- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.141
9 da son öğün badem ve yoğurt. Şimdi ölçttüm kahvaltı yapmadan bi daha. 88 çıktıAkşam yemekten sonra ara öğün varmı. Neler yiyorsun gec vakit ara öğün varsa.
Anladım birde bunu deneyeyim.9 da son öğün badem ve yoğurt. Şimdi ölçttüm kahvaltı yapmadan bi daha. 88 çıktı
Ben piyanolu aldim cok egleniomus bebekler ses cikincaKızlar bu iki mattan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?
Bende babynest var. Sadece ahşabı satılıyor mu acaba?Ben piyanolu aldim cok egleniomus bebekler ses cikinca
Oburununde ahsabindan aldim
Kuzum sen o hakkı kullan çünkü 2024 girince o hakkın yenileniyor yani 40 kullan şimdi seneye 40 tekrar kullanabilirsinRapor hakkımız 40 gün. Onun da 35 ini doğum izni bitince alırım diye düşünüyorum. Elim kolum bağlı gerçekten. Çok kızgınım düzene
Canım benim de sadece açlık 92 lerde olduğu için insülin alıyorumArkadaşlar günaydın. Ya çok moralim bozuk ya sabah uyanıyorum rutin hep aynı bi wc peşine açlık şekeri ölçümü. Ya deliricem gerçekten 114 çıktı ya. Açlığım. Dün 88 çıkıp ne yapmış olabilirim de şimdi 114 çıkıyor aklım almıyor. Diyetin dışına kırıntı dahi çıkmıyorum. Nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam. Sırf sadece sabah açlığı için insülin kullanmak istemiyorum. Güne nasıl başladım ya
Pestil yazmışım şeker komasına sokmalıkToxoplazma sordum
Bu haftalarda sıkıntı olmaz dedi
Boğaz ağrısı sordum
Pestil ve ıhlamur dedi
Adaçayı kesinlikle yasak sakın içme dedi
Ateşin olmadığı süreçte antibiyotik alma dedi
Bende oluyor tatlım bende de aynı şey kızımda olmuştu düzeldi. Şimdi gene gözümün önünde sürekli cisimler var gibi.Kızlar görmede problem yaşayan var mı son 2 haftadir bi buğulu görme sorunu yaşıyorum oğlumu doğurduktan sonrada bi kaç ay sonrası uzağı sisli gördüğümü fark edip doktora gitmiştim gözlük vermişti bazen hamileliklerde hormonal değişimler etkiliyor gözleri demişti yine sanki bi problem var gibi çok can sıkıcı oluyor
Doktoruma geçenlerde 90 larda çıkıyor dedim. Bizim için tokluk daha önemli dedi. Endokrine yazdım 94 ten aşağı tutmaya çalışın dedi. Arada bir olur ama sürekli olmasın dedi. Yarın kontrolüm var sorucam tekrarCanım benim de sadece açlık 92 lerde olduğu için insülin alıyorum
Şimdi 76 larda
Bence cihaz karşılaştırması yaptır ve endokrinle görüş
Ben göz doktoru arkadaşıma sormuştum hamilelikte normal aslında kornea kalınlaşıyor hormonlardan dedi, ama yine de tansiyonunu kontrol et gebelik zehirlenmesinin de belirtileri arasında demiştiKızlar görmede problem yaşayan var mı son 2 haftadir bi buğulu görme sorunu yaşıyorum oğlumu doğurduktan sonrada bi kaç ay sonrası uzağı sisli gördüğümü fark edip doktora gitmiştim gözlük vermişti bazen hamileliklerde hormonal değişimler etkiliyor gözleri demişti yine sanki bi problem var gibi çok can sıkıcı oluyor
Alışırsın ama şuan alışma süreci için psikolojin müsait değil kendimi doldurma konfor alanından çıkmak zor evet ama kendine bu şekilde daha da zorlaştırıyorsun farkında değilsinAy Seray o zaman da heyet veriliyor sanırım. Ama nasıl üzgünüm hiç sorma. Dün mesai bitince eski okuluma gittim arkadaşlarıma ağladım 1 saat
Göz kuruluğu olabilir mi? Ben görmüyorum diye doktora gitmiştim, damla verdi, geçti. Tansiyonunu ölçüyor musun? Bu diğerinden bağımsız.Kızlar görmede problem yaşayan var mı son 2 haftadir bi buğulu görme sorunu yaşıyorum oğlumu doğurduktan sonrada bi kaç ay sonrası uzağı sisli gördüğümü fark edip doktora gitmiştim gözlük vermişti bazen hamileliklerde hormonal değişimler etkiliyor gözleri demişti yine sanki bi problem var gibi çok can sıkıcı oluyor
Aaaa benim hiç acimamistir belki hayatımda 1-2 kere çok hızlı davranan bir doktora gidince, genelde doktorlarimda dikkatliydiHayır acıyorbu yaşıma kadar hep acıttılar geçenlerde Zeynep kamil acile gitmiştim ilk kes orda acıtmadı asistan doktormuş bide maşallahı vardı aynı saatlerde önce başka hastanenin aciline girmiştim orda muayene eden sanki kürtaj yaptı
Canım nasılsın nasıl gidiyor gebelikKızlar bana bişey oldu, uykudan gözüm açılmıyor, gece uyuyabılecek mıyım bakalım
Bak yukarıda yazdım yeni çözümümü
Tansiyonumu günde 2 defa ölçüyorum hep 9-6 lardaBen göz doktoru arkadaşıma sormuştum hamilelikte normal aslında kornea kalınlaşıyor hormonlardan dedi, ama yine de tansiyonunu kontrol et gebelik zehirlenmesinin de belirtileri arasında demişti
Güzel o zaman düşük tansiyon daha iyiymiş gebelik içinTansiyonumu günde 2 defa ölçüyorum hep 9-6 larda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?