2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnsan içinden sevemiyor mu nedir bu internette şov yapma aşkı anlamıyorum ben valla seven insan paylaşsın ama ben hamileyim diye kendimi bile paylaşmıyorum karnımdaki bebeğimi düşünerek ne bileyim isteyen paylaşsın kesinlikle elestirmiyorum yeter ki benim çocuğumu paylasmasinlar uyaracagim en kisa zamanda internette resimleri olsun istemiyorum diye

Evet orası öyle senin kendi çocuğun paylaşmak isteyen doğursun kendisi paylaşsın o zaman. Bide lohusa kafası tam korumacı zaman oluyor.

Çok şanslısınız baayaaan maşallahhh

Ne riskleri varmış balım
Ben ikna oldum desem de aklım normale kayıyor arada istemsiz nasıl ikna ettiler seni?

De

Devlet hastanesi izin verir mi ki acaba?
Fark etmez, sağlık ocağı da veriyor rapor ama şöyle bir şey var parça parça alacaksın. Yani 40 gün birden hiç bir yer vermez. Biraz role girmem gerek midem bu aralar çok kötü çalışmama engel oluyor vs vs diye sürekli doktordan doktora gidebilirsin veriyorlar zaten gebelik olduğu için

De

Devlet hastanesi izin verir mi ki acaba?
Normalde nerde takiplisiniz devlette belkı sorun cıkarırlar iyi anlayuslı doktor zor gibi ama özelde veriliyor dıe biliyorum olmadı aile hekiminden 10 gunlük rapor alın araya ızin tekrar 10 gün rapor biraz zaman kazanırsınız.

Doktoruna çok zorlandığını psikolojinin bozulduğunu vs söylesen heyet almana yardımcı olmaz mı? Devlette mi takiplisin?
Evet devlete gidiyorum en başından beri. Sabit bir doktorum yok aslında. Ancak bu rapor hakkımı kullandığımda doğum iznimden gitmez mi. Diyelim 40 gün aldım. 32 den sonraya denk geliyor bir kısmı, bu kısım doğum sonrası izninden düşmez mi?

İşin kötü yanı aile hekimim de istifa etmiş. Doktorum yok

İşin kötü yanı aile hekimim de istifa etmiş. Doktorum yok
Herhangi dahiliye doktoru veya başka aile hekimi de verir, zaten 40 gün birden alamazsın. Ben öyle yaptım hep parça parça aldım bir kaç gün daha çalışacağım ondan sonra izne ayrılıyorum. En azından benim gibi biraz rahat edip biraz çalışıp idare edebilirsin. Ben bir hafta çalıştım bir hafta rapor aldım öyle geçirdim şu son ayı

40 günü tek seferde alamazsın zaten canım 32 ye kadar al raporunu. 32 den sonra rapor yada yıllık izin alabiliyorsun ama o günleri doğum sonuna aktarmıyorlar o yüzden bir anlamı kalmıyor. Ama 32 ye kadar kullan

Emoji koyup paylaşmak nedir cidden abi ya çok gülüyorum o hallere dhdhdhhd
Bende kızım da elini paylaşmıştım.
Çok yakın biri ise çocuğun elini atıyorum aramıza hoşgeldin diyorum mesela.
İyiki oğlumu kullanıyor musun geri alayım demiyor djdjjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…