- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.301
R nabız randevu boşalınca mesaj atıyorKızlar aşırı sinirlendim ya 13unde randevum vardı iptal oldu yakın tarihte hiç randevu yok ne yapcam bilmiyorum
Talep ettim ama sinirim bozuldu ya sanmıyorum çıkacağınıR nabız randevu boşalınca mesaj atıyor
Cesaret edemedim dur mercimek çorbası içerken bile kusasım geliyor benim çok midem bulanıyor su iki üç gündürKaşığın üstüne
İnşallah Allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin zikir matige basarken farkında olamadım bi anNiyet önemli bebeğim hepimizin Allah kabul etsin hepimiz hamileyiz dualarımız daha çok kabul olur
Belki yokluk gördü zamanında kuzum onun etkisidir bilemeyiz ki neler yaşadı zamanındahiçbir şey görmesem ben de sinirlenirdim haklısın. kendi annem o kadar cimri ki ben de onun cimriliği ters etki yaptı aşırı cömertim. annemin iki gün peş peşe iyiyim dediğine şahit olmamıştır kimse. anneme diyorum ki cimrinin yemeğinde hastalık varmış cömertinkinde şifa, sen kendi yaptığını yeme o yüzden iyileşemiyosun
Oy küçük çoraplar çok tatlıKızlar hepsiburadadq defaktoda güzel indirimler var
Ben birkaç parça kaptım
Hepsi pay + sepet indirimleri birde hb ‘de kupon olayına kalkışmış iyi oldu hepsini 200 Tl ye almış oldum
Fermuarlı polar tam aradığım günlük gitdirebileceğim bir ürün gibi duruyor kış aylarında
Ben de var o ve zıplatıyor çok canımı yakıyorKızlar ya sizdede vajinada batma oluyor mu? Biraz ağrım oluyor sonra geçiyor sürekli devam etmiyor
Yedim ekmekle üstüne de çayHayir hayatim ztn birkac damla. Ekmegin icinde anlamazsin bile. Ben yazin gunes aldim die kullanmadim ama kisin kullaniorum o sekilde kullaniorum
Siviya damlatip icilmesi onerilmio yogunluktan bardaga kasiga vs yapio uzerinde kalio. En kesin cozum d vit icin bu. Pis yapmiosan ben onu sevmioeum
Bana hiç aminyon sıvı yüksekliği söylemediKızlar aklıma birşey takıldı bazılarınız bu konuda bilgili , bugün doktor bana amniyon sıvısının yüksekliği 12 cm dedi
Ama bakıyorum bakıyorum normal gözüküyor referans aralığında en çok 25 cm olmalıymış
Ml olarak söylemedi doktor
Şimdi benim su sınır mı değil mi normal mi fazla mı ya
Amniyon sivisina hep bakiyor doktorum ama bi deger soylemedi simdiye kadar. Son gittigimde de sivi normal ama azalmayacagi anlamina gelmez ileriki zamanlarda dedi. Gunluk 3 litre su ic en az dediKızlar aklıma birşey takıldı bazılarınız bu konuda bilgili , bugün doktor bana amniyon sıvısının yüksekliği 12 cm dedi
Ama bakıyorum bakıyorum normal gözüküyor referans aralığında en çok 25 cm olmalıymış
Balım seninkini bilmiyorum amaKızlar aklıma birşey takıldı bazılarınız bu konuda bilgili , bugün doktor bana amniyon sıvısının yüksekliği 12 cm dedi
S Sret-NiseCanım değiş doktorunu fiyatları çok uçuk
Tüp bebek doktorum diye düşünme
Çok arkadaş tüp bebek
Hatta bir arkadaş tüp bebek doktorunu yeni bıraktı
Sana nere yakınsa geç başka yere
Büyük şehirde isen zaten sorun olmaz iyi doktor iyi hastane her bütçeye uygun yer oluyor
Büyük oğlumda bunun kıl gibi hamur gibi beyaz yoğurulan bir şey vardı el ayak izini onlara yapmıştıkKızlar şöyle güzel bir şey buldum. El ve ayak izi için
Amniyon azlığında su iç diyolar ama fazlalığında su içmek arttırmaz diyorlar bende anlamadımAmniyon sivisina hep bakiyor doktorum ama bi deger soylemedi simdiye kadar. Son gittigimde de sivi normal ama azalmayacagi anlamina gelmez ileriki zamanlarda dedi. Gunluk 3 litre su ic en az dedi
Ah balım güzel kalplim adını acık acık vermedim nasıl da melek gibi koşmuş yardıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?