- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.161
hııı hııı on numaraOn numara ya
Göz kuruluğu önceden yaşamıştım batma oluyordu bu öyle değil bulanıklık gibi.tansiyonu bakıyorum hergun artık son trimester diye 9-6 hepGöz kuruluğu olabilir mi? Ben görmüyorum diye doktora gitmiştim, damla verdi, geçti. Tansiyonunu ölçüyor musun? Bu diğerinden bağımsız.
Yazın sıcak havalarda çok zorladı beni düşük tansiyonlu olmak ama hamdolsun artık iyiyim tuzlu ayranlarla günüm geçiyorduGüzel o zaman düşük tansiyon daha iyiymiş gebelik içinbenim de hep 10-6 falan çok şükür
Hahahaha bunu kaynanan yapsa cinnet sebebihııı hııı on numaravalla yaşarken hiç öyle değil diyorum ki kadın hem bana hem torununa hediye almış sen naptın diyo ki bi tanede anneanneye alsın bişi olmaz
Devlet hastanesi izin verir mi ki acaba?Kuzum sen o hakkı kullan çünkü 2024 girince o hakkın yenileniyor yani 40 kullan şimdi seneye 40 tekrar kullanabilirsin
Haklısın aslında ama idare kötü, öğrenci veli profili kötü. Elimde sihirli değnek varmış gibi davranıyorlarAlışırsın ama şuan alışma süreci için psikolojin müsait değil kendimi doldurma konfor alanından çıkmak zor evet ama kendine bu şekilde daha da zorlaştırıyorsun farkında değilsin
kız ben de bi dedikodu söyleyim izledikten sonra öğrendim bu adnan eskiden Ankara’da pavyonlara çok gidermiş orda aynı kedicikler gibi bi kıza tutulmuş şarışın, büyük ölçülü falan kız buna asla yüz vermemiş ama pavyonda çalıştığı içinde hep Ankara havası oynamış ama parasını alıp alıp gitmiş. Bu ona takık olduğu için bütün kızları ona benzetip bi nevi tatmin yaşıyormuş. O Ankara havası çalıp oynaması falanda hep ondanmış.Bilmiorum ki. Ben randevuya gitmistim ac. Sonrada kan vermistim ama normalde de ben uyansamda 11-12 den once yemiorum bisi (sabahn 7sinde kalkmadiysam eger) dayanamicak gibi olursan bilemem
İzle ama sinirleniceksin yani 10bin kusur yil almis beter olsun pislik
Bence 1. Canım geniş geniş dönerKızlar bu iki mattan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?
Bitti canım annemdeyim şimdi sonuçları bekliyorum, biraz sarsıldım tabi.sheilata durumlar nasıl cnm
Bol bol dinlen yemek az az ye insanı çok etkiliyor yani 75lik yapsa tek seferde kurtulacaksın da ne diyim ben sonuçlar çıkana kadar uyumuştumBitti canım annemdeyim şimdi sonuçları bekliyorum, biraz sarsıldım tabi.
Senden görüp aldım bunumigie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tatlım ben bunu aldım kızlardanda alan oldu.
Hem battaniye hem kundan niyetine ilk 4 ay için kullanışlı duruyor.
2.bir tanede kışlık welsoft tulum alabilirim beni götürür
Onun o totosunu ısırabilir miyiz acaba annesiDjdjdj keyifli kk zamanımın sonuna geldim. Lanet bez taşırmış sinir beni şuan boğdu. Kıyafet ve çarşaf çitilemem lazım dostlar jdjdjd
Meme setlerim bunlar. Bunlardan herhangi birisiyle ilgili sorusu olan varsa halis muhlis kullanıcı yorumlarımı paylaşabilirim. Ancak manuel mi otomatik mi noktasında ne niyetle kullanılacağı önemli. Mutlaka hastahane çantasına koyulması da önemli. Bazı kişiler gerek yok hastahaneden alırsınız diyor. Bende öyle yaptım hastahaneninki daha iyidir diye. Ben medicana da doğum yaptım bilenler bilir iyi bir hastahanedir ve süt pompası delimiş. Canıma okudu yapamadıkta zaten. Birde çok acılı o kadar güçlü olması da çok iyi değil sanıyorum ki ilk etapta. Sonra eşim gitti aldı geldi aventi. Çantanıza koyun kullanmazsanjz geri gider nolcak
Ay benim annem o kadınla basedemez bunu eşimin söylemesi lazım çünkü hiç laftan anlayan biri değil. Yanlış yaptığı biseyi soyluyosun diyor ki ben üç cocuk büyüttüm hicte bisey olmadı herşeye böyle cevap veriyor hiç takmıyor karsisinda konuşan insanıhastane odasının kapısındaki ismini çekip atsın öpme olayı da annenle konuşursun annen ben yeni doğan bebeği öpmem o ne cahil işi gibi direkt ona demeden desin öpmez bencs
