- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.221
Ay tövbeler tövbesi, yok canım biz çıkalım evden direkt sen gel otur deseydin o ne öyle yazık kadınaannen yapınca daha çok sinirleniyorsun aslındanedense ikisi de bana gelince hep bir benden götürme meyilindeler annemden farklı olarak kaynanam bana bir şey alırken alıyo allah için hesaplamıyo 3ü 5i ama annem aşırı hesapçı onun yanında batmıyor bana kaynanamın götürüşleri kaynanam sen kullanmıyorsun ayağına tüm bohçamı aldı götürdü neredeyse 2 ay önce babaannemin cenazesinde iğne oyalı bir başörtüm vardı buna uygun eteğim var diye üstümden aldı götürdü en son geçen hafta gitmeden geldi evde gezdi şunları kullanmıyosun bana ver bunları beğendim bana ver diye bi koli doldurdu 3 tane hiç kullanılmamış battaniyemi baza altında buldu onları götürdü dün aramış diyor ki kullanmadığın nevresim de var mı yolla, dedim kullanmadığım yok ama sen beğen bana at ben sana alayım birkaç takım, kocamda yanımdaydı dedi ki anne sen evden beğendiklerini söyle ben sana toplu yollayayım böyle parça parça götürürken zorlanıyosun
Bende yeğenimi biricik hafsam diyip yüzüne emoji koymuştum.Arkadaşım kendi çocuğunu emoji koyarak paylaşmıştı bende demiştim ki çocuğun tek bacağı ve bezi görünüyor niye böyle paylaştın dhbhhhskendi yeğenimin elini paylaşmıştım instagramda. Kendi bebeğimi de öyle paylaşırım büyük ihtimalle
Evet 32’den sonra artık rapor kullanılmıyor. Yani onun yerine doğum iznine çıkman daha mantıklı, sayılmıyor çünkü. Sonraya aktaramıyorsun. Ama şu an gerçekten kötüysen bence doğum sonrasını düşünme. Ben serklajlıyım. Doktorum aslında çalışabilirsin dedi. Ama çok merdiven çıkıyorum günde 10 bin adım oluyor okulda dedim, tamam o zaman 32’ye kadar heyet verelim dedi. 37’ye kadar çalışmak mı istiyorsun? Şu an kaç haftadasın?Evet devlete gidiyorum en başından beri. Sabit bir doktorum yok aslında. Ancak bu rapor hakkımı kullandığımda doğum iznimden gitmez mi. Diyelim 40 gün aldım. 32 den sonraya denk geliyor bir kısmı, bu kısım doğum sonrası izninden düşmez mi?
Cok tesekkur ederim canm bugun cok sukur biraz daha iyi oksurugumGeçmiş olsun canim iyice ilerlemeden doktora görün bence ciğerlerine inmesin öksürük en azından. Hamilelikte güvenli ilaclar var penisilin grubu antibiyotik kullanilabiliyor gerek görürse yazar gormezse yazmaz doktorun ama sen mutlaka git hafif bi grip olsa ilaca gerek olmaz ama öksürük var diyosun ilerlememesi lazım. Benimki ilerlemisti öksürürken aşırı kasilmam ve karin agrim oluyordu doktora gittigimde nefes darligi baslamis niye bu kadar gec geldin bide hamilesin diye kızmıştı
Bende o yüzden gittim 10 dk nst bagladı sonuçlara gelince baktı magnezyumu 2 kere iç günde dedi şuan çok şaşırdımSerum boş Serum cnm içine bisid koymamışlar blki yatırır bilmiyorum ama dün konusulmustu daha öncede blki soranlar olmuştur ya bnm iki üç gündür adet olucak gibi bel kasik agrim vardı aslında ilk kndini bu şekilde belli ediyormuş bnde açıkçası hep rahim büyüyor doğuma hazırlanıyor diye pek umursamadım
Önce serum, duruma göre sonra ılac veren de var nst de cıkan sonuca göre ılac ta veriliyor devlet bana bunu vermedi çıkısı yaptıktan sonra kendı ozelde takıp oldugum doktor verdi gunde 4 kez alıyorum 6 saatte bir, en son yapılabilecek bu sanırım belkı hıc gerek kalmaz bile. Ilaclar la son zamana kadar devam edenler de var. Acıklık kontrolu yapıldımı bana mübarekler kac kez yaptılar.Serum boş Serum cnm içine bisid koymamışlar blki yatırır bilmiyorum ama dün konusulmustu daha öncede blki soranlar olmuştur ya bnm iki üç gündür adet olucak gibi bel kasik agrim vardı aslında ilk kndini bu şekilde belli ediyormuş bnde açıkçası hep rahim büyüyor doğuma hazırlanıyor diye pek umursamadım
