- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.181
Doktoruna çok zorlandığını psikolojinin bozulduğunu vs söylesen heyet almana yardımcı olmaz mı? Devlette mi takiplisin?Haklısın aslında ama idare kötü, öğrenci veli profili kötü. Elimde sihirli değnek varmış gibi davranıyorlar
İnsan içinden sevemiyor mu nedir bu internette şov yapma aşkı anlamıyorum ben vallaBebeğim elini ayağını paylaşsalar neyse hani yada emoji koyuyorlar -ki bana çok saçma geliyor emoji koymak- ama direk yüzünü paylaşmak hiç mantıklı değil. Zaten yenidoğanında paylaşılacak bi güzelliği olmuyor
Evet orası öyle senin kendi çocuğun paylaşmak isteyen doğursun kendisi paylaşsın o zaman. Bide lohusa kafası tam korumacı zaman oluyor.İnsan içinden sevemiyor mu nedir bu internette şov yapma aşkı anlamıyorum ben vallaseven insan paylaşsın ama ben hamileyim diye kendimi bile paylaşmıyorum karnımdaki bebeğimi düşünerek ne bileyim isteyen paylaşsın kesinlikle elestirmiyorum yeter ki benim çocuğumu paylasmasinlar uyaracagim en kisa zamanda internette resimleri olsun istemiyorum diye
Eve geçince uyucam canımBol bol dinlen yemek az az ye insanı çok etkiliyor yani 75lik yapsa tek seferde kurtulacaksın da ne diyim ben sonuçlar çıkana kadar uyumuştum
Çok şanslısınız baayaaan maşallahhhBen beş sene önce gittim lazere kalanlari hep jiletle aldım hicbisey de olmadıeger artarsa dogumdan bir kac ay sonra iki üç seans daha giderim olur biter ben bu saatten sonra mümkün degil agda yapamam hicbiyerime. Kolumda kalanlari bile jiletliyorum onlar bile kalinlasmadi senelerdir
Okul ortamını bilmediğim için birşey diyemeyeceğim ama senin rapor Alman şart benceHaklısın aslında ama idare kötü, öğrenci veli profili kötü. Elimde sihirli değnek varmış gibi davranıyorlar
Ne riskleri varmış balımKızlar Çıktım az önce
Herşey yolunda gözüküyor su sınırda çıktı ama şuanda sorun yokmuş
Boy 40 kilo 1541 olmuş maşallah haftayla uyumlu gidiyor
Zeynep kamil hastanesini deneyeceğim demiştim size daha önce oraya geldim
Ne sıra beklerken sorun yaşadım ne doktorla
Doktor çok iyiydi ne sorduysam detaylı şekilde izah etti başka sorularım olup olmadığını da sordu Güler yüzlüydü kendisinide asistanı da hatta öyle konuşmaya daldık ki asistan ultrason a bakarken biz doktorla sohbet ediyorduk
Sezeryan sonrası normal Doğumu kesinlikle yapmamamı söyledi riskleri çok büyükmüş detaylıca anlattı ben beni gerçekten vazgeçirdi
Of ben sarışın olduğum için lazer hiç bir işe yaramıyor yaÇok şanslısınız baayaaan maşallahhh
Fark etmez, sağlık ocağı da veriyor rapor ama şöyle bir şey var parça parça alacaksın. Yani 40 gün birden hiç bir yer vermez. Biraz role girmem gerek midem bu aralar çok kötü çalışmama engel oluyor vs vs diye sürekli doktordan doktora gidebilirsin veriyorlar zaten gebelik olduğu içinDe
Devlet hastanesi izin verir mi ki acaba?
Normalde nerde takiplisiniz devlette belkı sorun cıkarırlar iyi anlayuslı doktor zor gibi ama özelde veriliyor dıe biliyorum olmadı aile hekiminden 10 gunlük rapor alın araya ızin tekrar 10 gün rapor biraz zaman kazanırsınız.De
Devlet hastanesi izin verir mi ki acaba?
