- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.201
Durdururlar bebeğim açılma var mı baktılar mı?Kızlar gene nst girdim sancı var serum sonrası gene nst giricem dua edin miniklerim sabırsızlık etmesin çok ufaklar daha
Arkadaşım kendi çocuğunu emoji koyarak paylaşmıştı bende demiştim ki çocuğun tek bacağı ve bezi görünüyor niye böyle paylaştın dhbhhhsEmoji koyup paylaşmak nedir cidden abi yaçok gülüyorum o hallere dhdhdhhd
Bende kızım da elini paylaşmıştım.
Çok yakın biri ise çocuğun elini atıyorum aramıza hoşgeldin diyorum mesela.
Bir uzman bulursam anca o zaman yaptırırım benim hastanede erkek yapıyor bide Ataşehir avicenna da var kadın. Gitmek görüşmek lazımNe riskleri varmış balım
Ben ikna oldum desem de aklım normale kayıyor arada istemsiz nasıl ikna ettiler seni?
Aha Ablam 2Of ben sarışın olduğum için lazer hiç bir işe yaramıyor yaseanslara gittim geldim sadece canımı acıttı hiç bi işe yaramadı
Geçen bir yerde okudum. Kadına normal doğum olur demişler. Kadının sancısıyla dikişleri patlamış. Hem normal doğum sancısı çekip normal doğurmuş bide üstüne tekrar sezaryen dikişi atılmış. İkisini de aynı anda yaşadığı için çok zorlanmışBir uzman bulursam anca o zaman yaptırırım benim hastanede erkek yapıyor bide Ataşehir avicenna da var kadın. Gitmek görüşmek lazım
Doktor dedi ki bedenin normal bir kere doğurup sonra sezeryan olsaydı risk yoktu
Bedenin normal Doğumu kaldırır mı iç dikişlerin nasıl bilmiyoruz
Yaparız yapılır ama seni ve bebeğini kaybedebiliriz kanamadan dikişler patlarsa kanamadan gider imişim
Mesela dedi gece hafta sonu veya tatil olan bir gümden sancılandın geldin
Koca hastanede hi tane uzman doktor oluyor
Aksi bir durumda dağa acil müdehale edecek doktor olmazsa iş daha kötüleşir
Gibi gibi şeyler
Ama özellikle bedenim üzerinde durdu rahim daha hiç açılma yaşamadığı ve o kısımda dikiş olduğu için rahim kasılmaları olurken taht bir açılma olmazda dikişler zorlanırsa yırtılma olurmuş
Kac porsiyon meyve yiosun gunde? Ve saat kacta?Arkadaşlar günaydın. Ya çok moralim bozuk ya sabah uyanıyorum rutin hep aynı bi wc peşine açlık şekeri ölçümü. Ya deliricem gerçekten 114 çıktı ya. Açlığım. Dün 88 çıkıp ne yapmış olabilirim de şimdi 114 çıkıyor aklım almıyor. Diyetin dışına kırıntı dahi çıkmıyorum. Nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam. Sırf sadece sabah açlığı için insülin kullanmak istemiyorum. Güne nasıl başladım ya
Antbiyotik her ateste icilmezki ne alaka. Viral enkf da ates yaparToxoplazma sordum
Bu haftalarda sıkıntı olmaz dedi
Boğaz ağrısı sordum
Pestil ve ıhlamur dedi
Adaçayı kesinlikle yasak sakın içme dedi
Ateşin olmadığı süreçte antibiyotik alma dedi
Amin kuzum walla hepinize okdr dua ediyorum kiAyy çok şükür valla Allah bir yandan başka dert veriyor bir yandan iyi haber
Hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
Ya ben okurken cok denk geldim sonra dr olan kankime sordum nie ssvd yapmiosun die. Dikis patlama riski varmis kac yil gecsedeKızlar Çıktım az önce
Herşey yolunda gözüküyor su sınırda çıktı ama şuanda sorun yokmuş
Boy 40 kilo 1541 olmuş maşallah haftayla uyumlu gidiyor
Zeynep kamil hastanesini deneyeceğim demiştim size daha önce oraya geldim
Ne sıra beklerken sorun yaşadım ne doktorla
Doktor çok iyiydi ne sorduysam detaylı şekilde izah etti başka sorularım olup olmadığını da sordu Güler yüzlüydü kendisinide asistanı da hatta öyle konuşmaya daldık ki asistan ultrason a bakarken biz doktorla sohbet ediyorduk
Sezeryan sonrası normal Doğumu kesinlikle yapmamamı söyledi riskleri çok büyükmüş detaylıca anlattı ben beni gerçekten vazgeçirdi
Allahin sapigi pis insan komplexlikız ben de bi dedikodu söyleyim izledikten sonra öğrendim bu adnan eskiden Ankara’da pavyonlara çok gidermiş orda aynı kedicikler gibi bi kıza tutulmuş şarışın, büyük ölçülü falan kız buna asla yüz vermemiş ama pavyonda çalıştığı içinde hep Ankara havası oynamış ama parasını alıp alıp gitmiş. Bu ona takık olduğu için bütün kızları ona benzetip bi nevi tatmin yaşıyormuş. O Ankara havası çalıp oynaması falanda hep ondanmış.
