2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Göz kuruluğu olabilir mi? Ben görmüyorum diye doktora gitmiştim, damla verdi, geçti. Tansiyonunu ölçüyor musun? Bu diğerinden bağımsız.
Göz kuruluğu önceden yaşamıştım batma oluyordu bu öyle değil bulanıklık gibi.tansiyonu bakıyorum hergun artık son trimester diye 9-6 hep

Bu magnezyumu 2 gün unuttum kasılmalar hemen arttı ilk gebelikte sadece bi kaç hafta ayak kramplarımda vermişti doktor bu doktorum neredeyse 20. Haftadan beri kullandırıyor .acaba doğuma kadar bırakmayacakmıyız magnezyumu normal doğum yapamamamızı etkiler sanki diye düşünüyorum kasılmaları durdurduğu için.bi daha ki kontrolümde soracam

Kızlar Çıktım az önce
Herşey yolunda gözüküyor su sınırda çıktı ama şuanda sorun yokmuş
Boy 40 kilo 1541 olmuş maşallah haftayla uyumlu gidiyor
Zeynep kamil hastanesini deneyeceğim demiştim size daha önce oraya geldim
Ne sıra beklerken sorun yaşadım ne doktorla
Doktor çok iyiydi ne sorduysam detaylı şekilde izah etti başka sorularım olup olmadığını da sordu Güler yüzlüydü kendisinide asistanı da hatta öyle konuşmaya daldık ki asistan ultrason a bakarken biz doktorla sohbet ediyorduk
Sezeryan sonrası normal Doğumu kesinlikle yapmamamı söyledi riskleri çok büyükmüş detaylıca anlattı ben beni gerçekten vazgeçirdi

hııı hııı on numara valla yaşarken hiç öyle değil diyorum ki kadın hem bana hem torununa hediye almış sen naptın diyo ki bi tanede anneanneye alsın bişi olmaz
Hahahaha bunu kaynanan yapsa cinnet sebebi

Alışırsın ama şuan alışma süreci için psikolojin müsait değil kendimi doldurma konfor alanından çıkmak zor evet ama kendine bu şekilde daha da zorlaştırıyorsun farkında değilsin
Haklısın aslında ama idare kötü, öğrenci veli profili kötü. Elimde sihirli değnek varmış gibi davranıyorlar

kız ben de bi dedikodu söyleyim izledikten sonra öğrendim bu adnan eskiden Ankara’da pavyonlara çok gidermiş orda aynı kedicikler gibi bi kıza tutulmuş şarışın, büyük ölçülü falan kız buna asla yüz vermemiş ama pavyonda çalıştığı içinde hep Ankara havası oynamış ama parasını alıp alıp gitmiş. Bu ona takık olduğu için bütün kızları ona benzetip bi nevi tatmin yaşıyormuş. O Ankara havası çalıp oynaması falanda hep ondanmış.

Senden görüp aldım bunu bayıldımmmm.

(Sabah mesaj attım ama birikmiş yedi yüz elli milyon sayfa mesajı okuyorum. Her gün okuyorum ama yetiştiremiyorum )

Onun o totosunu ısırabilir miyiz acaba annesi maşallah yavruya

hastane odasının kapısındaki ismini çekip atsın öpme olayı da annenle konuşursun annen ben yeni doğan bebeği öpmem o ne cahil işi gibi direkt ona demeden desin öpmez bencs
Ay benim annem o kadınla basedemez bunu eşimin söylemesi lazım çünkü hiç laftan anlayan biri değil. Yanlış yaptığı biseyi soyluyosun diyor ki ben üç cocuk büyüttüm hicte bisey olmadı herşeye böyle cevap veriyor hiç takmıyor karsisinda konuşan insanı
ne desem bilemedim e lazere gittin madem neden ağdaya gitmiyorsun çoğaltacaksın zaten hormonlardan dolayı çıkan çıktı yeniden iyice sertleştirmeseydin
Ben beş sene önce gittim lazere kalanlari hep jiletle aldım hicbisey de olmadı eger artarsa dogumdan bir kac ay sonra iki üç seans daha giderim olur biter ben bu saatten sonra mümkün degil agda yapamam hicbiyerime. Kolumda kalanlari bile jiletliyorum onlar bile kalinlasmadi senelerdir kız nasıl 1 milyon izlenmiş ben şok influencer kayinpa yapmışlar ahahah yani insanların heyecanini anlıyorum ama saygı göstermek lazim kimse kimsenin cocugunu paylasma hakkına sahip değil. Cok isteyen bitane daha dogurup paylaşsın Aynen bak bu çok mantıklı ben ucuklu bebek videolari bulup atayim kimseye vermez o zaman korkar. Böyle videolar izledigi zaman ödü kopuyor Korkmuyor demekki ne bileyim küçücük cocuga nazar deger diye düşünmüyor ama evde otururken bana ayy esneyip duruyorum bana nazar degiyo dur kendimi okuyayim Allah Allah ne oldu bana deyip durdu bir kac gün boyunca
En son dayanamayip dedim ki sana kimin nazari degecek evden çıktığın mi var tüm gun evde oturuyosun insan görmüyorsun sana nasil nazar degebilir beni kastediyosan o başka tabi dedim neye uğradığını şaşırdı ahahah

Bebeğim elini ayağını paylaşsalar neyse hani yada emoji koyuyorlar -ki bana çok saçma geliyor emoji koymak- ama direk yüzünü paylaşmak hiç mantıklı değil. Zaten yenidoğanında paylaşılacak bi güzelliği olmuyor

Hahahaha bunu kaynanan yapsa cinnet sebebi
annen yapınca daha çok sinirleniyorsun aslında nedense ikisi de bana gelince hep bir benden götürme meyilindeler annemden farklı olarak kaynanam bana bir şey alırken alıyo allah için hesaplamıyo 3ü 5i ama annem aşırı hesapçı onun yanında batmıyor bana kaynanamın götürüşleri kaynanam sen kullanmıyorsun ayağına tüm bohçamı aldı götürdü neredeyse 2 ay önce babaannemin cenazesinde iğne oyalı bir başörtüm vardı buna uygun eteğim var diye üstümden aldı götürdü en son geçen hafta gitmeden geldi evde gezdi şunları kullanmıyosun bana ver bunları beğendim bana ver diye bi koli doldurdu 3 tane hiç kullanılmamış battaniyemi baza altında buldu onları götürdü dün aramış diyor ki kullanmadığın nevresim de var mı yolla, dedim kullanmadığım yok ama sen beğen bana at ben sana alayım birkaç takım, kocamda yanımdaydı dedi ki anne sen evden beğendiklerini söyle ben sana toplu yollayayım böyle parça parça götürürken zorlanıyosun

Göz kuruluğu önceden yaşamıştım batma oluyordu bu öyle değil bulanıklık gibi.tansiyonu bakıyorum hergun artık son trimester diye 9-6 hep
İyi sevindim. O zaman genel olarak hamilelik dolayısıyladır. Bir sonraki gittiğinde doktora sorarsın, eminim normal der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…