2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar şimdi benim 29 hafta bitiyor 32 de kendi doktoruma gideceğim ve muayene ücreti 3600 dedi bugün ki randevuda , doğum paketi de 40.000-55.000 arası gerçekleşiyor. Ben doktorumdan memnunum, zaten tüp bebek , ev mevzusu falanda var yani masraf çok. Ve kötü haber eşim işten çıkartıldı.
Şimdi aşırı moralim bozuk onun da bozuk diye. Ve ne yapsam bilemiyorum. Hastahane gerçekten pahalı özel sağlık sigortası da yok offff dua edin lütfen ve belki biraz akıl biraz moral….. kaç gündür içim içimi yiyor

Allah yardımcınız olsun standartlara göre pahalı bir klinik sanırım orası

ben böyle şeylere kızmıyorum ya, gülüyorum aksine. nolcak dünya malı için kalbini kırmam kimsenin. Allah bir verene bin veriyor. hele anneye babaya verdiğin sana katbekat fazlasıyla dönüyor.
Helal olsun valla tü maşallah sana biz eşimle zarla zorla aldığımızdan bi de hiç sagolsunlar onlardan zırnık çöp görmedigimizden sanırım depreşiyorum ben bi şey beklediklerinde

Bu damlalardan d vit kullanan var mı? Geçen bi arkadaş zararlı dedi dvit
D vüt damla zararlı değil aksine kesinlikle kullanılması gereken bişey, kullanılmadığı zaman doğum sonrası annede kemik ağrıları oluyor. Ben 16.haftadan beri kullanıyordum geçen gün monovit d başladı doktor. İhmal etme onu zararlı olur mu hiç

Çok üzüldüm canım inşallah eşiniz bir an önce yeni iş bulur. Hastanenizde gerçekten çok pahalıymış. Allah yardımcınız olsun

Ciddi mana da ücretleri ucukmus daha uygun iyi bir doktor bulsan inşallah eşine de iş kapilari açılır

Helal olsun valla tü maşallah sana biz eşimle zarla zorla aldığımızdan bi de hiç sagolsunlar onlardan zırnık çöp görmedigimizden sanırım depreşiyorum ben bi şey beklediklerinde
hiçbir şey görmesem ben de sinirlenirdim haklısın. kendi annem o kadar cimri ki ben de onun cimriliği ters etki yaptı aşırı cömertim. annemin iki gün peş peşe iyiyim dediğine şahit olmamıştır kimse. anneme diyorum ki cimrinin yemeğinde hastalık varmış cömertinkinde şifa, sen kendi yaptığını yeme o yüzden iyileşemiyosun

13 ekimde bim’e iş bankasının kitapları geliyor. Güzel mi bunlar? Fiyatıda iyi
İçeriğini bilmiyorum ama kendim kitap seçerken şiir gibi uyumlu cümlelerin kullanıldığı kitapları tercih ediyorum bunlarda iş bankasının iyi olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…