2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Emoji koyup paylaşmak nedir cidden abi ya çok gülüyorum o hallere dhdhdhhd
Bende kızım da elini paylaşmıştım.
Çok yakın biri ise çocuğun elini atıyorum aramıza hoşgeldin diyorum mesela.
Arkadaşım kendi çocuğunu emoji koyarak paylaşmıştı bende demiştim ki çocuğun tek bacağı ve bezi görünüyor niye böyle paylaştın dhbhhhs kendi yeğenimin elini paylaşmıştım instagramda. Kendi bebeğimi de öyle paylaşırım büyük ihtimalle

Ne riskleri varmış balım
Ben ikna oldum desem de aklım normale kayıyor arada istemsiz nasıl ikna ettiler seni?
Bir uzman bulursam anca o zaman yaptırırım benim hastanede erkek yapıyor bide Ataşehir avicenna da var kadın. Gitmek görüşmek lazım
Doktor dedi ki bedenin normal bir kere doğurup sonra sezeryan olsaydı risk yoktu
Bedenin normal Doğumu kaldırır mı iç dikişlerin nasıl bilmiyoruz
Yaparız yapılır ama seni ve bebeğini kaybedebiliriz kanamadan dikişler patlarsa kanamadan gider imişim
Mesela dedi gece hafta sonu veya tatil olan bir gümden sancılandın geldin
Koca hastanede hi tane uzman doktor oluyor
Aksi bir durumda dağa acil müdehale edecek doktor olmazsa iş daha kötüleşir
Gibi gibi şeyler
Ama özellikle bedenim üzerinde durdu rahim daha hiç açılma yaşamadığı ve o kısımda dikiş olduğu için rahim kasılmaları olurken taht bir açılma olmazda dikişler zorlanırsa yırtılma olurmuş

Of ben sarışın olduğum için lazer hiç bir işe yaramıyor ya seanslara gittim geldim sadece canımı acıttı hiç bi işe yaramadı
Aha Ablam 2 benim üncü seansta azalmaya başlıyor evdeki bile azaltıyor da yapacak insan yok

Geçen bir yerde okudum. Kadına normal doğum olur demişler. Kadının sancısıyla dikişleri patlamış. Hem normal doğum sancısı çekip normal doğurmuş bide üstüne tekrar sezaryen dikişi atılmış. İkisini de aynı anda yaşadığı için çok zorlanmış

Kac porsiyon meyve yiosun gunde? Ve saat kacta?
Toxoplazma sordum
Bu haftalarda sıkıntı olmaz dedi
Boğaz ağrısı sordum
Pestil ve ıhlamur dedi
Adaçayı kesinlikle yasak sakın içme dedi
Ateşin olmadığı süreçte antibiyotik alma dedi
Antbiyotik her ateste icilmezki ne alaka. Viral enkf da ates yapar
Ayy çok şükür valla Allah bir yandan başka dert veriyor bir yandan iyi haber
Hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
Amin kuzum walla hepinize okdr dua ediyorum ki
Ya ben okurken cok denk geldim sonra dr olan kankime sordum nie ssvd yapmiosun die. Dikis patlama riski varmis kac yil gecsede
Allahin sapigi pis insan komplexli
Ne riskleri varmış balım
Ben ikna oldum desem de aklım normale kayıyor arada istemsiz nasıl ikna ettiler seni?
Sen asla yapma 2sezeeyan var. Cok riskli

Kızlar sonuçlarımı değerlendirir misiniz? Normal aralıkta görünüyor ama bana yine de sınıra çok yakın gibi geldi.

Eklentiler

• A8CA5A76-947E-4633-8C59-7A808E4D20A0.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim benimle ilgilenen ebe yoktu başka bir ebeye sordum, kadın doğum doktorum buraya yönlendirdi d vitamini ve demiri burdan temin edebiliyormuşuz sanırım dedim hemen gittik d vitamini verdi demir de verecekti o var şuan elimde bitince gelirim dedim aldım giriş falan da yaptırmadım aile hekimine direkt ebenin yanına çıktım yani

Serum boş Serum cnm içine bisid koymamışlar blki yatırır bilmiyorum ama dün konusulmustu daha öncede blki soranlar olmuştur ya bnm iki üç gündür adet olucak gibi bel kasik agrim vardı aslında ilk kndini bu şekilde belli ediyormuş bnde açıkçası hep rahim büyüyor doğuma hazırlanıyor diye pek umursamadım

Şimdi sorum şu salak gibi orda sormak aklıma gelmedi tabi ki bu damlayı direkt ağzımızın içine mi damlatcaz biz bi de aç tok farkediyor mu ? Damla şeklinde kullanan arkadaşlarım sizi dinliyorum

Allahtan minyon tipli kızdım da 14-15 yaşında beni ilkokullu sanıyorlardı hahshs bak yeni bir şükretme sebebi buldum kendime

Ya ben okurken cok denk geldim sonra dr olan kankime sordum nie ssvd yapmiosun die. Dikis patlama riski varmis kac yil gecsede
İşte benimde baya baya gözüm korktu vazgeçtim enn oluru epidural isterim

Aaaaa sende yani seni pis gelin seni tabi ki nazar değecek onlar çıtı pıtı ama bi bebeğe kim niye nazar etsin tiksinir insanlar minicik eller minicik ayaklar minicik kafa burun bilmem ne, ne kadar igrenc kimin nazarı degsin o bebeklere

Senden görüp aldım bunu bayıldımmmm.

(Sabah mesaj attım ama birikmiş yedi yüz elli milyon sayfa mesajı okuyorum. Her gün okuyorum ama yetiştiremiyorum )
Owli aşkına o kadar bütçe ayırmaya hiç gerek yok cidden.
Bu fiyata çok tatlı çok kullanışlı peluşu cidden yumuşak kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…