2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
13 ekimde bim’e iş bankasının kitapları geliyor. Güzel mi bunlar? Fiyatıda iyi

Eklentiler

• IMG_0844.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 57
Şuan 28+3. Sağlık anlamında bir engelim yok açıkçası çalışmaya. Ama bir anda yapılan değişiklik vs çok canımı sıktı.
Psikolojik olarak da iyi olman önemli. Ben 37’ye kadar çalıştım. Fiziksel olarak sıkıntım yoktu ama tansiyonum çıktı sinirden stresten. 3 gün sonra acil sezaryen oldum. Bi düşün bakalım hafta sonu. Kendini rahatlatabileceksen, iyi hissedeceksen, üzülmeyeceksen 37’ye kadar çalış tabi.

Bakalım bir düşüneyim taşınayım. Teşekkür ederim önerilerin için

Bana da doktor 32 den sonra yorulmak erken doğum riskini arttırır doğumu zorlaştırır dedi
Evet okumuştum ama benim gittiğim doktor da olabildiğince hareketli olmak iyidir doğumda zorlanmazsın demişti doktorlar da orta noktada buluşamıyor niyeyse djdjkf

Kaç yıl geçmiş ki sezeryanın üstünden?
Tamam balım yaptırmam napayım
Geçmiş olsun canım sancı kesici ilaç filan yazsalardı bari
İşte benimde baya baya gözüm korktu vazgeçtim enn oluru epidural isterim
Hayırlısı olsun balım
aa ben şok
Geçmiş olsun tatlım neyin var ilk olarak ?
Medipol dedi dimi bunu bizimkiler biraz ödeme almayı seviyor çözemedim bu işi
Rutin muayene gidince kızlara sordum şaşırdım
Sende gidince muhasebeye sor bakalım ya da telefonla bence hepsi aynıdır
Gece doğum olur çağırırlar ise diye sordum ben
Belki de yatış yapıp sabah doktorun mesaiye gelmesini bekliyorlardır detayı bilmemedim
Nisa iken öyle değildi evden çağırtmak paralıydı şimdi değişmiş demekki Medipol e geçince fark almıyor. Mesela tüp bağlatma da ücretsiz normalde belki 25-30 bin belki ameliyatı ama doğumda bağlatırsan bedava.

Hahahah

Biz doğum ücretini sorduğumuzda doktorumuzun ismine gire hesaplamislardi

Her doktor farklı mı ücret çıkıyor
Prof var 1 tane 4 tane de opr var sanırım o yüzden isme göre hesaplıyorlar doğumda ne zaman olursa kendi doktorun geliyor bir de 12. Haftada falan göbek bağını kesince göbek adı koyacam demişti demek ki doğumda orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…