2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Belki yokluk gördü zamanında kuzum onun etkisidir bilemeyiz ki neler yaşadı zamanında

Kızlar gümüş kapağı hiç denediniz mi? Denemeden önce temizlemek gerekiyor mu gerekiyorsa nasıl?

Kızlar hepsiburadadq defaktoda güzel indirimler var
Ben birkaç parça kaptım
Hepsi pay + sepet indirimleri birde hb ‘de kupon olayına kalkışmış iyi oldu hepsini 200 Tl ye almış oldum
Fermuarlı polar tam aradığım günlük gitdirebileceğim bir ürün gibi duruyor kış aylarında

Eklentiler

• IMG_4679.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_4680.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4681.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_4682.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 73
Oy küçük çoraplar çok tatlı

Kızlar aklıma birşey takıldı bazılarınız bu konuda bilgili , bugün doktor bana amniyon sıvısının yüksekliği 12 cm dedi
Ama bakıyorum bakıyorum normal gözüküyor referans aralığında en çok 25 cm olmalıymış
Ml olarak söylemedi doktor
Şimdi benim su sınır mı değil mi normal mi fazla mı ya

Yedim ekmekle üstüne de çay

Kızlar şöyle güzel bir şey buldum. El ve ayak izi için

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-06-21-24-49-21_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 67
Bana hiç aminyon sıvı yüksekliği söylemedi

Amniyon sivisina hep bakiyor doktorum ama bi deger soylemedi simdiye kadar. Son gittigimde de sivi normal ama azalmayacagi anlamina gelmez ileriki zamanlarda dedi. Gunluk 3 litre su ic en az dedi

Balım seninkini bilmiyorum ama
Tek cepte benim 80-82 iki gitmemde de aynı
80 üst sınır tek cep için
Benimki sınırda hala
Ama şu yanı sevindirici
Bebek büyüdükçe sıvı artıyor aynı kalmış en azından benim
Karnım yine sert taş gibi hep hiç pamuk gibi değil

Sen sordun mu diyet miyet insülin bişey dedi mi?

S Sret-Nise
Evet o benim. 30-1 de degidirdim tup bebek doktorunu. Hic bozma kalbini vsrdir bir hayir de. Hangi hastaneye gidiodun. Ozel saglik yoksa sgk var mi sende? Bi de istanbulda misin herkes bi fikir solesin istiyosa hallederiz beraber sen uzme canini

Kızlar şöyle güzel bir şey buldum. El ve ayak izi için
Büyük oğlumda bunun kıl gibi hamur gibi beyaz yoğurulan bir şey vardı el ayak izini onlara yapmıştık
E bebekten mi ne almıştım onu da aynen bu tarz ortada bebek resmi yanlarda el ayak
Ama mesela ben 6 aylıkken yapmıştım bebekken el ayak daha kıkırdak şekil vermek bastırmak zor olur diye büyümesini bekledik
Sonra koca ayaklı hamura zor sığdı
Amniyon sivisina hep bakiyor doktorum ama bi deger soylemedi simdiye kadar. Son gittigimde de sivi normal ama azalmayacagi anlamina gelmez ileriki zamanlarda dedi. Gunluk 3 litre su ic en az dedi
Amniyon azlığında su iç diyolar ama fazlalığında su içmek arttırmaz diyorlar bende anlamadım
Çocuk çok işediği için sıvı artıyor zaten

Ah balım güzel kalplim adını acık acık vermedim nasıl da melek gibi koşmuş yardıma

Mutlu1anne nerdesin kuzum bir ay oldu nerdeyse hiç sesin soluğun çıkmıyor?
Her şey yolunda mı?
Kızlar gören bilen duyan haber alan var mı?
Tokat'ta idi çiğdem
Diyet grubuna da buraya da hiç yazmıyor

Bakayım siteye en son ne zaman girmiş
İnşallah her şey yolundadır
O da diyet yapıyordu tedbir amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…