2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İÇine mi doğdu banada hep Kasım sonu doğacak gibi geliyor ya
Ay zamanında doğuralım 40ı da geçmek istemiyorum şimdiden nefes nefese 2ayımız var daha nasıl dayancaz be dönme dönemiyoruz yatakta uyku desen yok

Güne 100 gr lık şeker yüklemesiyle başladım. Berbattı tadı çok tatlı, zor içtim. Başıma ağrı çıktı valla. 12 ye kadar aç susuz 4 tane kan vermeyle nasıl geçecek merakla bekliyorum Kan alan kız bile diyor ki normalde 100 lük vermezler size niye verdiler ki diyor

Eklentiler

• EA203EA7-574C-4B7D-8A19-872332488C68.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 64
75'lik Artı Med içseydin bu kadar etkilemezdi aslında
Allah kolaylık versin cnaım
ben otoparka inip kan saatine kadar hep arabada uyuyp dinlemiştim.

Ay zamanında doğuralım 40ı da geçmek istemiyorum şimdiden nefes nefese 2ayımız var daha nasıl dayancaz be dönme dönemiyoruz yatakta uyku desen yok
Al benden de o kadar korkuyorum daha kötü olacak diyeb

75'lik Artı Med içseydin bu kadar etkilemezdi aslında
Allah kolaylık versin cnaım
ben otoparka inip kan saatine kadar hep arabada uyuyp dinlemiştim.
Saol canım 75 lik vermiyorlar demek ki burda, arabada uyuma gibi bir şansım da yok oturup beklicem burda

Ben 23. Haftada 50 lik içtim ac ve tok bir kez verdım mide bulantısı vardı biraz. Sonuc iyi çıktı
Kendını sartlama oyalanacak bıseler bul seker cıkmadı dıe sevindim ama yine hastanede cıktı 27. Haftamda stresle alakalı bence bu şeker. Sakin kalmaya çalışın en kötü diyeti var benim tokluk 180 cıktı hastanede değeri bilmediğim için endıse etmedim diyete baslattılar yemekten sonra bol su ve yürüyüş ile tokluk değeri düştü.

uyumani istemiyorlar zaten. Beni uzanabilecegim cocuk asi odasinda bekletmislerdi. Uzanabilirsin ama sakin uyuma demisti.
Aa bu detayı söylemediler. Yeme ve su içme yasak dediler. Ama kafamda inanılmaz bir ağırlık oldu gözler kapandı kapanacak

Allah yardımcın olsun canım

Ne güzel doktorunuzla konuşun aşıyı öneriyorsa olmanızda bir engel yok o zaman. Bana daha tanımlanmamış. Bu mevsim geçişlerinde olaydım iyiydi.

Yenidoğan olarak attığın kıyafet prematüre olarak çıkmasın sonra :) yüksek devir zarar veriyor kumaşlara
Ay ne bileyim ben günlük kullandıklarımda çeviriyorum programı ne gelirse atıyordum 800 devirde. Bunda da öyle yazmışlar Söylemeseniz kesin yaşanırdı ama bu İyice temizlesin bir güzel sıcak suda diye atardım ben 60 dereceye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…