2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Rapor hakkımız 40 gün. Onun da 35 ini doğum izni bitince alırım diye düşünüyorum. Elim kolum bağlı gerçekten. Çok kızgınım düzene
Kuzum sen o hakkı kullan çünkü 2024 girince o hakkın yenileniyor yani 40 kullan şimdi seneye 40 tekrar kullanabilirsin

Canım benim de sadece açlık 92 lerde olduğu için insülin alıyorum
Şimdi 76 larda
Bence cihaz karşılaştırması yaptır ve endokrinle görüş
Toxoplazma sordum
Bu haftalarda sıkıntı olmaz dedi
Boğaz ağrısı sordum
Pestil ve ıhlamur dedi
Adaçayı kesinlikle yasak sakın içme dedi
Ateşin olmadığı süreçte antibiyotik alma dedi
Pestil yazmışım şeker komasına sokmalık
Boğaz pastii şekersiz

Bende oluyor tatlım bende de aynı şey kızımda olmuştu düzeldi. Şimdi gene gözümün önünde sürekli cisimler var gibi.

Canım benim de sadece açlık 92 lerde olduğu için insülin alıyorum
Şimdi 76 larda
Bence cihaz karşılaştırması yaptır ve endokrinle görüş
Doktoruma geçenlerde 90 larda çıkıyor dedim. Bizim için tokluk daha önemli dedi. Endokrine yazdım 94 ten aşağı tutmaya çalışın dedi. Arada bir olur ama sürekli olmasın dedi. Yarın kontrolüm var sorucam tekrar

Ben göz doktoru arkadaşıma sormuştum hamilelikte normal aslında kornea kalınlaşıyor hormonlardan dedi, ama yine de tansiyonunu kontrol et gebelik zehirlenmesinin de belirtileri arasında demişti

Ay Seray o zaman da heyet veriliyor sanırım. Ama nasıl üzgünüm hiç sorma. Dün mesai bitince eski okuluma gittim arkadaşlarıma ağladım 1 saat
Alışırsın ama şuan alışma süreci için psikolojin müsait değil kendimi doldurma konfor alanından çıkmak zor evet ama kendine bu şekilde daha da zorlaştırıyorsun farkında değilsin

Göz kuruluğu olabilir mi? Ben görmüyorum diye doktora gitmiştim, damla verdi, geçti. Tansiyonunu ölçüyor musun? Bu diğerinden bağımsız.

Aaaa benim hiç acimamistir belki hayatımda 1-2 kere çok hızlı davranan bir doktora gidince, genelde doktorlarimda dikkatliydi

Kizlar kedicik belgeselini izledim ben de biraz once. Yillarca kedicik diye dalga gectigimiz guldugumuz insanlar neler yasamis yillarca cok uzuldum. Rabbim kotu insanlardan korusun yavrularimizi

Sabah kadın programları var beyin yakan isim vermeyim kanal geçerken baktım, bayanın biri gene hamıle imiş hemde ikiz bir tane de varmıs oldu 3 tane, kalacak yer yok para yok işede gidip adam gibi ev gecındırme de yok bu neyin kafası. Bu nasıl bir aile ilişkisi.
Daha doğmamış çocukları kim bakacak onların kavgasındalar sankı hersey dört dörtlük. Akıl ve ruh saglıgı hersey den onemlı paradan bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…