2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aaa pazartesi girmiş halbuki ben yine etiket atmıştım geçen onu bir konu için
Yoğunluktan mı yazmıyor aceba

Mutlu1anne ses ver kız

Kızlar bir konudan bahsetmiştik, bu ilk 2 günü ödemek zorunda değil iş yeri diye. Aklıma takıldı kontratta baktım ve son maaş zamında artık ödemiyoruz dediler önceden ödüyorduk çünkü bizim inisiyatifimiz idi dediler. Bir bakar mısınız ben mi yanlış okuyorum?

Eklentiler

• 13D162AA-E68A-43D5-BEA7-C5A3330EA1E5.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 55
İki gunluge kdr sirket maaştan kesemez kuzum. İnsiyatifleri yok die biliyorum bn. Bn buyuk kurumsaldayim

İki gunluge kdr sirket maaştan kesemez kuzum. İnsiyatifleri yok die biliyorum bn. Bn buyuk kurumsaldayim
O zaman yeni zamlardan beri afedersin bize giriyor girmekte olan, ben kaç kere 2 gün rapor aldım ödemediler

Zamla ne ilgisi var. Sozlesmede bole bi degisiklik yapabilir max
Yok hayır demek istediğim, yazın maaşlara zam olduğunda toplantı oldu o zaman dediler ki biz o iki günü ödüyorduk ama artık ödemeyeceğiz

Kızlar bugün kontrol çok tatlış geçti bebiş yüzünü gösterip hemen kapattı yine hiç şaşırtmadı 2 haftada boyu 5 cm uzayıp 40 cm olmuş, kilomuzda 247 gr artmış ve 1497 cm olmuş. 3 gramcık daha alamamış 29+5’ten selam 2 hafta önce kafası yukarıdaydı şimdi dönmüş kızım ondan çatı ağrılarımın başlamasını çok normal buldu, penguen gibi yürümeye başlarsın yakında bu da normal dedi ama en güzel haberi vereyim bağırsak parlaklığımız geçmiş çok şükür

ben artık sülaleyi bıraktım apartmanl kavga etmeye başladım yaa çaprazımdaki kadın gece ev süpürüyo. Kadını uyarmaya gittim ses ona nasıl gidiyormuş yalan mı dicem sanki sinir etti beni
Benimde eşim kavga edip duruyor kapıda şifre var o kapıyı gidip açık bırakıyorlar önüne taş koyuyorlar eşim nöbete falan gidiyo bizde gurbette olduğumuz için kimse yok ben gece yalnız kalıyorum. Eşim taşı atıyor yine getiriyorlar

kızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç

En iyisi avukatıma bir sorayım bu meseleyi çünkü çok karışık ne yaptıkları belli değil, eğer zorunlu ise ve ödeme yapmamışlarsa o zaman sıkıntı
Ya iste evet de is mahkemesine fln giderse o da sıkıntı tazminati verir hop sutlar sen bi ogren isin asli neymis ne degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…