Doğum izni bitince yeni yıla geçmiş olacaz canımRapor hakkımız 40 gün. Onun da 35 ini doğum izni bitince alırım diye düşünüyorum. Elim kolum bağlı gerçekten. Çok kızgınım düzene
Evet devlete gidiyorum en başından beri. Sabit bir doktorum yok aslında. Ancak bu rapor hakkımı kullandığımda doğum iznimden gitmez mi. Diyelim 40 gün aldım. 32 den sonraya denk geliyor bir kısmı, bu kısım doğum sonrası izninden düşmez mi?Doktoruna çok zorlandığını psikolojinin bozulduğunu vs söylesen heyet almana yardımcı olmaz mı? Devlette mi takiplisin?
İşin kötü yanı aile hekimim de istifa etmiş. Doktorum yokFark etmez, sağlık ocağı da veriyor rapor ama şöyle bir şey var parça parça alacaksın. Yani 40 gün birden hiç bir yer vermez. Biraz role girmem gerek midem bu aralar çok kötü çalışmama engel oluyor vs vs diye sürekli doktordan doktora gidebilirsin veriyorlar zaten gebelik olduğu için
Herhangi dahiliye doktoru veya başka aile hekimi de verir, zaten 40 gün birden alamazsın. Ben öyle yaptım hep parça parça aldım bir kaç gün daha çalışacağım ondan sonra izne ayrılıyorum. En azından benim gibi biraz rahat edip biraz çalışıp idare edebilirsin. Ben bir hafta çalıştım bir hafta rapor aldım öyle geçirdim şu son ayıİşin kötü yanı aile hekimim de istifa etmiş. Doktorum yok
40 günü tek seferde alamazsın zaten canım 32 ye kadar al raporunu. 32 den sonra rapor yada yıllık izin alabiliyorsun ama o günleri doğum sonuna aktarmıyorlar o yüzden bir anlamı kalmıyor. Ama 32 ye kadar kullanEvet devlete gidiyorum en başından beri. Sabit bir doktorum yok aslında. Ancak bu rapor hakkımı kullandığımda doğum iznimden gitmez mi. Diyelim 40 gün aldım. 32 den sonraya denk geliyor bir kısmı, bu kısım doğum sonrası izninden düşmez mi?
Kac haftasınız.Kızlar gene nst girdim sancı var serum sonrası gene nst giricem dua edin miniklerim sabırsızlık etmesin çok ufaklar daha
31 deyizKac haftasınız.
Bılıosunuz bende böle bısey yasadım serum verdiler bıkac kez nst derken bir hafta kaldım sonra endol verdiler bir hafta sonra 1 gun kullandım. Serum iyi gelebılır sancının boyutu normal olabılır sakince bekleyin.31 deyiz
Emoji koyup paylaşmak nedir cidden abi yaBebeğim elini ayağını paylaşsalar neyse hani yada emoji koyuyorlar -ki bana çok saçma geliyor emoji koymak- ama direk yüzünü paylaşmak hiç mantıklı değil. Zaten yenidoğanında paylaşılacak bi güzelliği olmuyor
İyiki oğlumu kullanıyor musun geri alayım demiyor djdjjdannen yapınca daha çok sinirleniyorsun aslındanedense ikisi de bana gelince hep bir benden götürme meyilindeler annemden farklı olarak kaynanam bana bir şey alırken alıyo allah için hesaplamıyo 3ü 5i ama annem aşırı hesapçı onun yanında batmıyor bana kaynanamın götürüşleri kaynanam sen kullanmıyorsun ayağına tüm bohçamı aldı götürdü neredeyse 2 ay önce babaannemin cenazesinde iğne oyalı bir başörtüm vardı buna uygun eteğim var diye üstümden aldı götürdü en son geçen hafta gitmeden geldi evde gezdi şunları kullanmıyosun bana ver bunları beğendim bana ver diye bi koli doldurdu 3 tane hiç kullanılmamış battaniyemi baza altında buldu onları götürdü dün aramış diyor ki kullanmadığın nevresim de var mı yolla, dedim kullanmadığım yok ama sen beğen bana at ben sana alayım birkaç takım, kocamda yanımdaydı dedi ki anne sen evden beğendiklerini söyle ben sana toplu yollayayım böyle parça parça götürürken zorlanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?