Ben beş sene önce gittim lazere kalanlari hep jiletle aldım hicbisey de olmadıne desem bilemedime lazere gittin madem neden ağdaya gitmiyorsun çoğaltacaksın zaten hormonlardan dolayı çıkan çıktı yeniden iyice sertleştirmeseydin
Canım bence kendini hiç riske atma doğumdan önce mutlaka söyle fotoğraf işini. Benimkiler sosyal medyada paylaşmaz ama ya mutlaka tüm akrabalarına atarlar ben de önden uyaracağım. Benim ablamın kayınpa ablamın bebeğini reels atmıştı o da nasıl olduysa 1m izlenmişti ablam krizden krize girmiştibaştan söylemek en iyisi
Aynen bak bu çok mantıklı ben ucuklu bebek videolari bulup atayim kimseye vermez o zaman korkar. Böyle videolar izledigi zaman ödü kopuyorBizim hastanede bebek doğuyor ya anne odaya gitmeden bebeği ne kimseye veriyorlar ne de odaya çıkarıyorlar anne ne zaman odaya çıkıyor bebek o zaman odaya geliyor belki senin Hastanende böyledir. Benim annem öpmez benim dememe bile gerek yok kimseye de opturmez eşimde 1 aydır bebeği sen dışında kimse öpmeyecek diye kendi kendine ortada dolaşıyor. Neden dedim Instagramda 2 3 video görmüş o yüzden dedi. Belki eşine öyle videolar gönderden eşin senden bile çok karşı çıkar
Korkmuyor demekki ne bileyim küçücük cocuga nazar deger diye düşünmüyor ama evde otururken bana ayy esneyip duruyorum bana nazar degiyo dur kendimi okuyayim Allah Allah ne oldu bana deyip durdu bir kac gün boyuncayahu ne anlıyorlar, özel hayatı işgal etmeyi ne çok seviyorlar ya ben aslan burcu olarak benim özelime bile sadece sevdiklerim dahil olabilir fırsat verdiğim halde izinsiz çocuğumun paylaşılması bildiğin bana da eşime de bebeğe de hakaret hem nazardan da mı korkmuyor bunlar
Yat dinlen canımBitti canım annemdeyim şimdi sonuçları bekliyorum, biraz sarsıldım tabi.
Bebeğim elini ayağını paylaşsalar neyse hani yada emoji koyuyorlar -ki bana çok saçma geliyor emoji koymak- ama direk yüzünü paylaşmak hiç mantıklı değil. Zaten yenidoğanında paylaşılacak bi güzelliği olmuyorAy benim annem o kadınla basedemez bunu eşimin söylemesi lazım çünkü hiç laftan anlayan biri değil. Yanlış yaptığı biseyi soyluyosun diyor ki ben üç cocuk büyüttüm hicte bisey olmadı herşeye böyle cevap veriyor hiç takmıyor karsisinda konuşan insanı
Ben beş sene önce gittim lazere kalanlari hep jiletle aldım hicbisey de olmadıeger artarsa dogumdan bir kac ay sonra iki üç seans daha giderim olur biter ben bu saatten sonra mümkün degil agda yapamam hicbiyerime. Kolumda kalanlari bile jiletliyorum onlar bile kalinlasmadi senelerdir
kız nasıl 1 milyon izlenmiş ben şok influencer kayinpa yapmışlar ahahah yani insanların heyecanini anlıyorum ama saygı göstermek lazim kimse kimsenin cocugunu paylasma hakkına sahip değil. Cok isteyen bitane daha dogurup paylaşsın
Aynen bak bu çok mantıklı ben ucuklu bebek videolari bulup atayim kimseye vermez o zaman korkar. Böyle videolar izledigi zaman ödü kopuyor
Korkmuyor demekki ne bileyim küçücük cocuga nazar deger diye düşünmüyor ama evde otururken bana ayy esneyip duruyorum bana nazar degiyo dur kendimi okuyayim Allah Allah ne oldu bana deyip durdu bir kac gün boyunca
En son dayanamayip dedim ki sana kimin nazari degecek evden çıktığın mi var tüm gun evde oturuyosun insan görmüyorsun sana nasil nazar degebilir beni kastediyosan o başka tabi dedim neye uğradığını şaşırdı ahahah
annen yapınca daha çok sinirleniyorsun aslındaHahahaha bunu kaynanan yapsa cinnet sebebi
İyi sevindim. O zaman genel olarak hamilelik dolayısıyladır. Bir sonraki gittiğinde doktora sorarsın, eminim normal der.Göz kuruluğu önceden yaşamıştım batma oluyordu bu öyle değil bulanıklık gibi.tansiyonu bakıyorum hergun artık son trimester diye 9-6 hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?