2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay tövbeler tövbesi, yok canım biz çıkalım evden direkt sen gel otur deseydin o ne öyle yazık kadına

Bende yeğenimi biricik hafsam diyip yüzüne emoji koymuştum.
Kankam herkese açık gönderiye Hafsa Nerede diye yorum yazmıştı

Evet 32’den sonra artık rapor kullanılmıyor. Yani onun yerine doğum iznine çıkman daha mantıklı, sayılmıyor çünkü. Sonraya aktaramıyorsun. Ama şu an gerçekten kötüysen bence doğum sonrasını düşünme. Ben serklajlıyım. Doktorum aslında çalışabilirsin dedi. Ama çok merdiven çıkıyorum günde 10 bin adım oluyor okulda dedim, tamam o zaman 32’ye kadar heyet verelim dedi. 37’ye kadar çalışmak mı istiyorsun? Şu an kaç haftadasın?

Cok tesekkur ederim canm bugun cok sukur biraz daha iyi oksurugum

Bende o yüzden gittim 10 dk nst bagladı sonuçlara gelince baktı magnezyumu 2 kere iç günde dedi şuan çok şaşırdım insallah bi sorun olmaz

K Kaskade hastanedeyim gece doktor çağırmak ücretsiz dedi asistan kızlar şok oldum✌
Sonrada muhasebeye teyit ettirin dedi
aa ben şok
Geçmiş olsun tatlım neyin var ilk olarak ?
Medipol dedi dimi bunu bizimkiler biraz ödeme almayı seviyor çözemedim bu işi

Önce serum, duruma göre sonra ılac veren de var nst de cıkan sonuca göre ılac ta veriliyor devlet bana bunu vermedi çıkısı yaptıktan sonra kendı ozelde takıp oldugum doktor verdi gunde 4 kez alıyorum 6 saatte bir, en son yapılabilecek bu sanırım belkı hıc gerek kalmaz bile. Ilaclar la son zamana kadar devam edenler de var. Acıklık kontrolu yapıldımı bana mübarekler kac kez yaptılar.
Hayırlı güzel haberler almak dileğiyle.

Şimdi sorum şu salak gibi orda sormak aklıma gelmedi tabi ki bu damlayı direkt ağzımızın içine mi damlatcaz biz bi de aç tok farkediyor mu ? Damla şeklinde kullanan arkadaşlarım sizi dinliyorum
Ekmege damlat ole at agzina. En sagliklisi o damlalarda

Ay tövbeler tövbesi, yok canım biz çıkalım evden direkt sen gel otur deseydin o ne öyle yazık kadına
ben böyle şeylere kızmıyorum ya, gülüyorum aksine. nolcak dünya malı için kalbini kırmam kimsenin. Allah bir verene bin veriyor. hele anneye babaya verdiğin sana katbekat fazlasıyla dönüyor.

Kızlar gene nst girdim sancı var serum sonrası gene nst giricem dua edin miniklerim sabırsızlık etmesin çok ufaklar daha
ay ben kaçırmışım Allahım vaktinde gelmelerini nasip etsin çok üzüldüm sakin ol dua et zikir çek canım

Ben çok gıcık olurum öyle olsa

İzinden düşüyor canım 32 den sonra

Şimdi sorum şu salak gibi orda sormak aklıma gelmedi tabi ki bu damlayı direkt ağzımızın içine mi damlatcaz biz bi de aç tok farkediyor mu ? Damla şeklinde kullanan arkadaşlarım sizi dinliyorum
Ben yediğim yemeğe damlatıp kullanıyorum canım

Şuan 28+3. Sağlık anlamında bir engelim yok açıkçası çalışmaya. Ama bir anda yapılan değişiklik vs çok canımı sıktı.

Of ben sarışın olduğum için lazer hiç bir işe yaramıyor ya seanslara gittim geldim sadece canımı acıttı hiç bi işe yaramadı
Aynen bende bide ben buz lazere gittim çok etkili değilmiş meğer boşyere gittim geldim hep çıktı yine hiç etkisi olmadı
Kızlar gene nst girdim sancı var serum sonrası gene nst giricem dua edin miniklerim sabırsızlık etmesin çok ufaklar daha
ay inşallah aksi bir durum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…