Sen asla yapma 2sezeeyan var. Cok riskliNe riskleri varmış balım
Ben ikna oldum desem de aklım normale kayıyor arada istemsiz nasıl ikna ettiler seni?
Benim de hemen almam llazim en kalın içinAmiiiinYavrum nerde o belgesel
Weet profesyonel aldım normal değil kalın tüyler için olanı
Ne yesek
Ben eşime devrettim o işleriBenim de hemen almam llazim en kalın için
Serum boş Serum cnm içine bisid koymamışlar blki yatırır bilmiyorum ama dün konusulmustu daha öncede blki soranlar olmuştur ya bnm iki üç gündür adet olucak gibi bel kasik agrim vardı aslında ilk kndini bu şekilde belli ediyormuş bnde açıkçası hep rahim büyüyor doğuma hazırlanıyor diye pek umursamadımBılıosunuz bende böle bısey yasadım serum verdiler bıkac kez nst derken bir hafta kaldım sonra endol verdiler bir hafta sonra 1 gun kullandım. Serum iyi gelebılır sancının boyutu normal olabılır sakince bekleyin.
Bakmadı cnm hiç nst çekindim kaç defaDurdururlar bebeğim açılma var mı baktılar mı?
Allahtan minyon tipli kızdım da 14-15 yaşında beni ilkokullu sanıyorlardı hahshskız ben de bi dedikodu söyleyim izledikten sonra öğrendim bu adnan eskiden Ankara’da pavyonlara çok gidermiş orda aynı kedicikler gibi bi kıza tutulmuş şarışın, büyük ölçülü falan kız buna asla yüz vermemiş ama pavyonda çalıştığı içinde hep Ankara havası oynamış ama parasını alıp alıp gitmiş. Bu ona takık olduğu için bütün kızları ona benzetip bi nevi tatmin yaşıyormuş. O Ankara havası çalıp oynaması falanda hep ondanmış.
Geçen bir yerde okudum. Kadına normal doğum olur demişler. Kadının sancısıyla dikişleri patlamış. Hem normal doğum sancısı çekip normal doğurmuş bide üstüne tekrar sezaryen dikişi atılmış. İkisini de aynı anda yaşadığı için çok zorlanmış
İşte benimde baya baya gözüm korktu vazgeçtim enn oluru epidural isterimYa ben okurken cok denk geldim sonra dr olan kankime sordum nie ssvd yapmiosun die. Dikis patlama riski varmis kac yil gecsede
Umarım sonuçlar güzel çıkar da çektiğin eziyet bu kadar olur kuzumBitti canım annemdeyim şimdi sonuçları bekliyorum, biraz sarsıldım tabi.
Aaaaa sende yani seni pis gelin seni tabi ki nazar değecek onlar çıtı pıtıAy benim annem o kadınla basedemez bunu eşimin söylemesi lazım çünkü hiç laftan anlayan biri değil. Yanlış yaptığı biseyi soyluyosun diyor ki ben üç cocuk büyüttüm hicte bisey olmadı herşeye böyle cevap veriyor hiç takmıyor karsisinda konuşan insanı
Ben beş sene önce gittim lazere kalanlari hep jiletle aldım hicbisey de olmadıeger artarsa dogumdan bir kac ay sonra iki üç seans daha giderim olur biter ben bu saatten sonra mümkün degil agda yapamam hicbiyerime. Kolumda kalanlari bile jiletliyorum onlar bile kalinlasmadi senelerdir
kız nasıl 1 milyon izlenmiş ben şok influencer kayinpa yapmışlar ahahah yani insanların heyecanini anlıyorum ama saygı göstermek lazim kimse kimsenin cocugunu paylasma hakkına sahip değil. Cok isteyen bitane daha dogurup paylaşsın
Aynen bak bu çok mantıklı ben ucuklu bebek videolari bulup atayim kimseye vermez o zaman korkar. Böyle videolar izledigi zaman ödü kopuyor
Korkmuyor demekki ne bileyim küçücük cocuga nazar deger diye düşünmüyor ama evde otururken bana ayy esneyip duruyorum bana nazar degiyo dur kendimi okuyayim Allah Allah ne oldu bana deyip durdu bir kac gün boyunca
En son dayanamayip dedim ki sana kimin nazari degecek evden çıktığın mi var tüm gun evde oturuyosun insan görmüyorsun sana nasil nazar degebilir beni kastediyosan o başka tabi dedim neye uğradığını şaşırdı ahahah
Owli aşkına o kadar bütçe ayırmaya hiç gerek yok cidden.Senden görüp aldım bunubayıldımmmm.
(Sabah mesaj attım ama birikmiş yedi yüz elli milyon sayfa mesajı okuyorum. Her gün okuyorum ama yetiştiremiyorum)
Ne diyorlar peki doktorun ne dedi kuzumBakmadı cnm hiç nst çekindim kaç defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?