2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah yardımcın olsun , daha erken rapor alamıyor Musun Doğum izni değilde rapor
Bu ortam sana çok stres yapar canına günah
Rapor hakkımız 40 gün. Onun da 35 ini doğum izni bitince alırım diye düşünüyorum. Elim kolum bağlı gerçekten. Çok kızgınım düzene

Anladım kuzum

Bu saatlerde sizin bebişler de benimki gibi mi uyutmuyor resmen en hareketli olduğu saatler
Yok benim derdim bitmiyor kp geldi şehir dışından çaydı kahvaltıydı ondan uyanıktım.
Yoksa ben bebek hareketi ile kalkmadım hayatımda hiç

Rapor hakkımız 40 gün. Onun da 35 ini doğum izni bitince alırım diye düşünüyorum. Elim kolum bağlı gerçekten. Çok kızgınım düzene
Bilmiyordum bunu ama bir çıkar yolu olmalı ya sağlık sorunun olsaydı hamileyken ne olacaktı

Ocaktan sonra yeni seneye geciyoruz 40 gun dıer seneye basılıyor öle değilmi.
Aralıkta dogum olsa 8 hafta sonrası yeni seneye gecıo hakkımız.

Arkadaşlar günaydın. Ya çok moralim bozuk ya sabah uyanıyorum rutin hep aynı bi wc peşine açlık şekeri ölçümü. Ya deliricem gerçekten 114 çıktı ya. Açlığım. Dün 88 çıkıp ne yapmış olabilirim de şimdi 114 çıkıyor aklım almıyor. Diyetin dışına kırıntı dahi çıkmıyorum. Nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam. Sırf sadece sabah açlığı için insülin kullanmak istemiyorum. Güne nasıl başladım ya

Bilmiyordum bunu ama bir çıkar yolu olmalı ya sağlık sorunun olsaydı hamileyken ne olacaktı
Ay Seray o zaman da heyet veriliyor sanırım. Ama nasıl üzgünüm hiç sorma. Dün mesai bitince eski okuluma gittim arkadaşlarıma ağladım 1 saat

İlk 50lik yaparlarsa 100lük veriyorlar sonra diye biliyorum. Keşke direkt 75 yapsaymış şu an çoğu doktor öyle yapıyor. İnş bunda bir sorun görmez

Akşam yemekten sonra ara öğün varmı. Neler yiyorsun gec vakit ara öğün varsa.

Cihazını hastanede açlık kan şekeri verip aynı anda cihazdan bakıp teyit ettin mi hiç benim cihaz yüksek ölçüyormuş kayınvalidemin cihazla arada 16 20 birim fark var hastanede de 84 ken benim cihazda 98 di belki şeninde cihazda problem

Bunu bilmiyorum. Sorup soruşturmam lazım. Teşekkür ederim aydınlattığın için
Ocak 2023 Aralık 2023 arası 40 gün rapor hakkı var.
Dogumu yapıp 8 hafta doğum izni ile ocak gecmıs olur 2024 de 40 gun rapor hakkı olur
Bende ole biliyorum

Yok bunu yapmadım hiç. Ama öyle olsa hep yüksek verir diye düşünüyorum. Şimdi tekrar ölçttüm 88 çıktı. Normalde sürekli istirahat halindeyim. Wc den sonra bi evi dolaştım. Çarpıntım vs oldu geldim hemen uzandım o arada ölçttüm. Ondan yüksek çıktı sanırım.

Kızlar görmede problem yaşayan var mı son 2 haftadir bi buğulu görme sorunu yaşıyorum oğlumu doğurduktan sonrada bi kaç ay sonrası uzağı sisli gördüğümü fark edip doktora gitmiştim gözlük vermişti bazen hamileliklerde hormonal değişimler etkiliyor gözleri demişti yine sanki bi problem var gibi çok can sıkıcı oluyor

Benimde sabah açlıklar yüksekti diğerleri sınıra yakın ama düşüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…