- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.241
Ben de cektim. Rabbim sifa versin. Zamaninda dogsun insallah bebislerBen çektim şifa olsun inşallah
Psikolojik olarak da iyi olman önemli. Ben 37’ye kadar çalıştım. Fiziksel olarak sıkıntım yoktu ama tansiyonum çıktı sinirden stresten. 3 gün sonra acil sezaryen oldum. Bi düşün bakalım hafta sonu. Kendini rahatlatabileceksen, iyi hissedeceksen, üzülmeyeceksen 37’ye kadar çalış tabi.Şuan 28+3. Sağlık anlamında bir engelim yok açıkçası çalışmaya. Ama bir anda yapılan değişiklik vs çok canımı sıktı.
Bakalım bir düşüneyim taşınayım. Teşekkür ederim önerilerin içinPsikolojik olarak da iyi olman önemli. Ben 37’ye kadar çalıştım. Fiziksel olarak sıkıntım yoktu ama tansiyonum çıktı sinirden stresten. 3 gün sonra acil sezaryen oldum. Bi düşün bakalım hafta sonu. Kendini rahatlatabileceksen, iyi hissedeceksen, üzülmeyeceksen 37’ye kadar çalış tabi.
Ben de çektim. Allah şifa versin.Ben de cektim. Rabbim sifa versin. Zamaninda dogsun insallah bebisler
Amazon’da ikincisine çok benzer olan 350 tl bi bak istersen canımKızlar bu iki mattan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?
Bana da doktor 32 den sonra yorulmak erken doğum riskini arttırır doğumu zorlaştırır dediBakalım bir düşüneyim taşınayım. Teşekkür ederim önerilerin için
Evet okumuştum ama benim gittiğim doktor da olabildiğince hareketli olmak iyidir doğumda zorlanmazsın demiştiBana da doktor 32 den sonra yorulmak erken doğum riskini arttırır doğumu zorlaştırır dedi
Kaç yıl geçmiş ki sezeryanın üstünden?Geçen bir yerde okudum. Kadına normal doğum olur demişler. Kadının sancısıyla dikişleri patlamış. Hem normal doğum sancısı çekip normal doğurmuş bide üstüne tekrar sezaryen dikişi atılmış. İkisini de aynı anda yaşadığı için çok zorlanmış
Tamam balım yaptırmam napayımKac porsiyon meyve yiosun gunde? Ve saat kacta?
Antbiyotik her ateste icilmezki ne alaka. Viral enkf da ates yapar
Amin kuzum walla hepinize okdr dua ediyorum ki
Ya ben okurken cok denk geldim sonra dr olan kankime sordum nie ssvd yapmiosun die. Dikis patlama riski varmis kac yil gecsede
Allahin sapigi pis insan komplexli
Sen asla yapma 2sezeeyan var. Cok riskli
Geçmiş olsun canım sancı kesici ilaç filan yazsalardı bariSerum boş Serum cnm içine bisid koymamışlar blki yatırır bilmiyorum ama dün konusulmustu daha öncede blki soranlar olmuştur ya bnm iki üç gündür adet olucak gibi bel kasik agrim vardı aslında ilk kndini bu şekilde belli ediyormuş bnde açıkçası hep rahim büyüyor doğuma hazırlanıyor diye pek umursamadım
Hayırlısı olsun balımİşte benimde baya baya gözüm korktu vazgeçtim enn oluru epidural isterim
Rutin muayene gidince kızlara sordum şaşırdımaa ben şok
Geçmiş olsun tatlım neyin var ilk olarak ?
Medipol dedi dimi bunu bizimkiler biraz ödeme almayı seviyor çözemedim bu işi
Nisa iken öyle değildi evden çağırtmak paralıydı şimdi değişmiş demekki Medipol e geçince fark almıyor. Mesela tüp bağlatma da ücretsiz normalde belki 25-30 bin belki ameliyatı ama doğumda bağlatırsan bedava.Bizim de öyle
Biz doğum ücretini sorduğumuzda doktorumuzun ismine gire hesaplamislardiKaç yıl geçmiş ki sezeryanın üstünden?
Tamam balım yaptırmam napayım
Geçmiş olsun canım sancı kesici ilaç filan yazsalardı bari
Hayırlısı olsun balım
Rutin muayene gidince kızlara sordum şaşırdım
Sende gidince muhasebeye sor bakalım ya da telefonla bence hepsi aynıdır
Gece doğum olur çağırırlar ise diye sordum ben
Belki de yatış yapıp sabah doktorun mesaiye gelmesini bekliyorlardır detayı bilmemedim
Nisa iken öyle değildi evden çağırtmak paralıydı şimdi değişmiş demekki Medipol e geçince fark almıyor. Mesela tüp bağlatma da ücretsiz normalde belki 25-30 bin belki ameliyatı ama doğumda bağlatırsan bedava.
Canım yeni okudum. Nasıl oldun? Sancın mı vardı da gittin rutinde mi çıktı?Kızlar gene nst girdim sancı var serum sonrası gene nst giricem dua edin miniklerim sabırsızlık etmesin çok ufaklar daha
Yaaaa çok tatlı bi görüntüHadi bismillah
Her doktor farklı mı ücret çıkıyorBiz doğum ücretini sorduğumuzda doktorumuzun ismine gire hesaplamislardi
Amiiin inşallahYaaaa çok tatlı bi görüntüRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Bu damlalardan d vit kullanan var mı? Geçen bi arkadaş zararlı dedi dvitBen yediğim yemeğe damlatıp kullanıyorum canım
Prof var 1 tane 4 tane de opr var sanırım o yüzden isme göre hesaplıyorlar doğumda ne zaman olursa kendi doktorun geliyor bir de 12. Haftada falan göbek bağını kesince göbek adı koyacam demiştiHer doktor farklı mı ücret çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?