- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.101
Ahahahh sen geri sayımdan önce doğurcan korkmaPsikolojimi bozuyor bu geri sayım benim neden acaba
İÇine mi doğduAhahahh sen geri sayımdan önce doğurcan korkma
Ay zamanında doğuralım 40ı da geçmek istemiyorum şimdiden nefes nefese 2ayımız var dahaİÇine mi doğdubanada hep Kasım sonu doğacak gibi geliyor ya
İlki mi o ?Ayağıyla vurduğu daha çok ilgilerini çekiyormuş
Alttaki bebeğim o ayak ucuna müzikli şey geliyo işte ona vurunca hoşlarına gidiyormuşİlki mi o ?
75'lik Artı Med içseydin bu kadar etkilemezdi aslındaGüne 100 gr lık şeker yüklemesiyle başladım. Berbattı tadı çok tatlı, zor içtim. Başıma ağrı çıktı valla. 12 ye kadar aç susuz 4 tane kan vermeyle nasıl geçecek merakla bekliyorumKan alan kız bile diyor ki normalde 100 lük vermezler size niye verdiler ki diyor
Al benden de o kadar korkuyorum daha kötü olacak diyebAy zamanında doğuralım 40ı da geçmek istemiyorum şimdiden nefes nefese 2ayımız var dahanasıl dayancaz be dönme dönemiyoruz yatakta uyku desen yok
Saol canım75'lik Artı Med içseydin bu kadar etkilemezdi aslında
Allah kolaylık versin cnaım
ben otoparka inip kan saatine kadar hep arabada uyuyp dinlemiştim.
Ben 23. Haftada 50 lik içtim ac ve tok bir kez verdım mide bulantısı vardı biraz. Sonuc iyi çıktıGüne 100 gr lık şeker yüklemesiyle başladım. Berbattı tadı çok tatlı, zor içtim. Başıma ağrı çıktı valla. 12 ye kadar aç susuz 4 tane kan vermeyle nasıl geçecek merakla bekliyorumKan alan kız bile diyor ki normalde 100 lük vermezler size niye verdiler ki diyor
uyumani istemiyorlar zaten. Beni uzanabilecegim cocuk asi odasinda bekletmislerdi. Uzanabilirsin ama sakin uyuma demisti.Saol canım75 lik vermiyorlar demek ki burda, arabada uyuma gibi bir şansım da yok oturup beklicem burda
18 kg a kadar yolum varmisHamilelik kitabı verdiler onu okuyorum
Aa bu detayı söylemediler. Yeme ve su içme yasak dediler. Ama kafamda inanılmaz bir ağırlık oldu gözler kapandı kapanacakuyumani istemiyorlar zaten. Beni uzanabilecegim cocuk asi odasinda bekletmislerdi. Uzanabilirsin ama sakin uyuma demisti.
Buna göre ben kilo hakkımı doldurdumHamilelik kitabı verdiler onu okuyorum
Allah yardımcın olsun canımGüne 100 gr lık şeker yüklemesiyle başladım. Berbattı tadı çok tatlı, zor içtim. Başıma ağrı çıktı valla. 12 ye kadar aç susuz 4 tane kan vermeyle nasıl geçecek merakla bekliyorumKan alan kız bile diyor ki normalde 100 lük vermezler size niye verdiler ki diyor
Ne güzel doktorunuzla konuşun aşıyı öneriyorsa olmanızda bir engel yok o zaman.Şimdi e nabızdan baktım da influenza aşısı için öncelikli risk grubundasınız diyor benim herhangi bi alt hastalığım yok astım vs gibi iki kere dış gebelikten dolayı üç kez metotreksat vuruldum o gün bügündür coviddede risk raporu çıkmıştı bu ilaçtan ötürü bu sene de yine aşının çıkmasına şaşırdım.
Saol canım benimAllah yardımcın olsun canım
O kadar kendimde değilim ki ilk 9 kilo alanlar obez olarak okumuşum, 9 a odaklıyım yaBuna göre ben kilo hakkımı doldurdumhatta geçmiş de olabilirim.
Ay ne bileyim ben günlük kullandıklarımda çeviriyorum programı ne gelirse atıyordum 800 devirde. Bunda da öyle yazmışlarYenidoğan olarak attığın kıyafet prematüre olarak çıkmasın sonra :) yüksek devir zarar veriyor kumaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?