- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.121
Rapor hakkımız 40 gün. Onun da 35 ini doğum izni bitince alırım diye düşünüyorum. Elim kolum bağlı gerçekten. Çok kızgınım düzeneAllah yardımcın olsun , daha erken rapor alamıyor Musun Doğum izni değilde rapor
Bu ortam sana çok stres yapar canına günah
Anladım kuzumSonsuza dek almasın demiyorum kastettiğim bebek ilk dogdugunda temas kurmasi icin hemsireler babaya getiriyor ya, ben o sirada ne kendi ailemden ne esimin ailesinden biri kucaklasin istemiyorum zaten kısa süreli bir an. Nasıl ki doğar dogmaz hemen anneye veriyolar bebegi sezeryan ya da normal dogum farketmeden dogumhane çıkışında da benim bebegimi babasi kucaklasin istiyorum benöpme konusunda da cok katiyim hic kimse bebeği öpsün istemiyorum Allah korusun birinde uçuk olsa dönüşü yok bu işin. İnsan olan annesinin yapma dedigi seyi bebege zorla yapmaya çalışmaz zaten. Bebek fotografi konusunda bence herkes hem fikir kim iki gunluk bebegini sosyal medyada paylasmak ister ki cok anormal bisey istemişim gibi bide eşim diyoki daha önce iki torunlari oldu kimse böyle bisey demedi heryerde paylaşıldı resimler kararliyim paylastirmicam inşallah beni dinlerler yoksa o lohusa kafasiyla kime bagiririm hic bilmiyorum
Yok benim derdim bitmiyorBu saatlerde sizin bebişler de benimki gibi mi uyutmuyor resmen en hareketli olduğu saatler
Bilmiyordum bunu ama bir çıkar yolu olmalı ya sağlık sorunun olsaydı hamileyken ne olacaktıRapor hakkımız 40 gün. Onun da 35 ini doğum izni bitince alırım diye düşünüyorum. Elim kolum bağlı gerçekten. Çok kızgınım düzene
Ocaktan sonra yeni seneye geciyoruz 40 gun dıer seneye basılıyor öle değilmi.Rapor hakkımız 40 gün. Onun da 35 ini doğum izni bitince alırım diye düşünüyorum. Elim kolum bağlı gerçekten. Çok kızgınım düzene
Gozumuz aydin sudem. Cok guzel haber bu.Kızlar muayene den çıktım
Elhamdülillah iyiymiş bebek
Suyum aynı ama artmamış şükür insülin diyet işe yarıyor demek
14-15 aralık gibi 39.haftada doğum olabilir dedi
Ay Seray o zaman da heyet veriliyor sanırım. Ama nasıl üzgünüm hiç sorma. Dün mesai bitince eski okuluma gittim arkadaşlarıma ağladım 1 saatBilmiyordum bunu ama bir çıkar yolu olmalı ya sağlık sorunun olsaydı hamileyken ne olacaktı
Bunu bilmiyorum. Sorup soruşturmam lazım. Teşekkür ederim aydınlattığın içinOcaktan sonra yeni seneye geciyoruz 40 gun dıer seneye basılıyor öle değilmi.
Aralıkta dogum olsa 8 hafta sonrası yeni seneye gecıo hakkımız.
Ayy çok şükür valla Allah bir yandan başka dert veriyor bir yandan iyi haberGozumuz aydin sudem. Cok guzel haber bu.
İlk 50lik yaparlarsa 100lük veriyorlar sonra diye biliyorum. Keşke direkt 75 yapsaymış şu an çoğu doktor öyle yapıyor. İnş bunda bir sorun görmezGüne 100 gr lık şeker yüklemesiyle başladım. Berbattı tadı çok tatlı, zor içtim. Başıma ağrı çıktı valla. 12 ye kadar aç susuz 4 tane kan vermeyle nasıl geçecek merakla bekliyorumKan alan kız bile diyor ki normalde 100 lük vermezler size niye verdiler ki diyor
Akşam yemekten sonra ara öğün varmı. Neler yiyorsun gec vakit ara öğün varsa.Arkadaşlar günaydın. Ya çok moralim bozuk ya sabah uyanıyorum rutin hep aynı bi wc peşine açlık şekeri ölçümü. Ya deliricem gerçekten 114 çıktı ya. Açlığım. Dün 88 çıkıp ne yapmış olabilirim de şimdi 114 çıkıyor aklım almıyor. Diyetin dışına kırıntı dahi çıkmıyorum. Nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam. Sırf sadece sabah açlığı için insülin kullanmak istemiyorum. Güne nasıl başladım ya
Cihazını hastanede açlık kan şekeri verip aynı anda cihazdan bakıp teyit ettin mi hiç benim cihaz yüksek ölçüyormuş kayınvalidemin cihazla arada 16 20 birim fark var hastanede de 84 ken benim cihazda 98 di belki şeninde cihazda problemArkadaşlar günaydın. Ya çok moralim bozuk ya sabah uyanıyorum rutin hep aynı bi wc peşine açlık şekeri ölçümü. Ya deliricem gerçekten 114 çıktı ya. Açlığım. Dün 88 çıkıp ne yapmış olabilirim de şimdi 114 çıkıyor aklım almıyor. Diyetin dışına kırıntı dahi çıkmıyorum. Nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam. Sırf sadece sabah açlığı için insülin kullanmak istemiyorum. Güne nasıl başladım ya
Ocak 2023 Aralık 2023 arası 40 gün rapor hakkı var.Bunu bilmiyorum. Sorup soruşturmam lazım. Teşekkür ederim aydınlattığın için
Cihazını hastanede açlık kan şekeri verip aynı anda cihazdan bakıp teyit ettin mi hiç benim cihaz yüksek ölçüyormuş kayınvalidemin cihazla arada 16 20 birim fark var hastanede de 84 ken benim cihazda 98 di belki şeninde cihazda problem
Benimde sabah açlıklar yüksekti diğerleri sınıra yakın ama düşüktüYok bunu yapmadım hiç. Ama öyle olsa hep yüksek verir diye düşünüyorum. Şimdi tekrar ölçttüm 88 çıktı. Normalde sürekli istirahat halindeyim. Wc den sonra bi evi dolaştım. Çarpıntım vs oldu geldim hemen uzandım o arada ölçttüm. Ondan yüksek çıktı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?