2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah bir çıkış yolu göstersin inşallah. Bebişiniz bereketiyle gelsin bence başka bir dr bulabilirsin her şey iyi olsa da aşırı uçuk bi ücret.

İçeriğini bilmiyorum ama kendim kitap seçerken şiir gibi uyumlu cümlelerin kullanıldığı kitapları tercih ediyorum bunlarda iş bankasının iyi olduğunu düşünüyorum
Gidip bakarım o zaman paketli falan olmuyor zaten kitaplar. Hoşuma giderse alırım

Teşekkür ediyorum kuzum inşallah kusmam
Hayir hayatim ztn birkac damla. Ekmegin icinde anlamazsin bile. Ben yazin gunes aldim die kullanmadim ama kisin kullaniorum o sekilde kullaniorum
Siviya damlatip icilmesi onerilmio yogunluktan bardaga kasiga vs yapio uzerinde kalio. En kesin cozum d vit icin bu. Pis yapmiosan ben onu sevmioeum

Amin canım bu gidişimde doktorla konuşmayı ve sonrasında ona göre bir yer bakmayı planlıyorum.
Canım değiş doktorunu fiyatları çok uçuk
Tüp bebek doktorum diye düşünme
Çok arkadaş tüp bebek
Hatta bir arkadaş tüp bebek doktorunu yeni bıraktı
Sana nere yakınsa geç başka yere
Büyük şehirde isen zaten sorun olmaz iyi doktor iyi hastane her bütçeye uygun yer oluyor

Aynısının bi değişik versiyonu bende var eli aşırı açık biride kızları hariç. Dışarıya ve özellikle oğluna karşı çok açık. Sadece kızlarına düğün dahil harcama yaparken bayaaa bi cimrilik yaptı sağolsun. Sonra normal bir anne standardına döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…