıyorum asıl bizim öncelikli olmamız lazim
QGeçen hafta kendimi çok yormuştum belimin sırtımın omurgam ağrısından duramıyordum 2 gün yattım anca kendime geldim dinlenince geçiyor canım , sen de istirahat et
Ah keske dinlenebilswm

Kızlar bu iki mattan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?

Eklentiler

• FA41805D-6423-47DE-8ED3-D4221A8B8A6A.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 81
Şimdi e nabızdan baktım da influenza aşısı için öncelikli risk grubundasınız diyor benim herhangi bi alt hastalığım yok astım vs gibi iki kere dış gebelikten dolayı üç kez metotreksat vuruldum o gün bügündür coviddede risk raporu çıkmıştı bu ilaçtan ötürü bu sene de yine aşının çıkmasına şaşırdım.

Gece 1.30 du uyuduğumda 2 de rüya ile uyandım. 5 gibi rüyayla tekrar uyandım şuan saat 8 ve yarım saat önce yine rüya gördüm uyandım . Bu rüyalar böyle sürecek mi bir Doktor evet sürecek demişti.

On numara ya

hastane odasının kapısındaki ismini çekip atsın öpme olayı da annenle konuşursun annen ben yeni doğan bebeği öpmem o ne cahil işi gibi direkt ona demeden desin öpmez bencs

ne desem bilemedim e lazere gittin madem neden ağdaya gitmiyorsun çoğaltacaksın zaten hormonlardan dolayı çıkan çıktı yeniden iyice sertleştirmeseydin

Kızlar bu iki mattan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?
Bence aynı fonksiyonlara sahip çok daha uygun bir şey alabilirsin çünkü en fazla 6 ay kullanıyorlar. Ama ikisi arasında kaldıysan bence piyanosuz olan

Canım bence kendini hiç riske atma doğumdan önce mutlaka söyle fotoğraf işini. Benimkiler sosyal medyada paylaşmaz ama ya mutlaka tüm akrabalarına atarlar ben de önden uyaracağım. Benim ablamın kayınpa ablamın bebeğini reels atmıştı o da nasıl olduysa 1m izlenmişti ablam krizden krize girmişti baştan söylemek en iyisi

Ben nerde olduğunu çözemiyorum ki heryerden vuruyor canını sevdiğim
Dikkat ettim birde kremle temizleyince jiletten daha geç çıkıyor on numara yöntemmiş ama kabak lifiyle kazımadan bende işe yaramadı
Krem diyince aklıma zırnık otu var hiç duydun mu lisedeyim apartmana girdim apartman iğrenç bir şey kokuyor ama tarif edemem o iğrenç kokuyu gittim eve anneme bu ne kokusu apartmandaki dedim Selma teyzen yine zırnık yapmıştır dedi zırnık otunu toz haline getiriyorlar aktarlarda var sonra onu suyla karıştırıp tüy olan yere sürüyorlarmis Selma teyzenin kızı arkadaşımdi değdiği yerdeki kılı 1 saniyede yok ediyor demişti ama aşırı iğrenç kokuyor diyorlar ya sana zırnık koklatmam onun ne demek olduğunu o gün anlamıştım

Ben nerde olduğunu çözemiyorum ki heryerden vuruyor canını sevdiğim
Dikkat ettim birde kremle temizleyince jiletten daha geç çıkıyor on numara yöntemmiş ama kabak lifiyle kazımadan bende işe yaramadı
Ben de lazere gittim zaten az çıkıyor baya bir kere jilet yaptım onun üstüne artmasın diye de bir kere de eldivenle aldım. Bir aydır ses Seda yok eldivende hem kökünden alıyor hem acımıyor Hemde azaltıyor baya. Görmeye de gerek yok neresi denk gelirse

Bizim hastanede bebek doğuyor ya anne odaya gitmeden bebeği ne kimseye veriyorlar ne de odaya çıkarıyorlar anne ne zaman odaya çıkıyor bebek o zaman odaya geliyor belki senin Hastanende böyledir. Benim annem öpmez benim dememe bile gerek yok kimseye de opturmez eşimde 1 aydır bebeği sen dışında kimse öpmeyecek diye kendi kendine ortada dolaşıyor. Neden dedim Instagramda 2 3 video görmüş o yüzden dedi. Belki eşine öyle videolar gönderden eşin senden bile çok karşı çıkar

Benimde tüycük olsa denerdim ama eldiven canıma okur

Kızlar çok uzun zamandır yazamadım size. İnşallah bebişler ve siz iyisinizdir.
Ben biraz kötüyüm. Başka okula görevlendirmem çıktı. 2 gündür koşturmaca içerisindeyim. Halbuki ilçe mem e üst yazı bile yazmıştık doğum iznine ayrılacağım yönünde. Allah izin verirse ve bir sağlık problemimiz olmazsa 37 ye kadar dayanıp izne ayrılacağım. Ama yeni okulumu hiç sevmedim. Tüm işler kalmış en az 1 aylık evrak düzen toplantı vs işi var. Napacağım bilmiyorum

Allah yardımcın olsun , daha erken rapor alamıyor Musun Doğum izni değilde rapor
Bu ortam sana çok stres yapar canına günah

yahu ne anlıyorlar, özel hayatı işgal etmeyi ne çok seviyorlar ya ben aslan burcu olarak benim özelime bile sadece sevdiklerim dahil olabilir fırsat verdiğim halde izinsiz çocuğumun paylaşılması bildiğin bana da eşime de bebeğe de hakaret hem nazardan da mı korkmuyor bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…