- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.261
D vit bebege bile kullanılıyor doğduktan sonra. 16. Haftadan beri sürekli kullanıyorum benBu damlalardan d vit kullanan var mı? Geçen bi arkadaş zararlı dedi dvit
Ben de okudum inşallah şifa olurKızlar gene nst girdim sancı var serum sonrası gene nst giricem dua edin miniklerim sabırsızlık etmesin çok ufaklar daha
Benimde nerdeyse şişe bitti yeni duydum neyse artık bişey olsa yazmazlardı.D vit bebege bile kullanılıyor doğduktan sonra. 16. Haftadan beri sürekli kullanıyorum ben
Allah yardımcınız olsun standartlara göre pahalı bir klinik sanırım orasıKızlar şimdi benim 29 hafta bitiyor 32 de kendi doktoruma gideceğim ve muayene ücreti 3600 dedi bugün ki randevuda , doğum paketi de 40.000-55.000 arası gerçekleşiyor. Ben doktorumdan memnunum, zaten tüp bebek, ev mevzusu falanda var yani masraf çok. Ve kötü haber eşim işten çıkartıldı.
Şimdi aşırı moralim bozuk onun da bozuk diye. Ve ne yapsam bilemiyorum. Hastahane gerçekten pahalı özel sağlık sigortası da yokoffff dua edin lütfen ve belki biraz akıl biraz moral….. kaç gündür içim içimi yiyor
İnşallah güzel haberlerini alırız kasımdan önce herhangi bir doğum haberi almayızKızlar gene nst girdim sancı var serum sonrası gene nst giricem dua edin miniklerim sabırsızlık etmesin çok ufaklar daha
Teşekkür ediyorum kuzumEkmege damlat ole at agzina. En sagliklisi o damlalarda
Helal olsun valla tü maşallah sana biz eşimle zarla zorla aldığımızdan bi de hiç sagolsunlar onlardan zırnık çöp görmedigimizden sanırım depreşiyorum ben bi şey beklediklerindeben böyle şeylere kızmıyorum ya, gülüyorum aksine. nolcak dünya malı için kalbini kırmam kimsenin. Allah bir verene bin veriyor. hele anneye babaya verdiğin sana katbekat fazlasıyla dönüyor.
Tadı değişmiyor muBen yediğim yemeğe damlatıp kullanıyorum canım
Monovit bende ki damlanın ismi bebeklere de bundan veriyorlarmışBu damlalardan d vit kullanan var mı? Geçen bi arkadaş zararlı dedi dvit
İns kızlar Allah razı olsun gerckten rabbim ins hepimizin zamanında sağlıkla kucagimiza bebeklerimizi almayı nasip etsinİnşallah güzel haberlerini alırız kasımdan önce herhangi bir doğum haberi almayız
D vüt damla zararlı değil aksine kesinlikle kullanılması gereken bişey, kullanılmadığı zaman doğum sonrası annede kemik ağrıları oluyor. Ben 16.haftadan beri kullanıyordum geçen gün monovit d başladı doktor. İhmal etme onu zararlı olur mu hiçBu damlalardan d vit kullanan var mı? Geçen bi arkadaş zararlı dedi dvit
Kaşığın üstüneTadı değişmiyor mu
Niyet önemli bebeğim hepimizin Allah kabul etsin hepimiz hamileyiz dualarımız daha çok kabul olur114 olmuş amaAllah kabul etsin rabbim acil şifa versin
Çok üzüldüm canım inşallah eşiniz bir an önce yeni iş bulur. Hastanenizde gerçekten çok pahalıymış. Allah yardımcınız olsunKızlar şimdi benim 29 hafta bitiyor 32 de kendi doktoruma gideceğim ve muayene ücreti 3600 dedi bugün ki randevuda , doğum paketi de 40.000-55.000 arası gerçekleşiyor. Ben doktorumdan memnunum, zaten tüp bebek, ev mevzusu falanda var yani masraf çok. Ve kötü haber eşim işten çıkartıldı.
Şimdi aşırı moralim bozuk onun da bozuk diye. Ve ne yapsam bilemiyorum. Hastahane gerçekten pahalı özel sağlık sigortası da yokoffff dua edin lütfen ve belki biraz akıl biraz moral….. kaç gündür içim içimi yiyor
Ciddi mana da ücretleri ucukmus daha uygun iyi bir doktor bulsanKızlar şimdi benim 29 hafta bitiyor 32 de kendi doktoruma gideceğim ve muayene ücreti 3600 dedi bugün ki randevuda , doğum paketi de 40.000-55.000 arası gerçekleşiyor. Ben doktorumdan memnunum, zaten tüp bebek, ev mevzusu falanda var yani masraf çok. Ve kötü haber eşim işten çıkartıldı.
hiçbir şey görmesem ben de sinirlenirdim haklısın. kendi annem o kadar cimri ki ben de onun cimriliği ters etki yaptı aşırı cömertim. annemin iki gün peş peşe iyiyim dediğine şahit olmamıştır kimse. anneme diyorum ki cimrinin yemeğinde hastalık varmış cömertinkinde şifa, sen kendi yaptığını yeme o yüzden iyileşemiyosunHelal olsun valla tü maşallah sana biz eşimle zarla zorla aldığımızdan bi de hiç sagolsunlar onlardan zırnık çöp görmedigimizden sanırım depreşiyorum ben bi şey beklediklerinde
İçeriğini bilmiyorum ama kendim kitap seçerken şiir gibi uyumlu cümlelerin kullanıldığı kitapları tercih ediyorum bunlarda iş bankasının iyi olduğunu düşünüyorum13 ekimde bim’e iş bankasının kitapları geliyor. Güzel mi bunlar? Fiyatıda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?