- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.081
Anladim canim sjmdi baktim e nabiza influenza için öncelikli değilsiniz diyor nasil oluyor anlamıyorum asıl bizim öncelikli olmamız lazimGeçen yıl grip aşısı yazdırmaya gittiğimde kendi aile hekimim yoktu başka bir hekime yazdırdım. Grip aşısı yazdırmaya geldim dediğimde sana aşı çıkmaz ki nasıl yazalım demişti. Ben de şu an astımdan ötürü tanımlı takip edip geldim demiştim. Şaşırarak yazmıştı aşıyı Dr. Aşı stokları biraz sıkıntılı oluyor diye biliyorum. Ondan direkt yazmadılar hiç bana.
Ah keske dinlenebilswmQGeçen hafta kendimi çok yormuştum belimin sırtımın omurgam ağrısından duramıyordum 2 gün yattım anca kendime geldim dinlenince geçiyor canım , sen de istirahat et
Şimdi e nabızdan baktım da influenza aşısı için öncelikli risk grubundasınız diyor benim herhangi bi alt hastalığım yok astım vs gibi iki kere dış gebelikten dolayı üç kez metotreksat vuruldum o gün bügündür coviddede risk raporu çıkmıştı bu ilaçtan ötürü bu sene de yine aşının çıkmasına şaşırdım.Geçen yıl grip aşısı yazdırmaya gittiğimde kendi aile hekimim yoktu başka bir hekime yazdırdım. Grip aşısı yazdırmaya geldim dediğimde sana aşı çıkmaz ki nasıl yazalım demişti. Ben de şu an astımdan ötürü tanımlı takip edip geldim demiştim. Şaşırarak yazmıştı aşıyı Dr. Aşı stokları biraz sıkıntılı oluyor diye biliyorum. Ondan direkt yazmadılar hiç bana.
On numara yabenim annem atmış kayınvalideme maşallah diye cevap gelmişbi de kvdem zaten yeterince destek oldu sağolsun annem de cimrilikten ölüyo dedim sen kendi alacağını al da milletin derdine sonra düş sadece bişiler örüyo annem o kadar, onlarında ipini bana aldırıyo
hastane odasının kapısındaki ismini çekip atsın öpme olayı da annenle konuşursun annen ben yeni doğan bebeği öpmem o ne cahil işi gibi direkt ona demeden desin öpmez bencsAy kızlar eşim az önce annesi ile konuşuyordu. Diyor ki doktora gidince hemen bana resim atın. Doğsa da heryerde paylaşsak. Kapatinca telefonu esime dedim ki öyle bir dünya yok kimse benim bebeğimi internette paylaşamaz. Eşimde diyoki paylaşsak ne olacak ki niye istemiyosun. Dedim şimdi sinirimi senden cikarcam el kadar bebeği niye paylasiyim internette hemde ben paylasmiyosam annen hic paylasamaz bak eger dogdugunda da tutup kucagina verirsen öpmesine izin verirsen kiyametler kopar haberin olsun dedim. Bu kadın beni hayatta dinlemez orda burda oglumun ogluu canımın canı diye paylaşır düşündükçe bana sinir geliyor yaaa
Beni etmediKızlar yarın randevum var hani 30 a girdik ya bu haftalarda alttakin muayene ediyorlar mı fobim resmen korkuyorum
ne desem bilemedimBenim cildim o kadar hassas ki yillar önce bir defa veet kullandim onda da bes dk gecmeden kızarıp şişti koltuk altım acillik olmuştum alerjim varmış icindeki bi maddeye o günden beri hic kullanamadim suanda bende önümü göremiyorum jiletle hallediyorum bir şekilde elimin yettigi kadar ama ben lazere gittigim icin fazla tüy sorunum yok belki o yüzden beni fazla zorlamiyodur görmeden almak. Tüy dökücü hic kullanmamis olanlar önce küçük bir alanda deneyin de öyle kullanin alerji vs olmasın
Bence aynı fonksiyonlara sahip çok daha uygun bir şey alabilirsin çünkü en fazla 6 ay kullanıyorlar. Ama ikisi arasında kaldıysan bence piyanosuz olanKızlar bu iki mattan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?