Ekmege damlat ole at agzina. En sagliklisi o damlalardaŞimdi sorum şu salak gibi orda sormak aklıma gelmedi tabi kibu damlayı direkt ağzımızın içine mi damlatcaz biz bi de aç tok farkediyor mu ? Damla şeklinde kullanan arkadaşlarım sizi dinliyorum
ben böyle şeylere kızmıyorum ya, gülüyorum aksine. nolcak dünya malı için kalbini kırmam kimsenin. Allah bir verene bin veriyor. hele anneye babaya verdiğin sana katbekat fazlasıyla dönüyor.Ay tövbeler tövbesi, yok canım biz çıkalım evden direkt sen gel otur deseydin o ne öyle yazık kadına
ay ben kaçırmışım Allahım vaktinde gelmelerini nasip etsin çok üzüldümKızlar gene nst girdim sancı var serum sonrası gene nst giricem dua edin miniklerim sabırsızlık etmesin çok ufaklar daha
Ben çok gıcık olurum öyle olsaannen yapınca daha çok sinirleniyorsun aslındanedense ikisi de bana gelince hep bir benden götürme meyilindeler annemden farklı olarak kaynanam bana bir şey alırken alıyo allah için hesaplamıyo 3ü 5i ama annem aşırı hesapçı onun yanında batmıyor bana kaynanamın götürüşleri kaynanam sen kullanmıyorsun ayağına tüm bohçamı aldı götürdü neredeyse 2 ay önce babaannemin cenazesinde iğne oyalı bir başörtüm vardı buna uygun eteğim var diye üstümden aldı götürdü en son geçen hafta gitmeden geldi evde gezdi şunları kullanmıyosun bana ver bunları beğendim bana ver diye bi koli doldurdu 3 tane hiç kullanılmamış battaniyemi baza altında buldu onları götürdü dün aramış diyor ki kullanmadığın nevresim de var mı yolla, dedim kullanmadığım yok ama sen beğen bana at ben sana alayım birkaç takım, kocamda yanımdaydı dedi ki anne sen evden beğendiklerini söyle ben sana toplu yollayayım böyle parça parça götürürken zorlanıyosun
İzinden düşüyor canım 32 den sonraEvet devlete gidiyorum en başından beri. Sabit bir doktorum yok aslında. Ancak bu rapor hakkımı kullandığımda doğum iznimden gitmez mi. Diyelim 40 gün aldım. 32 den sonraya denk geliyor bir kısmı, bu kısım doğum sonrası izninden düşmez mi?
Rabbim yardımcın olsun haber verKızlar gene nst girdim sancı var serum sonrası gene nst giricem dua edin miniklerim sabırsızlık etmesin çok ufaklar daha
Çük şükür canım, sen nasılsın, bebiş nasılCanım nasılsın nasıl gidiyor gebelik
Ben yediğim yemeğe damlatıp kullanıyorum canımŞimdi sorum şu salak gibi orda sormak aklıma gelmedi tabi kibu damlayı direkt ağzımızın içine mi damlatcaz biz bi de aç tok farkediyor mu ? Damla şeklinde kullanan arkadaşlarım sizi dinliyorum
Şuan 28+3. Sağlık anlamında bir engelim yok açıkçası çalışmaya. Ama bir anda yapılan değişiklik vs çok canımı sıktı.Evet 32’den sonra artık rapor kullanılmıyor. Yani onun yerine doğum iznine çıkman daha mantıklı, sayılmıyor çünkü. Sonraya aktaramıyorsun. Ama şu an gerçekten kötüysen bence doğum sonrasını düşünme. Ben serklajlıyım. Doktorum aslında çalışabilirsin dedi. Ama çok merdiven çıkıyorum günde 10 bin adım oluyor okulda dedim, tamam o zaman 32’ye kadar heyet verelim dedi. 37’ye kadar çalışmak mı istiyorsun? Şu an kaç haftadasın?
Aynen bendeOf ben sarışın olduğum için lazer hiç bir işe yaramıyor yaseanslara gittim geldim sadece canımı acıttı hiç bi işe yaramadı
ay inşallah aksi bir durum yokturKızlar gene nst girdim sancı var serum sonrası gene nst giricem dua edin miniklerim sabırsızlık etmesin çok ufaklar daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?