- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.321
Son mesajı 28 Ağustos da atmış.80'leri görmüştür 2. saatte canım merak etme
Çük şükür canım, sen nasılsın, bebiş nasıl
Evet ben de fark ettim yetişebildim bugünKızlar bugün az konuşmuşuz
İki gunluge kdr sirket maaştan kesemez kuzum. İnsiyatifleri yok die biliyorum bn. Bn buyuk kurumsaldayimKızlar bir konudan bahsetmiştik, bu ilk 2 günü ödemek zorunda değil iş yeri diye. Aklıma takıldı kontratta baktım ve son maaş zamında artık ödemiyoruz dediler önceden ödüyorduk çünkü bizim inisiyatifimiz idi dediler. Bir bakar mısınız ben mi yanlış okuyorum?
O zaman yeni zamlardan beri afedersin bize giriyor girmekte olan, ben kaç kere 2 gün rapor aldım ödemedilerİki gunluge kdr sirket maaştan kesemez kuzum. İnsiyatifleri yok die biliyorum bn. Bn buyuk kurumsaldayim
Aha bende yetiştim hepKızlar bugün az konuşmuşuz
Bence top 10 dakiler yazmıyor diğerleri yetişsin diyeEvet ben de fark ettim yetişebildim bugün
Zamla ne ilgisi var. Sozlesmede bole bi degisiklik yapabilir maxO zaman yeni zamlardan beri afedersin bize giriyor girmekte olan, ben kaç kere 2 gün rapor aldım ödemediler
Yok hayır demek istediğim, yazın maaşlara zam olduğunda toplantı oldu o zaman dediler ki biz o iki günü ödüyorduk ama artık ödemeyeceğizZamla ne ilgisi var. Sozlesmede bole bi degisiklik yapabilir max
Tamam iste.bilemedim bakYok hayır demek istediğim, yazın maaşlara zam olduğunda toplantı oldu o zaman dediler ki biz o iki günü ödüyorduk ama artık ödemeyeceğiz
Masallah masallahÇok şükür. O büyüyor, ben de onunla büyüyorum işte yuvarlanıp gidiyoruz
En iyisi avukatıma bir sorayım bu meseleyi çünkü çok karışık ne yaptıkları belli değil, eğer zorunlu ise ve ödeme yapmamışlarsa o zaman sıkıntıTamam iste.bilemedim bak
Eki Görüntüle 3313479
Benimde eşim kavga edip duruyorben artık sülaleyi bıraktım apartmanl kavga etmeye başladım yaa çaprazımdaki kadın gece ev süpürüyo. Kadını uyarmaya gittim ses ona nasıl gidiyormuş yalan mı dicem sanki sinir etti beni
Ya iste evet de is mahkemesine fln giderse o da sıkıntı tazminati verir hop sutlarEn iyisi avukatıma bir sorayım bu meseleyi çünkü çok karışık ne yaptıkları belli değil, eğer zorunlu ise ve ödeme yapmamışlarsa o zaman sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?