Canım bence kendini hiç riske atma doğumdan önce mutlaka söyle fotoğraf işini. Benimkiler sosyal medyada paylaşmaz ama ya mutlaka tüm akrabalarına atarlar ben de önden uyaracağım. Benim ablamın kayınpa ablamın bebeğini reels atmıştı o da nasıl olduysa 1m izlenmişti ablam krizden krize girmiştiSonsuza dek almasın demiyorum kastettiğim bebek ilk dogdugunda temas kurmasi icin hemsireler babaya getiriyor ya, ben o sirada ne kendi ailemden ne esimin ailesinden biri kucaklasin istemiyorum zaten kısa süreli bir an. Nasıl ki doğar dogmaz hemen anneye veriyolar bebegi sezeryan ya da normal dogum farketmeden dogumhane çıkışında da benim bebegimi babasi kucaklasin istiyorum benöpme konusunda da cok katiyim hic kimse bebeği öpsün istemiyorum Allah korusun birinde uçuk olsa dönüşü yok bu işin. İnsan olan annesinin yapma dedigi seyi bebege zorla yapmaya çalışmaz zaten. Bebek fotografi konusunda bence herkes hem fikir kim iki gunluk bebegini sosyal medyada paylasmak ister ki cok anormal bisey istemişim gibi bide eşim diyoki daha önce iki torunlari oldu kimse böyle bisey demedi heryerde paylaşıldı resimler kararliyim paylastirmicam inşallah beni dinlerler yoksa o lohusa kafasiyla kime bagiririm hic bilmiyorum
Krem diyince aklıma zırnık otu var hiç duydun muBen nerde olduğunu çözemiyorum ki heryerden vuruyor canını sevdiğim
Dikkat ettim birde kremle temizleyince jiletten daha geç çıkıyor on numara yöntemmişama kabak lifiyle kazımadan bende işe yaramadı
Ben de lazere gittim zaten az çıkıyor baya bir kere jilet yaptım onun üstüne artmasın diye de bir kere de eldivenle aldım. Bir aydır ses Seda yokBen nerde olduğunu çözemiyorum ki heryerden vuruyor canını sevdiğim
Dikkat ettim birde kremle temizleyince jiletten daha geç çıkıyor on numara yöntemmişama kabak lifiyle kazımadan bende işe yaramadı
Bizim hastanede bebek doğuyor ya anne odaya gitmeden bebeği ne kimseye veriyorlar ne de odaya çıkarıyorlar anne ne zaman odaya çıkıyor bebek o zaman odaya geliyor belki senin Hastanende böyledir. Benim annem öpmez benim dememe bile gerek yok kimseye de opturmez eşimde 1 aydır bebeği sen dışında kimse öpmeyecek diye kendi kendine ortada dolaşıyor. Neden dedim Instagramda 2 3 video görmüş o yüzden dedi. Belki eşine öyle videolar gönderden eşin senden bile çok karşı çıkarSonsuza dek almasın demiyorum kastettiğim bebek ilk dogdugunda temas kurmasi icin hemsireler babaya getiriyor ya, ben o sirada ne kendi ailemden ne esimin ailesinden biri kucaklasin istemiyorum zaten kısa süreli bir an. Nasıl ki doğar dogmaz hemen anneye veriyolar bebegi sezeryan ya da normal dogum farketmeden dogumhane çıkışında da benim bebegimi babasi kucaklasin istiyorum benöpme konusunda da cok katiyim hic kimse bebeği öpsün istemiyorum Allah korusun birinde uçuk olsa dönüşü yok bu işin. İnsan olan annesinin yapma dedigi seyi bebege zorla yapmaya çalışmaz zaten. Bebek fotografi konusunda bence herkes hem fikir kim iki gunluk bebegini sosyal medyada paylasmak ister ki cok anormal bisey istemişim gibi bide eşim diyoki daha önce iki torunlari oldu kimse böyle bisey demedi heryerde paylaşıldı resimler kararliyim paylastirmicam inşallah beni dinlerler yoksa o lohusa kafasiyla kime bagiririm hic bilmiyorum
Benimde tüycük olsa denerdim ama eldiven canıma okurBen de lazere gittim zaten az çıkıyor baya bir kere jilet yaptım onun üstüne artmasın diye de bir kere de eldivenle aldım. Bir aydır ses Seda yokeldivende hem kökünden alıyor hem acımıyor Hemde azaltıyor baya. Görmeye de gerek yok neresi denk gelirse
Allah yardımcın olsun , daha erken rapor alamıyor Musun Doğum izni değilde raporKızlar çok uzun zamandır yazamadım size. İnşallah bebişler ve siz iyisinizdir.
Ben biraz kötüyüm. Başka okula görevlendirmem çıktı. 2 gündür koşturmaca içerisindeyim. Halbuki ilçe mem e üst yazı bile yazmıştık doğum iznine ayrılacağım yönünde. Allah izin verirse ve bir sağlık problemimiz olmazsa 37 ye kadar dayanıp izne ayrılacağım. Ama yeni okulumu hiç sevmedim. Tüm işler kalmış en az 1 aylık evrak düzen toplantı vs işi var. Napacağım bilmiyorum
yahu ne anlıyorlar, özel hayatı işgal etmeyi ne çok seviyorlar ya ben aslan burcu olarak benim özelime bile sadece sevdiklerim dahil olabilir fırsat verdiğim halde izinsiz çocuğumun paylaşılması bildiğin bana da eşime de bebeğe de hakaret hem nazardan da mı korkmuyor bunlarAy kızlar eşim az önce annesi ile konuşuyordu. Diyor ki doktora gidince hemen bana resim atın. Doğsa da heryerde paylaşsak. Kapatinca telefonu esime dedim ki öyle bir dünya yok kimse benim bebeğimi internette paylaşamaz. Eşimde diyoki paylaşsak ne olacak ki niye istemiyosun. Dedim şimdi sinirimi senden cikarcam el kadar bebeği niye paylasiyim internette hemde ben paylasmiyosam annen hic paylasamaz bak eger dogdugunda da tutup kucagina verirsen öpmesine izin verirsen kiyametler kopar haberin olsun dedim. Bu kadın beni hayatta dinlemez orda burda oglumun ogluu canımın canı diye paylaşır düşündükçe bana sinir geliyor yaaa
Ayağıyla vurduğu daha çok ilgilerini çekiyormuşKızlar bu iki mattan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?
Uyandırdı da uyuyo numarası yaptım kudurmasın da uyuyayım diyeBu saatlerde sizin bebişler de benimki gibi mi uyutmuyor resmen en hareketli olduğu saatler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?